Cea Mai Bună Plită cu Hotă Integrată

Cea mai bună plită cu hotă integrata

Modificat la 14 martie 2021
Articol evaluat de 30 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi o plită cu hotă integrată?

Plita pe care o ai în bucătărie este extrem de importantă. Aici vei petrece foarte mult timp și ai nevoie de cele mai calitative echipamente pentru ca experiența în bucătărie să fie una de neuitat. De asemenea, ai nevoie de o plită pe care nu o pot folosi cei mici.

Dacă ai nevoie de o plită pentru bucătăria ta, cea mai bună idee ar fi să îți achiziționezi o plită cu hotă incorporată. Plita cu hotă incorporată este una dintre cele mai moderne tipuri de plite de pe piață și exact produsul de care ai nevoie pentru a găti rapid felurile tale de mâncare favorite. Pe lângă designul modern și un consum redus de energie, plitele cu hotă încorporabilă îți aduc în bucătărie un ajutor atunci când vrei să gătești rapid și eficient mâncare pentru întreaga familie.

Deși prețul nu este potrivit pentru oricine, sigur va merita fiecare bănuț. Ai la dispoziție o mulțime de astfel de produse atât în magazinele fizice, cât și online. Decizia este doar a ta. Alege ce plită cu hotă incorporată ți se potrivește pentru a găti fără să răspândești mirosurile în toată casa.

Cea mai bună plită cu hotă încorporată

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Hota in blat cu plita cu inductie integrata Franke Mythos 2gether FMY 839, max 450mc/h, 4 zone gatire, Glass black

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Simplu de instalat
 • Dotată cu motor puternic
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Dacă adori să gătești probabil că știi deja că plitele cu inducție sunt cel mai nou trend și cel mai apreciat în domeniu. Astfel vei aprecia hota în blat cu plita cu inducție integrată de la Franke Mythos. Deși prețul este destul de piperat, calitatea oferită merită cu vârf și îndesat. Vei beneficia de 4 zone de gătire pentru a găti rapid mai multe feluri de mâncare, iar designul modern o va face să se potrivească în orice tip de bucătărie, cu orice tip de design interior. Sticla din care este confecționată o face ușor de șters și întreținut atât timp cât faci asta la timp și substanțele care ajung pe ea nu se întăresc.

la buget

Full House Down Air System plită cu inducție + hotă

 • Sticlă termorezistentă
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Plita puternică de la Klarstein Full House DownAir are patru zone de gătit pentru oale mici și mari. Cele două zone de gătit sunt situate pe partea stângă și două pe partea dreaptă, lângă hota DownAir și datorită sistemului VarioHeating, fiecare parte poate fi conectată la o zonă mare, de exemplu pentru oale și tigăi mari. Fiecare suprafață de gătit poate fi setată pe 9 nivele și are funcția ThermoBoost pentru a crește rapid puterea de fierbe, spirale instant. Ca sistem complet, hota și plita sunt operate împreună prin panoul tactil SenseControl. Atât suprafața de gătit, cât și hota pot fi ajustate foarte ușor prin glisarea degetului de pe touchpad.

Premium

* Prezentare video mai jos

Plita incorporabila cu hota integrata AEG IDK84453IB, Inductie, 4 zone de gatit, Putere de absortie 630 mc/h, 83 cm (Negru)

 • Tehnologie inteligentă
 • Greutate redusă
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
 • Performanță crescută
Verifică prețul

Această plită combină cuptoare puternice de inducție cu ventilatoare de hotă într-un produs unic. Furnizează opțiuni nelimitate pentru noul design al bucătăriei. Tehnologia HOB2 permite extragerea automată a aburului în timpul gătitului. Dacă vei crește sau reduce temperatura plitei, ventilatorul hotei va fi reglat automat. Aceasta înseamnă că te poți concentra pe gătit. Utilizează DirectTouch pentru a controla cu precizie setările de temperatură și ventilație. Fiecare zonă are o comandă de putere separată.

Plita încorporabilă Bosch PVQ731F15E 70 cm, este pe inducție, are 4 zone de gătit dar și mod hotă integrat. Opțiunile de timer, QuickStart, detectare vase, îți vor face viața mult mai ușoară. Datorită panoului de comandă intuitiv, poți selecta zonele de gătit și poți stabili nivelul de putere specific de care ai nevoie, în mod direct și rapid. Funcția îmbunătățită PowerBoost a plitelor cu inducție adaugă și mai multă putere pentru a accelera procesul de gătire. De exemplu, poți fierbe acum 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede decât pe o plită vitroceramică convențională.


* Prezentare video mai jos

Element combiset Miele CSDA 1020 include o plita cu inductie si o zona Tepan Yaki, cu evacuare centrala.

 • Zonă de gătit suplimentară
 • Evacuare centrală
 • Design ergonomic
 • Consum redus
 • Funcție siguranță copii
Verifică prețul

Plita cu inductie are 2 ochiuri de gatit generoase, si un finisaj de sticlă albă foarte arătos, premium. Are o functie numita TWINBooster care te ajută să atingi temperatura de care ai nevoie, foarte rapid. Zonele de gătit sunt automate, în sensul că atunci când pui vasul plita se încălzește, iar când îl ridici aceasta se oprește. Nu riști să pui mâna pe zona fierbine, pentru că chiar după terminarea gătitului, ai indicatoare care îți arată care zone sunt încă fierbinți. Lățimea acestei plite cu inducție este generoasă cu ventilator de răcire integrat.

Plita inductie cu hota incorporata GoodHome Bamia, gri-inchis, 7335 W, 770 x 250 x 520 mm

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
 • Rezistență crescută
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Plita are ecran TFT color, care permite controlul intuitiv „multi-touch” și controlul prin gesturi atât pentru plită, cât și pentru hota. Funcția de amplificare este disponibilă pentru toate zonele permițând încălzirea rapidă, sistem de întrerupere a gătirii, sistem de detectare automată a cratiței, preparare imediată, zone flexibile, funcție temporizator care permite oprirea automată sau alarmă sonoră și să nu uităm de blocarea împotriva accesului copiilor. Simplu și rapid de utilizat plita are cinci setări de încălzire.

Întrebări frecvente despre plitele cu hotă integrată

Ce tip de alimentare are plita cu hotă încorporată?

Este bine de știut că aceasta este inclusă în categoria consumatorilor mari și necesită circuit electric separat, dotat cu disjunctor de protecție. Se poate conecta la 220V-380V, trifazat.

Care sunt avantajele oferite de plita cu hotă încorporată?

În primul rând, un mare avantaj îl constituie faptul că, având hotă încorporată, nu o să mai ai nevoie de două dispozitive separate, iar în al doilea rând, un alt mare avantaj este faptul că aceasta se încălzește extrem de rapid, datorită funcției de amplificare.

În ce interval de preț se încadrează plita cu hotă încorporată?

Deoarece, în procesul de fabricație sunt folosite materiale de înaltă calitate și tehnologie avansată, prețul acestei este unul pe măsură, undeva între 2000-10000lei.

Care brand este lider pe piață, în domeniul plitelor cu hote încorporabile?

Unul dintre brandurile lider pe această piață este brandul AEG, cunoscut pentru calitatea și seriozitatea oferită clienților săi.

Cum se curăță hota cu plită încorporată?

Hota din sticlă este foarte ușor de curățat cu soluții de curățare aragaze. Tot ce trebuie să știi este că trebuie să cureți cât murdăria este proaspătă, odată întărită nu se va mai curăța la fel de ușor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tigaie Grill
Cea mai bună tigaie grill

Vrei să-ți poți prepara direct pe aragaz fripturi asemănătoare cu cele făcute pe grătar? O tigaie tip grill este făcută din materiale speciale care permite prăjirea fără a se lipi carnea.

Cel Mai Bun Purificator Umidificator 2 în 1
Cel mai bun umidificator și purificator 2 in 1

Duci lipsă de spațiu dar îți dorești un aer curat și șănătos în casă? Alege un purificator umidificator 2 in 1 și ai 2 aparate într-unul singur cu o performanță similare aparatelor independente.

Cel Mai Bun Aparat Electric Pentru Mini Tarte
Cel mai bun aparat electric pentru mini tarte

Îți plac mini tartele și vrei să le gătești acasă oricând ai poftă? Un aparat electric pentru mini tarte îți poate ușura efortul și te ajută să le prepari cât mai repede.

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Iaurt Acasă
Cel mai bun aparat de făcut iaurt acasă

Ți-e dor de gustul iaurtului proaspăt de la bunici? Chiar dacă stai la oraș, ai posibilitatea de a-ți face rapid propriul iaurt acasă. Vezi cele mai bune aparate de făcut iaurt acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe