Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid

Cel mai bun blender cu mixare in vid

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un blender cu mixare în vid?

Un blender cu mixare în vid poate deveni cel mai folosit electrocasnic din casă. Asta pentru că în cel mai scurt timp, chiar câteva secunde, poți obține amestecul plin de nutrienți din care ai nevoie zilnic. Cu ce te ajută tehnologia de mixare în vid? Ei bine aceasta aspiră oxigenul din vas înainte de operațiunea propriu zisă de mixare. Rezultatele sunt vizibile în amestecul final, respectiv mai puține bule, mai putină spumă, dar și o separare mai redusă a sucului.

De exemplu dacă vrei să prepari un smoothie delicios și plin de nutrienți și vitamine, acesta va rămâne proaspăt mai mult timp, nu va oxida tocmai pentru că aparatul reușește să elimine oxigenul înainte de blenduire. Operațiunea este foarte simplă. De la o procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele și legumele mai tari, rezultatul este net îmbunătățit față de un blender obișnuit.

Cu opțiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îți aparține. De cele mai multe ori părțile componente sunt lavabile la mașină astfel că și întreținerea este foarte ușoară.

Blender cu mixare în vid

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00, 1.8l, 1400W, Metalic

 • Vas din material rezistent
 • Putere pentru amestecuri mai fine
 • Ușor de curățat
 • Diverse viteze de procesare
 • 3 programe de preparare
Verifică prețul

Aspiră oxigenul din vas înainte de mixare. Rezultatele sunt vizibile în amestecul final: mai puține bule, mai puțînă spumă, separare mai redusă a sucului. Smoothie-ul rămâne proaspăt mai mult timp. Alege dintre 3 programe: smoothie în vid, impuls, zdrobire gheață. De la procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele și legumele mai țări. Cu opțiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îți aparține. Vasul din tritan este realizat din copoliester și este mai ușor decât un vas de sticlă.Nu are miros sau pete. Mediul ideal pentru smoothie-ul preferat.

la buget

* Prezentare video mai jos

Blender cu mixare in vid Laica XPro VB3300

 • Design plăcut
 • Ergonomic
 • Rapid
 • Eficient
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Datorită capacului special etanș, puteți conecta blenderul Laica XPro VB3300 la un aparat de ambalare în vid LAICA* pentru a aspira automat tot aerul din vasul gradat, păstrând astfel prospețimea, culorile omogene, gustul și aroma ingredientelor. Lamele din oțel inoxidabil întărit și motorul puternic pot să mărunțească cele mai dure ingrediente și să zdrobească gheața. Păstrează proprietățile antioxidante și vitaminice Datorită vidului, se mențin proprietățile organoleptice ale ingredientelor precum antioxidanții și vitaminele. Când ingredientele sunt amestecate sub vid, obțineți o aromă naturală curată și straturile nu sunt separate de bulele de aer.

Premium

* Prezentare video mai jos

Blender Tefal UltraBlend Boost BL985A31, 1300 W, Argintiu

 • Display digital intuitiv
 • Motor puternic
 • Funcții diverse de gătire
 • Ușor de utilizat
 • Potrivit atât pentru preparatele reci, cât și pentru cele calde
Verifică prețul

Prepară rețetele tale favorite, calde sau reci, fără griji datorită blenderului de mare viteză Tefal UltraBlend Boost. Acesta oferă posibilitatea de a prepară o gama variată de rețete datorită celor două recipiente: unu din sticlă termo-rezistență pentru a preparate calde (supe, coulis, compoturi...) și unul ultra rezistent confecționat din Tritan pentru preparate reci (sorbet, smoothie-uri...). Preparara o gama variată de rețete delicioase datorită display-ului digital intuitiv și a celor 10 funcții de gătire .

Luca mixer multifuncțional

 • Design modern și adaptabil
 • Durată lungă de utilizare
 • Confort și eficiență
 • Rapid
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Mixerul multifuncțional de la Klarstein este ideal pentru casa ta, fie că vrei să prepari smoothie-uri gustoase sau băuturi cu vitamine direct în propria ta bucătărie. Este de asemenea de mare folos în prepararea mâncării pasate pentru micuțul tău, mai ales în primii ani de viață. Este dotat cu motor puternic de 1000W ce face față cu brio tuturor alimentelor și bol cu o capacitate de 3L. Cuțitele cu care este dotat, pot mărunți alimente, toca gheață sau chiar măcina cafea, la o viteză destul de mare.

Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00, 1.8l, 1400W, Metalic

 • Design modern și plăcut
 • Eficiență maximă
 • Setare facilă a programelor
 • Tehnologie de mixare în vid
 • Vas din tritan rezistent
Verifică prețul

Dacă ești iubitor de smoothies, atunci este perfect pentru a-ți prezenta blender-ul cu mixare în vid, care, datorită tehnologiei speciale de a elimina oxigenul înainte de mixare, redă o consistență ideală, fără bule de aer, spumă sau separare a sucului. Cu acest blender ai posibilitatea și flexibilitatea de a alege și seta una din cele 3 programe puse la dispoziție: smoothie în vid, impuls, zdrobire gheață. De asemenea, acesta deține vas din tritan rezistent, care are o greutate mai mică și nu reține mirosurile.

Nutribullet® RED, 600W, 20.000RPM, 5piese

 • Motor puternic
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Simplitate în utilizare
 • Potrivit pentru cantități mari
Verifică prețul

Într-o lume care este în continuă dezvoltare, programul încărcat duce la omiterea consumului zilnic recomandat de fructe și legume. Prepară în doar câteva minute smoothie-uri pline de vitamine cu ajutorul robotului de la Nutribullet, dotat cu un motor de 600 W, ce atinge până la 20.000 RPM, care transformă fructele, legumele, nucile și gheața într-o băutură delicioasă, plină de vitamine. Este ușor de instalat, cu un consum redus de energie, iar după fiecare utilizare se curăță extrem de ușor, sub jetul cald de apă.

Întrebări despre blenderele cu mixare în vid

Care este capacitatea unui astfel de blender cu mixare în vid?

Fiecare blender în parte este dotat din fabrică cu un vas din sticlă extrem de rezistentă, ce are o capacitate de 1-2L şi poate să difere de la un producător la altul.
Această capacitate mai depinde și în funcție de puterea motorului cu care este dotat acesta.

Câte programe are un blender cu mixare în vid?

În funcție de producător, fiecare blender poate avea un număr diferit de funcții, fiecare în parte fiind capabilă de o anumită operațiune, cu care este dotat acesta.
În general pot avea și până la 10 funcții diferite, care vin în ajutorul tău şi îți ușurează viața.

Care este viteza unui blender cu mixare în vid?

În funcție de producător şi de puterea motorului, fiecare blender poate avea şi până la 10 viteze diferite de mixare, pe care le poți seta din panoul de control şi chiar până la 30.000 rpm.
Fiecare viteză dă o anumită consistență alimentelor, în funcție de preferințe.

Ce funcții are un blender cu mixare în vid?

În funcție de producător, fiecare blender este dotat cu 5-10 programe de mixare diferite, fiecare cu intensitate diferită.
Blenderul vă ajută să preparați cele mai gustoase smoothies, milkshake, piureuri de fructe sau legume, aluat pentru clătite dar și supe cremoase.

Ce putere are un blender cu mixare în vid?

Blenderele cu mixare în vid sunt dotate cu vas din sticlă extrem de rezistentă și în funcție de marcă şi model, sunt dotate cu motor cu putere cuprinsă între 1000-1500W.
În funcție de producător, dotările pot fi diferite, dar şi în funcție de preț.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat pentru Fructe Confiate Acasă
Aparate bune pentru fructe confiate acasă

Știai că îți poți face singur acasă fructe confiate? Aparatele de uscat fructele există pe piață de câțiva ani la prețuri accesibile.

Cel Mai Bun Sandwich Maker Grill
Cel mai bun sandwich maker cu plăci grill antiadezive

Vrei să-ți poți face acasă sandwich-uri ca la Subway? Ai nevoie de un model de sandwich maker cu plăci grill antiadezive. Îți spunem care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Tocător & Mărunțitor Electric de Ceapă
Tocătoare electrice pentru tăiat și mărunțit ceapa

Nici ție nu-ți face plăcere să tai ceapa manual? Nu ești singur/a. Cu câteva zeci de lei poți scăpa de această povară și poți cumpăra un tocător electric pentru ceapă și alte legume.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cel mai bun Aparat de Forme Nuci Umplute
Aparate pentru copt nuci umplute ca în copilărie

Ai poftă de nuci umplute ca în copilărie? Află care sunt cele mai bune aparate de copt nucile și pregătește ingredientele pentru umplutură pentru că vei putea face formele de nuci în doar câteva minute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe