Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid

Cel mai bun blender cu mixare in vid

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un blender cu mixare în vid?

Un blender cu mixare în vid poate deveni cel mai folosit electrocasnic din casă. Asta pentru că în cel mai scurt timp, chiar câteva secunde, poți obține amestecul plin de nutrienți din care ai nevoie zilnic. Cu ce te ajută tehnologia de mixare în vid? Ei bine aceasta aspiră oxigenul din vas înainte de operațiunea propriu zisă de mixare. Rezultatele sunt vizibile în amestecul final, respectiv mai puține bule, mai putină spumă, dar și o separare mai redusă a sucului.

De exemplu dacă vrei să prepari un smoothie delicios și plin de nutrienți și vitamine, acesta va rămâne proaspăt mai mult timp, nu va oxida tocmai pentru că aparatul reușește să elimine oxigenul înainte de blenduire. Operațiunea este foarte simplă. De la o procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele și legumele mai tari, rezultatul este net îmbunătățit față de un blender obișnuit.

Cu opțiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îți aparține. De cele mai multe ori părțile componente sunt lavabile la mașină astfel că și întreținerea este foarte ușoară.

Blender cu mixare în vid

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00, 1.8l, 1400W, Metalic

 • Vas din material rezistent
 • Putere pentru amestecuri mai fine
 • Ușor de curățat
 • Diverse viteze de procesare
 • 3 programe de preparare
Verifică prețul

Aspiră oxigenul din vas înainte de mixare. Rezultatele sunt vizibile în amestecul final: mai puține bule, mai puțînă spumă, separare mai redusă a sucului. Smoothie-ul rămâne proaspăt mai mult timp. Alege dintre 3 programe: smoothie în vid, impuls, zdrobire gheață. De la procesare delicată pentru fructele moi până la o explozie de putere pentru fructele și legumele mai țări. Cu opțiunile manuale de viteză variabilă, alegerea îți aparține. Vasul din tritan este realizat din copoliester și este mai ușor decât un vas de sticlă.Nu are miros sau pete. Mediul ideal pentru smoothie-ul preferat.

la buget

* Prezentare video mai jos

Blender cu mixare in vid Laica XPro VB3300

 • Design plăcut
 • Ergonomic
 • Rapid
 • Eficient
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Datorită capacului special etanș, puteți conecta blenderul Laica XPro VB3300 la un aparat de ambalare în vid LAICA* pentru a aspira automat tot aerul din vasul gradat, păstrând astfel prospețimea, culorile omogene, gustul și aroma ingredientelor. Lamele din oțel inoxidabil întărit și motorul puternic pot să mărunțească cele mai dure ingrediente și să zdrobească gheața. Păstrează proprietățile antioxidante și vitaminice Datorită vidului, se mențin proprietățile organoleptice ale ingredientelor precum antioxidanții și vitaminele. Când ingredientele sunt amestecate sub vid, obțineți o aromă naturală curată și straturile nu sunt separate de bulele de aer.

Premium

* Prezentare video mai jos

Blender Tefal UltraBlend Boost BL985A31, 1300 W, Argintiu

 • Display digital intuitiv
 • Motor puternic
 • Funcții diverse de gătire
 • Ușor de utilizat
 • Potrivit atât pentru preparatele reci, cât și pentru cele calde
Verifică prețul

Prepară rețetele tale favorite, calde sau reci, fără griji datorită blenderului de mare viteză Tefal UltraBlend Boost. Acesta oferă posibilitatea de a prepară o gama variată de rețete datorită celor două recipiente: unu din sticlă termo-rezistență pentru a preparate calde (supe, coulis, compoturi...) și unul ultra rezistent confecționat din Tritan pentru preparate reci (sorbet, smoothie-uri...). Preparara o gama variată de rețete delicioase datorită display-ului digital intuitiv și a celor 10 funcții de gătire .

Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00, 1.8l, 1400W, Metalic

 • Design modern și plăcut
 • Eficiență maximă
 • Setare facilă a programelor
 • Tehnologie de mixare în vid
 • Vas din tritan rezistent
Verifică prețul

Nutribullet® RED, 600W, 20.000RPM, 5piese

 • Motor puternic
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Simplitate în utilizare
 • Potrivit pentru cantități mari
Verifică prețul

Într-o lume care este în continuă dezvoltare, programul încărcat duce la omiterea consumului zilnic recomandat de fructe și legume. Prepară în doar câteva minute smoothie-uri pline de vitamine cu ajutorul robotului de la Nutribullet, dotat cu un motor de 600 W, ce atinge până la 20.000 RPM, care transformă fructele, legumele, nucile și gheața într-o băutură delicioasă, plină de vitamine. Este ușor de instalat, cu un consum redus de energie, iar după fiecare utilizare se curăță extrem de ușor, sub jetul cald de apă.

Întrebări despre blenderele cu mixare în vid

Care este capacitatea unui astfel de blender cu mixare în vid?

Fiecare blender în parte este dotat din fabrică cu un vas din sticlă extrem de rezistentă, ce are o capacitate de 1-2L şi poate să difere de la un producător la altul.
Această capacitate mai depinde și în funcție de puterea motorului cu care este dotat acesta.

Câte programe are un blender cu mixare în vid?

În funcție de producător, fiecare blender poate avea un număr diferit de funcții, fiecare în parte fiind capabilă de o anumită operațiune, cu care este dotat acesta.
În general pot avea și până la 10 funcții diferite, care vin în ajutorul tău şi îți ușurează viața.

Care este viteza unui blender cu mixare în vid?

În funcție de producător şi de puterea motorului, fiecare blender poate avea şi până la 10 viteze diferite de mixare, pe care le poți seta din panoul de control şi chiar până la 30.000 rpm.
Fiecare viteză dă o anumită consistență alimentelor, în funcție de preferințe.

Ce funcții are un blender cu mixare în vid?

În funcție de producător, fiecare blender este dotat cu 5-10 programe de mixare diferite, fiecare cu intensitate diferită.
Blenderul vă ajută să preparați cele mai gustoase smoothies, milkshake, piureuri de fructe sau legume, aluat pentru clătite dar și supe cremoase.

Ce putere are un blender cu mixare în vid?

Blenderele cu mixare în vid sunt dotate cu vas din sticlă extrem de rezistentă și în funcție de marcă şi model, sunt dotate cu motor cu putere cuprinsă între 1000-1500W.
În funcție de producător, dotările pot fi diferite, dar şi în funcție de preț.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set De Fierbere Sous-Vide
Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Aparatul de gătit sous-vide te ajută să prepari rapid rețete sănătoase fără prea mare efort și într-un mod 100% natural.

Cel Mai Bun Aspirator Vertical Bosch
Aspiratoare portabile Bosch (fără cablu) pentru acasă

Cauți un aspirator fără cablu Bosch? Află cum alegi un aspiratorul portabil potrivit nevoilor tale pe baza review-urilor experților noștri.

Cea Mai Bună Baterie de Bucătărie cu Furtun Flexibil
Cea mai bună baterie de bucătărie cu furtun flexibil (cu pipă)

Bateriile cu pipă sunt folosite de obicei în bucătăriile restaurantelor dar sunt de un real ajutor oricărei gospodine pentru spălarea eficientă a legumelor și vaselor.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte
Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Vrei să-ți pregătești cafeaua ca un barista adevărat și să-ți poți surprinde prietenii cu desene în spumă? Primul lucru de care ai nevoie este un aparat de făcut spumă. Îți spunem noi care este cel mai bun.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe