Cel Mai Bun Stick TV Media Player

Cel mai bun stick TV media player

Modificat la 04 martie 2022
Articol evaluat de 22 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți iei un stick TV media player?

Dacă nu ai un Smart TV acasă și dorești să îți transformi televizorul standard în unul smart, poți opta pentru produsele numite stick usb media player, adică niște mici computere calibrate pentru navigarea pe internet, redarea de filme online sau streaming de muzică sau fotografii ori, în unele cazuri, jocuri simple.

Fiind echipamente IT de ultimă generație aceste stickuri TV media playere pot oferi nenumărate posturi de televiziune în rezoluție 4K, cu decodor de sunet performant, marca Dolby. Având o capacitate de stocare cuprinsă între 16 și 64 Gigabiți se pot instala multe aplicații din Google Play Store, pe lângă cele deja incluse în pachetul standard de vizionat filme și seriale online.

Serviciile de specialitate variază de la furnizori dedicați de filme și seriale, la canale prin cablu cu pachete independente cum ar fi HBO Go și chiar pentru cei pasionați de muzică la calitate înaltă, audiofile, care au opțiuni de streaming, cum ar fi Pandora și Spotify. Tendința este clară, streamingul oferă ceva pentru toată lumea.

Cel mai bun stick media player

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Mediaplayer Xiaomi Mi TV Stick, Full HD, Chromecast, Control Voce, Bluetooth, Wi-Fi, HDMI, Negru

 • Stream oriunde
 • Ușor și portabil
 • Se configurează într-o clipă
 • Alimentat de Android TV 9.0
 • Telecomandă Bluetooth cu Google Assistant
Verifică prețul

Mediaplayer-ul Xiaomi este ușor și portabil, dispune de distribuție inteligentă și Asistent Google. În plus, nu cântărește mai mult de 30 de grame și are dimensiuni reduse pentru a încăpea cu ușurință într-un buzunar. Conectează stick-ul la orice televizor, monitor sau proiector cu un port HDMI pentru a-l transforma într-un televizor inteligent. Vine la pachet cu o telecomandă însă cu ajutorul funcției Control Voce, doar rostești iar comanda se execută. Principalele aplicații compatibile sunt: YouTube, Netflix, HBO GO, Google Play și Spotify.

la buget

HDMI Streaming player MiraScreen Plus, Wireless Display Dongle, AirPlay, Miracast (Negru)

 • Conexiune la HDMI
 • Streaming audio
 • MiraScreen Plus,
 • Wireless de mare viteză
 • Conectivitate cu PC
Verifică prețul

Transmite conținutul telefonului tău direct pe ecranul televizorului prin standardele Miracast, DLNA, Google Home și AirPlay; rezoluție maximă acceptată, 1080P. Playerul media Mirascreen este compatibil cu sistemele de operare iOS, Windows, Android și MAC. Dispozitivul are o dimensiune mică (67x36x13 mm) și o greutate de numai 15g. Dispozitivul se va actualiza automat pe Internet pentru a-și îmbunătăți performanțele, pentru a repara erorile sau pentru a adăuga funcții noi. În acest fel, vei avea întotdeauna un dispozitiv în pas cu tehnologia.

Premium

* Prezentare video mai jos

Google Chromecast TV, 4K, HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, Alb

 • Rezoluție 4K,
 • Port HDMI
 • Control prin Bluetooth
 • Conexiune Wi-Fi
 • Comenzi vocale
Verifică prețul

Redă din mii de aplicații compatibile cu Android și iOS direct de pe smartphone, tabletă sau laptop. Partajează fila din browser-ul Chrome direct pe televizor. La aceste lucruri și la multe altele este bun acest Google Chromecast TV. Organizează filmele și show-urile TV de la toate serviciile tale preferate într-un singur ecran și îți va face recomandari pe baza conținutului de care te vei bucura la o calitate 4K. Poți apăsa butonul Google Assistant de pe telecomandă pentru a căuta filme, emisiuni sau muzică.

Mini PC, TV Box X96 S400, 4K HDR, Android 10, 1GB RAM, 8GB ROM, Allwinner H313, Quad Core, Mali-G31, USB 2.0, WiFi, Vulkan 1.1

 • Navigare ușoară pe Internet
 • Design compact și portabil
 • Stocare de capacitate mare
 • Accesorii incluse
 • Permite instalarea a mii de aplicații
Verifică prețul

Setul TV box îți va duce televizorul la nivelul de smart TV. Cu ajutorul acestui dispozitiv vei putea naviga pe internet, descărca aplicațiile preferate din magazinul Google play, reda filme și muzică, urmări televiziunea preferată online sau vei putea folosi aplicații precum Facebook, YouTube, Picasa, Gmail și multe altele, cu condiția să fie compatibile cu sistemul Android 10. În concluzie, televizorul tău va deveni un centru de divertisment multimedia. Odată conectat la interfața HDMI la televizorului tău îl va transforma într-un smart TV.

HDMI Streaming player Amazon Fire TV stick Lite control Alexa (Negru)

 • Control vocal
 • Telecomandă inclusă
 • Rezoluție HDR
 • compatibil cu App de muzică
 • Instalare ușoară
Verifică prețul

Dacă vrei să îi dictezi televizorului comenzile atunci acest streaming player Amazon FIre TV te va ajuta. Fire TV stick lite este cu 50% mai puternic decât modelul precedent oferind un streaming mai rapid în full HD și permițându-ți să deschizi aplicațiile mai rapid. Cu telecomanda Alexa poți să ții apăsat pe butonul microfon și să începi comenzile vocale cerându-i să caute, să pornească și să controleze redarea conținutului. Cu acest dispozitiv te poți bucura de conținutul preferat de pe Netflix, YouTube, Apple TV și alte servicii.

Întrebări frecvente despre stick-urile TV media player

Ce rezoluție folosesc aceste stickuri Tv media playere ?

Bazându-se pe un procesor de ultimă generație, aceste aparate oferă o viteză ridicată de navigare, printre cele mai bune de pe piata și poate îmbunătăți activ rezoluțiile imaginilor, pentru a le apropia cat mai mult de standardul 4K.

Ce alte opțiuni mai au stickurile Tv media playere ?

Aceste produs oferă de toate, de la conectarea wireless, jocuri, filme, Skype, Facebook, aplicații Google Play Store, până la posibilitatea de atașare a cardurilor de memorie.

Se poate realiza streaming audio cu stickurile Tv media playere ?

Pentru audiophili, stickurile abordează tehnologia DTS Digital Surround, unele modele chiar Dolby ATMOS, iar datorită Wifi ului de mare viteza totul este posibil, când vine vorba de streaming audio.

Stickurile Tv media playere se poate controla cu telecomandă ?

Majoritatea includ o telecomandă Bluetooth complet cu căutare vocală, compatibilă cu Android 6.0. Cu toate acestea, aparatul se poate controla și cu telefonul smart conectat la aceasși rețea wifi.

Ce tip de stocare folosesc stickurile Tv media playere ?

Stickurile TV au stocare pe hard disk integrat, cu o capacitate de stocare de la medie spre mare, fiind capabile să cuprindă aproape întreg topul tău 10 filme preferate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Suport Tv De Tavan
Cel mai bun suport TV de tavan

Te-ai hotărât să agăți televizorul de tavan? Alege un suport TV de tavan de calitate pentru a elimina orice risc atât pentru sănătatea ta cât și pentru protejarea investiției în TV.

Cel Mai Bun Sistem de Ventilație Recuperare Căldură de Apartament
Cel mai bun sistem de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartamente

Vrei să dormi mai bine și să te bucuri de aer curat chiar dacă stai într-un oraș poluat și aglomerat? Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru apartament sunt soluția cea mai bună.

Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cel Mai Bun Senzor de Fum cu Alarmă Integrată
Cel mai bun senzor de fum cu alarmă integrată pentru acasă

Protejează-ți locuința și pe cei dragi împotriva incendiilor cu ajutorul unui senzor de fum cu alarmă integrată. În doar câteva secunde de la declanșarea focului alarma va fi dată imediată limitând astfel posibilele pagube.

Cea Mai Bună Antenă de Interior HDTV
Cea mai bună antenă de interior HDTV

Scapă de cablurile TV de prin casă și alege o antenă de interior care îți va transmite semnalul TV către un număr nelimitat de televizoare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe