Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte

Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 38 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce ai nevoie de un aparat de făcut spumă din lapte?

Aparatele de făcut spumă din lapte sunt dispozitive ingenioase pe care merită să le ai în casă, întrucât de multe ori spumarea încorporată a espressoarelor poate fi ineficientă și acestea mult mai anevoios de curățat. O metodă igienică și extrem de confortabilă pentru spumarea laptelui este reprezentată de acest tip de aparate, mai ales că acestea sunt compatibile inclusiv cu mașina de spălat vase și vor fi impecabile chiar dacă nu sunt spălate imediat. În plus, capacitatea acestora suficientă pentru întreaga familie.

De multe ori dețin mai multe funcții, existând multe rețete cu lapte. Puteți obține atât spumă din lapte rece, cât și spumă din lapte fierbinte. Frappe-uri, cappucino delicios sau chiar ciocolată caldă pentru copii, toate vor putea fi preparate cu o singură apăsare de buton. Cele mai multe dintre ele au funcții de oprire automată și este bine de știut că prin intermediul unui astfel de aparat, spumarea perfectă se realizează în aproximativ 90 de secunde, fără nici un fel de efort.

Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Cel mai bun

Aparat electric pentru spumă lapte Westmark Brasilia

 • Realizat din oțel inoxidabil
 • Are o greutate de 200 g
 • Designul fresh
 • Mâner ergonomic
 • Se poate spăla manual
Verifică prețul

Vei putea pregăti cafeaua latte preferată chiar la tine acasă și să o servești pe terasă sau balcon în fiecare dimineață. Brandul Westmark este unul dintre acele branduri care nu face niciun compromis când vine vorba de calitatea produselor sale. Cu un grad de funcționalitate extrem de ridicat, aceste produse se remarcă prin designul fresh, materiale rezistente și soluțiile inovatoare. Este realizat din materiale basic și are o construcție simplă, cu un Un design elegant, care va completa orice interior.

la buget

Mixer spuma lapte Xavax

Mixerul este foarte ușor de folosit și de curățat. Are un design modern, iar la construcția acestuia au fost folosite inserții de silicon care au realizat suprafețe soft pentru ca mixerul să fie confortabil în utilizare. Motorul puternic îl face potrivit și pentru realizarea dressing-urilor pentru salată.
Verifică prețul

Pentru un latte, un cappuccino sau un milkshake perfect ai nevoie de un dispozitiv de spumare a laptelui. Cu ajutorul mixerului de spumare a laptelui Xavax, toate acestea sunt doar la o apăsare de buton distanță.

Premium

Aparat pentru spuma de lapte din inox ECG NM 115, 240ml, 500W

 • Încălzire în 80 de secunde
 • Spumare lapte cald 80-90 secunde
 • Spumare lapte rece 65 secunde
 • Temperatura maximă a laptelui 65°C (± 5°C)
 • Capac transparent
Verifică prețul

Cu aparatul pentru spumat de lapte din inox, ECG NM 115, te vei bucura de aroma perfectă a băuturilor preferate, delicatese precum cappuccino, cafea cu lapte sau cafea răcoritoare cu gheață. Utilizarea este foarte simplă pentru a pregăti o băutură excelentă. Doar se umple recipientul, închide capacul și apoi se pornește aparatul cu o singură atingere. ECG se mândrește cu un design de lux din oțel inoxidabil, cu accent pe detalii și cu un pad anti-alunecare, care asigură o poziționare stabilă a aparatului pe blatul de lucru.

Aparat pentru spuma de lapte

 • 3 funcții
 • Capacitatea de încălzire a laptelui: 300 ml
 • Capacitatea de spumare a laptelui 130 ml
 • Include 2 teluri
 • Bază pivotantă până la 360 grade
 • Capac transparent
Verifică prețul

Aparatul pentru spumă de lapte de la LIVOO oferă trei funcții de bază, și anume: Lapte fierbinte, Spumă cu lapte fierbinte și Spumă cu lapte rece. Capacitatea sa ridicată (300 ml lapte lichid și 130 ml lapte spumat) alături de cele două țeluri (unul pentru încălzire și unul pentru spumare), fac din acesta o alegere ideală pentru a va prepara băuturile preferate. Baza e pivotantă până la 360 de grade, iar carcasa este fabricată din oțel inoxidabil. Acestea, împreună cu învelișul non-stick, mânerul din inox și baza din metal cromat asigură o durabilitate și o fiabilitate sporită.

Aparat pentru spumare si incalzire lapte Orava MF-401

 • Bază detașabilă
 • Capac transparent cu garnitură de silicon
 • Volum 300 ml
 • Dimensiuni 15,5 x 20,5 x 10 cm
 • Putere 500 W
Verifică prețul

Aparatul pentru spumare a laptelui este un dispozitiv funcțional, care va încânta fanii cafelei latte și ai cappuccino-ului, precum și pe cei ai ciocolatei calde. Prepararea spumei din lapte devine cu acest aparat foarte ușoară, mulțumită puterii de 500 W a motorului și a capacității de stocare a laptelui de 300 ml. Când vine vorba de spălare, acest procedeu se realizează foarte ușor, aparatul fiind compatibil cu mașina de spălat vase. Are o bază detașabilă precum ceainic, pentru încălzire, iar capacul este transparent cu garnitură de silicon.

Aparat pentru spumare si incalzire H.Koenig MLK8 usor de curatat baza electrica detasabila putere 500 W pentru cappuccino lapte ciocolata MLK8

 • Capacitate: 0,24 litri
 • Baza electrică detașabilă
 • Oprire automată
 • Corp gros din oțel inoxidabil
 • Putere 500 W
Verifică prețul

Aparatul pentru spumare și încălzire H.Koenig MLK8 este funcțional și atrăgător deopotrivă, fiind proiectat pentru a arăta bine în orice bucătărie. Corpul e fabricat din oțel inoxidabil cu pereți dubli, iar picioarele antiderapante permit utilizarea fără riscuri de arsuri. În plus, datorită acoperirii antiaderente și a bazei electrice detașabile, este foarte ușor de curățat. MLK8 produce o spumă fină și ușoară și este ideal pentru o multitudine de băuturi, fie ele calde sau reci. Are o capacitate de 240ml lichid sau 120ml spumă, iar temperatura de încălzire este de 65 °C.

Întrebări frecvente despre aparatele de făcut spumă de lapte

Aparatele de spumare a laptelui dețin mai multe funcții?

Cele mai multe astfel de aparate dețin trei funcții foarte utile. Prima funcție este funcția de încălzire a laptelui pe care o puteți folosi dacă vreți ciocolată caldă spre exemplu. A doua este funcția de spumare propriu-zisă, iar aceasta este folosită pentru frappe-uri. Pentru un capuccino delicios, veți folosi funcția de încălzire și spumare.

Ce capacitate de spumare a laptelui au aparatele?

Capacitatea acestor dispozitive de încălzire și spumare a laptelui diferă, însă de cele mai multe ori este suficientă pentru a prepara băuturile pentru întreaga familie. Această capacitate variază de la 150ml până la 300ml. Vă puteți pregăti cafelele, iar pentru copii puteți pregăti lapte spumat într-un timp record.

Din ce materiale sunt realizate aparatele de spumare a laptelui?

Cele mai multe dintre aceste aparate sunt concepute cu pereții interiori din înveliș teflonat, întocmai pentru a evita ca lichidul să se lipească de pereții vasului. Pe exterior, de asemenea produsele sunt realizate din materiale de calitate, rezistente. Carcasa este din inox, material durabil în timp.

Cum îmi dau seama că spuma este gata?

Pentru rezultate ideale, laptele ar trebui spumat aproximativ 90 de secunde. Multe dintre aceste aparate sunt prevăzute cu oprire automată, ba chiar unele au și capacul superior transparent pentru a putea privi în interior și determina momentul în care rezultatul devine optim pentru tine.

Aparatele de spumare a laptelui se spală ușor?

Un mare beneficiu al aparatelor de spumare a laptelui este cel că se pot spăla foarte ușor, chiar dacă omiți să faci acest lucru imediat după folosire. În cazul în care ai un espressor cu spumare a laptelui încorporat, spălarea se realizează dificil și de multe ori ineficient, rămânând reziduuri de lapte pe furtunurile existente.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică
Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Cauți un slow cooker de calitate? În acest caz ai nevoie de un slow cooker cu vas de ceramică. Află care sunt cele mai bune modele și cât costă.

Cea Mai Bună Mătură Electrică Fără Cablu
Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Nu-ți place nici ție să dai cu mătura? Alege o variantă mai rapidă și mai curată precum o mătură electrică ușor manevrabilă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe