Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă

Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 77 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi un aspirator cu filtrare prin apă?

Aspiratorul cu filtrare prin apă este aspiratorul ideal pentru locuința ta fiind un real ajutor dacă suferi de alergii, prin faptul ca filtrul reține cele mai mici particule de praf, dar și de mucegai ori polen, astfel încât persoanele expuse să nu aibă parte de niciun disconfort nici în timpul și nici dupa aspirare. El presupune 2 intrări de aer care măresc viteza de circulație a acestuia și permit separarea aerului și prafului înainte de a atinge apa, astfel încât atmosfera din încăpere rămâne extrem de curată.

De asemenea în cazul aspiratoarelor de acest tip, sacul nu trebuie înlocuit periodic deoarece filtrul se poate curăța foarte simplu și fără prea multe bătăi de cap. Praful și murdăria sunt extrase și reținute în apă. În timpul procesului de golire utilizatorul nu se confruntă cu riscul inhalării particulelor dăunătoare. Este cel mai igienic tip de aspirator care folosește apa ca și sac de praf și filtru. Acest tip de aspirator are cea mai stabilă putere de extracție spre deosebire de alte tipuri de aspiratoare.

Aspiratoare cu filtrare prin apă

Cel mai bun

Aspirator filtrare apa Zass ZVC 06, culoare negru- gri

 • Materiale de calitate;
 • Confortabil;
 • Ușor de folosit;
 • Accesibil ca preț;
 • Silențios.
Verifică prețul

Ce ai spune de o soluție de curățare a casei prin care se aspiră praful și se purifică aerul în același timp? Noi o avem și se numește aspiratorul cu filtrare a apei Zass ZVC 06. Acesta funcționează foarte bine doar cu apă de la robinet, nefiind necesare filtre sau saci de colectare. Casa va fi igienizată cu un minim de efort, particulele de praf fiind eliminate în proporție de 99%. Pachetul include 4 accesorii: o perie mică pentru textile, perdele sau stofe, o perie medie pentru canapele, un accesoriu pentru colțuri, dar și un pahar pentru a măsura apa.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Aqua Turbo HEPA

 • Sistem “Double Suction”
 • Sistem “Vacuum Lock
 • Sistem DWS
 • Fără riscul inhalării particulelor dăunătoare la golire
 • Putere stabilă de extracție
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă de la Studio Casa este un aspirator puternic, de 1600W, care te va ajuta să faci curățenie prin casă fără să îți faci griji că praful, murdăria, poluarea și alergenii sunt expulzați înapoi în cameră prin evacuare. Acest tip de aspirator folosește apa ca și sac de praf și filtru. Este ideal pentru persoanele alergice sau care suferă de astm deoarece este construit folosind tehnologia “Double Suction” care presupune 2 intrări de aer ce măresc viteza de circulație a acestuia și permit separarea aerului și prafului înainte de a atinge apa.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kaercher DS 6

 • Sistem de filtrare multiplu;
 • Filtru ușor de umplut și de curățat;
 • Poziție practică de parcare;
 • Confortabil;
 • Practic și util.
Verifică prețul

Aspiratorul Kärcher cu filtru de apă nu garantează numai o podea curată, ci și aer proaspăt și curat 99,95%* (99,5%) Spre deosebire de un aspirator traditional cu pungi de filtrare, noul aspirator cu filtru de apă funcționează cu puterea naturală a apei. Apa din filtru este învârtită la înaltă viteză, datorită puterii mari de aspirare. Murdăria aspirată trebuie să treacă prin apa învolburată. În acest fel, murdăria este filtrată foarte eficient și legată în apă. Rezultatul este un aer proaspăt și extrem de curat

Aspirator cu filtrare prin apa Beko VCW62803BG, aspirare umeda si uscata, 2.3 L, Hepa13, perie Turbo, Gri

 • Aspirare umedă și uscată
 • Putere mare
 • Materiale rezistente
 • Filtru hepa
 • Accesorii incluse
Verifică prețul

Aspiratorul multiciclonic de la BEKO cu filtrare prin apă are este foarte eficient deoarece reține atât particulele mici de praf și impuritățile aspirate, cât și alergenii, ceea ce îl face ideal pentru persoanel alergice sau cu astm. Aerul din locuință va rămâne proaspăt chiar și în timpul aspirării. Aspiratorul are 7 straturi de filtrare, printre care și filtrul HEPA 13. Un atu important care îl recomandă este faptul că poate aspira atât umed cât și uscat, astfel nu trebuie să îți faci griji dacă ai vărsat lichide pe podea.

Aspirator cu Filtrare prin Apa Studio Casa Hepatech Aqua Putere 1600W Functie Blowing Negru/Rosu

 • Putere mare;
 • Funcție Blowing;
 • Consum mic de energie;
 • Comod și util;
 • Simplu de folosit.
Verifică prețul

Din dorința de a achiziționa tot ceea ce este mai bun pentru familia ta, te orientezi către cele mai performante soluții de curățare a casei. Una dintre acestea este reprezentată de minunatul aspirator Hepatech Aqua de la Studio Casa, care dispune de un sistem inovator de colectare a prafului și a mizeriei direct în apă, prevenindu-se astfel răspândirea acestuia în aer. Aparatul este îndelung testat contra alergiilor. Este un dispozitiv igienic, eficient și extrem de puternic. Se utilizează foarte ușor și comod.

Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys, 1600 W, 220 W absorbtie, Portocaliu

 • Tehnologie cu filtrare prin apă
 • Capacitate mare de colectare
 • 220W putere de absorbție
 • Control variabil al puterii
 • Tub metalic telescopic
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă are o eficiență manifestată prin puterea de reținere a prafului și a impurităților aspirate. Dacă în cazul unui aspirator convențional particule fine de praf puteau fi eliberate în aerul din încăpere, în cazul aspiratorului cu filtrare prin apa, filtrul reține aproape 100% din ceea ce aspiră, lăsând aerul proaspăt și curat. Nu mai este nevoie să înlocuiești sacul după ciclul de aspirare! Tot ceea ce trebuie să faci este să cureți filtrul și să adaugi apa. Pentru împrospătarea aerului din încăpere, poți picura în apă diferite esențe pentru un miros plăcut.

Aspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hydra Tech Turbo 850W Verde/Negru

 • Practic;
 • Silențios;
 • Comod;
 • Ușor de folosit;
 • Reducere de praf.
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă de la Studio Casa Hydra Tech Turbo deține un motor puternic de 850 W, cu ajutorul căruia tu vei putea curăța casa fără efort și fără a împrăștia praf. Aparatul colectează praful și murdăria direct în apă și este testat contra alergiilor. Astfel, aerul din încăpere devine împrospătat și purificat. Pachetul conține trei perii, accesoriu pentru spații înguste și o sticluță de parfumant. Este silențios iar tensiunea de alimentare este de 240V. Se transportă ușor, iar greutatea sa este de 10kg.

Aspirator cu filtrare prin apa VITEK VT-1833 1800W 400W 3.5 litri Gri perlat

 • Capacitate mare de colectare;
 • Consum redus de energie;
 • Putere mare;
 • Confortabil;
 • Ușor de transportat.
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă VITEK VT-1833 te va ajuta să igienizezi în profunzime casa, eliminând praful și murdăria cu o precizie de 99%. Poate fi folosit atât pe diverse suprafețe ale podelei, dar și pe covoare. Are o putere de aspirare de 400W, iar cablul are o lungime de 5m, vei putea cu ușurință aspira suprafețe întinse. Dimensiunile sale sunt reduse, aspiratorul fiind ușor de depozitat sau transportat. Pachetul include toate accesoriile necesare, iar instalarea și utilizarea acestuia sunt foarte comode și ușoare.

Întrebări despre aspiratoarele cu filtrare prin apă

Ce putere de aspirare au?

Spre deosebire de aspiratoarele convenționale cu saci de filtrare, cele cu filtru de apă se bazează pe forța naturală a apei care se învârte în jurul filtrului la viteze mari. Murdăria captată este filtrată în mod fiabil din aer și trimisă în apă. Puterea de aspirare este între 200 si 650 W.

Care este nivelul de zgomot?

Se disting de restul, deoarece folosesc apa ca agent de curățare de bază. Rezervorul acționează ca un agent de presiune. Nu emite zgomot și îl poți folosi în aceeași cameră în timp ce membrii familiei dorm. Indicatorul plin de apă/praf îți va spune când este timpul să iei măsurile necesare.

Ce capacitate de aspirare au?

Aspiratoarele cu filtrare prin apă sunt cea mai bună modalitate de curățare, deoarece atunci când se adună murdăria prin aspirare, aceasta este prinsă în apă. Capacitatea de aspirare variază de la un model la altul, începând de la 1,8l până la 5l sau mai mult.

Necesită o îngrijire specială?

Este posibil să nu ne tratăm aspiratoarele cu filtrare prin apă așa cum merită? Există câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată aspiratorului: să nu aspiri obiecte dure, să nu lași aspiratorul fără să îl cureți mult timp și mai ales să nu îi deteriorezi cablul prin tragere excesivă.

Sacul trebuie înlocuit periodic?

Sacii pentru aspiratoare necesită înlocuiri din când în când, unii mai des decât alții, în funcție de tipul de aspirator, cât de des sau cât de mult este utilizat și de dimensiunea sacului în sine. Este indicat în manual cu privire la momentul în care sacii trebuiesc înlocuiți.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Dezumidificator cu Funcție Uscare Rufe
Cel mai bun dezumidificator cu funcție de uscare rufe

Usuci de obicei rufele în casă și din cauza asta se creează condens și umiditate? Alege un dezumidificator cu funcție de uscare rufe și vei scăpa de condens și de posibilitatea de a apărea igrasia și mucegaiul.

Review Aspirator Robot Symbo LASERBOT 650 WiFi
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Cel Mai Bun Frigider Tip Minibar
Cel mai bun frigider tip minibar

Îți dorești un minibar în cameră de unde te poți servi rapid cu apă, suc sau bere? Eficiente energetic și plăcute ca aspect, aceste minifrigidere se pot integra cu ușurință în casa ta.

Cel Mai Bun Cuptor Încorporabil Electric cu Rotiso
Cuptoare încorporabile electrice cu rotisor

Cuptoarele Electrice cu Rotisor inclus te ajută să-ți gătești foarte ușor rețetele tale preferate. Vezi care sunt cele mai bune modele recomandate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe