Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)

Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Modificat la 10 decembrie 2021
Articol evaluat de 59 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

Curățarea terasei cu aparatul cu presiune

Un aparat de spălat cu presiune este un aparat cu multiple întrebuințări, fiind foarte versatil pentru un atelier, o curte etc. Acesta poate face față cu succes unei game variate de murdărie! Se poate folosi în curte, garaj ori alte locuri, unde este necesar a se curăța diverse tipuri de pardoseli, autoturisme sau unelte. Unele modele prezintă mâner telescopic, reglabil pe înălțime pentru o manevrare ușoară și facilă! Furtunul poate să fie detașabil ori fix, iar lancea care pulverizează apa poate să fie extensibilă.

În general, aceste produse vin cu o gamă variată de accesorii precum diverse perii. Nu sunt complicat de utilizat, dacă se respectă modul corect de folosire descris de fabricant, consumabilele nu sunt greu de găsit și au un raport calitate preț foarte bun, iar durata de viață este în general de câțiva ani, fiind o investiție care își scoate banii în timp, foarte ușor. Prin faptul că apa este pulverizată la o presiune foarte mare, iar temperatura poate ajunge și la 60 grade C, se poate utiliza pentru diverse tipuri de murdărie.

Cele mai bune aparate cu presiune pentru spălarea terasei

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Karcher K3 Car & Home T150

 • Suport pentru rezervor
 • Dispozitiv de spumare
 • Ușor de manevrat
 • Produs multifuncțional
 • Mâner telescopic
Verifică prețul

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K 3 Car & Home este un aprat foarte versatil, m-a ajutat în multe situații dificile, la curățarea bicicletelor, a uneltelor de grădinărit și mai ales la curățarea grădinei, terasei și a mobilierului de grădină, doar ca să enumăr câteva. Aparatul este foarte bine gândit cu un design compact și cu suporți pentru accesorii, pistol presiune ridicată și pentru cablu. Apoi mai este rezervorul de detergent foarte practic, care facilitează aplicarea detergenților pe suprafețele dorite și un element surpriză, care s-a dovedid foarte util mânerul telescopic reglabil pe înălțime.

la buget

* Prezentare video mai jos

Karcher K2 HOME

 • Ușor și compact
 • Mâner ergonomic pentru manevrabilitate
 • Stocare accesorii pe aparat
 • Racordare facilă la sursa de apă
 • Utilizare pentru mai multe suprafețe
Verifică prețul

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K2 HOME are un motor de 1400W și este recomandat pentru utilizarea ocazională în curățarea diverselor tipuri de murdărie de pe o gamă mare de suprafețe. Acest aparat este ușor și compact, mânerul este ergonomic, prezintă un furtun de presiune înaltă de 4m, oferă o presiune maximă de 110 bar, un debit maxim de 360 l/h și o temperatură maximă de 40 grade Celsius. Vine la pachet cu diverse accesorii precum: detergent Patio & Deck 0.5L, accesoriu de curățare terase și alte suprafețe dure.

Premium

* Prezentare video mai jos

Dacă ai nevoie de un aparat profesional de curățare pe suprafețe mari, produsul nostru de la Karcher este ideal. Vei avea parte de o flexibilitate imbatabilă datorită curățării cu înaltă presiune de la Karcher. Karcher este personajul care a inventat aparatele de curățat cu apă cu înaltă presiune în 1950 oferind utilizatorului o mai mare performanță cu un consum de apă mai mic. Durata de viață a produsului este mai îndelungată datorită timpilor de curățare mai reduși față de alte produse. Produsul este de înaltă calitate.

Aparat de spalat cu presiune Einhell TC-HP 2042 PC, 2000 W, 380 l/h, 110 bar, 60°C temperatura maxima

 • Putere de 2000W
 • Presiune maximă de 110 bar
 • Temperatură maximă a apei de 60 grade C L
 • Lungime furtun de 5 m
 • Debit maxim de 380 l/h
Verifică prețul

Aparatul de curățat sub presiune TC-HP 2042 PC este un curățitor sub presiune, puternic și de calitate superioară, care-și dovedește capacitatea mai ales în cadrul lucrărilor mobile și datorită construcției sale mici și compacte. Lucrările ambițioase de curățenie, oriunde, în gradina, curte sau garaj, pot fi executate rapid, confortabil și complet, datorită celor 2000 W și a furtunului de presiune înaltă cu lungimea de 6 m. Presiunea maximă este de 110 bar, debitul maxim de 380 l/h, iar temperatura maximă de 60 grade Celsius.

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 5, 2100 W, 145 bar presiune maxima, 500 l/h volum apa, 8 m lungime furtun detergent universal

 • Pistol cu conectare rapidă
 • Filtru de apă integrat
 • Sistem rapid de înlocuire a soluției de curățare
 • Cârlige generoase pentru depozitarea cablului
 • Sistem activ de aspirare a apei
Verifică prețul

Aparat de spălat cu presiune, de mare putere, cu un motor de 2100 W, presiune maximă de 145 bar, debit maxim de 500 l/h, temperatură maximă de 40 grade Celsius și doar 18 kg. Motorul este răcit cu apă, asigurând astfel o durată de viață extinsă și un nivel superior de performanță de neegalat! Furtunul de înaltă presiune, cu o lungime de 8 m, este ușor de manevrat și are o conectare / deconectare ușoară și rapidă de la aparat / piston. Cârligele mari pentru cablu permit depozitarea acestuia direct pe aparat.

Aparat de spalat cu presiune Karcher K4 Premium Full Control Home, 1800 W, 420 l/h, 130 bar, 40°C temperatura maxima

 • Setare presiune pentru suprafață
 • Display cu LED
 • Mâner telescopic cu reglare înălțime
 • Aplicare rapidă a detergenților
 • Aplicații pentu curățarea multiplelor suprafețe
Verifică prețul

Karcher K4 Premium Full Control Home este un aparat de spălat cu presiune de 1800W. Acest produs este ideal pentru curățarea ocazională a murdăriei de nivel moderat, cu o performanță pe suprafața de 30 mp / h. Pistolul are presiunea reglabilă pentru orice tip de suprafață. Este indicat pentru curățarea bicicletelor, a uneltelor de grădină, mobilierului de exterior, curățarea autoturismelor, motocicletelor și chiar a pereților din piatră ori alte suprafețe. Acest produs are un debit maxim de 420 l/h.

Aparat de spalat cu presiune Bosch EasyAquatak 120, 1500 W, 350 l/h, 120 bar, 40°C temperatura maxima, sistem spumare, pompa metal

 • Putere ridicată
 • Aparat multifuncțional
 • Pachet cu multe accesorii
 • Pompa de metal
 • Design compact și portabil
Verifică prețul

Aparatul de spălat cu presiune, cu performanțe remarcabile de curățare la 120 de bari, motor de 1500W, debit apă maxim de 350 l/h și o temperatură a apei de 40 grade Celsius maxim. Designul este compact, portabil, cu o bază lată pentru stabilitate suplimentară și depozitarea tuturor accesoriilor. Racordurile se montează ușor și rapid, prin împingere. Include duze rotative de putere variată pentru curățare în profunzime. Este ușor de utilizat, făcând față cu brio la curățarea unei game mari de murdărie / suprafețe.

Întrebări despre aparatele cu presiune

Aparatul se poate conecta direct la o sursă de apă caldă?

Aparatele de spălat cu presiune se pot conecta la orice sursă de apă, chiar și cele alternative, prin intermediul accesoriilor necesare. Ele își trag apa din orice rezervor, apoi cu ajutorul unei pompe ce generează presiune, evacuează apa printr-o duză.

Ce fel de suprafețe pot fi spălate cu aparatul cu presiune?

Aparatele cu presiune destinate uzului casnic pot spăla cu ușurință suprafețe din casă și grădină precum: mobilier de grădină, terase exterioare, biciclete, mașini, ori chiar pereții caselor. În acest sens aparatele vin dotate cu toate accesoriile necesare.

Acest aparate pot dispersa și detergent?

Aceste aparate cu presiune au duze special și recipienți care fac exact această treabă. Depozitează detergent și când trebuie, când apeși pe butonul corespunzător, pulverizează detergentul, în diferite forme, pe suprafața care se dorește a fii curățată.

Ce lungime au de obicei furtunurile aparatului cu presiune?

Pentru a face față fără probleme la toate situațiile unde l-ai putea utiliza lungimea furtunului unui astfel de aparat de spălat cu presiune trebuie să fie de minim 6 m lungime și maxim 8 metrii. Dacă este mai scurt trebui să-l “cari” după tine, iar dacă este mai lung aparatul devine prea greu pentru o utilizare normală.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă De Butoi
Cea mai bună pompă de butoi

Vrei să poți folosi apa de ploaie culeasă în butoi pentru a uda grădina sau florile din curte? Cumpără-ți o pompă de butoi cu ajutorul căreia poți scoate apa din butoi fără efort.

Cel Mai Bun Aspersor de Irigare Pulsator
Cel mai bun aspersor pulsator

Aspersorul pulsator te ajută să folosești apa într-un mod cât mai eficient în procesul de irigare. Se instalează rapid și nu necesită prea multă mentenanță.

Cel Mai Bun Compostor Ecologic de Grădină
Compostor ecologic de grădină

Tranformă resturile menajere în compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ natural pentru grădina ta. Cumpără un container de compost ecologic.

Cel Mai Bun Stâlp de Iluminat Pentru Grădină
Cel mai bun stâlp de iluminat pentru grădină

Bazându-se pe lumina soarelui sau legate la rețeaua electrică, stâlpii de iluminat de grădină îți vor transforma complet felul în care arată grădina ta în lumina lunii.

Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe