De ce ai nevoie de un aspirator vertical 2 in 1 cu aspirator de mână inclus?

Pe măsură ce planurile tale se înmulțesc și devin din ce în ce mai mari, fie că este vorba despre hobby-uri, viață profesională sau familie, timpul alocat întreținerii locuinței sau spațiului se reduce. Dintre toate sarcinile, poate cea mai frecventă este curățarea cu aspiratorul, așa că îți va prinde bine să ai unul cu greutate și dimensiuni reduse, pentru a-l manevra și depozita cât mai ușor și rapid.

Un aspirator vertical 2 in 1 cu aspirator de mână inclus este alegerea perfectă pentru a menține curățenia zilnică, fiind practic și facil de utilizat. Aspiratorul vertical te ajută să aspiri fără a-ți solicita spatele, iar designul ergonomic contribuie la curățarea zonelor mai puțin accesibile. Aspiratorul se întreține ușor, fiind nevoie să golești spațiul de colectare după utilizare.

Aspiratorul de mână reprezintă varianta cheie de utilizat pentru a strânge praful și firimiturile sau pentru a curăța dulapurile, spațiul interior al mașinii și alte zone în care un aspirator clasic nu ar putea pătrunde. Astfel este perfect și pentru dotarea unui spațiu de birouri, pentru aspirarea rapidă atunci când este necesar. În concluzie, acest tip de aspirator este o investiție corectă, care te ajută să economisești energie și timp atunci când faci curat.

Cele mai bune aspiratoare verticale cu acumulator

1. Miele Triflex HX1 PREMIUM

Curățenia casei tale este cel mai important lucru ce ține de aspect și atmosferă, dar și de sănătatea membrilor familiei. Așadar, pentru a-ți facilita rutina, îți venim, în ajutor, cu un tip de aspirator vertical, ce are o putere de aspirare nemaipomenită. Acesta este ușor de utilizat și oferă maxim confort în a ajunge chiar și în cele mai inaccesibile locuri din casa ta. Totodată, acest produs se remarcă prin funcția lui de a rămâne fixat vertical, în caz că dorești să iai o mică pauză sau, pur și simplu, să-l depozitezi, în acest mod.

Video Miele Triflex HX1
Opțiuni cheie
 • Flexibilitatea maximă a operării și curățării (aspirare tavan, sub mobilă)
 • Eficiență în colectarea și curățarea părului de animale
 • Design modern, perie electrică prevăzută cu iluminare
 • Autonomie 60 de minute
 • Întreținere minimă, recipientul de colectare se golește rapid

2. Bosch BCHF220T BEST CHOICE

Aspiratorul vertical Bosch BCHF220T poate fi ajutorul perfect pentru o curățenie rapidă, cu performanță ridicată pe întreagă durată de utilizare. Aspiratorul este dezvoltat cu tehnologie litiu-ion de la Bosch, oferind o durată de funcționare prelungită și timp de încărcare redus. Cele mai remarcabile beneficii sunt flexibilitatea acestuia, atât ca aspirator vertical cât și ca aspirator de mână, peria cu turații mari pentru o aspirare ușoară a tuturor tipurilor de pardoseală, toate, într-un aspirator ușor de depozitat atunci când este nevoie.

Video Bosch BCHF220T
Opțiuni cheie
 • Aspirator fără fir, cu autonomie până la 44 de minute
 • Dispune de 2 trepte de viteză
 • Potrivit și eficient pentru curățarea diferitelor tipuri de pardoseli
 • Facil de utilizat, design ergonomic
 • Întreținere facilă, rola trebuie curățată periodic

3. Aspirator vertical si mop portabil Philips PowerPro Aqua 3 in 1 FC6409/01, 25,2 V, 0.6l, perie mini turbo, Albastru

Pentru a avea un aer curat și o curățenie impecabilă, se necesită muncă, dar și aparate performante, cum ar fi aspiratorul vertical și mopul portabil “Phillips”. Acest aparat îți va facilita, la modul maxim, procesul de curățare a casei tale, prin puterea lui de aspirare a 99% din bacterii, lăsând aerul camerei curat și proaspăt. Totodată, aspiratorul și mopul vertical este un device ușor în greutate și care se poate utiliza fără fir, astfel mărind probabilitatea de a obține o casă perfect îngrijită.

Video Aspirator vertical si mop portabil Philips PowerPro Aqua 3 in 1 FC6409/01, 25,2 V, 0.6l, perie mini turbo, Albastru
Opțiuni cheie
 • Aspirare eficientă, capacitate de îndepărtare a bacteriilor cu până la 99%
 • Prevăzut cu filtru lavabil cu 3 straturi care captează microparticulele
 • Aspirare umedă sau uscată, autonomie 60 de minute
 • Controlul este dispus pe mâner
 • Capacitate de colectare - 0,6 litri, recipientul se golește rapid după utilizare

4. Concept 2 in 1 VP-4100 LA BUGET

Aspiratorul VP4100 este echipat cu o perie electrică rotativă pentru eficiență și mai mare de aspirare. Puteți curăța covoarele mai eficient cu peria rotativă și podelele dure fără aceasta. Locurile greu accesibile nu vă vor mai obseda. Datorită articulației de deasupra duzei, VP4110 poate ajunge cu usurință în toate locurile greu accesibile ale locuinței dvs., cum ar fi, de exemplu, în colțuri sau în spațiul de sub scaune, masă, pat etc. Nu va mai trebui să vă aplecați pentru a avea o locuință perfect curată.

Opțiuni cheie
 • Aspirare fără alimentare
 • Prevăzut cu perie rotativă pentru eficiența aspirării
 • Optim pentru covoare, pardoseli diverse și locuri greu accesibile
 • Capacitatea de colectare este de 0,6 litri
 • Curățare rapidă și întreținere facilă (recipientul de colectare se golește după utilizare)

5. Aspirator vertical 2 in 1 BOSCH Flexxo Serie 4 BCH3ALL21, 0.4l, 21.6V, autonomie max 50 min, EasyClean (Maro)

Aspiratorul vertical este întotdeauna la îndemână, accesoriile fiind integrate direct în aparat. Murdăria este curățată de la podea la tavan cu o performanță constantă ridicată. Sistemul RobustAir asigură curățarea chiar și atunci când se umple cutia de praf. Aspiratorul a fost optimizat pentru o întreținere mai ușoară. Fiind fără fir este întotdeauna gata de utilizare. Aparatul funcționează cu baterii litiu-ion cu o durată lungă de viată ce asigură rezultate de curățare vizibile pe toate tipurile de pardoseală, inclusiv parchet, covoare și plăci ceramice.

Video Aspirator vertical 2 in 1 BOSCH Flexxo Serie 4 BCH3ALL21, 0.4l, 21.6V, autonomie max 50 min, EasyClean (Maro)
Opțiuni cheie
 • Accesorii integrate direct în aparat
 • Performanță constantă ridicată- sistem RobustAir
 • Fără fir, pe bază de baterii litiu-ion cu durată lungă de viață
 • Potrivit pentru toate suprafețele, cu două trepte de viteză disponibile
 • Filtru lavabil.

6. Aspirator vertical 2 in 1 Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO, 21.6 V, 2 viteze, Autonomie 45 min, Recipient 0.6 l, Albastru/Negru

Aspiratorul vertical fără cablu Rowenta RH6751WO Dual Force 2in1 pune accent considerabil pe practicitate, economisește timp și oferă o curățare ușoară oriunde este necesar. Capul de aspirație motorizat împreună cu iluminarea cu LED-uri nu numai că oferă aspiratorului performanțe fiabile, ci și o vizibilitate suficientă atunci când curățați sub mobilier și în locuri mai puțin luminate. Bateria Li-Ion puternică oferă un timp de funcționare de până la 45 de minute cu un ciclu de încărcare de cinci ore.

Video Aspirator vertical 2 in 1 Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO, 21.6 V, 2 viteze, Autonomie 45 min, Recipient 0.6 l, Albastru/Negru
Opțiuni cheie
 • Autonomie 45 de minute și capacitatea de colectare de 0,6 litri
 • Efectuarea confortabilă sesiunilor de curățenie zilnică/săptămânala
 • Design actual - perie motorizată cu lumini LED
 • Dispune 2 viteze de aspirare
 • Mâner pliabil pentru depozitarea facilă

7. Aspirator vertical fara fir JIMMY JV85 Pro, 600 W, 0.6 L (Mov/Gri)

Aspirator vertical fărp fir JIMMY JV85 Pro, 600 W, 0.6 L (Mov/Gri). Poți vedea câtă energie mai ai în baterie și în ce mod funcționează aspiratorul. Tubul metalic flexibil poate fi manevrat în diverse unghiuri, astfel, poți ajunge fără niciun efort chiar și la praful ascuns de sub mobilă. Aspiratorul JIMMY JV85 Pro este prevăzut cu tehnologia de ultima oră ”ciclon”, care îmbunătățește viteza circulației aerului și elimină blocajele. Acest model are și un recipient de praf mai generos, capacitatea acestuia fiind îmbunătățită cu 20%.

Video Aspirator vertical fara fir JIMMY JV85 Pro, 600 W, 0.6 L (Mov/Gri)
Opțiuni cheie
 • Aspirator vertical performant fără fir
 • Dispune de display LED
 • Are un timp de acțiune de 70 de minute
 • Pune la dispoziție acumulatori detașabili
 • Aspiră ușor în locuri inaccesibile, având tubul metalic flexibil

8. Aspirator vertical Dyson V8 Animal , 21.6V, 0.54l, autonomie 40 min

Acest aspirator vertical marca Dyson este ajutorul ideal în casă. Dacă îți dorești o casă curată și igienizată rapid, acest aspirator este soluția ideală. Te va ajuta să îndepărtezi rapid părul de animale și praful pentru a beneficia de o curățenie în profunzime și o utilizare confortabilă. Cu ajutorul acestui produs vei putea efectua o curățenie perfectă pe orice tip de suprafață datorită forței de aspirație foarte puternice. Tehnologia utilizată te va ajuta să scapi de păr animal, murdărie, particule microscopice.

Video Aspirator vertical Dyson V8 Animal , 21.6V, 0.54l, autonomie 40 min
Opțiuni cheie
 • Accesorii multiple pentru curățarea în spații diverse (pereți, zona ferestrelor, colțuri)
 • Utilizare optimă, autonomie 40 de minute
 • Portabilitatea permite curățarea autoturismului
 • Greutatea redusă (2.63 kg) permite utilizarea facilă și depozitarea rapidă
 • Capacitate de colectare (0,54l)

Întrebări despre aspiratoarele verticale 2 in 1

Ce putere de aspirare are?

Ce recomandări de întreținere are un astfel de aspirator?

Întreținerea aspiratorului vertical 2 in 1 este minimă - nu este nevoie de înlocuirea unui sac de colectare, întrucât este prevăzut cu recipiente de colectare, pe care este nevoie să îl golești după fiecare utilizare. În plus, exteriorul se șterge în aceeași manieră în care ștergi alte electronice - cu un șervețel sau cu o lavetă.

Pentru ce tip de spații este recomandat?

Aspiratoarele verticale 2 în 1 sunt extrem de utile în spații care au multe locuri înghesuite, ori unde nu ai loc să folosești un aspirator clasic care are o unitate uneori destul de voluminoasă. Totodată, sunt potrivite și în spații unde nu ai acces la curentul electric.

Se curăța repede - sacii de colectare se schimbă ușor?

Toate modelele de aspiratoare verticale au filtre ce necesită întreținere, dar unele filtre pot fi refolosite în timp ce altele trebuie înlocuite la o anumită perioadă de timp. Principalele acțiuni de curățare a aspiratorului vertical sunt golirea sacului de mizerie și întreținerea filtrelor. Se înlocuiesc simplu.

Înlocuiește un aspirator clasic total sau trebuie utilizate alternativ?

Deși nu este la fel de eficient ca un aspirator clasic, un aspirator vertical 2 în 1 te poate scuti de mult timp petrecut aspirând, este mult mai ușor de manevrat și în plus poate funcționa fără fir. Așadar în funcție de spațiul de curățat poți alege să le folosești în paralel.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe