De ce să-ți cumperi un aparat de făcut forme de nuci umplute?

Ca bucătar al casei ai de obicei două opțiuni când vine vorba de preparatul mesei, semi-preparate gătite la microunde în câteva minute, care nu sunt nici sănătoase nici gustoase, sau mese copioase și sănătoase din mai multe feluri care durează ore în șir să le prepari. Când vine vorba de preparate dulci, toată familia va fi de acord. Un aparat de făcut forme pentru minunatele și gustoasele prăjituri în formă de nucă, iți oferă o alternativă solidă, permițându-ți să gătești aceste prăjituri delicioase și sănătoase cu foarte puțină muncă și într-un timp mai scurt.

Comoditatea utilizării aparatului este influențată în primul rând de plăcile neaderente de care dispune. Datorită acestui lucru, nu numai că veți elimina rapid nucile coapte, dar și întreținerea aparatului va fi una ușoară. Marele avantaj îl constituie carcasa de bachelită si mânerele. Indicatorul luminos vă permite monitorizarea procesului de coacere. Picioruțele anti-alunecare fac posibilă utilizarea dispozitivului pe orice suprafață din bucătărie.

Cele mai bune forme de nuci umplute

1. 24 forme BEST CHOICE

Aparatul pentru copt nuci are o capacitate de coacere de până la 24 jumătăți de nuci odată, fiind foarte ușor de folosit. Acesta coace în doar câteva minute datorită puterii mari. Aparatul prezintă confort la utilizare datorită mânerelor termoizolante și a învelișului neaderent al plăcilor.
Comoditatea utilizării aparatului este influențată în principal de plăcile neaderente. Astfel, eliminarea nucilor coapte se va face rapid, iar întreținerea aparatului va fi una ușoară, imediat dupa răcire, putându-se realiza ștergerea aparatului cu o cârpă umedă.

Opțiuni cheie
 • Coacere rapidă în câteva minute.
 • Un aparat confortabil datorită mânerelor termoizolante.
 • Întreținere ușoară a aparatului.
 • Indicator luminos.
 • Putere mare de coacere.

2. Aparat de facut nuci umplute Zokura Z1042, 1400W, 12 forme (Alb)

Cu ajutorul aparatului de făcut nuci umplute Zokura Z1042, 1400W prepararea cojilor de nucă devine ușoară și extrem de rapidă, doar se pune aluatul prăjiturii în cele 24 de locuri de care dispune pe partea inferioară și se așază partea superioară peste. Dispune de indicator luminos de funcționare, piciorușe anti-alunecare ce face posibilă depozitarea acestuia oriunde chiar și în poziție verticală. Lungimea cablului de alimentare măsoară aproximativ 70 de centimetri, suficient să ajungă la priza de perete.

Opțiuni cheie
 • Facil de utilizat, lungimea cablului de alimentare optimă (70 cm)
 • Dispune de sistem automat de control al temperaturii
 • Prevăzut cu piciorușe anti-alunecare
 • Siguranță în utilizare, grație mânerului care se blochează la închidere
 • Întreținere minimă, se curăță ușor

3. Unold 12 forme PREMIUM

Dintre deserturile copilăriei, nucile umplute se numără printre cele mai populare - se prepară rapid, simplu și sunt pe gustul tuturor, mici și mari. Aparatul Unold este conceput special pentru prepararea "cojilor" delicioase de nucă, fiind prevăzut cu 24 de forme. Vei utiliza extrem de simplu acest aparat: se pornește, se adaugă aluat în cele 24 de spații dispuse pe placa inferioară și se coboară placa superioară. Timpul de preparare este de doar câteva minute și poți umple cu crema favorita cele 24 de jumătăți, respectiv 12 nuci. Temperatura se reglează automat, grație sistemului inclus, iar plăcile anti-adezive de preparare se curăță facil. Mânerul este izolat termic și se blochează la închidere, astfel că aparatul se va utiliza în deplină siguranță. Design ergonomic, îl vei putea depozita și pe verticală, pentru ordine în bucătărie.

Opțiuni cheie
 • Presiune 1400 W
 • Tensiune alimentare 240 V
 • Piciorușe anti-alunecare
 • 12 produse preparate
 • Material carcasa din plastic

4. Presă clasică LA BUGET

Presa clasică este extrem de folositoare în bucătărie atunci când simți nevoia de dulce sau la o zi specială din viața unei persoane și vrei să prepari gustoasele nuci umplute. Tot ce trebuie să faci este să introduci aluatul prăjiturii în presă și prin apăsarea manetei obții forma dorită în cel mai scurt timp. De recomandat este ca înainte de prima folosire să se acționeze asupra ei cu apă caldă și detergent. Dimensiunile presei sunt potrivite, 22 cm lungime, 15 cm lățime și 5,3 lățime. Pachetul conține 10 forme metalice pentru biscuiți și 4 pâlnii pentru ornare.

Opțiuni cheie
 • Se pot folosi pe aragaz sau plită electrică.
 • Vă ajută și la ornarea prăjiturilor.
 • Manevrare ușoară.
 • Mânerele sunt îmbrăcate în lemn la extremități.
 • Forma este confecționată din aluminiu.

5. Aparat pentru Copt Prajitura Forme Coji de Nuci AD 3039

Aparatul pentru coacerea nucilor este ideal pentru crearea unui desert rapid și delicios. Acesta prezintă 24 de spații pentru nuci care vor fi gata în doar câteva minute datorită puterii mari de coacere. Aparatul este foarte confortabil datorită mânerelor termoizolante și a învelișului neaderent al plăcilor. Indicatorul luminos al acestuia va permite monitorizarea procesului de coacere, iar picioruțele anti-alunecare fac posibilă utilizarea dispozitivului pe orice suprafață din bucătărie. Aparatul reprezintă o soluție inteligentă pentru bucătăria ta.

Opțiuni cheie
 • Aparat performant pentru copt prăjituri în forme de coji de nuci
 • Deține un timp de coacere relativ mic
 • Posedă plăci neaderante și picioare antialunecare
 • Comod de folosit în orice loc al bucătăriei
 • Ușor de curățat

Întrebări despre aparatele de făcut forme de nuci umplute?

Care este ciclul de coacere?

Aparatele de făcut forme de nuci umplute sunt dispozitivele performante și care bucură cu un ciclu de coacere foarte mic, de până la 2 minute. Totodată, se pot găsi unele aparate, care se vor diferenția de majoritatea, dar, într-un mod nesemnificativ.

Câte jumătăți de nuci încap?

Se găsesc aparate de făcut prăjituri în formă de nucă care să permită punerea a 12 jumătăți de nucă într-o singură tură și aparate care să permită punerea a 24 de jumătăți. Depinde de nevoia pe care o ai și de produsul pe care ți-l alegi, aceste informații le găsești de obicei la specificațiile produsului.

Dispune de indicator luminos?

Cele mai multe aparate de făcut forme de nuci umplute, prezente pe piață, dispun de opțiunea de a avea un indicator luminos. Totuși, unele tipuri de acest gen de aparate poate să se diferențieze semnificativ, în funcție de producător sau model, și să nu posede această caracteristică.

Are plăci neaderente?

Aparatele de făcut forme de nuci umplute se diferențiază, pe piață, de la un model sau producător, la altul. Totuși, majoritatea acestora reprezintă aparate înzestrate cu plăci neaderente, care fac mai facil procesul de coacere, dar și mai ușor modul de utilizare al acestui aparat.

Are indicator luminos?

Majoritatea acestor gen de aparate de făcut forme de nuci umplute sunt performante și, într-adevăr, conțin și un indicator luminos, dar prezența acestei caracteristici diferă în funcție de modelul sau tipul de aparat ales, sau de producătorul acestuia.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe