Cel Mai Bun Set de Cuțite Profesionale de Bucătărie

Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Modificat la 05 mai 2021
Articol evaluat de 80 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce ai nevoie de un set de cuțite profesionale în bucătărie?

Experiențele culinare de calitate sunt rezultatul unui mix între alimente proaspete, aparatura utilizată și priceperea bucătarului. Din acest motiv, cuțitele utilizate joacă un rol important în pregătirea alimentelor - legume, carne - făcând diferența în timpul gătitului. În afară de rezultatele excepționale, un set de cuțite profesionale, care conține principalele tipuri pentru fiecare sortiment de alimente, înseamnă încredere de fiecare dată când prepari - fie mesele clasice, ceva nou sau ceva complicat. Seturile profesionale sunt o investiție pe termen lung, fiind de folos în orice bucătărie: în care se gătește des sau mai rar, indiferent de numărul de persoane.

Aceste seturi conțin, de regulă, cuțitul bucătarului, cuțit pentru felierea pâinii, cuțit pentru decojit, cuțit universal. Unele seturi pot conține mai multe tipuri, dar și suport pentru depozitare, elegant, potrivit pentru orice bucătărie. Cuțitele profesionale se diferențiază de cele standard prin design, materialele din care sunt confecționate (lamă, mâner), totul fiind impecabil: grosimea lamei, mânerul anti-alunecare, posibilitatea spălării la mașină fără a se deteriora.

Cel mai bun set de cuțite profesional pentru bucătărie

Premium

Tramontina

Lama este netedă și finisată cu precizie, cu o margine fină, în timp ce armatura oferă greutate și rigiditate pentru siguranță și un echilibru superb. O colecție de produse premium concepute și fabricate cu cel mai bun design, materiale și manoperă, depășind produse similare de pe piață și oferind cea mai bună calitate și valoare profesionistului și pasionatului de gătit deopotrivă.
Verifică prețul

Cuțitele tradiționale Tramontina sunt forjate dintr-o singură bucată solidă din oțel inoxidabil premium pentru o rezistență și o durabilitate inegalabilă.

Cel mai bun

Jean Dubost

Afacerea a început ca parte a unui business de familie, având sediul într-o zonă cu peisaj idilic, tipic franțuzesc, unde astăzi cele mai noi tehnologii sunt completate de aportul procesării manuale, pe care urmașii faimosului fondator o consideră ca fiind de neînlocuit. Setul conține: 1x cuțitul bucătarului 20 cm, 1x cuțit pentru carne 20 cm, 1x cuțit multifuncțional 12,5 cm, 1x cuțit pentru feliere 8,5 cm, suport.  .
Verifică prețul

Set 5 cuțite din inox cu suport magnetic Jean Dubost Meteor. Jean Dubost și-a înființat propria fabrică în 1920, iar astăzi nepotul său continuă tradiția acestei binecunoscute companii de familie.

la buget

Kitano 8

Sashimi tăiați în felii subțiri, carne tăiată fin sau medalioane de carne de vită - plăcerea maximă din ingredientele proaspete necesită cea mai bună pregătire și prin urmare cuțite de înaltă calitate. O tăietură precisă și netedă previne pierderea apei în timpul preparării cărnii, a peștelui și a legumelor, uscarea acestora și apoi pierderea gustului.  .
Verifică prețul

Preparați mâncarea precum un bucătar japonez cu setul de 8 cuțite Klarstein Kitano, setul aduce filozofia culinară din țara soarelui răsare în bucătărie.

Set cutite 9 piese, Hendi, Kurt Scheller Edition, otel inoxidabil, geanta suport inclusa

Designul unic al mânerului previne pătrunderea de reziduuri alimentare între lamă și mâner. Setul include un cuțit de decojire, un cuțit de dezosare, un cuțit pentru pâine, un cuțit pentru șuncă/somon, cuțitul bucătarului de 330 mm, cuțitul bucătarului 370 mm, cuțit Santoku, un ascuțitor de cuțite și o furculiță curbată pentru carne.
Verifică prețul

Realizate dintr-o bucată de oțel crom-molibden forjat, aceste cuțite sunt deosebite. Datorită manoperei de înaltă calitate, cuțitele Hendi sunt durabile la coroziune, tăișul lamei având rezistență mare în timp.

Set 3 cutite gama PROCHEF

Cuțitele au lama forjată, și sunt fabricate din inox de foarte bună calitate (DIN 1. 4110), care a fost supus unui proces de călire, la o temperatură de sub 0ºC, procedeu care ce asigură o durabilitate mare a tăișului. Mânerele sunt ergonomice, fabricate din policarbonat ranforsat cu fibră de sticla. Cuțitele se pot curăța în mașina pentru spălat vase. .
Verifică prețul

Setul de 3 cuțite, din gama "PROCHEF", este compus dintr-un cuțit pentru legume cu lama de 76 mm, un cuțit de bucătărie cu lama de 152 mm și un cuțit de bucătar cu lama de 203 mm.

Set cutite Cooking by Heinner Silver, 5 piese

Așadar, ți-am pregătit setul perfect de cuțite “Cooking” by Heinner Silver, format din 5 piese, cu un design simplu, dar plăcut, care îți va oferi rezistența și eficiența pe care o cauți în orice produs de acest gen. Pe lângă faptul că vei putea avea forma dorită a alimentelor pe care le consumi, acest produs îți va oferi comoditate în utilizare, având suport din lemn cu acoperire magnetică, care oferă un stil aparte bucătăriei tale. .
Verifică prețul

Accesoriile bucătăriei tale contează mai mult decât îți imaginezi.

Întrebări despre seturile de cuțite profesionale

Care este diferența dintre un set de cuțite standard și unul profesional?

Oricine adoră să gătească știe cât de importante sunt ustensilele de lucru și aparatura de bucătărie în procesul de preparare a alimentelor. De aceea, dotarea spațiului cu un set de cuțite profesionale va face diferența - cele standard sunt utile, însă nu oferă performanța de care este nevoie în bucătărie (nu sunt ascuțite corespunzător, lamele nu sunt de grosimea optimă etc). Seturile de cuțite profesionale includ principalele tipuri de cuțite (cuțitul bucătarului, pentru felierea pâinii, legume, carne, dezosat, decojire), pentru ca tu să îți desfășori activitatea de gătit ca un adevărat Chef.

Din ce material sunt confecționate cuțitele profesionale?

Cuțitele profesionale sunt realizate din materiale de calitate: lamele sunt la grosimea optimă, confecționate din inox, oțel inoxidabil, în timp ce mânerele pot fi realizate fie din lemn de acacia, din silicon confortabil sau plastic - cu design ergonomic și protecție anti-alunecare.

Câte piese sunt incluse în set?

În funcție de necesitate și de cât de variată este activitatea ta în bucătărie, vei găsi diferite seturi de cuțite profesionale: de 5, 6, 8, 9, 10, 11 piese. Majoritatea cuțitelor profesionale sunt livrate împreună cu suport și, în unele cazuri, foarfecă și ascuțitoare, pentru a putea ascuți oricând dorești cuțitele.

Ce fel de cuțite sunt incluse într-un set (cuțit de pâine, carne etc)?

Seturile de cuțite profesionale diferă de la un model la altul, unele conțin cuțite pentru diverse activități în bucătărie, în timp ce altele sunt dedicate pentru tranșarea cărnii (seturi de cuțite profesionale pentru măcelărie). Seturile potrivite pentru utilizarea variată în bucătărie sunt alcătuite din următoarele tipuri de cuțite: cuțitul bucătarului, cuțit pentru feliere pâine, cuțit pentru dezosat, cuțit pentru decojit, cuțit universal.

Setul include și ascuțitoare pentru cuțite?

Un set de cuțite profesionale se va încadra perfect în decorul bucătăriei tale - cuțitele sunt depozitate într-un suport elegant, pe care îl poți așeza pe suprafața/blatul de lucru. La unele seturi de cuțite, suportul este prevăzut cu și ascuțitoare, fiind astfel un plus - le poți ascuți ori de câte ori este necesar.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Iaurt Acasă
Cel mai bun aparat de făcut iaurt acasă

Ți-e dor de gustul iaurtului proaspăt de la bunici? Chiar dacă stai la oraș, ai posibilitatea de a-ți face rapid propriul iaurt acasă. Vezi cele mai bune aparate de făcut iaurt acasă.

Cel Mai Bun Cântar de Bucătărie cu Bol
Cel mai bun cântar de bucătărie cu bol

Gătești des urmărind rețete de pe internet și îți dorești să dozezi ingredientele cât mai exact? Cântarul electric cu bol te ajută să măsori cu o exactitate de până la 1 gram.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte
Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Vrei să-ți pregătești cafeaua ca un barista adevărat și să-ți poți surprinde prietenii cu desene în spumă? Primul lucru de care ai nevoie este un aparat de făcut spumă. Îți spunem noi care este cel mai bun.

Cel Mai Bun Espressor cu Capsule pentru Acasă
Cel mai bun espressor cu capsule pentru acasă

Îți dorești să-ți poți pregăti cafeaua acasă simplu și rapid, apăsând doar un buton? Espressoarele cu capsule te ajută să economisești timp și bani.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe