Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă

Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 77 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi un aspirator cu filtrare prin apă?

Aspiratorul cu filtrare prin apă este aspiratorul ideal pentru locuința ta fiind un real ajutor dacă suferi de alergii, prin faptul ca filtrul reține cele mai mici particule de praf, dar și de mucegai ori polen, astfel încât persoanele expuse să nu aibă parte de niciun disconfort nici în timpul și nici dupa aspirare. El presupune 2 intrări de aer care măresc viteza de circulație a acestuia și permit separarea aerului și prafului înainte de a atinge apa, astfel încât atmosfera din încăpere rămâne extrem de curată.

De asemenea în cazul aspiratoarelor de acest tip, sacul nu trebuie înlocuit periodic deoarece filtrul se poate curăța foarte simplu și fără prea multe bătăi de cap. Praful și murdăria sunt extrase și reținute în apă. În timpul procesului de golire utilizatorul nu se confruntă cu riscul inhalării particulelor dăunătoare. Este cel mai igienic tip de aspirator care folosește apa ca și sac de praf și filtru. Acest tip de aspirator are cea mai stabilă putere de extracție spre deosebire de alte tipuri de aspiratoare.

Aspiratoare cu filtrare prin apă

Premium

* Prezentare video mai jos

Thomas Air Allergy

 • Aspirator modern cu filtrare prin apă
 • Este recomandat pentru persoanele alergice la praf
 • Nu este prevăzut cu sac de stocare
 • Dotat cu recipient cu apă pentru adunarea prafului
 • Colectează praful fără degajare a acestuia în sens reversibil
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă folosește cel mai puternic element al naturii, apa, ca să-ți curețe podeaua mai bine ca orice aspirator, să blocheze praful care plutește în aer și să elimine mirosurile neplăcute. Acum nu te mai îngrijorezi când ai vărsat lichide pe podea, covor sau alte suprafețe, aspiratorul cu filtrare prin apă poate fi utilizat atât pe suprafețe uscate cât și pe suprafețe umede îndepărtând orice urmă de praf sau lichide. Datorită designului compact, mânerului ergonomic te bucuri de o manevrabilitate ridicată, confort în utilizare și o depozitare ușoară.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Aqua Turbo HEPA

 • Sistem “Double Suction”
 • Sistem “Vacuum Lock
 • Sistem DWS
 • Fără riscul inhalării particulelor dăunătoare la golire
 • Putere stabilă de extracție
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă de la Studio Casa este un aspirator puternic, de 1600W, care te va ajuta să faci curățenie prin casă fără să îți faci griji că praful, murdăria, poluarea și alergenii sunt expulzați înapoi în cameră prin evacuare. Acest tip de aspirator folosește apa ca și sac de praf și filtru. Este ideal pentru persoanele alergice sau care suferă de astm deoarece este construit folosind tehnologia “Double Suction” care presupune 2 intrări de aer ce măresc viteza de circulație a acestuia și permit separarea aerului și prafului înainte de a atinge apa.

la buget

Aspirator cu filtrare prin apa ZILAN ZLN-8945 8 L 1400 W Purificator aer Negru Albastru

 • Aspirator cu filtrare umedă/uscată performant
 • Ajunge chiar și la cele mai inaccesibile suprafețe
 • Este prevăzut cu roți pentru deplasarea mai ușoară
 • Deține un motor cu sistem de autorăcire
 • Dotat cu 2 accesorii care facilitează procesul de curățare
Verifică prețul

Aspiratorul Zilan te ajută să cureți cele mai inaccesibile suprafețe până la ultimul fir de praf, lăsând totul în urma lui perfect curat. Poate fi folosit atât cu filtrare umedă cât și uscată - care se face folosind un sac textil. Are o capacitate a rezervorului de apă de 8 litri și tot atât de mare și a sacului de praf. Un avantaj foarte mare îl reprezintă purificatorul de aer care te va ajuta să respiri un aer curat atât în timpul cât și după curățenie. entru a te putea deplasa cu ușurință prin cameră aspiratorul este prevăzut cu 4 roți la partea inferioară.

Aspirator cu filtrare prin apa Beko VCW62803BG, aspirare umeda si uscata, 2.3 L, Hepa13, perie Turbo, Gri

 • Aspirare umedă și uscată
 • Putere mare
 • Materiale rezistente
 • Filtru hepa
 • Accesorii incluse
Verifică prețul

Aspiratorul multiciclonic de la BEKO cu filtrare prin apă are este foarte eficient deoarece reține atât particulele mici de praf și impuritățile aspirate, cât și alergenii, ceea ce îl face ideal pentru persoanel alergice sau cu astm. Aerul din locuință va rămâne proaspăt chiar și în timpul aspirării. Aspiratorul are 7 straturi de filtrare, printre care și filtrul HEPA 13. Un atu important care îl recomandă este faptul că poate aspira atât umed cât și uscat, astfel nu trebuie să îți faci griji dacă ai vărsat lichide pe podea.

Aspirator filtrare apa ZASS ZVC 06, 800W, Filtru Hepa, 7.5L

 • Motor puternic și silențios.
 • Atmosfera din încăpere rămâne extrem de curată.
 • Praful și murdăria sunt extrase și reținute în apă.
 • Cel mai igienic tip de aspirator.
 • Are cea mai stabilă putere de extracție.
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă de la ZASS este un aspirator cu motor puternic, de 800W care îți va aspira și mocheta dacă nu ești atent. Fiind echipat cu filtru HEPA, aspiratorul va lăsa un aer proaspăt în urma lui indiferent de gradul de murdărie din încăpere. ZASS funcționează doar cu apa de la robinet și cu ajutorul accesoriilor special concepute. În pachet vei găsi 4 astfel de accesorii: o perie mică (pentru textile, stofe sau perdele), o perie medie (pentru canapele, etajere sau mobilier), un accesoriu pentru colț și un pahar pentru măsurarea apei.

Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys, 1600 W, 220 W absorbtie, Portocaliu

 • Tehnologie cu filtrare prin apă
 • Capacitate mare de colectare
 • 220W putere de absorbție
 • Control variabil al puterii
 • Tub metalic telescopic
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă are o eficiență manifestată prin puterea de reținere a prafului și a impurităților aspirate. Dacă în cazul unui aspirator convențional particule fine de praf puteau fi eliberate în aerul din încăpere, în cazul aspiratorului cu filtrare prin apa, filtrul reține aproape 100% din ceea ce aspiră, lăsând aerul proaspăt și curat. Nu mai este nevoie să înlocuiești sacul după ciclul de aspirare! Tot ceea ce trebuie să faci este să cureți filtrul și să adaugi apa. Pentru împrospătarea aerului din încăpere, poți picura în apă diferite esențe pentru un miros plăcut.

Aspirator cu filtrare prin apa Samus AQUAFILTER ORANGE, 1550 W

 • Aspirator performant cu filtrare prin apă
 • Deține o serie de accesorii ce facilitează procesul de curățare
 • Prezintă zgomot redus la utilizare
 • Dotat cu o funcție de suflare a aerului
 • Are ca funcție principală aspirarea umedă și uscată
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă prezintă două intrări de aer care măresc viteza de circulație a acestuia și permit separarea aerului și prafului înainte de a atinge apa, astfel încât atmosfera din încăpere rămâne extrem de curată. Acesta folosește apa ca și sac de praf și filtru. Praful și murdăria sunt extrase și reținute în apă. În timpul procesului de golire utilizatorul nu se confruntă cu riscul inhalării particulelor dăunătoare. Este cel mai igienic tip de aspirator. Aspiratorul are cea mai stabilă putere de extracție spre deosebire de alte tipuri de aspiratoare.

Întrebări despre aspiratoarele cu filtrare prin apă

Ce putere de aspirare au?

Spre deosebire de aspiratoarele convenționale cu saci de filtrare, cele cu filtru de apă se bazează pe forța naturală a apei care se învârte în jurul filtrului la viteze mari. Murdăria captată este filtrată în mod fiabil din aer și trimisă în apă. Puterea de aspirare este între 200 si 650 W.

Care este nivelul de zgomot?

Se disting de restul, deoarece folosesc apa ca agent de curățare de bază. Rezervorul acționează ca un agent de presiune. Nu emite zgomot și îl poți folosi în aceeași cameră în timp ce membrii familiei dorm. Indicatorul plin de apă/praf îți va spune când este timpul să iei măsurile necesare.

Ce capacitate de aspirare au?

Aspiratoarele cu filtrare prin apă sunt cea mai bună modalitate de curățare, deoarece atunci când se adună murdăria prin aspirare, aceasta este prinsă în apă. Capacitatea de aspirare variază de la un model la altul, începând de la 1,8l până la 5l sau mai mult.

Necesită o îngrijire specială?

Este posibil să nu ne tratăm aspiratoarele cu filtrare prin apă așa cum merită? Există câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată aspiratorului: să nu aspiri obiecte dure, să nu lași aspiratorul fără să îl cureți mult timp și mai ales să nu îi deteriorezi cablul prin tragere excesivă.

Sacul trebuie înlocuit periodic?

Sacii pentru aspiratoare necesită înlocuiri din când în când, unii mai des decât alții, în funcție de tipul de aspirator, cât de des sau cât de mult este utilizat și de dimensiunea sacului în sine. Este indicat în manual cu privire la momentul în care sacii trebuiesc înlocuiți.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Spălat Vase Mică
Cele mai bune mașini de spălat vase de mici dimensiuni

Nu strângi destule vase încât să merite o mașină de spălat vase clasică? Alege una de dimensiuni reduse (ex: 6-8 farfurii) și poți scăpa de povara spălarii vaselor la chiuvetă.

Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri / Faianță / Oglinzi
Aparate de curățat pentru geamuri, oglinzi și faianță (cu acumulator)

Cu ajutorul curățitorului pentru geamuri poți economisi timp atunci când cureți suprafețe netede, cum ar fi geamuri, faianță sau oglinzi - fără a lăsa urme. Datorită sistemului inovator de aspirare a apei murdare înainte de a se scurge - poate fi folosit oriunde, datorită acumulatorului.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel Mai Bun Televizor Curbat Pentru Living Room
Cel mai bun televizor curbat pentru living

Acum poți avea și tu acasă un televizor similar ecranelor de cinema, adică de formă curbată. Un astfel de televizor îți dă impresia de scufundare în acțiunea filmului.

Cel Mai Bun Aparat de Aer Condiționat cu Încălzire
Cel mai bun aparat de aer condiționat cu funcție de încălzire

Un aer condiționat cu funcție de încălzire te poate ajuta să treci confortabil peste acele perioade din an dintre sezoane când nu este nici prea cald, nici prea frig.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe