Cea Mai Bună Foarfecă De Bucătărie

Cea mai bună foarfecă de bucătărie

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

Cum îți este utilă o foarfecă de bucătărie?

Munca în bucătărie se poate dovedi o corvoadă dacă nu ai produsele și echipamentele potrivite. De aceea, ai nevoie de tot ajutorul posibil. Pentru cele mai sensibile sarcini, poți apela la o foarfecă de bucătărie. Cu ajutorul acestei foarfeci poți tăia diverse obiecte, cum ar fi de exemplu, pielea puiului înainte să îl bagi la cuptor sau zarzavatul înainte să îl pui în ciorbă.

O astfel de foarfecă este extrem de similară celei pe care o folosești în casă la tăiat hârtii, etichete sau ambalaje de carton, dar este cu mult mai rezistentă și mai durabilă, pe cât de ușor de folosit. Foarfeca de bucătărie este suficient de bine ascuțită pentru a tăia obiecte mai dure, mai rezistente la tăiere decât cea de uz obișnuit.

Aceasta a fost proiectată pentru a te ajuta să tai mai ușor, mai bine, mai rapid acolo unde cuțitul nu are acces. Foarte ușor de folosit, poate fi utilizată chiar și de către un copil sau un adolescent care își ajută copiii în bucătărie. Te vei bucura de ea pe termen lung și vei găti mâncare delicioasă.

Cea mai bună foarfecă de bucătărie

Cel mai bun

Foarfeca pentru bucatarie Fissler Professional

Chiar dacă ai deja un set complet de cuțite de bucătărie profesionale și această foarfecă ar trebui să își facă loc în bucătăria ta. Sunt diferite treburi în bucătărie pe care doar o foarfecă le poate face cu adevărat bine. Foarfeca are lamele din inox, cu lungimea de 21 de cm, fiind eficientă în multe situații în care cuțitele de bucătărie nu fac față atât de bine.
Verifică prețul

Această foarfecă pentru bucătărie face parte din colecția de ustensile profesionale și este realizată dintr-un inox de înaltă calitate.

la buget

Foarfeca pentru bucatarie Tefal Ingenio

Are, totodată și un capac de protecție, pentru o păstrare, de lungă durată în siguranță. Mânerul negru este robust și elegant, de fapt tot produsul foarte bine realizat, cu o aderență ridicată. Foarfeca este compatibilă cu mașina de spălat vase, deci o întreținere rapidă și ușoară. Dimensiuni normale, adică lungime de 20 cm și cu o lățime 8 cm.
Verifică prețul

Foarfeca pentru bucătărie Tefal Ingenio are o utilizare universală, fiind realizată din lame inox detașabile, realizate din materiale premium, care contribuie la o întreținere ușoară.

Premium

Foarfeca multifunctionala profesionala Maranc, otel inoxidabil, M54

Foarfeca multifuncțională profesională Maranc este incredibil de utilă, folosită adeseori ca alternativă a cuțitului de utilități clasic și poate fi folosită pentru a tăia ierburi, pentru a cojii și tăia legume, cum ar fi cartofi, morcovi, anghinare sau varză și pentru a tăia și curăța cu ușurință pește, crabi, coaste, aripi și oase de pui. Foarfeca este echipată cu lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are un mâner ergonomic confortabil și stabil. Mai include și eu protecție magnetică pentru depozitare ușoară și sigură.
Verifică prețul

Foarfeca profesionala Maranc, otel inoxidabil, 20.7 cm, M83

Incredibil de utilă pentru tine, folosită deseori ca alternativă la cuțitul de bucătărie clasic, foarfeca multifuncțională poate fi folosită pentru a tăia ierburi, tăierea cojii și pentru a tăia legume, cum ar fi cartofi, morcovi, anghinare, varză și poți tăia și curăța cu ușurință: pește, crab, oase mici, coaste, aripi și oase de pui. Foarfecele este executat din material dur, calitativ și sigur, precum oțelul inoxidabil, el nu va rugeni.
Verifică prețul

Foarfecă profesională Maranc, oțel inoxidabil, 20. 7 cm, M83.

Foarfeca de bucatarie Masterpro, Foodies Collection, inox 2CR13, 30x11x2 cm

Când vine vorba de tăiat hârtie sau desigilat anumite pungi, alege o foarfecă de calitate, care taie bine și durează, mai ales când o folosești timp îndelungat. Foarfeca de bucătărie Masterpro, Foodies Collection este un model construit din inox 2CR13, are o lungime de 30 cm, lățime de 11 cm și o înălțime de 2. 2 cm și cântărește puțin peste 200 grame, ceea ce înseamnă că este ușor de manevrat și nu ocupă mult loc în bucătărie.
Verifică prețul

Pentru o treabă bine realizată în bucătărie e important să folosești ustensile de calitate.

Foarfecă pentru ierburi Westmark Combi

Foarfecă pentru ierburi Westmark Combi îți va ușura prepararea mâncării, deoarece nu mai este nevoie să mărunțești ierburile cu cuțitul, poți face asta cu foarfeca pentru ierburi, nu mai ai nevoie nici de tocător de bucătărie, poți mărunți ierburile chiar ân mâncarea pregătită deja. Cu această foarfecă pentru ierburi, vei economici și timpul, deoarece aceasta are 5 cuțite care vor mărunți ierburie concomitent, rapid și extrem de ușor, și fără riscul de a-ți face răni atunci când tai ierburile, simplu și ușor.
Verifică prețul

Foarfeca pentru bucatarie Sabatier, inox, 20 cm

Această foarfecă este fabricată din inox de calitate, cu un conținut optim de crom și nichel, ceea ce îi oferă durabilitate, netezime și rezistență la coroziune. Foarfeca are lamele foarte bine ascuțite, ceea ce îți va oferi o maximă precizie la tăiere cu un minim de efort. De asemenea este extrem de confortabilă în utilizare având un design ergonomic. Nu se recomandă spălarea acestei foarfeci în mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Foarfecă pentru bucătărie de la Sbatier este absolut necesară în orice locuință.

Foarfeca multifunctionala pentru bucatarie, Deiss PRO, cu suport magnetic

Având mai multe cuțite zimțat, drept, curățător și chiar deschizator de sticle, ea este cu adevărat un instrument 8 în 1. Suportul magentic este de mare ajutor pentru că se lipește pe frigider, astfel ai acces și depozitare ușoară. Toate modelele de lame se separă cu ușurință și nu numai că se îndepărtează ca cuțit dar ele se pot ascuți și reutiliza din nou si din nou.
Verifică prețul

Această ustensilă de bucătărie de calitate superioară, nu este doar o foarfecă pentru bucătărie care are mai multe funcții, este un adevărat magician, pentru că poate tăia, decojii fructe și legume întro clipă.

Întrebări frecvente despre foarfecele de bucătărie

Pentru ce trebuiește foarfece de bucătărie?

Foarfecele de bucătărie este utilizat în mai multe etape a preparării mâncării, cu ajutorul foarfecelui de bucătărie poți tăia peștele mai mic sau să îl curăți, poți tăia verdeața, tăiețeii etc., este un obiect universal la bucătărie.

De unde pot procura un foarfece de bucătărie?

Ai putea procura un foarfece de bucătărie în orice magazine cu veselă pentru gătit, acest foarfece poți găsi cu ușurință în diferite magazine online cu veselă pentru gătit, în supermarket sau magazine specializate.

Care este diferența între un foarfece simplu și foarfece de bucătărie?

Diferența dintre aceste foarfece reprezintă nevoia pe care o satisfac ele, cele de bucătărie fiind mai mari ca mărime, mai ascuțite și mai aspre. Cu foarfecele de bucătărie este mai mare probabilitatea să te tai.

Pot face cadou un foarfece de bucătărie?

Un foarfece de bucătărie este un cadou excelent pentru toți amatorii și profesionalii din domeniul gătitului, pentru orice femeie sau bărbat casnic etc. Ai putea face un astfel de cadou oricărei persoane apropiate, deoarece este un lucru extrem de util.

Pot felia pizza cu ajutorul unui foarfece de bucătărie?

Da, cu un foarfece de bucătărie poți felia cu ușurință o pizza, cât de groasă nu ar fi ea, deoarece lama foarfecelui este extrem de ascuțită și tăioasă este ușor de realizat acest lucru. Dar și este mai sigur, cuțitul fiind mai periculos însă face acest lucru mai rău.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tocător de Resturi Alimentare de Chiuvetă
Tocător de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă

Vrei să scapi de mirosul mâncării aruncate în coșul de gunoi? Tocătorul de resturi alimentare cu instalare sub chiuvetă este soluția modernă și eficientă pe care o cauți.

Cel Mai Bun Termometru Pentru Friptură
Cel mai bun termometru pentru friptură

Află momentul precis când friptura este gata în cuptor sau în tigaie! Termometrul pentru carne te ajută să prepari cu exactitate tipul de prăjit pe care-l dorești: în sânge, mediu sau bine făcut.

Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie
Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Cuțitul electric este ajutorul ideal pentru a tăia carne, pâine, fructe sau legume. Acesta se folosește cu o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie de efort.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Cea Mai Bună Mătură Electrică Fără Cablu
Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Nu-ți place nici ție să dai cu mătura? Alege o variantă mai rapidă și mai curată precum o mătură electrică ușor manevrabilă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe