Cel Mai Bun Set de Farfurii de Porțelan de 6 Persoane

Cel mai bun set de farfurii de porțelan 6 persoane

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 112 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să alegi un set de farfurii de porțelan de 6 persoane?

Înainte să achiziționezi un set de farfurii pentru casa ta este esențial să afli cum alegi cel mai bun set de farfurii și calitățile pe care trebuie să le îndeplinească acesta. Materialul din care sunt făcute farfuriile și celelalte piese componente ale setului este primul și cel mai important criteriu de selecție. Materialul utilizat în fabricarea pieselor de veselă, porțelanul, influențează atât calitățile tehnice ale acestora cât și cele estetice.

Porțelanul este unul dintre cele mai bune, rezistente și fine materiale, fiind recomandat pentru fabricarea serviciilor de masă elegante și formale. Piesele din porțelan sunt foarte rezistente atât la lovituri cât și la temperaturi ridicate. Porțelanul este un material ceramic foarte rezistent obținut prin arderea la temperaturi înalte a unei paste de cuarț, de caolin împreună cu adaosuri de alți componenți, de aici și prețul mai ridicat față de celelalte materiale, fiind net superior calitativ comparativ cu ele. Iar, dacă vrei să alegi un set pentru utilizare zilnică pentru tine și familia ta este suficient un set de farfurii pentru 6 persoane.

Cel mai bun set farfurii de porțelan 6 persoane

Cel mai bun

Serviciu de masa, 24 piese, Kutahya Porselen, CXEO24Y2730P01, portelan, bleu

Acest set impecabil include: 6 farfurii cu diametru de 25 cm, 6 farfurii cu diametru de 21 cm, 6 boluri cu diametru de 16 cm, 6 farfurii pentru desert cu diametru de 21 cm. Acest set este perfect pentru tine dacă îți reînnoiești setul de farfurii deoarece este unul frumos și elegant. Acest serviciu de masă din 24 piese este compatibil pentru spălare în mașina de spălat vase, pentru un confort mai mare. Un set impecabil pentru tine.
Verifică prețul

Serviciu de masă, 24 piese, Kutahya Porselen, CXEO24Y2730P01, porțelan, bleu.

la buget

Set Complet Serviciu De Masa, Silver, 18 piese, Cesiro, Gri Argintiu Lucios

Cesiro respectă planeta Pâmânt și are grijă de casa ta, fiind produse ecologice. Naturale și sigure pentru alimente și sănătate, Serviciile de masa sunt categoric o alegere buna pentru o casă preocupată de mediu. Procesele noastre de producție includ procese automatizate și lucru manual cu o utilizare eficientă a materialelor reciclate.
Verifică prețul

Set Complet Serviciu De Masa, Silver, 18 piese, Cesiro, Gri Argintiu Lucios. Serviciile de masă, oferite de Cesiro sunt produse deosebite care doresc să fie incluse în orice casă.

Premium

Atena

Procesul de fabricare înseamnă măcinarea foarte fină a oaselor, respectiv amestecarea pulberii fine în compoziția porțelanului. Porțelanul Fine Bone China de calitate foarte bună trebuie să conțină minim 30% cenușă de oase, dar poate ajunge și până la 40%. Setul de față - porțelan VILLARTE - are în compoziție 38% cenușă de oase. Vei remarca diferența dintre porțelanul clasic și Fine Bone China, în aspectul translucid, delicat al pieselor componente: acestea au o nuanță caldă de ivoriu, un bej palid cremos. Setul Atena este destinat utilizării pentru 6 persoane și este alcătuit din următoarele: 6 farfurii întinse (20 cm), 6 farfurii întinse (26 cm), 6 farfurii adânci (20 cm), 1 bol pentru salată (20 cm) și un platou (35 cm). De reținut! Farfuriile din acest set (realizată din cenușă de oase) nu pot fi folosite în cuptorul cu microunde, deoarece au decoruri metalice (aurii și argintii). .
Verifică prețul

Serviciul de masă Atena se distinge de alte produse similare prin materialul din care sunt realizate piesele: un porțelan nobil care conține și cenușă din praf de oase (de bovine).

Serviciu de masa Ambition Aura Silver, portelan, 18 piese

Este un set extrem de elegant datorită formei clasice și decorația subtilă, ce se potrivesc perfect atât pentru casele cu interioare tradiționale, cât și pentru cele moderne. Acest tip de veselă, decorată subtil, este ideal pentru sărbătorile mari, precum și pentru cele dintr-un cerc mic de familie, fiind numărul necesar pentru fiecare dintre ei. Conține farfurii adânci, întinse și pentru desert.
Verifică prețul

Serviciul de masă din porțelan din colecția Aura Silver în alb cu un accent argintiu delicat, aparținand brand Ambition.

INGRID Serviciu masa portelan 6 persoane ( 20 piese )

Începuturile Cmielow datează încă din secolele XVIII-XIX și în decursul acestor două secole au creat servicii de masă; de cafea; de tort; cești; farfurii; platouri; supiere etc în colaborare cu designeri renumiți; ăla căror stiluri sunt încă păstrate. Ușor de asortat, se potrivesc în orice gospodărie.
Verifică prețul

Marca poloneză Cmielow impresionează piața europeană de porțelan încă din anul 1970 prin calitatea deosebită; modele rafinate; atenția la cele mai mici detalii și pasiunea de a crea designuri unice.

Serviciu de masa - Kubiko, 18 piese, Ambition

Pentru că considerăm acest lucru necesar, îți prezentăm serviciul de masă “Kubiko”, care îți va reîmprospăta masa, iar bucatele vor arăta spectaculos. Design-ul simplu și stilul modern prin care acestea sunt confecționate denotă calitate și prospețime, iar culoarea albă face ca acestea să pară ca noi, la fiecare masă. Totodată, menționăm că materialul din care acestea sunt făcute, porțelanul, este rezistent și ușor de curățat. .
Verifică prețul

Vesela din casa ta este un aspect important, fiind considerată ca o oglindă a gazdei sau a familiei.

Serviciu de masa 18 piese, Essential Ocean, Brandani, portelan, albastru

Cunoscută pentru piesele inedite cu design-uri unice pe care le produce, compania Brandani a ținut întotdeauna pasul cu tendințele pieței, îmbinând bunul gust cu elemente tradiționale, creând astfel o serie de articole pentru casă ce se remarcă prin eleganță și rafinamentul lor. Stilul italian, ce se face remarcat în întreaga gamă de produse, derivă dintr-o legatură puternică cu Toscana, fiind apreciat și solicitat în întreaga lume.
Verifică prețul

Serviciu de masă 18 piese, Essential Ocean, Brandani, porțelan, albastru.

Serviciu de masa 6 persoane din portelan MariaPaula Moderna Gold 18piese

Femeile sunt cele care își doresc masa perfectă până la ultimul detaliu mărunt, de aceea serviciul de masa de 6 persoane din porțelan MariaPaula Moderna Gold este ideal pentru orice gospodină. Acesta este compus din 18 piese, din care 6 farfurii întinse, 6 farfurii aperitiv și 6 farfurii adânci. Setul este de o calitate superioară și poate fi spălat în mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Cu toții știm că mesele în familie sunt cele mai importante, ne bucurăm de timpul petrecut împreună dar și de mâncarea delicioasă gătită cu multă dragoste.

Întrebări despre seturile de farfurii de porțelan de 6 persoane

Sunt rezistente la spălare și la temperaturi înalte ?

Seturile de farfurii din porțelan sunt concepute pentru a rezista la temperaturi ridicate, fiind prevăzute cu un strat protector și impermeabil și asigură o durabilitate sporită. Acestea se pot spăla în mașina de spălat vase, fiind de cea mai bună calitate și reprezentând alegerea ideală pentru cadouri sau pentru bucătăria dumneavoastră.

Sunt de bună calitate ?

Farfuriile de porțelan pentru 6 persoane se află în categoria farfuriilor de calitate superioară datorită designului clasic și modelelor desăvârșite pe care acestea le prezintă. Sunt prevăzute cu un strat protector și impermeabil. Acestea pot fi folosite atât pentru evenimente deosebite cât și pentru utilizarea zilnică.

Cât de ușor sunt de asortat?

Designul clasic și modelul desăvârșit plasează acest set de tacâmuri din porțelan în categoria tacâmurilor de calitate superioară pentru utilizare zilnică. Fiind atât de divers designul veselei din această categorie, poate fi utilizată în majoritatea locuințelor, potrivindu-se cu ușurință fiecărei bucătării.

Cât de accesibile la preț sunt?

Seturile de farfurii din porțelan sunt produse calitative, care îmbină o formă plăcută și inedită pentru mâncare cu eleganța culorilor. Acestea fac parte din alegerile de top ale consumatorilor, fiind ideale pentru fiecare bucătărie și fiecare ocazie, la prețuri raportate la calitate.

Ce dimensiuni au piesele componente?

Seturile de farfurii din porțelan au modele care să se potrivească cu fiecare bucătărie, în funcție de nevoi și preferințe, astfel că acestea prezintă diverse dimensiuni pentru fiecare tip de mâncare pe care vrei să o servești, atât pentru felul principal și aperitiv, cât și pentru supă și salate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cea Mai Bună Răzătoare Electrică Pentru Brânză
Răzătoare electrică pentru brânzeturi

Îți plac cartofii prăjiți cu brânză rasă? Cu ajutorul acestei răzători pentru brânzeturi în doar câteva secunde îți poți pregăti o porție sănătoasă de brânză rasă.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi cu Senzor
Cel mai bun coș de gunoi deschidere cu senzor

Indiferent că-l vrei pentru bucătărie sau baie, un coș de gunoi cu senzor îți va face viața mai ușoară. Profită de tehnologia momentului pentru a-ți moderniza casa.

Cea Mai Bună Răzătoare De Legume Multifuncțională
Cea mai bună răzătoare de legume multifuncțională

Cauți o răzătoare pentru diferite tipuri de legume dar și pentru brânzeturi sau fructe? Alege din cele mai bune recomandări ale noastre.

Cel Mai Bun Set Electric de Fondue
Cel mai bun set de fondue electric

Îți place brânza și vrei să poți încerca diverse rețete de fondue alături de prietenii tăi? Un set de fondue electric te va ajuta să economisești timp în prepararea fondue-ului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe