Cel mai bun Dispenser pentru Protecția Pantofilor

Cel mai bun dispenser pentru protecția pantofilor

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un aparat automat de acoperire a încălțămintei?

Igiena în centrele medicale, cabinele stomatologice, laolaltă cu centrele SPA și cele de înfrumusețare, este o condiție obligatorie. În perioadele în care există epidemii, igiena trebuie să devină și mai riguroasă, în orice tip de spațiu public, nu doar cele menționate mai sus: hoteluri, muzee, Una dintre cele mai eficiente măsuri este purtarea de papuci/cipici de unică folosință, pe care clienții să îi atașeze imediat ce intră în spațiu. Acest procedeu înseamnă asigurarea unui spațiu alocat papucilor sterili, nepurtați și a unui recipient de depozitare a celor purtați, la ieșirea din clinică.

Un aparat automat de acoperire a încălțămintei garantează optimizarea igienizării, clienții nemaifiind nevoiți să acceseze spațiile pentru papuci noi. Așadar, aparatele automate pentru acoperitori pantofi au mai multe avantaje: operează rapid, sunt eficiente și durabile. Păstrează podelele curate și prin utilizarea acestui tip de acoperitori este evitat riscul de infecție încrucișată. Modalitatea de utilizare este facilă, aparatul eliberează, taie și comprimă pelicula PVC pe partea de jos a încălțămintei. Asigură-te că achiziționezi consumabile (pelicula PVC) care pot fi reciclate.

Cel mai bun dispenser pentru încălțăminte

Premium

* Prezentare video mai jos

Dr. Mayer

Operează automat și eficient: utilizatorul trebuie doar să așeze piciorul în zona indicată, iar aparatul eliberează rapid pelicula PVC (în 3-5 secunde) pe talpa încălțămintei, o taie și o comprimă pe talpă (2-3 secunde). Reprezintă o investiție inteligentă, deoarece are o capacitate de circa 1000 de acoperitori, fiind astfel potrivit pentru spațiile frecventate zilnic de un număr mare de persoane. Acoperitorile sunt rezistente și confortabile, contribuind la menținerea curățeniei pardoselilor și evitarea riscului de infecție încrucișată. Rolele de peliculă PVC care sunt utilizate pentru acest dispenser sunt ecologice și pot fi reciclate, iar schimbarea rolei se face facil, în maxim 1 minut.
Verifică prețul

Dr. Meyer este un dispozitiv premium în gama din care face parte, este prevăzut cu afișaj digital și indicatori acustici.

Cel mai bun

Prima Aluminium

Dispenserul pentru huse de acoperire a pantofilor a fost conceput pentru depozitarea și păstrarea în condiții de maximă igienă și organizarea spațiului cât mai eficient în saloanele/ centrele de frumusețe, laboratoarele medicale/ cosmetice, unitățile medicale/ de tratament. Are o greutate de 3,5 kg, confecționat din aluminiu și dispune de dimensiunile optime amplasării fară a incomoda, prezintă un mecanism mecanic metalic acționat atunci când piciorul îl atinge și proprietăți optime de rezistență, destinat folosirii extinse.
Verifică prețul

la buget

Dispenser rezerve

Acest dispenser este un produs inovator ce rezolvă în mod practic manevre incomode de acoperire a încălțămintei cu "totosșei" de unică folosință. Dispenserul are aproximativ 2kg și conține deja 10 de rezerve. Cu un sistem mecanic fin, nu necesită baterii sau curent electric pentru a putea funcționa. Tot ce trebuie să faci este să pui piciorul în cutie și să apeși, în momentul următorul pantoful tău va fi îmbrăcat cu un "totoșel".
Verifică prețul

Destinat spațiilor în care igiena riguroasă este obligatorie, dispenser-ul automat pentru acoperitori încălțăminte garantează protecție desăvârșită, acționând ca o barieră microbiologică.

Dispenser acoperitori pantofi.

Fie că este vorba despre un spațiu medical (stomatologie, cabinet Medicina Muncii, centre private de sănătate), o instituție sau despre un centru de înfrumusețare, este nevoie să fie luate măsurile cheie de igienă. Acest dispenser facilitează preluarea protecțiilor pentru pantofi, iar utilizarea este extrem de facilă. Este realizat din aluminiu, iar mecanismul de operare este și el metalic. Dimensiunile reduse - 46 x 25 x 17. 5cm - asigură folosirea unei suprafețe reduse, dispenserul poate fi amplasat la intrare, fără grijă. Cât despre capacitate, aceasta este de 60 de bucăți de acoperitori. .
Verifică prețul

Amplasarea unui dispenser de acoperitori pentru pantofi garantează două lucruri: vei menține igiena în interior, iar clienții reușesc să preia mai repede protecția pentru pantofi.

Dispenser Aluminiu de acoperitori pantofi cu mecanism metalic

Dispenserul pentru huse de acoperire a pantofilor a fost conceput pentru depozitarea și păstrarea în condiții de maximă igienă și organizarea spațiului cât mai eficient în saloanele/ centrele de frumusețe, laboratoarele medicale/ cosmetice, unitățile medicale/ de tratament. Are o greutate de 3,5 kg, confecționat din aluminiu și dispune de dimensiunile optime amplasării fară a incomoda, prezintă un mecanism mecanic metalic acționat atunci când piciorul îl atinge și proprietăți optime de rezistență, destinat folosirii extinse.
Verifică prețul

Întrebări despre aparatele de acoperire a pantofilor

Pentru ce spații sunt potrivite aparatele de acoperire a pantofilor?

Aparatele de acoperire a pantofilor eliberează automat, taie și comprimă pelicula PVC , aceasta acoperă rapid partea de jos a încălțămintei. Ele pot fi folosite pentru interior, rapid și eficient. Acoperitorile rezultate sunt rezistente și confortabile.

Este nevoie de îndrumarea clienților la utilizare?

Modalitatea de utilizare a aparatelor de acoperire a încălțămintei este extrem de facilă. Este nevoie ca fiecare client să își poziționeze corect talpa, iar aparatul pornește automat - taie și lipsește pe suprafața acesteia pelicula din PVC protectoare. Pentru buna utilizare, la începutul utilizării, agentul de pază și/sau recepționerul îi pot îndruma pe clienți privind utilizarea corectă.

Care este capacitatea de lucru într-o zi?

O rolă permite eliberarea a circa 1000 acoperitori. Aceasta se poate înlocui ușor, timpul de înlocuire fiind de circa 30s. Cu ajutorul acestora veți păstra podelele curate și veți evita riscul de infecție. De asemenea, ele au un afisaj digital și indicatori acustici.

Accesoriile (cipicii) sunt facil de găsit?

Avantajul cheie al acestor aparate este întocmai reducerea consumabilelor utilizate - va fi nevoie să achiziționezi rolele cu peliculă protectoare din PVC. Spre exemplu, unele role au o capacitate de 500 de bucăți de acoperitori și le vei găsi cu ușurință în magazinele de specialitate, la prețuri accesibile.

Care sunt recomandările de curățare și igienizare?

Chiar dacă sunt dispozitive concepute pentru a contribui la pardoseli curate și evitarea contaminării spațiului, va fi nevoie de igienizarea aparatului de acoperire a pantofilor, precum și a zonei în care este amplasat. În fond, utilizatorii petrec puțin timp în această zonă, când vin de afară, până preiau acoperitorile. Astfel, dispenserul trebuie dezinfectat cu soluții pentru aparatură, iar pardoseala din jur cu produse de curățenie dezinfectante - de mai multe ori pe parcursul unei zile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Mașină de Măturat
Cea mai bună mașină de măturat pentru exterior

O mașină de măturat are forma unei mașini de tuns iarba și te ajută să scapi ușor, rapid și fără efort de mizeriile de pe terasă sau din jurul casei. 

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Aparat de Curățat cu Abur
Cel mai bun aparat de curățat cu abur

Aburul de temperaturi înalte are rolul de a dezinfecta suprafețele. Ai grijă de sănătatea ta și a copiilor cu ajutorul unui aparat de curățat cu abur.

Cel mai bun Sterilizator Pentru Telefon cu Lumină UV
Cel mai bun sterilizator pentru telefon cu lumină UV

Petreci mult timp cu telefonul în mână și vrei să te asiguri că atunci când ajungi acasă acesta nu are viruși și bacterii? Un sterilizator cu lumină UV este soluția.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe