Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)

Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Modificat la 22 martie 2021
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

Curățarea terasei cu aparatul cu presiune

Un aparat de spălat cu presiune este un aparat cu multiple întrebuințări, fiind foarte versatil pentru un atelier, o curte etc. Acesta poate face față cu succes unei game variate de murdărie! Se poate folosi în curte, garaj ori alte locuri, unde este necesar a se curăța diverse tipuri de pardoseli, autoturisme sau unelte. Unele modele prezintă mâner telescopic, reglabil pe înălțime pentru o manevrare ușoară și facilă! Furtunul poate să fie detașabil ori fix, iar lancea care pulverizează apa poate să fie extensibilă.

În general, aceste produse vin cu o gamă variată de accesorii precum diverse perii. Nu sunt complicat de utilizat, dacă se respectă modul corect de folosire descris de fabricant, consumabilele nu sunt greu de găsit și au un raport calitate preț foarte bun, iar durata de viață este în general de câțiva ani, fiind o investiție care își scoate banii în timp, foarte ușor. Prin faptul că apa este pulverizată la o presiune foarte mare, iar temperatura poate ajunge și la 60 grade C, se poate utiliza pentru diverse tipuri de murdărie.

Cele mai bune aparate cu presiune pentru spălarea terasei

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Karcher K3 Car & Home T150

 • Suport pentru rezervor
 • Dispozitiv de spumare
 • Ușor de manevrat
 • Produs multifuncțional
 • Mâner telescopic
Verifică prețul

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K 3 Car & Home este un aprat foarte versatil, m-a ajutat în multe situații dificile, la curățarea bicicletelor, a uneltelor de grădinărit și mai ales la curățarea grădinei, terasei și a mobilierului de grădină, doar ca să enumăr câteva. Aparatul este foarte bine gândit cu un design compact și cu suporți pentru accesorii, pistol presiune ridicată și pentru cablu. Apoi mai este rezervorul de detergent foarte practic, care facilitează aplicarea detergenților pe suprafețele dorite și un element surpriză, care s-a dovedid foarte util mânerul telescopic reglabil pe înălțime.

Premium

* Prezentare video mai jos

Masina de curatat cu presiune Stihl RE 282 Plus, Electric, 3900 W, 760 l/h

 • Mâner
 • Rezervor pentru detergent
 • Roți de transport
 • Tambur furtun
 • Putere 3900 W
Verifică prețul

Mașina de curățat cu presiune de Sthil este alegerea perfectă pentru gospodăria ta, fiind pretabilă atât pentru a-ți spăla mașina, cât si alte diverse obiecte din curte cum ar fi căsuța de joacă a copiilor. Dispune de un recipient pentru detergent, astfel că spălarea va fi eficientă și de durată. Este extrem de ușor de manevrat cu ajutorul roților pentru transport. Puterea de 3900W garantează de asemenea pentru eficiența sa în gospodărie, iar presiunea maximă ajunge la 200bar. Lungimea cablului este de 5m, iar lungimea furtunului de 15m.

la buget

* Prezentare video mai jos

Karcher K2 HOME

 • Ușor și compact
 • Mâner ergonomic pentru manevrabilitate
 • Stocare accesorii pe aparat
 • Racordare facilă la sursa de apă
 • Utilizare pentru mai multe suprafețe
Verifică prețul

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K2 HOME are un motor de 1400W și este recomandat pentru utilizarea ocazională în curățarea diverselor tipuri de murdărie de pe o gamă mare de suprafețe. Acest aparat este ușor și compact, mânerul este ergonomic, prezintă un furtun de presiune înaltă de 4m, oferă o presiune maximă de 110 bar, un debit maxim de 360 l/h și o temperatură maximă de 40 grade Celsius. Vine la pachet cu diverse accesorii precum: detergent Patio & Deck 0.5L, accesoriu de curățare terase și alte suprafețe dure.


* Prezentare video mai jos

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 7 Full Control Plus Home, 3000 W, 600 l/h, 180 bar, 60°C temperatura maxima

 • Duză rotativă cu putere mare
 • Lance de pulverizare multifuncțională 3 în 1
 • Mâner telescopic reglabil
 • Pistol cu butoane de comandă
 • Afișaj LCD pentru presiune și dozajul detergentului
Verifică prețul

Aparatul de spălat cu presiune Karcher K 7 Full Control Plus Home este un aparat de curățare sub presiune extrem de puternic, cu un motor de 3000W. Presiunea maximă este de 180 bar, debitul maxim este de 600 l/h, iar temperatura maximă a apei ajunge până la 60 grade Celsius. Lungimea furtunului este de 10 m, fiind un aparat foarte versatil și ușor de utilizat. Mânerul este telescopic și din aluminiu. Acest aparat vine la pachet cu o serie de accesorii utilizabile pentru diverse suprafețe dar și multiple tipuri de murdării.

Aparat de spalat cu presiune Bosch EasyAquatak 120, 1500 W, 350 l/h, 120 bar, 40°C temperatura maxima, sistem spumare, pompa metal

 • Putere ridicată
 • Aparat multifuncțional
 • Pachet cu multe accesorii
 • Pompa de metal
 • Design compact și portabil
Verifică prețul

Aparatul de spălat cu presiune, cu performanțe remarcabile de curățare la 120 de bari, motor de 1500W, debit apă maxim de 350 l/h și o temperatură a apei de 40 grade Celsius maxim. Designul este compact, portabil, cu o bază lată pentru stabilitate suplimentară și depozitarea tuturor accesoriilor. Racordurile se montează ușor și rapid, prin împingere. Include duze rotative de putere variată pentru curățare în profunzime. Este ușor de utilizat, făcând față cu brio la curățarea unei game mari de murdărie / suprafețe.

Aparat de spalat cu presiune Karcher K 5, 2100 W, 145 bar presiune maxima, 500 l/h volum apa, 8 m lungime furtun detergent universal

 • Pistol cu conectare rapidă
 • Filtru de apă integrat
 • Sistem rapid de înlocuire a soluției de curățare
 • Cârlige generoase pentru depozitarea cablului
 • Sistem activ de aspirare a apei
Verifică prețul

Aparat de spălat cu presiune, de mare putere, cu un motor de 2100 W, presiune maximă de 145 bar, debit maxim de 500 l/h, temperatură maximă de 40 grade Celsius și doar 18 kg. Motorul este răcit cu apă, asigurând astfel o durată de viață extinsă și un nivel superior de performanță de neegalat! Furtunul de înaltă presiune, cu o lungime de 8 m, este ușor de manevrat și are o conectare / deconectare ușoară și rapidă de la aparat / piston. Cârligele mari pentru cablu permit depozitarea acestuia direct pe aparat.

Aparat de spalat cu presiune Einhell TC-HP 2042 PC, 2000 W, 380 l/h, 110 bar, 60°C temperatura maxima

 • Putere de 2000W
 • Presiune maximă de 110 bar
 • Temperatură maximă a apei de 60 grade C L
 • Lungime furtun de 5 m
 • Debit maxim de 380 l/h
Verifică prețul

Aparatul de curățat sub presiune TC-HP 2042 PC este un curățitor sub presiune, puternic și de calitate superioară, care-și dovedește capacitatea mai ales în cadrul lucrărilor mobile și datorită construcției sale mici și compacte. Lucrările ambițioase de curățenie, oriunde, în gradina, curte sau garaj, pot fi executate rapid, confortabil și complet, datorită celor 2000 W și a furtunului de presiune înaltă cu lungimea de 6 m. Presiunea maximă este de 110 bar, debitul maxim de 380 l/h, iar temperatura maximă de 60 grade Celsius.

Aparat de spalat cu presiune Karcher K4 Premium Full Control Home, 1800 W, 420 l/h, 130 bar, 40°C temperatura maxima

 • Setare presiune pentru suprafață
 • Display cu LED
 • Mâner telescopic cu reglare înălțime
 • Aplicare rapidă a detergenților
 • Aplicații pentu curățarea multiplelor suprafețe
Verifică prețul

Karcher K4 Premium Full Control Home este un aparat de spălat cu presiune de 1800W. Acest produs este ideal pentru curățarea ocazională a murdăriei de nivel moderat, cu o performanță pe suprafața de 30 mp / h. Pistolul are presiunea reglabilă pentru orice tip de suprafață. Este indicat pentru curățarea bicicletelor, a uneltelor de grădină, mobilierului de exterior, curățarea autoturismelor, motocicletelor și chiar a pereților din piatră ori alte suprafețe. Acest produs are un debit maxim de 420 l/h.

Întrebări despre aparatele cu presiune

Aparatul se poate conecta direct la o sursă de apă caldă?

Aparatele de spălat cu presiune se pot conecta la orice sursă de apă, chiar și cele alternative, prin intermediul accesoriilor necesare. Ele își trag apa din orice rezervor, apoi cu ajutorul unei pompe ce generează presiune, evacuează apa printr-o duză.

Ce fel de suprafețe pot fi spălate cu aparatul cu presiune?

Aparatele cu presiune destinate uzului casnic pot spăla cu ușurință suprafețe din casă și grădină precum: mobilier de grădină, terase exterioare, biciclete, mașini, ori chiar pereții caselor. În acest sens aparatele vin dotate cu toate accesoriile necesare.

Acest aparate pot dispersa și detergent?

Aceste aparate cu presiune au duze special și recipienți care fac exact această treabă. Depozitează detergent și când trebuie, când apeși pe butonul corespunzător, pulverizează detergentul, în diferite forme, pe suprafața care se dorește a fii curățată.

Ce lungime au de obicei furtunurile aparatului cu presiune?

Pentru a face față fără probleme la toate situațiile unde l-ai putea utiliza lungimea furtunului unui astfel de aparat de spălat cu presiune trebuie să fie de minim 6 m lungime și maxim 8 metrii. Dacă este mai scurt trebui să-l “cari” după tine, iar dacă este mai lung aparatul devine prea greu pentru o utilizare normală.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Grătare pe gaz cu reglarea temperaturii pentru profesioniști

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Compostor ecologic de grădină

Tranformă resturile menajere în compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ natural pentru grădina ta. Cumpără un container de compost ecologic.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe