Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă

Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Modificat la 07 martie 2022
Articol evaluat de 51 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi în bucătărie un ascuțitor electric de cuțite?

Un dispozitiv de ascuțit cuțite tradițional este un bloc prin care vei glisa cuțitul pentru a ascuți lama. Aceasta este metoda pe care majoritatea bucătarilor profesioniști o folosesc pentru a-și ascuți cuțitele, dar dacă ai o familie mare și timpul te presează când vine vremea cinei, ai putea lua în considerare o alternativă. Ascuțitorul electric poate face ca ascuțitul cuțitului să fie un proces rapid și ușor.

Alegerea unui ascuțitor bun poate fi grea la început, dar când ai cuțitul potrivit poți găti orice. Un cuțit bun va face toată diferența atunci când toci carne sau legume. Motiv pentru care majoritatea bucătarilor profesioniști investesc într-un anumit tip de ascuțitor. Modul în care vei găti nu va fi niciodată același. Instrumentele de bucătărie pe care le folosim sunt concentrate în jurul cuțitului de bucătărie.

Cu dispozitivul de ascuțit potrivit, vei putea pregăti mesele dintre cele mai sofisticate și îți vei menține echipamentul de tocat funcțional excelent pentru ceva timp.

Cel mai bun ascuțitor electric de cuțite

Cel mai bun

Dispozitiv Electric Profesional pentru Ascutirea Cutitelor BellFyd®, cu Acumulator, 3 Trepte Ascutire, Antiderapant, Negru, Maner ergonomic, Unghi ascutire ajustabil

Avem metode mai rapide și mai eficiente decât acelea și aici ne referim la un dispozitiv de ascuțit cuțite electric, rapid și util. Nu mai trebuie să îți bați capul cu nimic. Acest dispozitiv se va ocupa de tot pentru tine. Ai la dispoziție un mâner ergonomic pe care îl poti folosi fără să te doară mâna, iar unghiul de ascuțire reglabil te va ajuta enorm. Vei putea să ascuți mai multe cuțite în mai puțin timp ca de obicei.
Verifică prețul

Mai știi cum ascuțeau ai noștri cuțitele pe o piatră abrazivă sau între ele? Acele timpuri s-au scurs si acum avem alte metode mai bune.

la buget

Ascutitor de cutite electric profesional DO9204KS ,40 wati

Roțile de șlefuit vin așezate sub un capac fix de caneluri de ghidare care îți orientează precis lama în unghiul corect. Șlefuirea se face foarte ușor, de aceea poate fi realizată practic de oricine indiferent de experiență sau îndemânare. Polizorul include două tipuri de roți: fine și grosiere.
Verifică prețul

Dacă îți dorești un ascuțitor de cuțite electric profesional care să te scade pe o grijă în plus, acest produs este alegerea ideală. Îți vei ascuți cuțitele rapid și eficient fără să te temi de eventuale accidente.

Premium

Ascutitor de cutite electric Diamond UltraHone® 312 - Chefs Choice

Aceste ascuțitori sunt ideale pentru cei care doresc să taie rapid alimentele fără să le sfâșie, zdrobească sau rupă. Aceste ascuțitori sunt renumite la nivel național pentru rezultatele excelente, dar și pentru ușurință cu care vor fi utilizate. Ai la dispoziție cele mai moderne tehnologii.
Verifică prețul

Dacă îți place să gătești, acest produs nu ar trebui să îți lipsească din bucătărie. Orice bucătar profesionist șau serios se bazează pe cuțitele sale, deci are nevoie un sistem de ascuțire eficient și rapid.

Ascutitor de cutite electric Camry CR 4469,2 trepte,40 wati

Iar în momentul în care se apasă cuțitul în aparat, pentru o fixare perfectă, cuțitul se va ascuți destul de bine și repede, fără prea multe reziduri. Ventuzele, de mare ajutor, mai ales dacă sunt umezite înainte de fixare, sunt destinate montării pe blatul din bucătărie. Ascutitorul are un nivel pentru redarea ascuțirii lamei cuțitului și un nivel pentru finisare. Materialele din care este realizat, sunt de calitate, deci o să reziste bine pe o perioada îndelungată.
Verifică prețul

Motorul cu 2 trepte, 40 wati este atuul principal al acestui ascuțitor.

Aparat electric pentru ascutit cutite usor si rapid 31x11x H 11 cm 50W Hendi potrivit si pentru uz profesional 224403

Aparatul de ascuțit cuțite Hendi este un produs de înaltă calitate, se poate folosi în bucătăriile profesionale și acasă. Aparatul electric pentru ascuțit cuțite, potrivit și pentru uz profesional are un corp din Plastic ABS, fiind potrivit pentru o ascuțire rapidă și ușoară a cuțitelor Smirghel, este ușor de schimbat și potrivit pentru toate tipurile de cuțite pentru carne, pește, legume și fructe.
Verifică prețul

Cu un design ergonomic și o stabilitate sporită aparatul de ascuțit cuțite Hendi este simplu de folosit și nu ocupă mult spațiu de depozitare.

Ascutitor cutite

Acesta este potrivit pentru cuțite cu margini netede. Ghidul cuțitului menține automat cuțitul la unghiul ideal pentru ascuțire. De asemenea este ideal pentru tacâmuri de bucătărie. Prezintă și picioare antiderapante. Conține 4 sloturi de ghidare pentru cuțite, 1 slot pentru șurubelniță si 1 slot pentru foarfece, 2 roți de măcinat pentru șlefuire fină și grosieră.
Verifică prețul

Sistem de ascuțire în piatră în 2 trepte pentru orice lamă neserbată (cu excepția cuțitului ceramic) Roțile ascuțite de calitate profesională creează o muchie ascuțită în câteva secunde.

Întrebări despre ascuțitorile electrice de cuțite

Ascuțitorile electrice de cuțite provoacă deteriorarea cuțitului?

Pentru ascuțirea propriu-zisă a unui cuțit se utilizează o tehnică ce subțiază lama, prin folosirea unor suprafețe puternic abrazive pentru a desprinde așchii minuscule din masa metalului, subțiind astfel tăișul. De aceea, durata de viață a cuțitelor se poate scurta prin ascuțirea frecventă.

Poate un ascuțitor electric să ascută cuțitele zimțate?

Ascuțitorul electric are un unghi de ascuțire de circa 20°, ceea ce va ajuta atât la ascuțirea cuțitelor de bucătărie, cât și a celor de agrement sau comerciale în orice moment. Dispozitivul este potrivit atât pentru lamele drepte cât și pentru cele zimțate.

Cât de des ar trebui să ascut cuțitele cu un ascuțitor electric?

Pentru ca uneltele tale de bucătărie să nu devină periculoase din cauza deteriorării ar trebui ascuțite imediat ce lama prezintă defecte, sau când acestea nu mai taie corespunzător. Iar cel mai rapid și în siguranță mod în care poți ascuți aceste unelte este folosirea unui ascuțitor electric.

Pot ascuți cuțitele ceramice cu un dispozitiv de ascuțit cuțitele electric?

Unele ascuțitoare electrice au module pentru cuțitele din ceramică, dezvoltat cu discuri de ascutire care contin un amestec avansat de diamante și materiale brevetate. De aceea înainte de ascuțirea cuțitului ceramic ar fi bine să verifici dacă aparatul tău are acest modul.

Pot folosi același dispozitiv de ascuțit electric pentru toate cuțitele?

Bineînțeles că se poate folosi ascuțitorul de cuțite pentru toate ustensilele din bucatărie, nu numai cuțite, mai ales, dacă, aparatul are două nivele de ascuțire, un nivel pentru redarea ascuțirii lamei cuțitului și încă un nivel, suplimentar, pentru finisare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Filtru de Apă cu Montare sub Chiuvetă
Cel mai bun filtru de apă potabilă cu montare sub chiuvetă

Îți dorești apă filtrată direct de la robinet? Aceste filtre de apă se montează sub chiuvetă și pot fi conectate direct la bateria chiuvetei.

Cel Mai Bun Aragaz Cu Cuptor Electric
Cel mai bun aragaz cu cuptor electric

Alege un aragaz cu plită pe gaz dar cu cuptor electric pentru reducerea consumului de gaz și pentru prepararea într-un mod aparte a anumitor tipuri de mâncăruri.

Cel mai bun Aparat de Gătit Slow Cooker cu Vas de Ceramică
Aparate de gătit de tip slow cooker cu vas de ceramică

Cauți un slow cooker de calitate? În acest caz ai nevoie de un slow cooker cu vas de ceramică. Află care sunt cele mai bune modele și cât costă.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cea Mai Bună Plită Încorporabilă cu 4 Zone
Cea mai bună plită electrică încorporabilă cu 4 zone de gătit

Ai o familie numeroasă și cauți o plită electrică cu 4 zone de gătit? Alfă care sunt cele mai performante modele încorporabile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe