De ce să-ți cumperi un blender cu mixare în vid?

Un blender cu mixare în vid poate deveni cel mai folosit electrocasnic din casă. Asta pentru că în cel mai scurt timp, chiar câteva secunde, poți obține amestecul plin de nutrienți din care ai nevoie zilnic. Cu ce te ajută tehnologia de mixare în vid? Ei bine aceasta aspiră oxigenul din vas înainte de operațiunea propriu zisă de mixare. Rezultatele sunt vizibile în amestecul final, respectiv mai puține bule, mai putină spumă, dar și o separare mai redusă a sucului.

De exemplu dacă vrei să prepari un smoothie delicios și plin de nutrienți și vitamine, acesta va rămâne proaspăt mai mult timp, nu va oxida tocmai pentru că aparatul reușește să elimine oxigenul înainte de blenduire. Operațiunea este foarte simplă. De la o procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele și legumele mai tari, rezultatul este net îmbunătățit față de un blender obișnuit.

Cu opțiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îți aparține. De cele mai multe ori părțile componente sunt lavabile la mașină astfel că și întreținerea este foarte ușoară.

Blender cu mixare în vid

1. Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00, 1.8l, 1400W, Metalic BEST CHOICE

Aspiră oxigenul din vas înainte de mixare. Rezultatele sunt vizibile în amestecul final: mai puține bule, mai puțînă spumă, separare mai redusă a sucului.
Smoothie-ul rămâne proaspăt mai mult timp. Alege dintre 3 programe: smoothie în vid, impuls, zdrobire gheață.
De la procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele și legumele mai țări. Cu opțiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îți aparține. Vasul din tritan este realizat din copoliester și este mai ușor decât un vas de sticlă.Nu are miros sau pete. Mediul ideal pentru smoothie-ul preferat.

Video Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00, 1.8l, 1400W, Metalic
Opțiuni cheie
 • Vas din material rezistent
 • Putere pentru amestecuri mai fine
 • Ușor de curățat
 • Diverse viteze de procesare
 • 3 programe de preparare

2. Blender cu mixare in vid Laica XPro VB3300 LA BUGET

Datorită capacului special etanș, puteți conecta blenderul Laica XPro VB3300 la un aparat de ambalare în vid LAICA* pentru a aspira automat tot aerul din vasul gradat, păstrând astfel prospețimea, culorile omogene, gustul și aroma ingredientelor. Lamele din oțel inoxidabil întărit și motorul puternic pot să mărunțească cele mai dure ingrediente și să zdrobească gheața.
Păstrează proprietățile antioxidante și vitaminice
Datorită vidului, se mențin proprietățile organoleptice ale ingredientelor precum antioxidanții și vitaminele. Când ingredientele sunt amestecate sub vid, obțineți o aromă naturală curată și straturile nu sunt separate de bulele de aer.

Video Blender cu mixare in vid Laica XPro VB3300
Opțiuni cheie
 • Design plăcut
 • Ergonomic
 • Rapid
 • Eficient
 • Ușor de folosit

3. Blender cu mixare în vid SV-500, Silver Kuvings PREMIUM

Blenderul silențios cu mixare în vid Kuvings SV-500 reprezintă o inovație în materie de preparare a sucurilor și smoothie-urilor preferate! Funcția acestuia specială de mixare în vid cu o presiune de -80kPa menține culoarea și păstrează substanțele nutritive din fructele și legumele folosite, prevenind contactul ingredientelor cu aerul și îmbogățind gustul natural al acestora.

Spre deosebire de alte blendere, Kuvings SV-500 are un capac special pentru vidat care amortizează zgomotul dat de puterea înaltă a motorului si mixarea la viteză mare. Puteți pregăti astfel smoothie-uri delicioase în fiecare dimineață fără a-i trezi pe cei dragi, fiind la fel de util și pentru gustări nocturne.

Video Blender cu mixare în vid SV-500, Silver Kuvings
Opțiuni cheie
 • Funcție de amortizare a zgomotului
 • Module inteligente
 • Vas potrivit pentru cantități mari
 • Putere mare
 • Ușor de folosit

4. Nutribullet® RED, 600W, 20.000RPM, 5piese

Într-o lume care este în continuă dezvoltare, programul încărcat duce la omiterea consumului zilnic recomandat de fructe și legume.
Prepară în doar câteva minute smoothie-uri pline de vitamine cu ajutorul robotului de la Nutribullet, dotat cu un motor de 600 W, ce atinge până la 20.000 RPM, care transformă fructele, legumele, nucile și gheața într-o băutură delicioasă, plină de vitamine.
Este ușor de instalat, cu un consum redus de energie, iar după fiecare utilizare se curăță extrem de ușor, sub jetul cald de apă.

Opțiuni cheie
 • Motor puternic
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Simplitate în utilizare
 • Potrivit pentru cantități mari

5. Blender Tefal UltraBlend Boost BL985A31, 1300 W, Argintiu

Prepară rețetele tale favorite, calde sau reci, fără griji datorită blenderului de mare viteză Tefal UltraBlend Boost. Acesta oferă posibilitatea de a prepară o gama variată de rețete datorită celor două recipiente: unu din sticlă termo-rezistență pentru a preparate calde (supe, coulis, compoturi...) și unul ultra rezistent confecționat din Tritan pentru preparate reci (sorbet, smoothie-uri...). Preparara o gama variată de rețete delicioase datorită display-ului digital intuitiv și a celor 10 funcții de gătire .

Opțiuni cheie
 • Display digital intuitiv
 • Motor puternic
 • Funcții diverse de gătire
 • Ușor de utilizat
 • Potrivit atât pentru preparatele reci, cât și pentru cele calde

6. MultiFresh - Extractor de nutrienți și Blender cu Mixare în VID

Fructele și legumele sunt medicamentele naturii. Acestea sunt bazele unui stil de viață sănătos. O dietă sănătoasă include legume proaspete, fructe și semințe, care pot furniza nutrienți esențiali corpului tău. După cum știm cu toții, persoanele care consumă alimente mai nutritive au o imunitate puternică. De asemenea, sistemul imunitar răspunde mai repede la boli, reducând astfel riscul de infecție. Folosirea MultiFresh pentru prepararea alimentelor sănătoase este foarte simplă. Schimbarea vine de la tine.

Opțiuni cheie
 • Mixare perfectă
 • Simplu de utilizat
 • Consum redus de energie
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Ușor de instalat

Întrebări despre blenderele cu mixare în vid

Care este capacitatea unui astfel de blender cu mixare în vid?

Fiecare blender în parte este dotat din fabrică cu un vas din sticlă extrem de rezistentă, ce are o capacitate de 1-2L şi poate să difere de la un producător la altul.
Această capacitate mai depinde și în funcție de puterea motorului cu care este dotat acesta.

Câte programe are un blender cu mixare în vid?

În funcție de producător, fiecare blender poate avea un număr diferit de funcții, fiecare în parte fiind capabilă de o anumită operațiune, cu care este dotat acesta.
În general pot avea și până la 10 funcții diferite, care vin în ajutorul tău şi îți ușurează viața.

Care este viteza unui blender cu mixare în vid?

În funcție de producător şi de puterea motorului, fiecare blender poate avea şi până la 10 viteze diferite de mixare, pe care le poți seta din panoul de control şi chiar până la 30.000 rpm.
Fiecare viteză dă o anumită consistență alimentelor, în funcție de preferințe.

Ce funcții are un blender cu mixare în vid?

În funcție de producător, fiecare blender este dotat cu 5-10 programe de mixare diferite, fiecare cu intensitate diferită.
Blenderul vă ajută să preparați cele mai gustoase smoothies, milkshake, piureuri de fructe sau legume, aluat pentru clătite dar și supe cremoase.

Ce putere are un blender cu mixare în vid?

Blenderele cu mixare în vid sunt dotate cu vas din sticlă extrem de rezistentă și în funcție de marcă şi model, sunt dotate cu motor cu putere cuprinsă între 1000-1500W.
În funcție de producător, dotările pot fi diferite, dar şi în funcție de preț.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe