De ce să-ți cumperi un aparat automat de acoperire a încălțămintei?

Igiena în centrele medicale, cabinele stomatologice, laolaltă cu centrele SPA și cele de înfrumusețare, este o condiție obligatorie. În perioadele în care există epidemii, igiena trebuie să devină și mai riguroasă, în orice tip de spațiu public, nu doar cele menționate mai sus: hoteluri, muzee, Una dintre cele mai eficiente măsuri este purtarea de papuci/cipici de unică folosință, pe care clienții să îi atașeze imediat ce intră în spațiu. Acest procedeu înseamnă asigurarea unui spațiu alocat papucilor sterili, nepurtați și a unui recipient de depozitare a celor purtați, la ieșirea din clinică.

Un aparat automat de acoperire a încălțămintei garantează optimizarea igienizării, clienții nemaifiind nevoiți să acceseze spațiile pentru papuci noi. Așadar, aparatele automate pentru acoperitori pantofi au mai multe avantaje: operează rapid, sunt eficiente și durabile. Păstrează podelele curate și prin utilizarea acestui tip de acoperitori este evitat riscul de infecție încrucișată. Modalitatea de utilizare este facilă, aparatul eliberează, taie și comprimă pelicula PVC pe partea de jos a încălțămintei. Asigură-te că achiziționezi consumabile (pelicula PVC) care pot fi reciclate.

Cel mai bun dispenser pentru încălțăminte

1. Dr. Mayer PREMIUM

Dr.Meyer este un dispozitiv premium în gama din care face parte, este prevăzut cu afișaj digital și indicatori acustici. Operează automat și eficient: utilizatorul trebuie doar să așeze piciorul în zona indicată, iar aparatul eliberează rapid pelicula PVC (în 3-5 secunde) pe talpa încălțămintei, o taie și o comprimă pe talpă (2-3 secunde). Reprezintă o investiție inteligentă, deoarece are o capacitate de circa 1000 de acoperitori, fiind astfel potrivit pentru spațiile frecventate zilnic de un număr mare de persoane. Acoperitorile sunt rezistente și confortabile, contribuind la menținerea curățeniei pardoselilor și evitarea riscului de infecție încrucișată. Rolele de peliculă PVC care sunt utilizate pentru acest dispenser sunt ecologice și pot fi reciclate, iar schimbarea rolei se face facil, în maxim 1 minut.

Video Dr. Mayer

2. Prima Aluminium BEST CHOICE

Dispenserul pentru huse de acoperire a pantofilor a fost conceput pentru depozitarea și păstrarea în condiții de maximă igienă și organizarea spațiului cât mai eficient în saloanele/ centrele de frumusețe, laboratoarele medicale/ cosmetice, unitățile medicale/ de tratament. Are o greutate de 3,5 kg, confecționat din aluminiu și dispune de dimensiunile optime amplasării fară a incomoda, prezintă un mecanism mecanic metalic acționat atunci când piciorul îl atinge și proprietăți optime de rezistență, destinat folosirii extinse.

3. Dispenser rezerve LA BUGET

Destinat spațiilor în care igiena riguroasă este obligatorie, dispenser-ul automat pentru acoperitori încălțăminte garantează protecție desăvârșită, acționând ca o barieră microbiologică. Acest dispenser este un produs inovator ce rezolvă în mod practic manevre incomode de acoperire a încălțămintei cu "totosșei" de unică folosință. Dispenserul are aproximativ 2kg și conține deja 10 de rezerve. Cu un sistem mecanic fin, nu necesită baterii sau curent electric pentru a putea funcționa. Tot ce trebuie să faci este să pui piciorul în cutie și să apeși, în momentul următorul pantoful tău va fi îmbrăcat cu un "totoșel".

4. Dispenser acoperitori pantofi.

Amplasarea unui dispenser de acoperitori pentru pantofi garantează două lucruri: vei menține igiena în interior, iar clienții reușesc să preia mai repede protecția pentru pantofi. Fie că este vorba despre un spațiu medical (stomatologie, cabinet Medicina Muncii, centre private de sănătate), o instituție sau despre un centru de înfrumusețare, este nevoie să fie luate măsurile cheie de igienă. Acest dispenser facilitează preluarea protecțiilor pentru pantofi, iar utilizarea este extrem de facilă. Este realizat din aluminiu, iar mecanismul de operare este și el metalic. Dimensiunile reduse - 46 x 25 x 17.5cm - asigură folosirea unei suprafețe reduse, dispenserul poate fi amplasat la intrare, fără grijă. Cât despre capacitate, aceasta este de 60 de bucăți de acoperitori.

5. Dispenser Aluminiu de acoperitori pantofi cu mecanism metalic

Dispenserul pentru huse de acoperire a pantofilor a fost conceput pentru depozitarea și păstrarea în condiții de maximă igienă și organizarea spațiului cât mai eficient în saloanele/ centrele de frumusețe, laboratoarele medicale/ cosmetice, unitățile medicale/ de tratament. Are o greutate de 3,5 kg, confecționat din aluminiu și dispune de dimensiunile optime amplasării fară a incomoda, prezintă un mecanism mecanic metalic acționat atunci când piciorul îl atinge și proprietăți optime de rezistență, destinat folosirii extinse.


Întrebări despre aparatele de acoperire a pantofilor

Pentru ce spații sunt potrivite aparatele de acoperire a pantofilor?

Aparatele de acoperire a pantofilor eliberează automat, taie și comprimă pelicula PVC , aceasta acoperă rapid partea de jos a încălțămintei. Ele pot fi folosite pentru interior, rapid și eficient. Acoperitorile rezultate sunt rezistente și confortabile.

Este nevoie de îndrumarea clienților la utilizare?

Modalitatea de utilizare a aparatelor de acoperire a încălțămintei este extrem de facilă. Este nevoie ca fiecare client să își poziționeze corect talpa, iar aparatul pornește automat - taie și lipsește pe suprafața acesteia pelicula din PVC protectoare. Pentru buna utilizare, la începutul utilizării, agentul de pază și/sau recepționerul îi pot îndruma pe clienți privind utilizarea corectă.

Care este capacitatea de lucru într-o zi?

O rolă permite eliberarea a circa 1000 acoperitori. Aceasta se poate înlocui ușor, timpul de înlocuire fiind de circa 30s. Cu ajutorul acestora veți păstra podelele curate și veți evita riscul de infecție. De asemenea, ele au un afisaj digital și indicatori acustici.

Accesoriile (cipicii) sunt facil de găsit?

Avantajul cheie al acestor aparate este întocmai reducerea consumabilelor utilizate - va fi nevoie să achiziționezi rolele cu peliculă protectoare din PVC. Spre exemplu, unele role au o capacitate de 500 de bucăți de acoperitori și le vei găsi cu ușurință în magazinele de specialitate, la prețuri accesibile.

Care sunt recomandările de curățare și igienizare?

Chiar dacă sunt dispozitive concepute pentru a contribui la pardoseli curate și evitarea contaminării spațiului, va fi nevoie de igienizarea aparatului de acoperire a pantofilor, precum și a zonei în care este amplasat. În fond, utilizatorii petrec puțin timp în această zonă, când vin de afară, până preiau acoperitorile. Astfel, dispenserul trebuie dezinfectat cu soluții pentru aparatură, iar pardoseala din jur cu produse de curățenie dezinfectante - de mai multe ori pe parcursul unei zile.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe