Cel Mai Bun Robot de Bucătărie cu Frământare

Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Modificat la 02 martie 2022
Articol evaluat de 91 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Facerea pâinii acasă e mai ușoară cu un robot de bucătărie

Un robot de bucătărie poate să fie un real ajutor și să îți simplifice viața cu multe (ore, ustensile incorporate, putere de muncă sporită!). Nu este important doar din punct de vedere practic ci ajută inclusiv din punct de vedere stilistic! Având la dispoziție o gamă vastă, un robot de bucătărie, în funcție de design-ul acestuia, poate chiar să devină piesa centrală a bucătăriei tale! Și dacă este să luăm în calcul cel mai mare avantaj, pâinea făcută în casă este mult mai sănătoasă!

Tu ai control asupra rețetei și a ingredientelor pe care le vei adăuga. Tot procesul este unul simplu, trebuie doar să urmezi rețeta aleasă pentru tipul de pâine dorit și să respecți modul de funcționare al robotului de bucătărie. Tot procesul de dozare / mixare elemente și frământarea aluatului ține doar câteva minute (în funcție de puterea robotului și a cantității pe care o faci). După aceea, urmează dospirea aluatului, coacerea pâinii și, gata, familia ta se poate bucura de pâine caldă, pufoasă și sănătoasă, făcută direct în casă!

Cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Robot de bucatarie Bosch MUM58720, 1000 W, Bol Inox 3.9 l, Blender 1.25 l, 7 viteze+impulse, Mixare planetara 3D, Rosu

 • Motor excepțional de puternic
 • Design modern și portabil
 • Procesare rapidă
 • Zgomot redus la utilizare
 • Rezultate optime
Verifică prețul

Dacă ai pasiunea de a găti și a prepare bucate delicioase, atunci acest produs este pentru tine. Te invităm să descoperi robotul de bucătărie Bosch MUM58720, care îți va deveni un adevărat ajutor și prieten pentru a pregăti, într-un mod rapid și eficient, orice mâncare preferată de tine. Tehnica unică de mixare permite efectuarea de mișcări puternice în 3 dimensiuni în orice moment. Astfel, toate ingredientele sunt bine mixate și combinate cu efect optim, pentru a avea rezultatul cel dorit de tine.

la buget

* Prezentare video mai jos

Robot de Bucătărie PRO

 • Curățare ușoară
 • Capacitate bol 4,5 l
 • Putere 1400 W
 • 6 trepte de viteză
 • Mișcări planetare
Verifică prețul

Robotul de bucătărie de la Delimano este conceput cu o putere mare de lucru ce măsoară 1400 W și este fabricat din metal care îi oferă o durată prelungită de viață. În ciuda dimensiunilor reduse, robotul Delimano Kitchen Robot PRO are toate funcțiile mixerelor profesionale. În plus, este atât de stilat încât va fi o plăcere să-l expui pe blatul de bucătărie, atrăgând privirile tuturor. Bolul incorporat din oțel inoxidabil are o capacitate de 4,5 litri și în plus, este gândit cu sistem anti-stropire.

Premium

* Prezentare video mai jos

Robot bucatarie Cuisinart SM50E multifunctional

 • Carcasă din metal
 • Greutate: 7.7 kg
 • Putere: 500 w
 • Viteze: 12
 • Capacitate bol: 5 l
Verifică prețul

Robotul de bucătărie Cuisinart este multifuncțional și oferă putere, performanță și precizie în bucătărie. Dispune de un motor de 500W, o construcție solidă din metal dur și 12 trepte de viteză menite special să se adapteze nevoilor tale în bucătărie și sa îndeplinească cu profesionalism diverse sarcini. Bolul incorporat are o capacitate cilindrică de 5 litri, previne vărsarea compoziției în momentul amestecării cu ajutorul sistemului anti-stropire pe care-l are în dotare. Aparatul cântărește greutatea de numai 7 kg, este ușor de curățat și mutat.

Roboți de bucătărie pentru pâine și cozonac acasă

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro klarstein.ro flanco.ro cel.ro badabum.ro evomag.ro elefant.ro vexio.ro

Robotul de bucătărie Bosch StartLine este prevăzut cu un motor puternic de 900 W ce face față cu brio chiar și la cele mai tari aluaturi pentru prăjituri iar la amestecarea ingredientelor este o joacă de copil. Bolul incorporat măsoară 3,9 litri și este fabricat din oțel inoxidabil cu formă interioară special concepută pentru prepararea aluaturilor. Are 7 trepte de putere pentru ajustare individuală și funcție Pulse, funcție de fixare automată a telurilor pentru umplere ușoară a bolului sau îndepărtarea acestuia și funcția EasyArmLift pentru funcționare ușoară.

Datorită mișcării sale planetare, robotul va mixa, bate și frământa orice tip de ingredient, chiar și aluaturile tari, la perfecție. Motorul puternic de 900 W și cele 6 trepte de viteză împreună cu funcția Pulse, se vor ocupa de tot fără mari eforturi din partea dumneavoastră. Bolul de inox vine echipat cu un capac și o capacitate de 4 L, ideală pentru a prepara 1.8 kg de aluat de prăjituri și până la 800 g de aluat de pâine. Dispune de sistem anti-alunecare pentru a sta fix pe orice suprafață și sistem pentru stocarea cablului de alimentare.

Robot de bucatarie Kenwood KMix KMX750RD, 1000 W, 6 viteze + Puls, bol 5 l, Rosu

 • Motor puternic
 • Design modern
 • Confecționat din materiale rezistente în timp
 • Accesorii incluse
 • Zgomot redus la utilizare
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de arta culinară, atunci ești candidatul ideal pentru a descoperi robotul de bucătărie Kenwood KMix KMX750RD, cu 6 trepte de viteză, care îți va fi ajutorul tău în bucătărie, pentru pregătirea mult mai rapidă și delicioasă a diferitelor bucate, îndrăgite de tine. Cu un design ergonomic și modern, acest robot este conceput și perfect a se potrivi cu orice tip și aspect al bucătăriei, fiind und dispozitiv necesar și folositor în a prepara orice mâncare. De asemenea, acesta încorporează multe accesorii.

Întrebări frecvente despre roboții de bucătărie

Robotul de bucătărie face pâinea gata de mâncat?

Un robot de bucătărie face pâinea gata de mâncat dacă urmezi rețeta și toate incredientele necesare, obținând astfel un aluat de pâine foarte bun. O să ai nevoie să lași aluatul la dospit, iar după aceea să coci pâinea la un cuptor electric sau pe gaz.

Cât de mult aluat pot face odată într-un robot de bucătărie?

Cantitatea de aluat pe care o vei putea prepara în mașina de făcut pâine, fie că optezi pentru a coace pâine sau pentru a găti ceva cu aluatul - pizza, prăjitură - depinde de capacitatea cuvei. Bineînțeles, va trebui să respecți indicațiile menționate în manualul de utilizare, cu privire la cantitățile de ingrediente permise, astfel încât aparatul să poată mixa optim.

Pot face cu un robot de bucătărie chec sau cozonac?

Atunci când investești într-un robot de bucătărie pentru pâine, ia în considerare ca model ales să fie prevăzut cu numeroase funcții, accesorii și programe de preparare. Există numeroase modele care permit prepararea dulciurilor - chec sau cozonac - așa că verifică dacă printre programele existente există și cel pentru coacerea dulciurilor.

Cum se curăță un robot de bucătărie?

Vei descoperi faptul că întreținerea și curățarea robotului nu sunt deloc dificile, mai ales dacă ești precaut/-ă atunci când adaugi ingredientele. Vei avea de curățat cuva de mixare aluat/coacere, precum și accesoriile utilizate, fie că este vorba despre cele pentru măsurare sau despre tăvile utilizate. În plus, va mai trebui să ștergi constant geamul transparent și suprafața exterioară, ori de câte ori este necesar.

Criterii de alegere a unui robot de bucătărie pentru pâine

Putere

Ca și la alte electrocasnice și aparate de bucătărie, puterea este un indicator de performanță pentru un robot de bucătărie pentru pâine. Pentru a alege unul potrivit, citește cu atenție caracteristicile tehnice, menționate în descrierea produselor. Cele mai multe modele au 550 W, 580 W, 700 W, dar există și modele cu putere mare - 1600 W.

Capacitate bol

Capacitatea bolului/ a cuvei trebuie să fie unul dintre criteriile esențiale de selecție: anumite modele sunt prevăzute cu una mai mică (aprox.500 g), în timp ce altele au o capacitate de minim 1000 g. Prin urmare, vei selecta modelul optim pentru gospodăria ta: dacă prepari mai rar și/sau pentru o singură persoană, alege un model cu bol de capacitate mică, iar dacă prepari pâine des, pentru mai multe persoane, optează pentru unul cu capacitate mare a cuvei.

Trepte de viteză

Pentru un robot de bucătărie, pe lângă puterea motorului, sunt importante și treptele de viteză. Cu cât există mai multe opțiuni (trepte de viteză) cu atât există mai mult control asupra a ceea ce vrei să faci, fie că vorbim de aluat de pâine sau alte tipuri de mâncare.

Accesorii incluse

Cu toate modelele de mașini și roboți de bucătărie pentru prepararea pâinii, unul criteriile de selecție pe care trebuie să le ai în vedere sun tipologia și numărul accesoriilor incluse. Așadar, nu este de ajuns să știi că poți mânca o pâine sănătoasă, dar este necesar să alegi un robot cu tăvi și accesorii pentru a preparare diferite sortimente (franzeluțe, baghete, diverse dulciuri).

Material bol

În general, este bine ca robotul tău de bucătărie să aibă un bol din inox și să fie cât mai mare. Inoxul este un material foarte solid și ai avantajul că nu se poate sparge sau ciobi spre deosebire de alte materiale casante precum porțelanul sau plasticul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Făcut Spumă din Lapte
Cel mai bun aparat de făcut spumă din lapte

Vrei să-ți pregătești cafeaua ca un barista adevărat și să-ți poți surprinde prietenii cu desene în spumă? Primul lucru de care ai nevoie este un aparat de făcut spumă. Îți spunem noi care este cel mai bun.

Cea Mai Bună Mașină de Pâine cu Multiple Programe
Mașini de copt pâinea cu multiple programe

Îți place pâinea coaptă acasă? Îți prezentăm mașinile de pâine cel mai ușor de folosit. Pui ingredientele, apeși un buton și asta e tot.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cea mai bună Trusă Medicală de Prim Ajutor pentru Acasă / Birou
Truse medicale de prim ajutor utile acasă și la birou

Știai că în medie într-o locuință cu 2 copii se întâmplă cel puțin 10 accidente minore de-a lungul unui an? O trusă de prim ajutor păstrată în locuință te poate scăpa de multe lacrimi și durere.

Cel Mai Bun Set de Oale de Bucătărie Complet
Cel mai bun set de oale de bucătărie complet

Un set de oale complet te scapă de bătaia de cap cu alegerea mărimilor și a formelor necesare. Un set de oale conține tot ce ai nevoie în bucătărie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro klarstein.ro flanco.ro cel.ro badabum.ro evomag.ro elefant.ro vexio.ro