Cel Mai Bun Aspirator Antibacterian

Cel mai bun aspirator antibacterian

Modificat la 30 octombrie 2021
Articol evaluat de 16 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să alegi un aspirator antibacterian?

Locuința în care trăiești necesită o grijă și o implicare constantă, iar ajutorul perfect în mentenanța acesteia este aspiratorul antibacterian. Este un aparat util și practic, precum funcționează în 3 etape: omoară bacterii, le îndepărtează, apoi elimină acarienii și reziduurile lor pentru o curățenie cât mai profundă.

Este varianta perfectă în cazul în care aveți animale de companie care adaugă dificultate în procesul de curățenie, sau în cazul în care aveți copii în casă, și aceasta trebuie să fie cât mai sterilă și curată pentru a evita orice infecție sau slăbire a imunității. Este ideal pentru cei ce suferă de astm sau diverse alergii și pentru cei ce aleg un stil de viață mai sănătos.

Încă un avantaj al acestui dispozitiv este compatibilitatea cu orice tip de material textil de uz casnic, fie aceste saltele, lenjerii de pat, canapele sau draperii. Aspiratorul antibacterian este achiziția de succes, fiind un nou model apărut pe piața aspiratoarelor și deține o multitudine de funcții inovative.

Cel mai bun aspirator antibacterian

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Aspiratorul UV, de pat, împotriva acarienilor, Jimmy JV35 este dotat cu un motor puternic de 700W, care îi asigură o putere mare de aspirare, pentru că patul tău să rămână curat și steril în urma lui. Aspiratorul beneficiază de o încălzire rapidă, în numai 5 secunde, distrugând acarienii prin lumină UV și temperatura ridicată. Folosit cu regularitate, atât tu, cât și familia ta veți fi protejați de agravarea simptomelor de astm, eczemelor, precum și altor iritații care pot fi cauzate de prezența acarienilor.

la buget

Aspirator antiacarieni cu efect antialergic și lumină UV-C MaxxMee

 • Creează un mediu igienic;
 • Ușor de utilizat;
 • Silențios;
 • Eficient;
 • Practic și util.
Verifică prețul

Deși pare simplu să menții un mediu curat, păstrând podelele lustruite și praful de pe mobilă șters, mai există locuri pe care nu le iei în considerare, fiind dificil de curățat prin metode clasice, unde murdăria și diverși viruși se pot ascunde. Acest aspirator MaxxMee deține o perie inovativă cu vibrații și omoară prin intermediu luminii UV-C peste 99.9% din microorganismele dăunătoare aflate în saltele, lenjerii, perne, covoare, draperii sau scaune. Are un motor puterni, iar rezervorul se golește și se curăță extrem de simplu.

Premium

* Prezentare video mai jos

Aspirator antibacterian Raycop RS PRO UV+

 • Creează un mediu igienic;
 • Design plăcut;
 • Ușor de folosit;
 • Consum redus;
 • Silențios.
Verifică prețul

Aspiratorul antibacterian Raycop RS PRO UV, îți asigură un mediu plăcut în interiorul dormitorului tău și a întregii case. Aspiratorul îndepărtează eficient alergenii, acarienii, bacteriile și virusurile. Funcționează sterilizăm cu aer cald uscat, la 60 de grade Celsius. De asemenea, este dotat și cu o lampă UV pentru dezinfectare. Aspiratorul este dotat cu mai mulți senzori de siguranță, printre care și Air Redirect, care împiedică aspirarea materialelor textile. Folosit cu regularitate, acest aspirator reduce riscul de a dezvolta alergii.


* Prezentare video mai jos

Aspirator antibacterian Tesla LifeStar UV550

 • Perie turbo rotativă;
 • Eficient;
 • 3 moduri de curățare;
 • Curățare chimică;
 • Golire ușoară.
Verifică prețul

Este o provocare să îi ții pe cei dragi din familia ta în siguranță și să cauți în permanență cele mai bune metode pentru a le oferi un mediu igienic, perfect curat, pentru a-i ține la distanță de praf, acarieni, viruși sau ciuperci. Aspiratorul Tesla LifeStar reprezintă un ajutor real și eficient în acest sens, fiind extrem de performant și util în eliminarea diverșilor factori de murdărie. Acesta deține trei moduri diferite de curățare și reduce mult riscul bolilor alergice. Se întreține și se curăță foarte ușor.

Aspirator UV anti-acarieni DOH125, 300 W, rezervor 150 ml

 • Futuristic
 • Modern
 • Ușor de folosit
 • Eficient
 • Rezistent
Verifică prețul

Acest aspirator este ideal pentru curățat paturi, saltele, fotolii și canapele. Cu ajutorul lui se pot elimina praful, acarienii și alergenii. Motorul puternic de 300 W aspiră bacteriile, acarienii sau alergenii, care sunt mai apoi exterminați de lumina UV. Folosind acest aspirator vei preveni agravarea simptomelor de astm, a eczemelor, precum și a altor iritații care pot fi determinate de acumularea de acarieni. După utilizare, trebuie să depozitezi aparatul într-un loc ferit de umezeală sau temperaturi servere.

Întrebări frecvente despre aspiratoarele antibacteriene

Cum funcționează un aspirator antibacterian?

Aspiratorul atibacterian funcționează în 3 etape. Pentru început, omoară bacteriile, după le îndepărtează iar în final elimină acarienii și reziduurile lor pentru o curățenie cât mai eficientă.

Cum mă pot asigura că un aspirator antibacterian funcționează la eficiență maximă?

Asigurați-vă că tubul, furtunul flexibil și accesoriile sale nu sunt blocate deloc și că filtrele sale nu sunt înfundate, astfel aspiratorul va funcționa perfect în orice moment.

Cât de des trebuie curățat un aspirator antibacterian?

Recomandat ar fi ca aparatul să fie curățat după cel mult 3 utilizări, iar filtrul o dată după cel mult 5 utilizări, astfel aspiratorul va fi mereu funcțional.

Cât de des trebuie schimbat filtrul unui aspirator antibacterian?

Recomandabil ar fi ca orice filtru să fie schimbat o dată pe an. Însă, sunt diferite tipuri de filtre care necesită a fi schimbate o dată după fiecare 6 schimbări ale sacului sau o dată la 6 luni, în dependență de cât de des este folosit.

Unde poate fi folosit un aspirator antibacterian?

Aspiratorul antibacterian poate fi folosit atât pentru podea cât și pentru majoritatea textilelor pentru uz casnic, în special saltele, perne, canapele, draperii, scaune, accesorii ale patului. Acesta este ideal pentru cei care suferă de astm sau alte alergii și pentru cei care vor să ducă un mod sănătos de viață.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Curățenie Complet (Găleata + Mop)
Cel mai bun set de curățenie complet (găleată și mop)

Nu ai încă un set de curățenie pentru acasă? Alege un set complet cu găleată, mop și alte accesorii utile.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cea Mai Bună Lămpă Catalitică (Parfumare & Purificare Aer)
Lămpi catalitice pentru purificarea aerului

Lămpile Catalitice în baza unor reacții amplificate prin cataliză, reușesc să purifice aerul prin distrugerea moleculelor de impurități (mirosuri neplăcute de mâncare și tutun, bacterii, microbi) .

Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Curățat cu Abur
Cel mai bun aparat de curățat cu abur

Aburul de temperaturi înalte are rolul de a dezinfecta suprafețele. Ai grijă de sănătatea ta și a copiilor cu ajutorul unui aparat de curățat cu abur.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe