De ce să alegi un set de farfurii de porțelan de 6 persoane?

Înainte să achiziționezi un set de farfurii pentru casa ta este esențial să afli cum alegi cel mai bun set de farfurii și calitățile pe care trebuie să le îndeplinească acesta. Materialul din care sunt făcute farfuriile și celelalte piese componente ale setului este primul și cel mai important criteriu de selecție. Materialul utilizat în fabricarea pieselor de veselă, porțelanul, influențează atât calitățile tehnice ale acestora cât și cele estetice.

Porțelanul este unul dintre cele mai bune, rezistente și fine materiale, fiind recomandat pentru fabricarea serviciilor de masă elegante și formale. Piesele din porțelan sunt foarte rezistente atât la lovituri cât și la temperaturi ridicate. Porțelanul este un material ceramic foarte rezistent obținut prin arderea la temperaturi înalte a unei paste de cuarț, de caolin împreună cu adaosuri de alți componenți, de aici și prețul mai ridicat față de celelalte materiale, fiind net superior calitativ comparativ cu ele. Iar, dacă vrei să alegi un set pentru utilizare zilnică pentru tine și familia ta este suficient un set de farfurii pentru 6 persoane.

Cel mai bun set farfurii de porțelan 6 persoane

1. Kring Lizbon BEST CHOICE

Aspectul mesei de la fiecare întâlnire sau sărbătoare, cu prietenii sau familia este reprezentat, în mare parte, de vasele pline cu bucate sau de farfuriile de servit, așezate fiecărui invitat. Astfel că, pentru că acest lucru este important și denotă imaginea gazdei, te invităm să descoperi setul de farfurii “Kring Lizbon”, confecționate din porțelan, cu un design simplu, calitate înaltă și eleganță prin stil. Totodată, acest serviciu de masă îți va reda preparatele culinare, cu o doza de rafinament și finețe.

2. Atena PREMIUM

Serviciul de masă Atena se distinge de alte produse similare prin materialul din care sunt realizate piesele: un porțelan nobil care conține și cenușă din praf de oase (de bovine). Procesul de fabricare înseamnă măcinarea foarte fină a oaselor, respectiv amestecarea pulberii fine în compoziția porțelanului. Porțelanul Fine Bone China de calitate foarte bună trebuie să conțină minim 30% cenușă de oase, dar poate ajunge și până la 40%. Setul de față - porțelan VILLARTE - are în compoziție 38% cenușă de oase. Vei remarca diferența dintre porțelanul clasic și Fine Bone China, în aspectul translucid, delicat al pieselor componente: acestea au o nuanță caldă de ivoriu, un bej palid cremos. Setul Atena este destinat utilizării pentru 6 persoane și este alcătuit din următoarele: 6 farfurii întinse (20 cm), 6 farfurii întinse (26 cm), 6 farfurii adânci (20 cm), 1 bol pentru salată (20 cm) și un platou (35 cm). De reținut! Farfuriile din acest set (realizată din cenușă de oase) nu pot fi folosite în cuptorul cu microunde, deoarece au decoruri metalice (aurii și argintii).

3. Luminarc LA BUGET

Mesele în sânul familiei, al rudelor sau prietenilor sunt cele mai însemnate și mai plăcute. Așadar, știm cât de important pentru tine sunt vasele pe care le așezi frumos pe masa de sărbătoare sau cea de zi cu zi. De aceea, îți prezentăm serviciul de masă “Luminarc”, care îți va oferi suport pentru bucatele cele mai alese și, mai mult ca atât, denotă rezistență în utilizare și un mod ușor de curățare a acestora, fiind compatibile, atât cu cuptorul cu microunde, cât și cu mașina de spălat vasele.

4. Set de masa 18 piese Colors

Seturile de veselă sunt niște piese importante și necesare pe masa oricărei persoane sau familii. Fie că este vorba de mesele de zi cu zi, petrecute în familie sau mesele de sărbătoare, alături de prieteni sau oaspeți, acestea îți vor înfrumuseța bucatele și vor reda un aspect plăcut mesei. De-asemenea, produsele noastre promit calitate, rezistență și, totodată, cu design-ul simplu și varietatea de culori pe care o au, îți vor oferi flexibilitate în utilizarea acestor vase, dar și în alegerea, pe care o vei face.

5. Serviciu de masa Ambition Aura Silver, portelan, 18 piese

Serviciul de masă din porțelan din colecția Aura Silver în alb cu un accent argintiu delicat, aparținand brand Ambition. Este un set extrem de elegant datorită formei clasice și decorația subtilă, ce se potrivesc perfect atât pentru casele cu interioare tradiționale, cât și pentru cele moderne. Acest tip de veselă, decorată subtil, este ideal pentru sărbătorile mari, precum și pentru cele dintr-un cerc mic de familie, fiind numărul necesar pentru fiecare dintre ei. Conține farfurii adânci, întinse și pentru desert.

6. INGRID Serviciu masa portelan 6 persoane ( 20 piese )

Marca poloneză Cmielow impresionează piața europeană de porțelan încă din anul 1970 prin calitatea deosebită; modele rafinate; atenția la cele mai mici detalii și pasiunea de a crea designuri unice. Începuturile Cmielow datează încă din secolele XVIII-XIX și în decursul acestor două secole au creat servicii de masă; de cafea; de tort; cești; farfurii; platouri; supiere etc în colaborare cu designeri renumiți; ăla căror stiluri sunt încă păstrate. Ușor de asortat, se potrivesc în orice gospodărie.

7. Serviciu de masa - Kubiko, 18 piese, Ambition

Vesela din casa ta este un aspect important, fiind considerată ca o oglindă a gazdei sau a familiei. Pentru că considerăm acest lucru necesar, îți prezentăm serviciul de masă “Kubiko”, care îți va reîmprospăta masa, iar bucatele vor arăta spectaculos. Design-ul simplu și stilul modern prin care acestea sunt confecționate denotă calitate și prospețime, iar culoarea albă face ca acestea să pară ca noi, la fiecare masă. Totodată, menționăm că materialul din care acestea sunt făcute, porțelanul, este rezistent și ușor de curățat.


Întrebări despre seturile de farfurii de porțelan de 6 persoane

Sunt rezistente la spălare și la temperaturi înalte ?

Seturile de farfurii din porțelan sunt concepute pentru a rezista la temperaturi ridicate, fiind prevăzute cu un strat protector și impermeabil și asigură o durabilitate sporită. Acestea se pot spăla în mașina de spălat vase, fiind de cea mai bună calitate și reprezentând alegerea ideală pentru cadouri sau pentru bucătăria dumneavoastră.

Sunt de bună calitate ?

Farfuriile de porțelan pentru 6 persoane se află în categoria farfuriilor de calitate superioară datorită designului clasic și modelelor desăvârșite pe care acestea le prezintă. Sunt prevăzute cu un strat protector și impermeabil. Acestea pot fi folosite atât pentru evenimente deosebite cât și pentru utilizarea zilnică.

Cât de ușor sunt de asortat?

Designul clasic și modelul desăvârșit plasează acest set de tacâmuri din porțelan în categoria tacâmurilor de calitate superioară pentru utilizare zilnică. Fiind atât de divers designul veselei din această categorie, poate fi utilizată în majoritatea locuințelor, potrivindu-se cu ușurință fiecărei bucătării.

Cât de accesibile la preț sunt?

Seturile de farfurii din porțelan sunt produse calitative, care îmbină o formă plăcută și inedită pentru mâncare cu eleganța culorilor. Acestea fac parte din alegerile de top ale consumatorilor, fiind ideale pentru fiecare bucătărie și fiecare ocazie, la prețuri raportate la calitate.

Ce dimensiuni au piesele componente?

Seturile de farfurii din porțelan au modele care să se potrivească cu fiecare bucătărie, în funcție de nevoi și preferințe, astfel că acestea prezintă diverse dimensiuni pentru fiecare tip de mâncare pe care vrei să o servești, atât pentru felul principal și aperitiv, cât și pentru supă și salate.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe