Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL

Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Modificat la 11 decembrie 2021
Articol evaluat de 48 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un microunde cu grill inclus?

Cuptoarele cu microunde au devenit electrocasnice esențiale în orice bucătărie, atât pentru cei care gătesc cu multă pasiune, cât și pentru cei care sunt mereu pe fugă și vor doar să își încălzească rapid o gustare. Sunt disponibile pe piață o gamă bogată de cuptoare cu microunde: din inox, albe sau negre, cu diverse funcții - timer, grill, dezghețare - dar și modele încorporabile, pentru bucătăriile ultramoderne.

Este foarte important să te decizi de la început pentru ce vei folosi cuptorul cu microunde. Dacă vrei să îl folosești doar pentru încălzire și decongelare, atunci un model standard este ideal. În schimb, dacă vrei să pregătești diverse preparate, este de preferat să îți alegi o variantă mai modernă, cu multe funcții inovatoare printre care și grill. Această funcție se va dovedi a fi foarte utilă dacă vei dori să gatești o friptură, de exemplu, sau chiar un pui umplut - cu condiția să te orientezi și la dimensiunile cuptorului (de preferat peste 20 l). Orice variantă ai alege, întreaga familie va fi încantată de calitatea și de funcționalitatea cuptorului.

Cele mai bune cuptoare microunde cu grill

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Samsung

 • 20 de moduri presetate de gătit;
 • Afișaj digital;
 • Interior ceramic;
 • Protecție antibacteriană 99,9%;
 • Mod ECO pentru un consum redus de energie.
Verifică prețul

Fie că vine vorba de încălzit mâncarea sau chiar de gătit, cuptor cu microunde de la Samsung, MG23F301TAK, este soluția. Cuptorul te ajută să înlocuiești mâncărurile semi-preparate cu feluri sănătoase gătite acasă. Având 20 moduri presetate de gătit, poți prepara mâncarea în câteva minute. Totul la o apăsare de buton! Display-ul cu LED-uri îți va arăta cât timp mai ai de așteptat până când preparatul va fi gata. Cuptorul are un interior ceramic, neted care este ușor de curățat și care nu se va zgâria sau decolora în timp.

la buget

Heinner

 • Funcție de decongelare;
 • 8 programe de gătire automată;
 • Volum interior de 20l;
 • Control digital și mecanic;
 • Timp maxim de gătire de 60 minute.
Verifică prețul

Cuptorul cu microunde Heinner HMW-20DBKSS prezintă 8 programe de gătire automată, astfel că puteți pregăti rapid și eficient numeroase preparate precum pizza, popcorn, băuturi, cartofi sau chiar pește. Cu o putere de 700W și cu o capacitate de 20L, cuptorul cu microunde gătește în maxim 60 de minute orice mâncare pe care o doriți, având un semnalul sonor la finalizarea programului cu memento automat. Grillul are o putere de 8000W, iar diametrul platoului este de 24.5 cm, suficient de încăpător pentru a prepara un meniu delicios pentru întreaga familie.

Premium

Luminance Steam cuptor cu microunde incorporabil

 • Facil de folosit
 • Atractiv
 • Ecran tactil
 • Eficient
 • Rezistent
Verifică prețul

Acest cuptor cu microunde incorporabil este ideal pentru aceia care vor să încadreze în mobila bucătăriei acest electrocasnic indispensabil din orice locuință. Ce designul său modern, te va cuceri de la prima vedere, iar performanțele sale te vor uimi. Are afișaj electronic și te ajută foarte mult să știi cât mai are friptura până e gata. Este ideal pentru gătit, încălzire și grătar. Are o capacitate de 34 litri și mai multe funcții extinse. Are 5 niveluri de putere și se poate adapta perfect nevoilor tale.

Cuptor cu microunde Panasonic NN-GD34HWSUG 23 l 1000 W Digital Grill Inverter Alb NN-GD34HWSUG

 • Spațios
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de utilizat
 • Compact
Verifică prețul

Cuptorul cu microunde este o cerință obligatorie a unei lumi și vieți moderne. Acest cuptor cu microunde de la Panasonic este ideal pentru tine dacă vrei să încălzești sau să gătești mâncăruri ușoare cu ajutorul său. Are un design modern și poți seta ușor numărul de minute de care ai nevoie. Afișajul electronic este de asemenea util și eficient. Funcționează cu ajutorul unui grill inverter pentru rezultate mai bune. Are culoarea albă și se încadrează ușor în orice peisaj. Este foarte ușor de folosit chiar și de către copii.

Luminance Prime 700 W cuptor cu microunde

 • 12 programe automate și combinate;
 • Volum interior de 20l;
 • Potrivit pentru alimente până la o greutate de 1.800 de grame;
 • Timp de gătire de maxim 60 de minute;
 • Afișaj cu LED-uri.
Verifică prețul

Pentru aceia dintre voi care nu au mai deținut sau folosit un astfel de cuptor până acum, pot spune că acest model le are pe toate pentru a fi ales cel mai bun cuptor cu microunde, perfect potrivit necesităților tale. Fabricat din materiale de calitate cu un efect de sticlă superb, dimensiuni perfecte pentru orice bucătărie, are un motor cu o putere bună de 700w, afisaj cu led cu 9 programe de utilizare și diferite funcții, precum timer. Dispune de protecție pentru copii, 4 nivele de putere, timer și suport rotund.

Cuptor cu microunde combi Panasonic NN-DF383BEPG 1000W Functie Dezghetare Panou comanda Digital Negru

 • Panou digital
 • Funcția combi
 • Putere de 1000w
 • Opțiunea de dezgheț
 • Gătire combinată simultană
Verifică prețul

Dacă vrei să ai bucătăria dotată cu toată aparatura electrocasnică necesară, atunci nu trebuie să îți lipsească un cuptor cu microunde. Acest cuptor multifuncţional rapid pentru mâncăruri delicioase are un încălzitor dublu, ce îți permite să coci și să frigi la 100-220 ºC, în doar câteva minute. Căldura este emisă uniform de sus şi de jos, iar sistemul revoluționar cu încălzitor dublu aduce performanţe excelente unui cuptor compact, ceea ce reduce timpul de gătire și economisește energia. Designul acestuia este gândit și pentru economisirea spațiului.

Cuptor cu microunde Samsung MG23K3515AS/OL, 23l, 800W, Grill, Argintiu/Negru

 • Păstrare la cald
 • Dezghețare rapidă
 • Înveliș durabil
 • Modul ECO
 • Setare pentru eliminare mirosuri
Verifică prețul

Cuptorul cu microunde Samsung MG23K3515AS/OL are o capacitate de 23L și prezintă și un grill, răspunzând oricărei cerințe culinare. Cu o putere de 800W, cuptorul cu microunde poate păstra preparatele la cald cu ajutorul funcției Keep Warm, așa că mâncarea rămâne gustoasă, fără a fi gătită în exces. Dezghețarea alimentelor este rapidă și uniformă, iar interiorul ceramic se păstrează intact în timp. Dotat cu funcția Browning Plus, preparatele dumneavoastră ajung la textura și la culoarea pe care le doriți, astfel că acestea devin rumenite și crocante.

Întrebări despre cuptoarele microunde cu grill

Are funcție de decongelare?

Cu ajutorul cuptorului cu microunde cu grill poți face faţă cu brio, oricărei provocări culinare. Astfel de cuptoare cu microunde reprezintă o soluţie completă. Dezghețarea este automată, de fiecare dată aceleași rezultate bune. Acest program dezgheață complet alimentele.

Avertizează la finalizarea programului?

Cuptoarele microunde cu funcția de grill sunt minunate pentru gătirea alimentelor într-o variantă mai sănătoasă. Dintre toate variantele disponibile pe piață, cuptoarele microunde cu grill sunt printre cele mai complexe și vin cu o diversitate de funcții printre care și avertizare sonoră la finalizarea programului.

Se curață ușor interiorul?

Interiorul cuptoarelor cu microunde cu grill se curăță foarte ușor. Datorită suprafeței cu caracteristici hidrofobe și de auto-curățare, o cârpă umedă este tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea și menținerea curată în permanență a cuptorului cu microunde.

Are interiorul iluminat?

Acestea au interiorul iluminat, astfel că în comparație cu lămpile tradiționale cu incandescență, iluminarea LED are emisii de carbon mult mai mici, fiind astfel eficienta din punct de vedere al energiei, mai durabilă și mai luminoasă, având o durată de viață îndelungată.

Se pot încălzi/găti alimentele acoperite cu folie de aluminiu?

Folia de aluminiu nu poate fi plasată în interiorul cuptorului atunci când este utilizat ca un cuptor cu microunde, fiind complet interzisă folosirea acesteia, putând provoca supraîncălzirea periculoasă a cuptorului. Însă, foliile de aluminiu se pot folosi numai cu grill.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Plită Încorporabilă pe Gaz
Cea mai bună plită încorporabilă pe gaz

Te-ai hotărât să renunți la aragazul clasic dar îți dorești totuși să poți găti la gaz? O plită încorporabilă pe gaz este alegerea mai elegantă și versatilă pentru bucătăria ta.

Cea Mai Bună Cană Gradată De Măsurare
Cea mai bună cană gradată de măsurare

Pregătește rețetele exact ca la carte cu ajutorul unei căni gradate care te ajută să porționezi exact diferite tipuri de ingrediente (lichide sau solide).

Cel Mai Bun Dozator de Apă de Podea cu Compresor
Cel mai bun dozator de apă de podea cu compresor

Vrei să ai apă la aparat fără a face contract cu un furnizor dedicat? În acest caz, dozatorul de podea cu compresor este soluția cea mai eficientă.

Cea Mai Bună Răzătoare De Legume Multifuncțională
Cea mai bună răzătoare de legume multifuncțională

Cauți o răzătoare pentru diferite tipuri de legume dar și pentru brânzeturi sau fructe? Alege din cele mai bune recomandări ale noastre.

Cel Mai Bun Aparat De Supă Cremă
Cel mai bun aparat de supă cremă

Scapă de efortul gătitului și investește într-un aparat automat pentru prepararea de supă cremă. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe