Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă

Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Modificat la 18 aprilie 2022
Articol evaluat de 78 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi un aspirator cu filtrare prin apă?

Aspiratorul cu filtrare prin apă este aspiratorul ideal pentru locuința ta fiind un real ajutor dacă suferi de alergii, prin faptul ca filtrul reține cele mai mici particule de praf, dar și de mucegai ori polen, astfel încât persoanele expuse să nu aibă parte de niciun disconfort nici în timpul și nici dupa aspirare. El presupune 2 intrări de aer care măresc viteza de circulație a acestuia și permit separarea aerului și prafului înainte de a atinge apa, astfel încât atmosfera din încăpere rămâne extrem de curată.

De asemenea în cazul aspiratoarelor de acest tip, sacul nu trebuie înlocuit periodic deoarece filtrul se poate curăța foarte simplu și fără prea multe bătăi de cap. Praful și murdăria sunt extrase și reținute în apă. În timpul procesului de golire utilizatorul nu se confruntă cu riscul inhalării particulelor dăunătoare. Este cel mai igienic tip de aspirator care folosește apa ca și sac de praf și filtru. Acest tip de aspirator are cea mai stabilă putere de extracție spre deosebire de alte tipuri de aspiratoare.

Aspiratoare cu filtrare prin apă

la buget

Aspirator cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HY71PET 011 700W, Filtru Lavabil Epa, Rosu/ Alb

 • Design modern
 • Dotat cu motor puternic
 • Consum redus de energie
 • Performanță crescută
 • Instalare rapidă
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă Hoover Hydropower este dispozitivul potrivit pentru acele persoane care se confruntă cu alergii. Acesta ara un sistem excelent de filtrare prin șase straturi, incluzând și filtrul EPA. Prezintă mai multe accesorii pentru a putea satisface toate nevoile tale și este foarte ușor de întreținut. Aspiratorul este o combinație dintre tehnologia avansată ciclonică și sistemul de filtrare a apei, prin care se asigură separarea prafului, reprezentând o modalitate foarte eficientă.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Aqua Turbo HEPA

 • Sistem “Double Suction”
 • Sistem “Vacuum Lock
 • Sistem DWS
 • Fără riscul inhalării particulelor dăunătoare la golire
 • Putere stabilă de extracție
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă de la Studio Casa este un aspirator puternic, de 1600W, care te va ajuta să faci curățenie prin casă fără să îți faci griji că praful, murdăria, poluarea și alergenii sunt expulzați înapoi în cameră prin evacuare. Acest tip de aspirator folosește apa ca și sac de praf și filtru. Este ideal pentru persoanele alergice sau care suferă de astm deoarece este construit folosind tehnologia “Double Suction” care presupune 2 intrări de aer ce măresc viteza de circulație a acestuia și permit separarea aerului și prafului înainte de a atinge apa.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kaercher DS 6

 • Sistem de filtrare multiplu;
 • Filtru ușor de umplut și de curățat;
 • Poziție practică de parcare;
 • Confortabil;
 • Practic și util.
Verifică prețul

Aspiratorul Kärcher cu filtru de apă nu garantează numai o podea curată, ci și aer proaspăt și curat 99,95%* (99,5%) Spre deosebire de un aspirator traditional cu pungi de filtrare, noul aspirator cu filtru de apă funcționează cu puterea naturală a apei. Apa din filtru este învârtită la înaltă viteză, datorită puterii mari de aspirare. Murdăria aspirată trebuie să treacă prin apa învolburată. În acest fel, murdăria este filtrată foarte eficient și legată în apă. Rezultatul este un aer proaspăt și extrem de curat

Aspirator cu Filtrare prin Apa Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care, 850 W, 1L, Negru/Albastru

 • Compact
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Instalare rapidă
Verifică prețul

Aspiratorul este perfect pentru persoanele care suferă de alergii fiindcă împiedică praful din acesta să se întoarcă înapoi în mediul din care a fost aspirat, datorită sistemului de filtrare prin apă care reține și cele mai mici particule și nu le împraștie înapoi în aer, așa cum se întâmplă în general. Praful se reține în apă și este eliminat fără a fi împrăștiat. Poate aspira atât solide, cât și lichide, fiind un produs unic. Peria pentru lichide este perfectă pentru momentele neprevăzute în care verși ceva, cum ar fi lapte sau vin.

Aspirator cu Filtrare prin Apa Studio Casa Hepatech Aqua Putere 1600W Functie Blowing Negru/Rosu

 • Putere mare;
 • Funcție Blowing;
 • Consum mic de energie;
 • Comod și util;
 • Simplu de folosit.
Verifică prețul

Din dorința de a achiziționa tot ceea ce este mai bun pentru familia ta, te orientezi către cele mai performante soluții de curățare a casei. Una dintre acestea este reprezentată de minunatul aspirator Hepatech Aqua de la Studio Casa, care dispune de un sistem inovator de colectare a prafului și a mizeriei direct în apă, prevenindu-se astfel răspândirea acestuia în aer. Aparatul este îndelung testat contra alergiilor. Este un dispozitiv igienic, eficient și extrem de puternic. Se utilizează foarte ușor și comod.

Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys, 1600 W, 220 W absorbtie, Portocaliu

 • Tehnologie cu filtrare prin apă
 • Capacitate mare de colectare
 • 220W putere de absorbție
 • Control variabil al puterii
 • Tub metalic telescopic
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă are o eficiență manifestată prin puterea de reținere a prafului și a impurităților aspirate. Dacă în cazul unui aspirator convențional particule fine de praf puteau fi eliberate în aerul din încăpere, în cazul aspiratorului cu filtrare prin apa, filtrul reține aproape 100% din ceea ce aspiră, lăsând aerul proaspăt și curat. Nu mai este nevoie să înlocuiești sacul după ciclul de aspirare! Tot ceea ce trebuie să faci este să cureți filtrul și să adaugi apa. Pentru împrospătarea aerului din încăpere, poți picura în apă diferite esențe pentru un miros plăcut.

Aspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hydra Tech Turbo 850W Verde/Negru

 • Practic;
 • Silențios;
 • Comod;
 • Ușor de folosit;
 • Reducere de praf.
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă de la Studio Casa Hydra Tech Turbo deține un motor puternic de 850 W, cu ajutorul căruia tu vei putea curăța casa fără efort și fără a împrăștia praf. Aparatul colectează praful și murdăria direct în apă și este testat contra alergiilor. Astfel, aerul din încăpere devine împrospătat și purificat. Pachetul conține trei perii, accesoriu pentru spații înguste și o sticluță de parfumant. Este silențios iar tensiunea de alimentare este de 240V. Se transportă ușor, iar greutatea sa este de 10kg.

Aspirator cu filtrare prin apa VITEK VT-1833 1800W 400W 3.5 litri Gri perlat

 • Capacitate mare de colectare;
 • Consum redus de energie;
 • Putere mare;
 • Confortabil;
 • Ușor de transportat.
Verifică prețul

Aspiratorul cu filtrare prin apă VITEK VT-1833 te va ajuta să igienizezi în profunzime casa, eliminând praful și murdăria cu o precizie de 99%. Poate fi folosit atât pe diverse suprafețe ale podelei, dar și pe covoare. Are o putere de aspirare de 400W, iar cablul are o lungime de 5m, vei putea cu ușurință aspira suprafețe întinse. Dimensiunile sale sunt reduse, aspiratorul fiind ușor de depozitat sau transportat. Pachetul include toate accesoriile necesare, iar instalarea și utilizarea acestuia sunt foarte comode și ușoare.

Întrebări despre aspiratoarele cu filtrare prin apă

Ce putere de aspirare au?

Spre deosebire de aspiratoarele convenționale cu saci de filtrare, cele cu filtru de apă se bazează pe forța naturală a apei care se învârte în jurul filtrului la viteze mari. Murdăria captată este filtrată în mod fiabil din aer și trimisă în apă. Puterea de aspirare este între 200 si 650 W.

Care este nivelul de zgomot?

Se disting de restul, deoarece folosesc apa ca agent de curățare de bază. Rezervorul acționează ca un agent de presiune. Nu emite zgomot și îl poți folosi în aceeași cameră în timp ce membrii familiei dorm. Indicatorul plin de apă/praf îți va spune când este timpul să iei măsurile necesare.

Ce capacitate de aspirare au?

Aspiratoarele cu filtrare prin apă sunt cea mai bună modalitate de curățare, deoarece atunci când se adună murdăria prin aspirare, aceasta este prinsă în apă. Capacitatea de aspirare variază de la un model la altul, începând de la 1,8l până la 5l sau mai mult.

Necesită o îngrijire specială?

Este posibil să nu ne tratăm aspiratoarele cu filtrare prin apă așa cum merită? Există câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată aspiratorului: să nu aspiri obiecte dure, să nu lași aspiratorul fără să îl cureți mult timp și mai ales să nu îi deteriorezi cablul prin tragere excesivă.

Sacul trebuie înlocuit periodic?

Sacii pentru aspiratoare necesită înlocuiri din când în când, unii mai des decât alții, în funcție de tipul de aspirator, cât de des sau cât de mult este utilizat și de dimensiunea sacului în sine. Este indicat în manual cu privire la momentul în care sacii trebuiesc înlocuiți.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Hotă Retractabilă (Telescopică)
Cea mai bună hotă retractabilă (telescopică)

Cu suprafața lor dublă de extragere a mirosului, hotele telescopice sunt cele mai eficiente din gama celor încorporabile. Află mai exact care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Afumătoare Electrică pentru Acasă
Cea mai bună afumătoare electrică pentru acasă

Îți place să-ți pregătești singur/ă carnea afumată? Cu o afumătoare electrică ai garanția unui preparat fără substanțe nocive și poți regăsi gustul afumătorii de la bunici de la țară.

Cea Mai Bună Plită cu Hotă Integrată
Cea mai bună plită cu hotă integrata

Din experiență ai tras și tu concluzia că hotele clasice nu fac față oricât de performante ar fi? Plita cu hotă încorporată este ultima tehnologie disponibilă și nu lasă aburul să se ridice fiind imediat extras la nivelul plitei.

Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cel Mai Bun Organizator De Pantofi
Cel mai bun organizator de pantofi

Păstrează-ți încălțămintea bine organizată în holul de la intrare cu ajutorul unui raft special de depozitare. Practic și eficient.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe