Cel Mai Bun Aspirator Vertical 2 in 1 cu Acumulator

Aspirator vertical 2 in 1 acumulator și aspirator de mână

Modificat la 20 aprilie 2022
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce ai nevoie de un aspirator vertical 2 in 1 cu aspirator de mână inclus?

Pe măsură ce planurile tale se înmulțesc și devin din ce în ce mai mari, fie că este vorba despre hobby-uri, viață profesională sau familie, timpul alocat întreținerii locuinței sau spațiului se reduce. Dintre toate sarcinile, poate cea mai frecventă este curățarea cu aspiratorul, așa că îți va prinde bine să ai unul cu greutate și dimensiuni reduse, pentru a-l manevra și depozita cât mai ușor și rapid.

Un aspirator vertical 2 in 1 cu aspirator de mână inclus este alegerea perfectă pentru a menține curățenia zilnică, fiind practic și facil de utilizat. Aspiratorul vertical te ajută să aspiri fără a-ți solicita spatele, iar designul ergonomic contribuie la curățarea zonelor mai puțin accesibile. Aspiratorul se întreține ușor, fiind nevoie să golești spațiul de colectare după utilizare.

Aspiratorul de mână reprezintă varianta cheie de utilizat pentru a strânge praful și firimiturile sau pentru a curăța dulapurile, spațiul interior al mașinii și alte zone în care un aspirator clasic nu ar putea pătrunde. Astfel este perfect și pentru dotarea unui spațiu de birouri, pentru aspirarea rapidă atunci când este necesar. În concluzie, acest tip de aspirator este o investiție corectă, care te ajută să economisești energie și timp atunci când faci curat.

Cele mai bune aspiratoare verticale cu acumulator

Premium

* Prezentare video mai jos

Miele Triflex HX1

 • Flexibilitatea maximă a operării și curățării (aspirare tavan, sub mobilă)
 • Eficiență în colectarea și curățarea părului de animale
 • Design modern, perie electrică prevăzută cu iluminare
 • Autonomie 60 de minute
 • Întreținere minimă, recipientul de colectare se golește rapid
Verifică prețul

Curățenia casei tale este cel mai important lucru ce ține de aspect și atmosferă, dar și de sănătatea membrilor familiei. Așadar, pentru a-ți facilita rutina, îți venim, în ajutor, cu un tip de aspirator vertical, ce are o putere de aspirare nemaipomenită. Acesta este ușor de utilizat și oferă maxim confort în a ajunge chiar și în cele mai inaccesibile locuri din casa ta. Totodată, acest produs se remarcă prin funcția lui de a rămâne fixat vertical, în caz că dorești să iai o mică pauză sau, pur și simplu, să-l depozitezi, în acest mod.

Cel mai bun

Acest aspirator vertical de la Xiaomi îți va oferi un consum mai mic de energie și o durată mai lungă de viață a bateriei, astfel încât fiecare folosire să îți aducă și o economie. Deși are un zgomot mai redus, motorul are o eficiență mai mare. Solo 10 este echipat și cu un afișaj LED de înaltă calitate, pe care vei putea vedea starea aspiratorului în timp real, oferindu-ți informații utile despre aspirare, oprire, autonomie și multe altele. Folosit la putere medie aspiratorul poate funcționa timp de 48 minute.

la buget

* Prezentare video mai jos

Aspirator vertical 2 in 1 Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO, 21.6 V, 2 viteze, Autonomie 45 min, Recipient 0.6 l, Albastru/Negru

 • Autonomie 45 de minute și capacitatea de colectare de 0,6 litri
 • Efectuarea confortabilă sesiunilor de curățenie zilnică/săptămânala
 • Design actual - perie motorizată cu lumini LED
 • Dispune 2 viteze de aspirare
 • Mâner pliabil pentru depozitarea facilă
Verifică prețul

Aspiratorul vertical fără cablu Rowenta RH6751WO Dual Force 2in1 pune accent considerabil pe practicitate, economisește timp și oferă o curățare ușoară oriunde este necesar. Capul de aspirație motorizat împreună cu iluminarea cu LED-uri nu numai că oferă aspiratorului performanțe fiabile, ci și o vizibilitate suficientă atunci când curățați sub mobilier și în locuri mai puțin luminate. Bateria Li-Ion puternică oferă un timp de funcționare de până la 45 de minute cu un ciclu de încărcare de cinci ore.


* Prezentare video mai jos

Aspirator vertical si mop portabil Philips PowerPro Aqua 3 in 1 FC6409/01, 25,2 V, 0.6l, perie mini turbo, Albastru

 • Aspirare eficientă, capacitate de îndepărtare a bacteriilor cu până la 99%
 • Prevăzut cu filtru lavabil cu 3 straturi care captează microparticulele
 • Aspirare umedă sau uscată, autonomie 60 de minute
 • Controlul este dispus pe mâner
 • Capacitate de colectare - 0,6 litri, recipientul se golește rapid după utilizare
Verifică prețul

Pentru a avea un aer curat și o curățenie impecabilă, se necesită muncă, dar și aparate performante, cum ar fi aspiratorul vertical și mopul portabil “Phillips”. Acest aparat îți va facilita, la modul maxim, procesul de curățare a casei tale, prin puterea lui de aspirare a 99% din bacterii, lăsând aerul camerei curat și proaspăt. Totodată, aspiratorul și mopul vertical este un device ușor în greutate și care se poate utiliza fără fir, astfel mărind probabilitatea de a obține o casă perfect îngrijită.


* Prezentare video mai jos

Aspirator vertical fara fir JIMMY JV85 Pro, 600 W, 0.6 L (Mov/Gri)

 • Aspirator vertical performant fără fir
 • Dispune de display LED
 • Are un timp de acțiune de 70 de minute
 • Pune la dispoziție acumulatori detașabili
 • Aspiră ușor în locuri inaccesibile, având tubul metalic flexibil
Verifică prețul

Aspirator vertical fărp fir JIMMY JV85 Pro, 600 W, 0.6 L (Mov/Gri). Poți vedea câtă energie mai ai în baterie și în ce mod funcționează aspiratorul. Tubul metalic flexibil poate fi manevrat în diverse unghiuri, astfel, poți ajunge fără niciun efort chiar și la praful ascuns de sub mobilă. Aspiratorul JIMMY JV85 Pro este prevăzut cu tehnologia de ultima oră ”ciclon”, care îmbunătățește viteza circulației aerului și elimină blocajele. Acest model are și un recipient de praf mai generos, capacitatea acestuia fiind îmbunătățită cu 20%.


* Prezentare video mai jos

Aspirator vertical Dyson V8 Animal , 21.6V, 0.54l, autonomie 40 min

 • Accesorii multiple pentru curățarea în spații diverse (pereți, zona ferestrelor, colțuri)
 • Utilizare optimă, autonomie 40 de minute
 • Portabilitatea permite curățarea autoturismului
 • Greutatea redusă (2.63 kg) permite utilizarea facilă și depozitarea rapidă
 • Capacitate de colectare (0,54l)
Verifică prețul

Acest aspirator vertical marca Dyson este ajutorul ideal în casă. Dacă îți dorești o casă curată și igienizată rapid, acest aspirator este soluția ideală. Te va ajuta să îndepărtezi rapid părul de animale și praful pentru a beneficia de o curățenie în profunzime și o utilizare confortabilă. Cu ajutorul acestui produs vei putea efectua o curățenie perfectă pe orice tip de suprafață datorită forței de aspirație foarte puternice. Tehnologia utilizată te va ajuta să scapi de păr animal, murdărie, particule microscopice.

Cu aspiratorul vertical Rowenta Air Force 560 Flex Aqua vei putea să cureți dintr-o o singură mișcare atât praful, cât și urmele de murdărie. Capul de aspirare cu mop a fost prevăzut cu 2 canale de aspirare, unul frontal și unul în spate, pentru a putea aspira foarte bine prin mișcări înainte și înapoi. Controlul fluxului de apă se face printr-un buton on/off, astfel încât poți opri atunci apa când nu este necesar, iar în timpul depozitării nu vor exista scurgeri. În funcție de tipul de pete pe care vrei să le cureți, poți monta mopuri lavabile cu proporții diferite de nailon și microfibră.

Întrebări despre aspiratoarele verticale 2 in 1

Ce putere de aspirare are?

Aspiratoarele verticale 2 in 1 sunt practice și facil de utilizat, prezentând și avantajul de a fi depozitate într-un spațiu redus, oriunde este la îndemână pentru curățarea rapidă. În ceea ce privește puterea de aspirare, această caracteristică diferă de la un model la altul și în funcție de brand, dar sunt concepute pentru performanță la aspirare, oricare ar fi zona unde îl utilizezi.

Ce recomandări de întreținere are un astfel de aspirator?

Întreținerea aspiratorului vertical 2 in 1 este minimă - nu este nevoie de înlocuirea unui sac de colectare, întrucât este prevăzut cu recipiente de colectare, pe care este nevoie să îl golești după fiecare utilizare. În plus, exteriorul se șterge în aceeași manieră în care ștergi alte electronice - cu un șervețel sau cu o lavetă.

Pentru ce tip de spații este recomandat?

Aspiratoarele verticale 2 în 1 sunt extrem de utile în spații care au multe locuri înghesuite, ori unde nu ai loc să folosești un aspirator clasic care are o unitate uneori destul de voluminoasă. Totodată, sunt potrivite și în spații unde nu ai acces la curentul electric.

Se curăța repede - sacii de colectare se schimbă ușor?

Toate modelele de aspiratoare verticale au filtre ce necesită întreținere, dar unele filtre pot fi refolosite în timp ce altele trebuie înlocuite la o anumită perioadă de timp. Principalele acțiuni de curățare a aspiratorului vertical sunt golirea sacului de mizerie și întreținerea filtrelor. Se înlocuiesc simplu.

Înlocuiește un aspirator clasic total sau trebuie utilizate alternativ?

Deși nu este la fel de eficient ca un aspirator clasic, un aspirator vertical 2 în 1 te poate scuti de mult timp petrecut aspirând, este mult mai ușor de manevrat și în plus poate funcționa fără fir. Așadar în funcție de spațiul de curățat poți alege să le folosești în paralel.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Friteuză Cu Aer Cald (gătit Fără Ulei)
Cea mai bună friteuză cu aer cald (gătit fără ulei)

Îți dorești o variantă de a găti rapid și sănătos în același timp? Trebuie să încerci friteuzele cu aer cald. Poți face cartofi prăjiți sau grătare fără a folosi ulei.

Cel Mai Bun Robot De Spălat Geamurile
Cel mai bun robot de spălat geamurile

Stai într-o casă cu multe geamuri și vrei să scapi de efortul curățării geamurilor? Încearcă un robot de spălare a geamurilor care face treaba singur.

Cel Mai Bun Set Electric de Fondue
Cel mai bun set de fondue electric

Îți place brânza și vrei să poți încerca diverse rețete de fondue alături de prietenii tăi? Un set de fondue electric te va ajuta să economisești timp în prepararea fondue-ului.

Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cea Mai Bună Lămpă Catalitică (Parfumare & Purificare Aer)
Lămpi catalitice pentru purificarea aerului

Lămpile Catalitice în baza unor reacții amplificate prin cataliză, reușesc să purifice aerul prin distrugerea moleculelor de impurități (mirosuri neplăcute de mâncare și tutun, bacterii, microbi) .

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe