De ce să-ți cumperi un televizor de bucătărie?

Bucătăria este inima casei - aici îți începi ziua, îți bei cafeaua, aici reușești să îi reunești pe toți cei dragi, oricât de încărcat ar fi programul zilnic. Astfel, fie că îți bei cafeaua, fie că pregătești masa sau doar organizezi și cureți spațiul, un televizor va schimba atmosfera. Vei putea să asculți știrile, muzica preferată sau chiar să-l setezi pentru a urmări serialele preferate de pe diferite platforme de streaming. De asemenea, este ideal atunci când ceilalți vor să urmărească altceva la TV-ul din living - o variantă care mulțumește toată familia.

Ca specificații tehnice, vei găsi detaliile în funcție de fiecare model, însă este important să alegi unul performant, pentru a te bucura de aceeași calitate ca și la modelele destinate pentru alte încăperi. În general, singura diferență este dimensiunea: în bucătărie nu ai nevoie de un model cu diagonala foarte mare.

Televizoarele din noua generație LED - cu ecran plat, ocupă puțin spațiu, exact ce ai nevoie în bucătărie. Vei primi și indicațiile necesare pentru fixarea în siguranță a televizorului, iar configurarea se realizează facil - această categorie dispune de funcții inteligente și sunt gândite pentru a fi ușor de utilizat.

Cele mai bune televizoare pentru bucătărie

1. LG 60cm PREMIUM

Monitorul TV LG are o caracteristică duală ce combină monitorul TV și computerul cu un singur produs. Rezoluția HD oferă imagini realiste cu precizie cromatică extraordinară. Imaginile sunt proiectate într-o maniera excelentă, ambele privindu-le așezate și în picioare. Are mod joc ce te va ajuta să te bucuri de un mediu profesionist dar și mod cinema care permite să nu ratezi niciun cadru, chiar și in cazul scenelor deosebit de întunecate. Difuzoarele integrate stereo 5W vor face ca exeriența să fie completă.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie de sunet surround cu monitorul LG.
 • Calitatea culorii, contrastul și a imaginii datorită procesorului Triple XD.
 • Economisește spațiu instalând monitorul pe perete.
 • Difuzoare integrate stereo 5W.
 • Rezoluția HD oferă imagini realiste cu precizie cromatică extraordinară.

2. NEI 80cm BEST CHOICE

Televizorul nu mai este un simplu mijloc de redare a posturilor TV. Ei bine acest televizor îți permite să vizionezi la rezoluție maximă (HD, 720p) filmele, emisiunile, transmisiunile sportive și toate momentele din vacanță înregistrate cu camera foto/video împreună cu cei dragi. Calitatea imaginii te va duce în centrul acțiunii. Poți partaja conținutul dorit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. Cu ajutorul interfeței CI+ scapi de cea de-a doua telecomandă de la TV Box-ul oferit de operatorul de cablu și controlezi canalele TV direct de pe telecomanda televizorului.

Opțiuni cheie
 • Rezoluție HD
 • Ecran LCD cu iluminare LED
 • Comanda TV Box-ulului din telecomanda televizorului
 • Conectivitate ridicată
 • Posibilitatea de partajare a conținutului de pe multiple dispozitive

3. Star-Light 60 cm LA BUGET

Fie că vrei să urmarești meciul echipei preferate, să privești peisajele minunate din emisiunile educative sau să urmarești serialul preferat, descoperă magia culorilor vii cu Televizorul Star-Light 24DM3500. Așadar, dacă ești în căutarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor reprezintă alegerea perfectă. Datorită timpului de răspuns mic imaginile se vor succeda cursiv. Unghiul de vizibilitate a ajuns datorită tehnologiei pana la 176°, astfel încât poți viziona clar din aproape orice poziție. Datorită intrării HDMI și portului USB poți conecta mai multe dispozitive. Slotul CI+ este și el prezent.

Opțiuni cheie
 • Diagonală display: 60 cm
 • Tip TV: non smart TV
 • Tehnologie display: LED
 • Claritate imagine: HD
 • Culoare: negru

4. Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, HD

Samsung este un televizor Full HD cu ecran de 31 inch (80 cm) și funcții Smart TV. Un televizor frumos pentru dormitor, bucătărie sau sufragerie mai mică, de exemplu. Poți vizualiza conținut HDR cu imagini extrem de clare și reproducere detaliată a culorilor. Cu un televizor Samsung FHD poți vedea mai multe detalii în scene luminoase și întunecate. Ultra Clean View folosește un algoritm avansat pentru a analiza conținutul original, astfel încât să obții imagini mai clare cu o distorsiune mai mică.

Opțiuni cheie
 • Tehnologie: LED
 • Clasă energetică: A+
 • Diagonală Ecran (cm): 80
 • Rezoluție imagine: HD Ready
 • Smart TV: Da

5. Televizor LED LG, 49 cm, 20MT48DF-PZ, HD Ready, Negru

Cu monitorul TV 20MT48DF LG te poți uita la televizor cu ușurință. Acest monitor TV are o lățime de 49 cm și poate fi montat pe perete. Bucură-te de un mediu de joc profesional datorită diverselor moduri, cum ar fi stabilizatorul negru care găsește dușmani în cele mai întunecate colțuri și modul DAS care previne încetinirea în jocurile cu ritm rapid. Vrei să vizionezi un film în propriul mediu? Răsfață-te de modul cinema și experimentează toate momentele importante, chiar și în cele mai închise scene.

Opțiuni cheie
 • Tip TV: Non Smart TV
 • Tehnologie display: LED
 • Claritate imagine: HD
 • An apariție: 2016
 • Culoare: negru

6. Televizor LED, Diamant 24HL4300H/A, 61 cm, HD Ready

Televizorul Diamant 24HL4300 este gândit inteligent, proiectat să sfideze timpul. Făcând parte dintre primele game de televizoare românești, vine pe piață cu funcționalități precum CME(Clean Motion Engine), Personal Video Recorder (PVR), CI+, compatibilitate DVB-T/C, dar pasteaza accesibilitatea în ceea ce privește prețul. Televizorul oferă o calitate excelență a imaginii (720p HD), extinde culorile și contrastul pentru o imagine reală prin funcția HDR, oferă un port HDMI pentru console și playere Blu-ray, iar prin portul USB se pot reda fișiere video, muzică și fotografii.

Opțiuni cheie
 • Tip: LED
 • Tip ecran: plat
 • Tip TV: non smart
 • Sistem audio: stereo
 • Ieșire sunet (RMS): 6 W

Întrebări despre televizoarele de bucătărie

Mă voi bucura de aceeași calitate la vizionare cu un astfel de TV?

Calitatea de vizionare a televizoarelor potrivite pentru amplasarea în bucătărie nu este influențată de această caracteristică. În funcție de model/brand, te vei bucura de un televizor performant, LED, cu ecran plat și cu diagonala potrivită pentru montajul sigur în bucătărie. Toate posturile TV preferate, muzica pe care o preferi, precum și serialele favorite vor fi la calitatea ridicată.

Dispune de sistemul de prindere de perete sau trebuie achiziționat separat?

Modalitatea de prindere a televizorului de bucătărie, respectiv sistemul de prindere, reprezintă un aspect extrem de important, de care este nevoie să ții cont. Cel mai sigur este să verifici cu furnizorul ce variantă de prindere se potrivește pentru acest model, dar funcționează și în spațiul din bucătărie disponibil.

Este prevăzut cu funcții Smart - pentru a viziona filmele preferate/muzica favorită?

Dimensiunile optime, ecranul LED plat și funcțiile inteligente fac din aceste televizoare articolele potrivite pentru a le utiliza în bucătărie. În funcție de buget, brandul și modelul ales, vei utiliza acest TV cu diferite funcții: radio, conectare cu alte gadget-uri, posibilitatea vizionării prin servicii streaming.

Poate fi montat/amplasat și în altă încăpere?

Faptul că dimensiunea redusă permite amplasarea în bucătărie nu limitează utilizarea unui model din gama de televizoare de bucătărie în alte încăperi și spații. Cât timp dimensiunile, mai exact diagonala ecranului, sunt optime pentru a privi la calitatea dorită, vei putea folosi acest televizor pentru a vizualiza în orice cameră.

Se configurează facil?

Televizoarele de bucătărie se diferențiază de cele pe care le cumperi pentru living sau dormitor din punct de vedere al dimensiunii, în principal. În ceea ce privește efectuarea setărilor, nu va fi deloc dificil: cele mai multe modele de TV potrivite pentru amplasarea în bucătărie se configurează facil, fiind prevăzute cu funcții inteligente.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe