De ce să alegi un uscător de rufe electric?

Spre deosebire de uscătoarele de rufe clasice (cele care presupun dimensiuni mari și nu oferă facilitate uscării rufelor într-un interval de timp foarte rapid), uscătoarele electrice constituie una dintre soluțiile care accelerează procesul de uscare a hainelor spălate, oferindu-ți oportunitatea de a realiza într-o perioadă de timp determinată uscarea mai multor serii de rufe. Dispunând de o formă foarte compactă (în general au designul unui cuier, ceea ce înseamnă o dispunere pe verticală), un uscător electric de haine nu ocupă spațiu și în varianta portabilă și pliabilă, poate fi strâns și depozitat imediat după utilizare.

În comparație cu uscătoarele încorporate în mașinile de spălat rufe, un astfel de uscător prezintă avantajul economisirii de spațiu, de energie electrică, dar și de preț. Desigur, raportat la capacitatea de uscare, un dispozitiv de uscare de tip mașină de spălat cu uscător este mult mai avansat în ceea ce privește opțiunile de uscare și cantitatea de rufe care poate fi uscată în același timp.

Uscătoare de rufe electrice

1. InnovaGoods BEST CHOICE

Suportul de uscare rufe electric de la InnovaGoods îți vine în ajutor, mai ales in sezonul rece și umed când pare că durează o veșnicie până hainele tale sunt în sfârșit uscate și gata de pus în dulap. Desigur, atunci când nu e nici o graba, îl poți folosi ca pe un uscător de rufe normal, însă odată conectat la rețea, barele se încălzesc treptat, iar hainele se usucă mult mai repede. Ocupă foarte puțin spațiu, fiind pliabil și este extrem de ușor de transportat. Nu ezita să îl oferi chiar și cadou, prețul fiind extrem de accesibil.

Video InnovaGoods

2. Clothes Airer PREMIUM

Dacă credeai că ai descoperit deja toate gadget-urile care ar putea să te ajute cât mai rapid la micile treburi din casă, ei bine, brandul InnovaGoods are o varietate de produse care se vor dovedi ajutoare perfecte în locuință, fie că este vorba de curățenie sau alte activități. Cu un desigul elegant, realizat din aluminiu, dispune de 12 bare care se încălzesc în doar câteva minute din momentul conectării la o sursă de curent. O alegere inteligentă, prietenoasă, dar calitativă, care îți va fi alături în fiecare zi, când dorești să usuci hainele foarte rapid.

Video Clothes Airer

3. Uscator electric LA BUGET

Uscătorul de rufe cu încălzire reprezintă o soluție practică și rapidă de uscare a hainelor pe timp de iarnă. Având corpul din aluminiu acest uscător nu cântărește mai mult de 2,7 kg, astfel încât îl vei putea muta cu ușurință oriunde ai nevoie de el. Posibilitatea de pliere a uscătorului îl face foarte practic pentru apartamentele mici unde fiecare metru pătrat contează, iar cele 6 bare de aluminiu încălzite garantează că spațiul prețios nu îți va fi ocupat pentru mult timp. Uscătorul include sistem de protecție împotriva umidității și un led luminos care indică buna funcționare a uscătorului.

4. Uscator de rufe electric, 120 W

Fiind un ajutor minunat în casă, uscătorul de rufe electric eficientizează mult timpul petrecut facând treburi casnice. Este prevăzut cu 8 bare care ating o temperatură de 45°-55°C, astfel uscarea se va produce mult mai rapid. Este util mai ales în sezonul rece sau când există umiditate crescută în casă, însă nu numai. Neconectându-l la rețea, își face treaba la fel de bine ca un uscător de rufe obișnuit. De asemenea, faptul că se pliază este un mare avantaj, ocupând extrem de puțin spațiu. Este ușor și îl poți transporta în caz de nevoie.

5. Uscator electric pliabil pentru rufe Laundry Dryer

Dacă îți dorești ca hainele tale să se usuce rapid, dar cauți o soluție care să nu ocupe mult spațiu și să fie și accesibilă la preț atunci ai nevoie de un uscător electric pliabil pentru rufe precum cel de la Laundry Dryer. Având o suprafață mare de uscare, de 12 bare și suport pentru umerașe, ai garanția că vei putea usca rapid atât hainele cât și prosoapele, lenjeria de pat și chiar perdelele, având capacitatea de a susține până la 15 kg. Ușor de transportat datorită piciorușelor rotative cu sistem de rotire de 360 de grade și ușor de depozitat datorită funcției de pliere, acest uscător este soluția ideală atunci când ai nevoie de o organizare eficientă a spațiului.

Video Uscator electric pliabil pentru rufe Laundry Dryer

6. Uscator electric de rufe 230W, Sirge ASCIUGOTTOL , 20 de bare, 147 x 54 x 74 cm, cu 2 aripi de incalzire, aluminiu

Alegând un uscător de rufe bun poți să ai grijă de întreaga familie şi să le asiguri tuturor celor dragi haine mereu curate, mirosind a proaspăt. Uscătorul de rufe electric este foarte practic în special în lunile friguroase și ploioase dar și în locuințele cu grad ridicat de umiditate. Suprafața mare de uscare îți va permite să usuci prosoape, haine, ciorapi, lenjerie intimă sau lenjerie de pat. Iar datorită piciorușelor prevăzute cu sistem de pliare, îl vei putea transporta cu multă ușurință dintr-o încăpere în alta.


Întrebări despre uscătoarele de rufe electrice

Cum funcționează uscătoarele de rufe electrice?

Uscătoarele de rufe electrice sunt dispozitive ușor de folosit. Astfel trebuie doar să întinzi hainele pe barele orizontale, acestea degajând caldură și ajutând la uscarea mai rapidă a rufelor, fiind ca și cum ai pune rufele pe un calorifer încălzit, dar cu ajutorul cărora îți protejezi hainele.

Ce putere de uscare au?

Uscătoarele de rufe electrice sunt de mai multe feluri și dimensiuni. În funcție de modelul ales vei beneficia de o anumită putere de uscare și implicit de o anumită cantitate de haine uscate. Marea majoritate a uscătoarelor au o putere de uscare cuprinsă între 700-1000W.

Care este capacitatea de uscare?

Uscătorul de rufe electric este cea mai bună alternativă pentru a usca rufele abia spălate. În funcție de modelul ales, uscătorul poate usca haine întinse pe umeraș, astfel încât să se evite formarea cutelor. Poți usca chiar și 15 kg de haine o dată.

Prezintă sistem de ventilație?

Uscătorul de rufe electric utilizează un sistem complex de ventilație, care permite uscarea într-un mod mult mai avantajos a rufelor, care împiedică apariția mirosurilor neplăcute care se pot dezvolta în timpul uscării în spații închise (pe balcon, în timpul iernii, atunci când geamurile sunt închise).

Ce consum de energie au?

Uscătoarele de rufe electrice sunt foarte practice și ușor de utilizat, perfecte pentru a fi folosite în zilele cu frig, ploaie sau umiditate când ai nevoie să ai hainele disponibile cât mai repede. Direct proporțional cu puterea de uscare le crește și consumul de energie electrică.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe