Cel Mai Bun Aparat Espressor Încorporabil

Cel mai bun espressor automat de cafea încorporabil

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să alegi un espressor de cafea încorporabil?

Cu toții ne dorim să ne începem fiecare zi cât mai bine dispuși. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul cafelei noastre preferate. Savoarea unei cafele depinde, pe lângă calitatea boabelor de cafea, de modul în care este preparată. Nu este suficient ca boabele să fie de cea mai bună clasă. Pentru ca o cafea să îți satisfacă așteptările ea trebuie să fie preparată la o anumită presiune, iar boabele trebuie să fie proaspăt măcinate. În asta constă secretul unei cafele espresso care atinge rigorile aromei specific italienești.

Deși pe piață există mai multe variante de espressoare de unde poți alege, cel incorporabil este cu siguranță cea mai bună metodă atunci când iți dorești cea mai bună cafea. Un astfel de aparat se conectează direct la rețeaua de apă, și va putea să îndeplinească mai multe funcții pentru a-ți satisface toate așteptările pe care le ai de la o cafea. De asemenea, va putea să prepare o gamă largă de varietăți de cafea, de la clasicul espresso până la varietăți de cappuccino.

Espressoare automate încorporabile

Premium

* Prezentare video mai jos

Siemens

 • Tehnologie de ultimă generație
 • Facilități exclusive
 • Dispozitiv de spumare
 • Rezervor detașabil apă
 • Tehnologia Siemens
Verifică prețul

Siemens introduce modelul Siemens CTL636EB6. Acest aparat de cafea espresso încorporat complet automat este într-adevăr un atu pentru bucătăria ta. Oferă multă varietate și confort, în special prin intermediul aplicației Home Connect prin WiFi. Cu aplicația Home Connect ai acces la acest aparat oricând, oriunde. Este ideal pentru când simți nevoia de o ceașcă de cafea când ajungi acasă. Poți concepe propria listă de redare a cafelei prin aplicație, permițându-ți să plasezi mai multe preferințe de cafea în aplicație.

Cel mai bun

Espressor incorporabil Whirlpool W11 CM145, MySmartDisplay, 15 bar, 2 L, Oprire automata, Negru

 • Espressor încorporabil complet automat;
 • Ceas & timer;
 • Control electronic;
 • Design modern;
 • Capacitate rezervor 2l.
Verifică prețul

Espressorul încorporabil Whirlpool W11 CM145 va oferi experiența cafelei proaspăt măcinate de savurat direct din confortul casei tale, la o simplă atingere. Are un control electronic, cu display touch, ceas și timer incluse, iar capacitatea rezervorului de apă atinge 2l. Are steamer de lapte pentru un cappuccino perfect și este dotat cu program pentru decalcifiere. Concentrația de cafea și temperatura pot fi setate cu ușurință și ulterior memorate de către aparat. Există un filtru de apă inclus și se pot prepara două cești simultan.

la buget

* Prezentare video mai jos

Espressor automat incorporabil Teka CLC 855 GM pompa 15 bari, rasnita cafea, auto- curatare, inox anti-pata/cristal negru

 • Fabricat din inox anti-amprentă
 • Echipat cu tehnologie de ultimă generație
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Design modern
Verifică prețul

Împărtășește gustul și aroma cafelei proaspete cu cei dragi. Pregătește două căni perfecte de cafea în același timp! Cafea, abur sau doar apă fierbinte? Dispunând de un panou de control ușor și intuitiv, cu acces ușor la 3 funcții excelente: cafea, abur și apă caldă. 30 de programe diferite pentru a controla temperatura și intensitatea cafelei, astfel încât să te poți bucura de fiecare moment de cafea și să devi cea mai bună gazdă pentru oaspeții tăi. Utilizează boabe de cafea proaspete pentru un gust autentic.

Espressor automat incorporabil AEG KKK884500M, 1350W, rezervor apa 1.8l, capacitate rasnita 200g, Control touch, Display LCD, Indicator reumplere cafea si apa, Inox antiamprenta

 • Indicator de umplere pentru apă și cafea;
 • Carcasă din inox antiamprentă;
 • Display LCD;
 • Rezervor de apă pentru 9 cafele expresso lung;
 • Comenzi tactile.
Verifică prețul

Acest espressor , compact, cu comenzi tactile, se integrează perfect cu restul bucătăriei și mai ales cu celelalte aparate compacte. Este ușor de controlat și de manevrat folosind sistemul digital ultramodern. Are un sistem de pornire și oprire automat, având astfel posibilitatea de a programa aparatul să pornească la o anumită oră și să te trezești cu o cană de cafea gata preparată pentru a-ți începe ziua cât mai bine. Alimentarea se poate face atât cu boabe de cafea cât și cu cafea gata macinată.

Hotpoint Espressor incorporabil CM 9945 HA, 1.8 l, Control electronic, Display touch control, Inox cu sticla neagra

 • Control electronic;
 • Capacitate 1.8l;
 • Design modern;
 • Inox cu sticlă neagră;
 • Eficient și durabil.
Verifică prețul

Espressorul încorporabil cu finisaj din inox cu sticlă neagră va aduce un plus de eleganță, dar și de savoare dimineților tale, înviorându-te cu o ceașcă de cafea din boabe proaspăt măcinate. Controlul electronic, cu display touch face utilizarea acestuia la fel de simplă ca o joacă de copil. Permite prepararea a două cești în același timp, și cel mai mare avantaj este faptul că se curăță și se întreține simplu. Are deversor al apei fierbinți, iluminare exterioară și program de decalcifiere. Designul său este plăcut și elegant.

Espressor incorporabil Bosch CTL636ES1, 1600 W, 2.4 l, 19 bar, Display TFT, Touch control, Inox

 • Tehnologie avansată
 • Calitate superioară
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
 • Dotat cu touch control
Verifică prețul

Conceptul AromaPro îți oferă cea mai bună aromă și o cremă rafinată de cafea. Sistemul precis de presiune este capabil să comprime perfect cafeaua măcinată de fiecare dată, indiferent de cantitate. Forma convexă a compactorului permite apei să treacă prin cafeaua măcinată pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel încât să poată dizolva mai multe arome. Gradul de măcinare poate fi reglat individual. Un miracol tehnologic care îți permite să obți rezultate perfecte, deoarece o cafea măcinată uniform va da o aromă puternică.

Întrebări despre espressoarele încorporabile

Prepară și spuma de lapte?

Espressorul incorporabil poate să prepare și spuma de lapte pe care o poți pune separat sau nu în ceașca de cafea, permițându-ți astfel să dozezi separat o cantitate de lapte fierbinte după bunul plac, fiind o caracteristică foarte căutată de iubitorii de cafea.

Prepară o varietate de sortimente de cafea?

Espressorul incorporabil prepară o varietate de sortimente de cafea, nu prepară doar clasicul espresso. Acestea pregătesc nu doar cafea scurtă sau lungă, ci și variațiuni precum cappucino, frappucino, latte machiato, caffe crema, etc, pentru a-ți face fiecare zi mai frumoasă și pe gustul tău.

Prezintă temporizator pentru a prepara o cafea la ore stabilite?

Espressoarele incorporabile pot fi setate să pornească automat și să prepare o cafea la orele stabilite de tine, astfel încât tu să te bucuri mereu de cea mai bună cafea gata preparată. În fiecare dimineață de vei trezi cu aroma ta preferată de cafea.

Poți selecta gradul de măcinare?

Espressoarele incorporabile sunt obligatoriu dotate cu o râșniță internă, astfel că un aparat care folosește cafea deja măcinată, nu va prepara un espresso autentic. Pentru a obține un espresso autentic boabele de cafea trebuie să fie proaspăt măcinate.

Temperatura apei este programabilă?

Espressoarele incorporabile au funcția de a programa temperatura apei. De asemenea, acestea au un sistem inteligent care încălzește apa la temperatură optimă pentru ca tu să te bucuri de un espresso cu o aromă desăvârșită și savoare incomparabilă de fiecare dată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Sobă pe Butelie GPL
Cea mai bună sobă pe butelie de GPL

Ai nevoie de încălzire la o locație pe care o folosești temporar dar care nu e racodată la gaz meta? Poți lua în calcul și o sobă pe butelie GPL. Află avantajele.

Cel Mai Bun Fierbător de Ouă cu Temporizator
Cel mai bun fierbător de ouă cu temporizator

Nu nimerești niciodată ouăle fierte exact așa cum ți le dorești? Cu ajutorul unui fierbător de ouă electric tot ce trebuie să faci e să apeși un buton și ouăle vor fi tari sau moi fără niciun efort.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Selectiv (de Apartament)
Cel mai bun coș de gunoi cu colectare selectivă de apartament

Vrei să trăiești împăcat/ă că protejezi planeta? Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să colectezi gunoiul selectiv. În acest fel putem încetini folosirea excesivă a resurselor pământului.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe