Cel Mai Bun Cuptor cu Microunde cu GRILL

Cuptoare cu microunde cu funcție de grătar grill

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 48 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi un microunde cu grill inclus?

Cuptoarele cu microunde au devenit electrocasnice esențiale în orice bucătărie, atât pentru cei care gătesc cu multă pasiune, cât și pentru cei care sunt mereu pe fugă și vor doar să își încălzească rapid o gustare. Sunt disponibile pe piață o gamă bogată de cuptoare cu microunde: din inox, albe sau negre, cu diverse funcții - timer, grill, dezghețare - dar și modele încorporabile, pentru bucătăriile ultramoderne.

Este foarte important să te decizi de la început pentru ce vei folosi cuptorul cu microunde. Dacă vrei să îl folosești doar pentru încălzire și decongelare, atunci un model standard este ideal. În schimb, dacă vrei să pregătești diverse preparate, este de preferat să îți alegi o variantă mai modernă, cu multe funcții inovatoare printre care și grill. Această funcție se va dovedi a fi foarte utilă dacă vei dori să gatești o friptură, de exemplu, sau chiar un pui umplut - cu condiția să te orientezi și la dimensiunile cuptorului (de preferat peste 20 l). Orice variantă ai alege, întreaga familie va fi încantată de calitatea și de funcționalitatea cuptorului.

Cele mai bune cuptoare microunde cu grill

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Samsung

 • 20 de moduri presetate de gătit;
 • Afișaj digital;
 • Interior ceramic;
 • Protecție antibacteriană 99,9%;
 • Mod ECO pentru un consum redus de energie.
Verifică prețul

Fie că vine vorba de încălzit mâncarea sau chiar de gătit, cuptor cu microunde de la Samsung, MG23F301TAK, este soluția. Cuptorul te ajută să înlocuiești mâncărurile semi-preparate cu feluri sănătoase gătite acasă. Având 20 moduri presetate de gătit, poți prepara mâncarea în câteva minute. Totul la o apăsare de buton! Display-ul cu LED-uri îți va arăta cât timp mai ai de așteptat până când preparatul va fi gata. Cuptorul are un interior ceramic, neted care este ușor de curățat și care nu se va zgâria sau decolora în timp.

Premium

Klarstein

 • 9 programe presetate diferit;
 • Ecran tactil;
 • Funcție de recirculare a aerului fierbinte;
 • Funcții de încălzire, grătar și coacere;
 • Interior spațios de până la 43l.
Verifică prețul

Cuptorul cu microunde este un produs electrocasnic utilizat atât de des încât celor mai multe persoane le este greu să își imagineze viața fără acesta. Cuptorul este multifuncțional, pentru încălzire, grătar și coacere și este extrem de spațios, cu o capacitate de 43 de litri, suficient de mare pentru a gătii pentru o familie de 4-5 persoane. Practic și confortabil, pentru că are și funcția de dezghețare și în anumite cazuri reîncălzire numai prin apăsarea butonului start. Totul este completat de o funcționare intuitivă datorită ecranului tactil cu operare simplă, de înaltă rezoluție.

la buget

Heinner

 • Funcție de decongelare;
 • 8 programe de gătire automată;
 • Volum interior de 20l;
 • Control digital și mecanic;
 • Timp maxim de gătire de 60 minute.
Verifică prețul

Cuptorul cu microunde Heinner HMW-20DBKSS prezintă 8 programe de gătire automată, astfel că puteți pregăti rapid și eficient numeroase preparate precum pizza, popcorn, băuturi, cartofi sau chiar pește. Cu o putere de 700W și cu o capacitate de 20L, cuptorul cu microunde gătește în maxim 60 de minute orice mâncare pe care o doriți, având un semnalul sonor la finalizarea programului cu memento automat. Grillul are o putere de 8000W, iar diametrul platoului este de 24.5 cm, suficient de încăpător pentru a prepara un meniu delicios pentru întreaga familie.

Cuptor cu microunde Electrolux EMS21400W 21L 800W Electronic Alb

 • Funcții multiple de dezgheţare, încălzire, grill şi gătit;
 • Afişaj LED pentru meniu;
 • Program de auto-dezghețare;
 • 11 niveluri de putere;
 • Volum interior de 21l.
Verifică prețul

Cuptorul cu microunde Electrolux reprezintă o soluție rapidă și eficientă în prepararea mâncării, deoarece este dotat cu funcții precum dezghețarea, încălzirea, grillul și chiar gătitul, răspunzând astfel tuturor cerințelor culinare. Echipat cu comenzi ergonomice și cu afișaj LED, microundele are puterea de 800W și 11 niveluri, iar grillul 1000W. Materialul cavității interioare este oțelul vopsit, cuptorul include un grătar, iar controlul este de tip electronic. Capacitatea de care dispune este de 21L.

Luminance Prime 700 W cuptor cu microunde

 • 12 programe automate și combinate;
 • Volum interior de 20l;
 • Potrivit pentru alimente până la o greutate de 1.800 de grame;
 • Timp de gătire de maxim 60 de minute;
 • Afișaj cu LED-uri.
Verifică prețul

Pentru aceia dintre voi care nu au mai deținut sau folosit un astfel de cuptor până acum, pot spune că acest model le are pe toate pentru a fi ales cel mai bun cuptor cu microunde, perfect potrivit necesităților tale. Fabricat din materiale de calitate cu un efect de sticlă superb, dimensiuni perfecte pentru orice bucătărie, are un motor cu o putere bună de 700w, afisaj cu led cu 9 programe de utilizare și diferite funcții, precum timer. Dispune de protecție pentru copii, 4 nivele de putere, timer și suport rotund.

Cuptor cu microunde combi Panasonic NN-DF383BEPG 1000W Functie Dezghetare Panou comanda Digital Negru

 • Panou digital
 • Funcția combi
 • Putere de 1000w
 • Opțiunea de dezgheț
 • Gătire combinată simultană
Verifică prețul

Dacă vrei să ai bucătăria dotată cu toată aparatura electrocasnică necesară, atunci nu trebuie să îți lipsească un cuptor cu microunde. Acest cuptor multifuncţional rapid pentru mâncăruri delicioase are un încălzitor dublu, ce îți permite să coci și să frigi la 100-220 ºC, în doar câteva minute. Căldura este emisă uniform de sus şi de jos, iar sistemul revoluționar cu încălzitor dublu aduce performanţe excelente unui cuptor compact, ceea ce reduce timpul de gătire și economisește energia. Designul acestuia este gândit și pentru economisirea spațiului.

Cuptor cu microunde Samsung MG23K3515AS/OL, 23l, 800W, Grill, Argintiu/Negru

 • Păstrare la cald
 • Dezghețare rapidă
 • Înveliș durabil
 • Modul ECO
 • Setare pentru eliminare mirosuri
Verifică prețul

Cuptorul cu microunde Samsung MG23K3515AS/OL are o capacitate de 23L și prezintă și un grill, răspunzând oricărei cerințe culinare. Cu o putere de 800W, cuptorul cu microunde poate păstra preparatele la cald cu ajutorul funcției Keep Warm, așa că mâncarea rămâne gustoasă, fără a fi gătită în exces. Dezghețarea alimentelor este rapidă și uniformă, iar interiorul ceramic se păstrează intact în timp. Dotat cu funcția Browning Plus, preparatele dumneavoastră ajung la textura și la culoarea pe care le doriți, astfel că acestea devin rumenite și crocante.

Întrebări despre cuptoarele microunde cu grill

Are funcție de decongelare?

Cu ajutorul cuptorului cu microunde cu grill poți face faţă cu brio, oricărei provocări culinare. Astfel de cuptoare cu microunde reprezintă o soluţie completă. Dezghețarea este automată, de fiecare dată aceleași rezultate bune. Acest program dezgheață complet alimentele.

Avertizează la finalizarea programului?

Cuptoarele microunde cu funcția de grill sunt minunate pentru gătirea alimentelor într-o variantă mai sănătoasă. Dintre toate variantele disponibile pe piață, cuptoarele microunde cu grill sunt printre cele mai complexe și vin cu o diversitate de funcții printre care și avertizare sonoră la finalizarea programului.

Se curață ușor interiorul?

Interiorul cuptoarelor cu microunde cu grill se curăță foarte ușor. Datorită suprafeței cu caracteristici hidrofobe și de auto-curățare, o cârpă umedă este tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea și menținerea curată în permanență a cuptorului cu microunde.

Are interiorul iluminat?

Acestea au interiorul iluminat, astfel că în comparație cu lămpile tradiționale cu incandescență, iluminarea LED are emisii de carbon mult mai mici, fiind astfel eficienta din punct de vedere al energiei, mai durabilă și mai luminoasă, având o durată de viață îndelungată.

Se pot încălzi/găti alimentele acoperite cu folie de aluminiu?

Folia de aluminiu nu poate fi plasată în interiorul cuptorului atunci când este utilizat ca un cuptor cu microunde, fiind complet interzisă folosirea acesteia, putând provoca supraîncălzirea periculoasă a cuptorului. Însă, foliile de aluminiu se pot folosi numai cu grill.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tigaie cu Înveliș Ceramic
Tigăi cu înveliș de piatră (ceramică sau marmură)

Tigăile ceramice sunt cel mai natural și sănătos mod de a găti. Spre deosebire de teflon (care este un material generat chimic), învelișul de piatră își are sursa direct în natură iar gustul mâncării va rămâne nealterat.

Cea Mai Bună Răzătoare Electrică Pentru Brânză
Răzătoare electrică pentru brânzeturi

Îți plac cartofii prăjiți cu brânză rasă? Cu ajutorul acestei răzători pentru brânzeturi în doar câteva secunde îți poți pregăti o porție sănătoasă de brânză rasă.

Aparate Speciale de Făcut Clătite Acasă - Ghid / Păreri
Cele mai bune aparate de făcut clătite acasă

Dacă și tu adori clătitele și vrei să te asiguri că le faci pe cele mai bune, trebuie să-ți cumperi un aparat special pentru copt clătitele. Vor ieși mai pufoase și mai sănătoase (folosindu-se mai puțin ulei).

Cea Mai Bună Mașină de Făcut Cârnați Acasă
Mașini bune de făcut cârnați acasă

Vrei să-ți faci singură acasă cârnații și să ai garanția că ingredientele sunt cele mai sănătoase? Ia-ți o mașină bună de făcut cârnați și poți termina treaba în doar câteva ore.

Cel Mai Bun Cuțit Electric de Bucătărie
Cel mai bun cuțit electric util în bucătărie

Cuțitul electric este ajutorul ideal pentru a tăia carne, pâine, fructe sau legume. Acesta se folosește cu o singură apăsare de buton, fără a fi nevoie de efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe