Cel Mai Bun Uscător Electric de Rufe

Cel mai bun uscător de rufe electric

Modificat la 08 aprilie 2021
Articol evaluat de 52 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să alegi un uscător de rufe electric?

Spre deosebire de uscătoarele de rufe clasice (cele care presupun dimensiuni mari și nu oferă facilitate uscării rufelor într-un interval de timp foarte rapid), uscătoarele electrice constituie una dintre soluțiile care accelerează procesul de uscare a hainelor spălate, oferindu-ți oportunitatea de a realiza într-o perioadă de timp determinată uscarea mai multor serii de rufe. Dispunând de o formă foarte compactă (în general au designul unui cuier, ceea ce înseamnă o dispunere pe verticală), un uscător electric de haine nu ocupă spațiu și în varianta portabilă și pliabilă, poate fi strâns și depozitat imediat după utilizare.

În comparație cu uscătoarele încorporate în mașinile de spălat rufe, un astfel de uscător prezintă avantajul economisirii de spațiu, de energie electrică, dar și de preț. Desigur, raportat la capacitatea de uscare, un dispozitiv de uscare de tip mașină de spălat cu uscător este mult mai avansat în ceea ce privește opțiunile de uscare și cantitatea de rufe care poate fi uscată în același timp.

Uscătoare de rufe electrice

Cel mai bun

Homcom Suport de Uscat Rufe Vertical Electric Incalzit 300W

Acest produs ocupă puțin spațiu și este un aparat electric încălzit pentru a-ți usca rufele mai repede decât te-ai aștepta. Ai un ajutor de nădejde la îndemână. Ai la dispozitie un număr de 30 de bare de aluminiu încălzite. Este prevăzut cu 3 niveluri, are un design retractabil și permite o utilizare confortabilă și ușoară. Uscătorul are o structură din alaj de aluminiu și plastic armat. .
Verifică prețul

Dacă ai un spațiu restrâns acasă și te temi că nu ai unde să usuci rufele?Ia-ți un suport de uscat rufe vertical și scapi de problemă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Clothes Airer

Dacă credeai că ai descoperit deja toate gadget-urile care ar putea să te ajute cât mai rapid la micile treburi din casă, ei bine, brandul InnovaGoods are o varietate de produse care se vor dovedi ajutoare perfecte în locuință, fie că este vorba de curățenie sau alte activități. Cu un desigul elegant, realizat din aluminiu, dispune de 12 bare care se încălzesc în doar câteva minute din momentul conectării la o sursă de curent. O alegere inteligentă, prietenoasă, dar calitativă, care îți va fi alături în fiecare zi, când dorești să usuci hainele foarte rapid.
Verifică prețul

la buget

Uscator rufe cu incalzire, aluminiu, pliabil, rezistenta electrica de 100W

Acest uscător de rufe inteligent este fabricat din aluminiu rezistent, având încorporată rezistență electrică de 100W care contribuie la uscarea rapidă a rufelor, fără a mai fi nevoie să le scoți afară sau să îți faci griji în privința vremii. Este ușor de strâns și de depozitat, având numai 2,7 kg şi dimensiuni reduse, putând fi depozitat într-un spațiu relativ îngust. Acum nu mai este nevoie să te uiți la meteo înainte să întinzi rufele afară, pur și simplu le așezi pe cele 6 bare din aluminiu, setezi temperatura, iar tu te poți ocupa de alte activitați.
Verifică prețul

Uscator de rufe electric, 120 W

Este util mai ales în sezonul rece sau când există umiditate crescută în casă, însă nu numai. Neconectându-l la rețea, își face treaba la fel de bine ca un uscător de rufe obișnuit. De asemenea, faptul că se pliază este un mare avantaj, ocupând extrem de puțin spațiu. Este ușor și îl poți transporta în caz de nevoie.
Verifică prețul

Fiind un ajutor minunat în casă, uscătorul de rufe electric eficientizează mult timpul petrecut facând treburi casnice. Este prevăzut cu 8 bare care ating o temperatură de 45°-55°C, astfel uscarea se va produce mult mai rapid.

Uscator de rufe electric cu aer cald 1000W capacitate 10 kg wis-22

Această metodă minimizează cutele, fiind perfect pentru hainele delicate. Uscătorul are un design modern, putând usca hainele pe umerașe într-un timp de 1-3 ore. Hainele sunt izolate în interior, astfel nu intră praful sau insectele. Prezintă protecție dubla împotriva supraîncălzirii, iar temperatura este controlată. Acesta este ușor de asamblat și dezasamblat.
Verifică prețul

Acum vă puteți usca rapid, eficient și confortabil rufele cu ajutorul uscătorului electric portabil. Acesta nu deteriorează și nu strică hainele și ușurează călcatul.

Întrebări despre uscătoarele de rufe electrice

Cum funcționează uscătoarele de rufe electrice?

Uscătoarele de rufe electrice sunt dispozitive ușor de folosit. Astfel trebuie doar să întinzi hainele pe barele orizontale, acestea degajând caldură și ajutând la uscarea mai rapidă a rufelor, fiind ca și cum ai pune rufele pe un calorifer încălzit, dar cu ajutorul cărora îți protejezi hainele.

Ce putere de uscare au?

Uscătoarele de rufe electrice sunt de mai multe feluri și dimensiuni. În funcție de modelul ales vei beneficia de o anumită putere de uscare și implicit de o anumită cantitate de haine uscate. Marea majoritate a uscătoarelor au o putere de uscare cuprinsă între 700-1000W.

Care este capacitatea de uscare?

Uscătorul de rufe electric este cea mai bună alternativă pentru a usca rufele abia spălate. În funcție de modelul ales, uscătorul poate usca haine întinse pe umeraș, astfel încât să se evite formarea cutelor. Poți usca chiar și 15 kg de haine o dată.

Prezintă sistem de ventilație?

Uscătorul de rufe electric utilizează un sistem complex de ventilație, care permite uscarea într-un mod mult mai avantajos a rufelor, care împiedică apariția mirosurilor neplăcute care se pot dezvolta în timpul uscării în spații închise (pe balcon, în timpul iernii, atunci când geamurile sunt închise).

Ce consum de energie au?

Uscătoarele de rufe electrice sunt foarte practice și ușor de utilizat, perfecte pentru a fi folosite în zilele cu frig, ploaie sau umiditate când ai nevoie să ai hainele disponibile cât mai repede. Direct proporțional cu puterea de uscare le crește și consumul de energie electrică.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Aparate bune de făcut înghețată acasă

Iubești înghețata și vrei să-ți faci singur acasă combinațiile care îți plac cel mai mult? În doar câteva luni de folosire îți poți recupera investiția. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Cea mai bună oală de gătit orez electrică

Această oală este garanția unui orez gustos cu un efort foarte mic din partea ta. Chiar dacă nu ești o fană a gătitului, e imposibil să dai greș cu această oală specială de orez.

Cele mai bune storcătoare de fructe cu melc

Vrei să fii sigur că alegi cel mai bun storcător de fructe și legume? Alege un storcător cu melc (ax melcat) care folosește presiunea mecanică pentru a scoate tot sucul și nutrienții din fructe și legume.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe