Cea Mai Bună Oală cu Capac pentru Paste

Cea mai bună oală cu capac pentru paste

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 46 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi o oală dedicată pentru paste?

Spaghetele sunt simbolul pastelor italiene și este acum unul dintre preparatele preferate din aproape toată lumea. Spaghetele funcționează cel mai bine atunci când sunt gătite pe toată lungimea. Dar oalele normale sunt prea mici pentru asta. Ca și în cazul celor mai multe tipuri de oale, există o mulțime de variații și între cele pentru paste. De exemplu, unele vin cu strecurătoare încorporate pentru a scurge cu ușurință apa. Altele au o suprafață antiaderentă, iar unele pot merge în mașina de spălat vase sau în cuptor.

Dacă dorești să verifici progresul fierberii fără a scoate capacul, ia în considerare o oală pentru paste cu un capac de sticlă transparentă. Oalele pentru paste sunt de multe dimensiuni. Pentru familii, cele mai bune oale pentru paste conțin de obicei cel puțin cinci litri de apă. Cu toate acestea, oalele mai mari tind să necesite mai mult spațiu de depozitare. Unele oale pentru paste sunt multifuncționale, în timp ce altele sunt special concepute pentru a găti loturi de paste.

Oale pentru paste

Cel mai bun

Oala Tognana Asparagera, otel inoxidabil, argintiu, 25 x 18 x 24 cm

Va fi simplu să pregătești supă sau felul doi pentru cei dragi, iar cu toții știm că mâncarea gătită acasă este cea mai gustoasă. Oala se spală și se întreține simplu, poate fi introdusă și la mașina de spălat vase, mâncarea nu se va lipi de cratiță, iar inoxul este un material extrem de sănătos pentru gătit. Este o oală sigură, mânerele rămân reci în timp ce prepari mâncarea și ai oala pe foc.
Verifică prețul

Gătește mai gustos și mai sănătos ca niciodată cu această oală super utilă și încăpătoare realizată din inox de cea mai bună calitate.

la buget

Oala ARIAN din otel inoxidabil pentru paste, 22cm

Poate fi folosită atât pentru gătirea pe plită cu gaz, cât și pentru plitele din fontă sau cu inducție. În schimb, nu poate fi folosită în cuptoarele cu microunde, iar capacul în niciun fel de cuptor. Oala are o capacitate de 4 L și un diametru de 22 cm. Pentru curățare folosește un detergent lichid non-abraziv, după care usucă bine oală.
Verifică prețul

Cu această oală nu îți vei mai dori să comenzi paste la restaurant niciodată. Este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cu grosimea pereților de 0,7 mm.

Premium

Oala pentru paste, Mammamia, Brandani, 8L, inox/sticla temperata

Oala este realizată din inox igienic, de cea mai bună calitate, astfel va fi rezistentă și durabilă în timp. Baza sa este formată dintr-un start triplu și astfel încălzirea se va realiza uniform. Poate fi utilizată pe toate sursele de căldură și poate fi spălată chiar și la mașina de spălat vase.
Verifică prețul

Această oală pentru paste de la Mammamia este esențială pentru bucătăria ta. Îți va permite să fierbi, să scurgi și să gătești pastele într-un singur recipient, dintr-o singură mișcare și vei face astfel economie de timp.

Set oala pentru fiert paste Eatitaly 20 cm

Sita pentru scurgerea pastelor de apă este dotat cu un mâner rezistent din inox pentru o mai bună manevrare de pe o suprafață pe alta. Setul conține 3 piese: oală cu mâner inox, sită pentru scurgere inox și capac sticlă termorezistent, cu diametru de 20 cm. Toate piese sunt ușor de spălat, chiar și la mașina de spălat vase automată. .
Verifică prețul

Acest Set format din oală pentru paste și încă 3 piese este concepută special pentru prepararea pastelor. Oala este realizata din inox de cea mai bună calitate și poate fi folosită și pe plita cu inducție.

Oala cu capac pentru paste si orez I-Rose Collection BerlingerHaus BH 6038

În plus, împiedică fierberea acestora în exces, datorită gaurilor. Oala este fabricată din materiale de înaltă calitate și este dotată cu mânere termorezistente care te ajută să o poți lua de pe foc fără să te frigi. Este simplu de utilizat și ușor de curățat după fiecare utilizare, trecând-o pe sub jetul de apă caldă.
Verifică prețul

Uită de vremea în care fierbeți pastele făinoase și orezul în oale obișnuite și apoi le strecurai separat. Această oală este dotată cu capac găurit care te ajută să le strecori imediat după ce le-ai fiert.

Oala pentru paste, Karaca, Kitchen Lover, Otel inoxidabil, Capac cu scurgere, 22 cm, 3.5 l, Inductie

Merită să investești într-o oală pentru paste de calitate, pentru că astfel vei fierbe, scurge și găti totul dintr-un foc! Capacul se blochează și este prevăzut cu un sistem de scurgere care îți permite să eficientizezi extrem de mult timpul, iar pastele vor fi gata dintr-o singură mișcare. Oala poate fi folosită în siguranță deplină, mânerele laterale și capacul potului fiind ignifuge și acoperite antiaderent.
Verifică prețul

Sigur și ție ți se întâmplă să gătești paste des. Sunt preferatele oricui, mai ales ale celor mici care doar asta ar mânca toată ziua.

Întrebări despre oalele cu capac pentru paste

Se poate folosi o oală de paste pentru gătit sosuri?

Oalele pentru paste sunt special concepute pentru fiert. Acestea pot fi folosite și pentru fierberea altor alimente (orez, sparanghel, broccoli) datorită sitei pentru scurgerea apei. Cu toate acestea nu este recomandat să prepari și sosul pentru paste în această oală, deoarece înalțimea oalei poate face dificilă călirea sosului. Cu toate acestea, poți folosi apa în care au fiert pastele pentru a subția sosul pregătit separat.

Care este beneficiul unui vas de paste cu o inserție?

Principalul beneficiu pe care ți-l va aduce o oală pentru fiert pastele cu inserție este ușurința cu care vei reuși să strecori pastele. Folosind strecurătoarea pentru fierberea pastelor vei putea scoate cu ușurință pastele din apa în care au fiert, iar pastele nu se vor mai lipi de oală.

De ce inserțiile din oalele pentru paste nu merg până la capăt?

Inserțiile oalelor pentru paste nu au aceleași dimensiuni ca oala propriu zisă. Acest lucru facilitează gătirea pastelor, și chiar și a altor alimente, la abur. Astfel, alimentele nu vor atinge apa ce fierbe în oală și vor fi gătite de aburul ce urcă din oală odată ce apa atinge punctul de fiebere.

Pastele continuă să se gătească după ce au fost scurse dacă sunt lăsate în oală?

Când gătești pastele în oala cu capac specială vei avea parte de o masă delicioasă datorită tehnologiei de fierbere la abur. Dacă ai gătit pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și ai scurs apa în care acestea au fiert, procesul de gătire s-a încheiat, astfel încât poți pune pastele înapoi în oală fără să îți faci probleme că vei strica mâncarea.

Ce se întâmplă cu pastele fierte dacă folosești prea puțină apă?

De fiecare dată când fierbi un aliment cu amidon, cum ar fi pastele sau cartofii, o parte din amidon ajunge în apă și o îngroașă puțin. Dar, în general, atunci când faci doar paste, dorești ca ele să rămână separate și nu vrei mai multă îngroșare decât este necesar.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cuptor Electric Cu Convecție
Cel mai bun cuptor electric cu convecție

Cuptorul cu convecție se folosește de circularea aerului la temperaturi înalte pentru a putea găti mâncarea uniform fără a fi nevoie de amestecare sau întoarcerea preparatelor.

Cel Mai Bun Televizor de Bucătărie
Cel mai bun televizor de bucătărie

Îți place să asculți știrile atunci când ai de treabă în bucătărie? Televizoarele de bucătărie au o mărime potrivită spațiilor mai mici și uneori un sistem de prindere dedicat acestei zone speciale.

Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cea Mai Bună Cană Gradată De Măsurare
Cea mai bună cană gradată de măsurare

Pregătește rețetele exact ca la carte cu ajutorul unei căni gradate care te ajută să porționezi exact diferite tipuri de ingrediente (lichide sau solide).

Cel Mai Bun Set De Vase De Fontă
Cel mai bun set de vase de fontă

Alege un set de vase de calitate. Fonta este unul din cele mai durabile materiale și care își păstrează calitățile de-a lungul timpului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe