Cel mai bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă

Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 50 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi în bucătărie un ascuțitor electric de cuțite?

Un dispozitiv de ascuțit cuțite tradițional este un bloc prin care vei glisa cuțitul pentru a ascuți lama. Aceasta este metoda pe care majoritatea bucătarilor profesioniști o folosesc pentru a-și ascuți cuțitele, dar dacă ai o familie mare și timpul te presează când vine vremea cinei, ai putea lua în considerare o alternativă. Ascuțitorul electric poate face ca ascuțitul cuțitului să fie un proces rapid și ușor.

Alegerea unui ascuțitor bun poate fi grea la început, dar când ai cuțitul potrivit poți găti orice. Un cuțit bun va face toată diferența atunci când toci carne sau legume. Motiv pentru care majoritatea bucătarilor profesioniști investesc într-un anumit tip de ascuțitor. Modul în care vei găti nu va fi niciodată același. Instrumentele de bucătărie pe care le folosim sunt concentrate în jurul cuțitului de bucătărie.

Cu dispozitivul de ascuțit potrivit, vei putea pregăti mesele dintre cele mai sofisticate și îți vei menține echipamentul de tocat funcțional excelent pentru ceva timp.

Cel mai bun ascuțitor electric de cuțite

Cel mai bun

Ascutitor de cutite Hybrid® Diamond Hone® Model 220 - Chefs Choice

Marginea de tăiere este modelată fin pentru un ascuțiș extrem, dar își păstrează dinții microscopici puternici care îi conferă o „mușcătură“ foarte eficientă pentru toate nevoile dumneavoastră de preparare a alimentelor și în special pentru materiale fibroase. Acesta este proiectat pentru a ascuți la un unghi de 20° cuțite de uz casnic în stil american, european și asiatic (dublu fațetate cum ar fi Santoku), cuțite de buzunar și anumite cuțite de vânătoare sau cele utilizate în drumeții. .
Verifică prețul

Ascutitorul Diamond Hone® Model 220 combină tehnici avansate de ascuțire electrică și manuală pentru a crea o lamă excepțional de eficientă pe aproape toate cuțitele.

la buget

Ascutitor de cutite electric profesional DO9204KS ,40 wati

Roțile de șlefuit vin așezate sub un capac fix de caneluri de ghidare care îți orientează precis lama în unghiul corect. Șlefuirea se face foarte ușor, de aceea poate fi realizată practic de oricine indiferent de experiență sau îndemânare. Polizorul include două tipuri de roți: fine și grosiere.
Verifică prețul

Dacă îți dorești un ascuțitor de cuțite electric profesional care să te scade pe o grijă în plus, acest produs este alegerea ideală. Îți vei ascuți cuțitele rapid și eficient fără să te temi de eventuale accidente.

Premium

Dispozitiv electric profesional pentru ascutit cutite Graef CX110 cu doua faze ascutire/slefuire discuri de ascutire diamantate negru CX110

Discurile de ascuțire sunt diamantate negru și sunt destul de rezistente. Graef este de departe una dintre cele mai puternice și cunoscute mărci germane. Această marcă iese în evidență prin intermediul designului său plăcut și atrăgător, iar povestea sa a început în anii 1960 printr-un singur tăietor electric universal. .
Verifică prețul

Acest dispozitiv este ideal pentru cei care vor să își ascută cuțitele rapid și sigur. Este un dispozitiv electric extrem de ușor de folosit care vine la pachet cu două faze de ascuțire sau șlefuire.

Ascutitor de cutite electric Camry CR 4469,2 trepte,40 wati

Iar în momentul în care se apasă cuțitul în aparat, pentru o fixare perfectă, cuțitul se va ascuți destul de bine și repede, fără prea multe reziduri. Ventuzele, de mare ajutor, mai ales dacă sunt umezite înainte de fixare, sunt destinate montării pe blatul din bucătărie. Ascutitorul are un nivel pentru redarea ascuțirii lamei cuțitului și un nivel pentru finisare. Materialele din care este realizat, sunt de calitate, deci o să reziste bine pe o perioada îndelungată.
Verifică prețul

Motorul cu 2 trepte, 40 wati este atuul principal al acestui ascuțitor.

Ascutitor de cutite electric Diamond UltraHone® 312 - Chefs Choice

Aceste ascuțitori sunt ideale pentru cei care doresc să taie rapid alimentele fără să le sfâșie, zdrobească sau rupă. Aceste ascuțitori sunt renumite la nivel național pentru rezultatele excelente, dar și pentru ușurință cu care vor fi utilizate. Ai la dispoziție cele mai moderne tehnologii. .
Verifică prețul

Dacă îți place să gătești, acest produs nu ar trebui să îți lipsească din bucătărie. Orice bucătar profesionist șau serios se bazează pe cuțitele sale, deci are nevoie un sistem de ascuțire eficient și rapid.

Ascutitor cutite

Acesta este potrivit pentru cuțite cu margini netede. Ghidul cuțitului menține automat cuțitul la unghiul ideal pentru ascuțire. De asemenea este ideal pentru tacâmuri de bucătărie. Prezintă și picioare antiderapante. Conține 4 sloturi de ghidare pentru cuțite, 1 slot pentru șurubelniță si 1 slot pentru foarfece, 2 roți de măcinat pentru șlefuire fină și grosieră. .
Verifică prețul

Sistem de ascuțire în piatră în 2 trepte pentru orice lamă neserbată (cu excepția cuțitului ceramic) Roțile ascuțite de calitate profesională creează o muchie ascuțită în câteva secunde.

Aparat electric pentru ascutit cutite usor si rapid 31x11x H 11 cm 50W Hendi potrivit si pentru uz profesional 224403

Aparatul de ascuțit cuțite Hendi este un produs de înaltă calitate, se poate folosi în bucătăriile profesionale și acasă. Aparatul electric pentru ascuțit cuțite, potrivit și pentru uz profesional are un corp din Plastic ABS, fiind potrivit pentru o ascuțire rapidă și ușoară a cuțitelor Smirghel, este ușor de schimbat și potrivit pentru toate tipurile de cuțite pentru carne, pește, legume și fructe.
Verifică prețul

Cu un design ergonomic și o stabilitate sporită aparatul de ascuțit cuțite Hendi este simplu de folosit și nu ocupă mult spațiu de depozitare.

Întrebări despre ascuțitorile electrice de cuțite

Ascuțitorile electrice de cuțite provoacă deteriorarea cuțitului?

Pentru ascuțirea propriu-zisă a unui cuțit se utilizează o tehnică ce subțiază lama, prin folosirea unor suprafețe puternic abrazive pentru a desprinde așchii minuscule din masa metalului, subțiind astfel tăișul. De aceea, durata de viață a cuțitelor se poate scurta prin ascuțirea frecventă.

Poate un ascuțitor electric să ascută cuțitele zimțate?

Ascuțitorul electric are un unghi de ascuțire de circa 20°, ceea ce va ajuta atât la ascuțirea cuțitelor de bucătărie, cât și a celor de agrement sau comerciale în orice moment. Dispozitivul este potrivit atât pentru lamele drepte cât și pentru cele zimțate.

Cât de des ar trebui să ascut cuțitele cu un ascuțitor electric?

Pentru ca uneltele tale de bucătărie să nu devină periculoase din cauza deteriorării ar trebui ascuțite imediat ce lama prezintă defecte, sau când acestea nu mai taie corespunzător. Iar cel mai rapid și în siguranță mod în care poți ascuți aceste unelte este folosirea unui ascuțitor electric.

Pot ascuți cuțitele ceramice cu un dispozitiv de ascuțit cuțitele electric?

Unele ascuțitoare electrice au module pentru cuțitele din ceramică, dezvoltat cu discuri de ascutire care contin un amestec avansat de diamante și materiale brevetate. De aceea înainte de ascuțirea cuțitului ceramic ar fi bine să verifici dacă aparatul tău are acest modul.

Pot folosi același dispozitiv de ascuțit electric pentru toate cuțitele?

Bineînțeles că se poate folosi ascuțitorul de cuțite pentru toate ustensilele din bucatărie, nu numai cuțite, mai ales, dacă, aparatul are două nivele de ascuțire, un nivel pentru redarea ascuțirii lamei cuțitului și încă un nivel, suplimentar, pentru finisare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun coș de gunoi deschidere cu senzor

Indiferent că-l vrei pentru bucătărie sau baie, un coș de gunoi cu senzor îți va face viața mai ușoară. Profită de tehnologia momentului pentru a-ți moderniza casa.

Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Află ce modele de roboți de bucătărie sunt cei mai potriviți pentru frământarea aluatului pentru pâine, cozonac, chec, gogoși și multe altele.

Seturi profesionale de cuțite de bucătărie

Te-ai săturat de cutițele care nu mai taie după doar 1-2 luni? E timpul să investești într-un set de cuțite profesionale, făcute din materiale speciale și folosite în bucătăriile marilor restaurante.

Cel mai bun coș de gunoi cu colectare selectivă de apartament

Vrei să trăiești împăcat/ă că protejezi planeta? Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să colectezi gunoiul selectiv. În acest fel putem încetini folosirea excesivă a resurselor pământului.

Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe