Cel Mai Bun Set de Farfurii de Porțelan de 6 Persoane

Cel mai bun set de farfurii de porțelan 6 persoane

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 112 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să alegi un set de farfurii de porțelan de 6 persoane?

Înainte să achiziționezi un set de farfurii pentru casa ta este esențial să afli cum alegi cel mai bun set de farfurii și calitățile pe care trebuie să le îndeplinească acesta. Materialul din care sunt făcute farfuriile și celelalte piese componente ale setului este primul și cel mai important criteriu de selecție. Materialul utilizat în fabricarea pieselor de veselă, porțelanul, influențează atât calitățile tehnice ale acestora cât și cele estetice.

Porțelanul este unul dintre cele mai bune, rezistente și fine materiale, fiind recomandat pentru fabricarea serviciilor de masă elegante și formale. Piesele din porțelan sunt foarte rezistente atât la lovituri cât și la temperaturi ridicate. Porțelanul este un material ceramic foarte rezistent obținut prin arderea la temperaturi înalte a unei paste de cuarț, de caolin împreună cu adaosuri de alți componenți, de aici și prețul mai ridicat față de celelalte materiale, fiind net superior calitativ comparativ cu ele. Iar, dacă vrei să alegi un set pentru utilizare zilnică pentru tine și familia ta este suficient un set de farfurii pentru 6 persoane.

Cel mai bun set farfurii de porțelan 6 persoane

Cel mai bun

Kring Lizbon

Astfel că, pentru că acest lucru este important și denotă imaginea gazdei, te invităm să descoperi setul de farfurii “Kring Lizbon”, confecționate din porțelan, cu un design simplu, calitate înaltă și eleganță prin stil. Totodată, acest serviciu de masă îți va reda preparatele culinare, cu o doza de rafinament și finețe. .
Verifică prețul

Aspectul mesei de la fiecare întâlnire sau sărbătoare, cu prietenii sau familia este reprezentat, în mare parte, de vasele pline cu bucate sau de farfuriile de servit, așezate fiecărui invitat.

Premium

Atena

Procesul de fabricare înseamnă măcinarea foarte fină a oaselor, respectiv amestecarea pulberii fine în compoziția porțelanului. Porțelanul Fine Bone China de calitate foarte bună trebuie să conțină minim 30% cenușă de oase, dar poate ajunge și până la 40%. Setul de față - porțelan VILLARTE - are în compoziție 38% cenușă de oase. Vei remarca diferența dintre porțelanul clasic și Fine Bone China, în aspectul translucid, delicat al pieselor componente: acestea au o nuanță caldă de ivoriu, un bej palid cremos. Setul Atena este destinat utilizării pentru 6 persoane și este alcătuit din următoarele: 6 farfurii întinse (20 cm), 6 farfurii întinse (26 cm), 6 farfurii adânci (20 cm), 1 bol pentru salată (20 cm) și un platou (35 cm). De reținut! Farfuriile din acest set (realizată din cenușă de oase) nu pot fi folosite în cuptorul cu microunde, deoarece au decoruri metalice (aurii și argintii). .
Verifică prețul

Serviciul de masă Atena se distinge de alte produse similare prin materialul din care sunt realizate piesele: un porțelan nobil care conține și cenușă din praf de oase (de bovine).

la buget

Luminarc

De aceea, îți prezentăm serviciul de masă “Luminarc”, care îți va oferi suport pentru bucatele cele mai alese și, mai mult ca atât, denotă rezistență în utilizare și un mod ușor de curățare a acestora, fiind compatibile, atât cu cuptorul cu microunde, cât și cu mașina de spălat vasele. .
Verifică prețul

Mesele în sânul familiei, al rudelor sau prietenilor sunt cele mai însemnate și mai plăcute. Așadar, știm cât de important pentru tine sunt vasele pe care le așezi frumos pe masa de sărbătoare sau cea de zi cu zi.

Serviciu de masa Ambition Aura Silver, portelan, 18 piese

Este un set extrem de elegant datorită formei clasice și decorația subtilă, ce se potrivesc perfect atât pentru casele cu interioare tradiționale, cât și pentru cele moderne. Acest tip de veselă, decorată subtil, este ideal pentru sărbătorile mari, precum și pentru cele dintr-un cerc mic de familie, fiind numărul necesar pentru fiecare dintre ei. Conține farfurii adânci, întinse și pentru desert.
Verifică prețul

Serviciul de masă din porțelan din colecția Aura Silver în alb cu un accent argintiu delicat, aparținand brand Ambition.

INGRID Serviciu masa portelan 6 persoane ( 20 piese )

Începuturile Cmielow datează încă din secolele XVIII-XIX și în decursul acestor două secole au creat servicii de masă; de cafea; de tort; cești; farfurii; platouri; supiere etc în colaborare cu designeri renumiți; ăla căror stiluri sunt încă păstrate. Ușor de asortat, se potrivesc în orice gospodărie.
Verifică prețul

Marca poloneză Cmielow impresionează piața europeană de porțelan încă din anul 1970 prin calitatea deosebită; modele rafinate; atenția la cele mai mici detalii și pasiunea de a crea designuri unice.

Serviciu de masa - Kubiko, 18 piese, Ambition

Pentru că considerăm acest lucru necesar, îți prezentăm serviciul de masă “Kubiko”, care îți va reîmprospăta masa, iar bucatele vor arăta spectaculos. Design-ul simplu și stilul modern prin care acestea sunt confecționate denotă calitate și prospețime, iar culoarea albă face ca acestea să pară ca noi, la fiecare masă. Totodată, menționăm că materialul din care acestea sunt făcute, porțelanul, este rezistent și ușor de curățat. .
Verifică prețul

Vesela din casa ta este un aspect important, fiind considerată ca o oglindă a gazdei sau a familiei.

Serviciu de masa 6 persoane din portelan MariaPaula Moderna Gold 18piese

Femeile sunt cele care își doresc masa perfectă până la ultimul detaliu mărunt, de aceea serviciul de masa de 6 persoane din porțelan MariaPaula Moderna Gold este ideal pentru orice gospodină. Acesta este compus din 18 piese, din care 6 farfurii întinse, 6 farfurii aperitiv și 6 farfurii adânci. Setul este de o calitate superioară și poate fi spălat în mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Cu toții știm că mesele în familie sunt cele mai importante, ne bucurăm de timpul petrecut împreună dar și de mâncarea delicioasă gătită cu multă dragoste.

Întrebări despre seturile de farfurii de porțelan de 6 persoane

Sunt rezistente la spălare și la temperaturi înalte ?

Seturile de farfurii din porțelan sunt concepute pentru a rezista la temperaturi ridicate, fiind prevăzute cu un strat protector și impermeabil și asigură o durabilitate sporită. Acestea se pot spăla în mașina de spălat vase, fiind de cea mai bună calitate și reprezentând alegerea ideală pentru cadouri sau pentru bucătăria dumneavoastră.

Sunt de bună calitate ?

Farfuriile de porțelan pentru 6 persoane se află în categoria farfuriilor de calitate superioară datorită designului clasic și modelelor desăvârșite pe care acestea le prezintă. Sunt prevăzute cu un strat protector și impermeabil. Acestea pot fi folosite atât pentru evenimente deosebite cât și pentru utilizarea zilnică.

Cât de ușor sunt de asortat?

Designul clasic și modelul desăvârșit plasează acest set de tacâmuri din porțelan în categoria tacâmurilor de calitate superioară pentru utilizare zilnică. Fiind atât de divers designul veselei din această categorie, poate fi utilizată în majoritatea locuințelor, potrivindu-se cu ușurință fiecărei bucătării.

Cât de accesibile la preț sunt?

Seturile de farfurii din porțelan sunt produse calitative, care îmbină o formă plăcută și inedită pentru mâncare cu eleganța culorilor. Acestea fac parte din alegerile de top ale consumatorilor, fiind ideale pentru fiecare bucătărie și fiecare ocazie, la prețuri raportate la calitate.

Ce dimensiuni au piesele componente?

Seturile de farfurii din porțelan au modele care să se potrivească cu fiecare bucătărie, în funcție de nevoi și preferințe, astfel că acestea prezintă diverse dimensiuni pentru fiecare tip de mâncare pe care vrei să o servești, atât pentru felul principal și aperitiv, cât și pentru supă și salate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bune Răcitor de Vinuri pentru Acasă
Vitrine și răcitoare de vinuri pentru acasă

Îți dorești propria ta vinotecă acasă? Primul pas e să-ți cumperi un fridiger sau o vitrină în care să-ți păstrezi vinurile la termperatura potrivită. Am găsit pentru tine cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cel Mai Bun Ceaun Cu Trepied
Cel mai bun ceaun cu trepied

Orice gospodărie trebuie să dețină un ceaun și pirostrii pentru prepararea în aer liber a mâncărurilor care necesită un timp de fierbere îndelungat. Te ajutăm să alegi cel mai bun ceaun.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Cel Mai Bun Cuțit Japonez
Cel mai bun cuțit japonez

Nu din întâmplare ai auzit de sabia japoneză KATANA. Japonezii au fost și sunt excelenți în lucrul cu metalele iar cuțitele japoneze sunt recunoscute pentru eficiența și calitatea lor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe