Cel Mai Bun Mixer De Salată

Cel mai bun mixer de salată

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce ai nevoie de un mixer de salată?

Cu toții ne dorim un stil de viață mai sănătos, de aceea, mâncarea pe care o consumăm în fiecare zi joacă un rol esențial. Nu doar că ne menține greutatea în parametrii doriți, dar ne ajută să fim sănătoși. De aceea, salata este cea mai bună idee pentru a menține o greutate ideală și a ne simți bine în pielea noastră. Prepararea salatei este una facilă, dar amestecarea ingredientelor este mai dificilă.

Aici intervenim noi pentru a te ajuta: avem pentru tine un mixer pentru salată mai ales dacă folosești sosuri drept dressing. Acestea sunt mai dificil de amestecat și uneori, chiar dacă depui destul de mult efort, la final salata tot nu este foarte bine amestecată. Mixerul te scapă de această grijă și te ajută să prepari acasă o salată ca în filme sau ca la restaurant, tu alegi unde ai văzut cea mai grozavă salată.

Totul cu minim de efort și în cel mai scurt timp, pentru ca tu și cei dragi ție să fiți gata să mâncați cât mai rapid, fără așteptări lungi. Ce zici de mixerul nostru? Îi dai o șansă?

Cel mai bun mixer de salată

Cel mai bun

Strecurătoare cu centrifugă pentru salată Westmark Fortuna, 5 l, verde

Această strecurătoare este perfectă pentru salatele pe care vrei să le pregătești fără să mai aștepți să se scurgă apa de pe foi. Deși este realizată în întregime din plastic, strecurătoarea este adecvată pentru mașina de spălat vase. Strecurătoarea are o capacitate totală de 5 l.
Verifică prețul

Bucătăria este locul în care petreci foarte mult timp, iar instrumentele destinate să îți ușureze munca sunt extrem de căutate. Printre aceste ustensile se regăsește și strecurătoarea cu centrifugă pentru salată de la Westmark.

la buget

Storcator salata Xavax, 111353, Verde

Având un mecanism, simplu, prevăzut cu manivelă, o sită detașabilă și unul care reține apa, păstrarea salatei în stare proaspătă și crocantă devine o mică sarcină. Farfuria de plastic este de asemenea potrivită pentru prepararea și servirea alimentelor. Produsul este ușor de curățat sub jetul de apă rece sau în mașina de spălat vase. Setul este complet datorită capacului, care fac depozitarea să fie una igienică, fără schimb de aer, perfectă pentru salată.
Verifică prețul

Îndepărtează rapid și fără nervi, excesul de apă dintr-o salată prin învârtire.

Premium

Mixer salata Leifheit

Dacă ai încercat vreodată să amesteci o salată manual, știi că poate fi destul de plictisitor și frustrant. Aici intervine mixerul pentru salate Leifheit dotat cu frână integrată! Această ustensilă de gătit face ca amestecarea salatelor să fie floare la ureche, iar designul său unic asigură că totul se amestecă uniform. În plus, este ușor de curățat și de depozitat.
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unui mixer pentru salată care să fie foarte ușor de folosit, atunci alege modelul cu design ergonomic marca Leifheit.

Mixer salata Leifheit, inox

O salată trebuie mereu să fie prezentă pe masa oricăruia la prânz sau la cină, astfel o uscare rapidă și ușoară a frunzelor de salată este tocmai potrivit pentru tine, și pentru familia ta. Acest mixer are un design atractiv din oțel inoxidabil de înaltă calitate și este ușor de folosit.
Verifică prețul

Mixer salată Leifheit, inox este ceea de ce tu cu siguranță ai nevoie. Deoarece a duce un mod sănătos de viață este bine și în vogă, tu la sigur vei fi captat să cumperi un astfel de mixer pentru uscarea frunzelor de salată.

Uscator pentru salata Tontarelli, plastic, 25x25x16 cm

Acesta poate fi utilizat cu ușurință de oricine, dar și tu poți să îți iai fie pentru tine, fie pentru cineva sub formă de cadou, deoarece la sigur un lucru ca ăsta nu încurcă la bucătărie. El ușurează și face mai rapid procesul de pregătire a salatei, prin faptul că frunzele se usucă imediat și sunt bune pentru asamblarea salatei tale. Acest utilaj nu se poate folosi în cuptorul cu microunde.
Verifică prețul

Uscător pentru salată Tontarelli, plastic, 25x25x16 cm este un utilaj impecabil pentru uscarea rapidă a frunzelor de salată, a ierburilor etc.

Uscător pentru salată Snips Spinner, 4 l

Acesta este multifuncțional, astfel încât usucă eficient salata verde, dar poate fi utilizat și pentru spălarea legumelor sau fructelor, ori ca și castron pentru salată. De asemenea, uscătorul de salata este prevăzut cu o sită ce poate fi utilă și pentru scurgerea pastelor. Este realizat din plastic de înaltă calitate și conține un capac cu mecanism pentru uscare rapidă a salatei, fiind astfel ușor de curățat.
Verifică prețul

Uscătorul de salată din plastic Snips este un articol modern ce nu trebuie să-ți lipsească din bucătaria ta.

Uscator pentru salata H&h, Trixy, polipropilena, 20x19x14 cm

Dacă nu știi cum să usuci salata cât mai bine înainte de a o găti, ai nevoie de un uscător de salată pe care ți-l punem noi la dispoziție. Cu un design modern, similar cu o caserolă din plastic, te ajută să usuci salata ușor și rapid, fără să depui efort. Este recomandat să o cureți și speli manual.
Verifică prețul

Sănătatea noastră este cea mai importantă. De aceea, avem nevoie să bem multă apă și să mâncăm salate. Pentru a face o salată acasă ai nevoie de o salată verde sănătoasă, fără părți stricate și un cuțit bine ascuțit.

Întrebări frecvente despre mixerele de salată

Cum funcționează un mixer de salată?

Mixerele de salată sunt realizate dintru un coș, în care se pune salata, care se învârte într-un castron. Prin centrifugare salata este uscată eficient. Mixerul este atractiv și ușor de folosit.

Un mixer de salată are și alte întrebuințări?

Principala sa întrebuințare este uscarea salatei. După uscare, poți folosi vasul mixerului pentru prepararea și servirea acesteia. Salata se spală foarte ușor și devine mult mai ușor și devine mult mai curată decât spălată manual.

În timpul folosirii, un mixer de salată trebuie ancorat de masă?

Cele mai multe modele de mixere au o formă ergonomică care le asigură o fixare bună pe masă. Există și modele de mixere care au baza sub formă de ventuză, din silicon, pentru a putea fi fixate de blat.

Din ce este realizat un mixer de salată?

Mixerele de salată pot fi realizate din două tipuri de materiale. Fie le vei găsi confecționate integral din plastic, fie din oțel inoxidabil. Indiferent de modelul ales, aceste mixere sunt perfecte pentru persoanele care mănâncă verde și sănătos.

Mixerele de salată pot fi folosite și de persoanele stângace?

Bineînțeles. Mecanismul de uscare unic poate fi rotit stânga-dreapta și este foarte ușor de manevrat datorită mânerului ergonomic.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Electric Pentru Mini Tarte
Cel mai bun aparat electric pentru mini tarte

Îți plac mini tartele și vrei să le gătești acasă oricând ai poftă? Un aparat electric pentru mini tarte îți poate ușura efortul și te ajută să le prepari cât mai repede.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Set de Cuțite Profesionale de Bucătărie
Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Te-ai săturat de cutițele care nu mai taie după doar 1-2 luni? E timpul să investești într-un set de cuțite profesionale, făcute din materiale speciale și folosite în bucătăriile marilor restaurante.

Cel Mai Bun Aparat Espressor Încorporabil
Cel mai bun espressor automat de cafea încorporabil

Ești fan espresso / cafea și vrei să integrezi în mobilă acest aparat indispensabil casei tale? Vezi care sunt cele mai bune tipuri de espressoare automate încorporabile.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe