Cel Mai Bun Aspirator de Frunze pentru Uz Casnic

Aspiratoare puternice de frunze pentru uz casnic

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 72 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Scapă de frunzele căzute peste gazon cu ajutorul unui aspirator de grădină

Știi acel moment când mama îți spunea mereu sa nu te joci in grădină..? Odată cu trecerea timpului, am realizat și noi cât de important este ca o grădină sa fie in permanență curată si aranjată, oferă așa multe lucruri frumoase încât ar fi păcat să nu avem grijă de ea in permanență.

Uneori poate fi puțin complicat să facem asta, necesitând timp și bani în același timp. Un grădinar poate fi o soluție însă.. una de-a dreptul costisitoare. Așadar, organizează-ți timpul și alege aspiratorul de frunze ce se va dovedi a fi o reală investiție pe termen lung.

În funcție de spațiul grădinii tale poți opta pentru un aspirator cu capacitate de până la 50 l, ușor de întreținut si practic. Puterea de suflare poate varia până la 500 km/ h, astfel adunatul frunzelor se face rapid. Pentru o mai bună gestionare a spațiului din sac, noile aspiratoare oferă si tocarea frunzelor, așadar capacitatea sacului se va dovedi a fi suficientă chiar și pentru un anotimp. Așadar îți achiziționezi acum o grădină pentru următorii ani, o grădină ce va dori doar să ii acorzi atenție.

Modele de aspiratoare puternice de frunze

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy, 1800 W, 165 - 285 km/h flux de aer, 45 l

 • Ventilator din metal durabil.
 • Silențioasa clasa ProSilence reduce nivelul de putere sonoră cu până la 75%.
 • Curățare de tip 3 in 1 cu viteză variabilă.
 • Lucru eficient și rapid și utilizare confortabilă.
 • Putere mare de aspirare și îndepărtare ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.
Verifică prețul

Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy este o soluție practică, eficientă și silențioasă pentru curățarea grădinilor. Aceasta este potrivită pentru îndepărtarea rapidă si ușoară a frunzelor de pe alei și peluze. Acest model dispune de deflectoare de murdărie rezistente la umiditate care direcționează apa și resturile spre sol. Ventilatorul este din metal durabil, este silențios, din clasa ProSilence, și reduce nivelul de putere sonoră cu pana la 75%. Curățarea este de tip 3 in 1, iar viteza variabilă. Utilizarea acestuia este confortabilă, având o putere mare de aspirare. Îndepărtarea este ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.

la buget

Suflanta/aspirator frunze Heinner VSAF002, 3500 W, 270 km/h viteza aer, 13.2 mx/min debit aer, 40 l sac colector

 • Capacitate de putere sporită
 • Design deosebit
 • Practic în utilizare
 • Compact
 • Fiabil
Verifică prețul

Suflanta de frunze Heinner este ideală pentru suflarea diferitor tipuri de deșeuri, pentru un grădinărit cu economie de timp și energie. Dispune de un design ergonomic cu repartizarea echilibrată a greutății, care facilitează manivrarea ușoară a acestuia. Aspiratorul de frunze este opțiunea perfectă în sezonul tomnatic, când dorești ca aspectul casei tale să fie unul îngrijit dar nu dispui de timpul necesar. Acesta are dimensiuni reduse dar totuși e dotat cu un sac colector încăpător de 40 litri.

Premium

* Prezentare video mai jos

Husqvarna 125 BVX

 • Funcție de suflare și de aspirare
 • Ușor de manevrat
 • Potrivit pentru uzul casnic
 • Deține funcție de mulcire
 • Comutator cu revenire automată
Verifică prețul

Prezentul model este optim pentru utilizatorii casnici, fiind proiectat echilibrat, respectiv facil de manevrat chiar dacă nu ai mai folosit o astfel de unealtă. Refulatorul Husqvarna 125 BVX este portabil și eficient, grație evacuării în linie cu mânerul. Deține funcție de mulcire și este echipat cu comutatorul cu revenire automată, ce are ca scop simplificarea și reducerea operațiunii de repornire a uneltei. De asemenea, este important să reții că îndeplinește atât funcția de suflare, cât și cea de aspirare.

ERGOJET 3000

 • Distribuire optimizată a greutății
 • Manevrabilitate optimizată
 • Tocător integrat
 • Mâner cu componente moi
 • Margine de razuire
Verifică prețul

Aspiratorul ERGOJET 3000 este proiectat cu distribuire optimizată a greutății, fiind astfel extrem de facil de utilizat., chiar și pentru perioade mai lungi de lucru. Este echipat cu tocător, pentru ca tu să lucrezi rapid și eficient: transformă eficient frunzele în compost. Este prevăzut cu sac de colectare de dimensiuni optime, ce este facil de golit, având mânere din materiale speciale, care garantează utilizarea confortabilă. În plus, poți alterna vitezele suflantei, astfel că deții controlul în timpul manevrării.

Suflanta/aspirator frunze Gladiator TT-BV3405, 750 W, 62.7 m/s debit aer, 47.5 m/s viteza aer

 • Frunzele pot fi adunate în grămadă sau tocate într-un raport de 12:1.
 • Suflanta dispune de o viteză de suflare de 62.7 m/s și de aspirare de 47.5 m/s.
 • Menține motosuflanta cu esapamentul în partea opusă a corpului.
 • Produsul funcționează cu un amestec de benzină fără plumb.
 • Utilizează ulei în proporție de 25:1 pentru primele 10 ore de funcționare si 30:1 după.
Verifică prețul

Suflanta Gladiator TT-BV3405 este un produs practic și eficient pentru îndepărtarea frunzelor de pe alei sau peluze. Aceasta este potrivită pentru utilizari de tip hobby în gospodărie pentru un maxim de 3-4 ore pe zi. Acest model este echipat cu un motor în 2 timpi, răcit cu aer cu o capacitate de 25,4 cmc. Suflanta are puterea de 0,75 kW si ajunge la 7500 rpm. Utilizarea acesteia este confortabilă, având o putere mare de aspirare și o greutate redusă. Se recomandă ca în timpul utilizării să porți echipament de protecție: cască, ochelari și căști de protecție împotriva zgomotului.

Suflanta/aspirator gradina Skil 0792

 • Funcție de tocare
 • Manevrabilitate excelentă
 • Necesită un spațiu minim de depozitare
 • Flux puternic de aer
 • Curea pentru umăr
Verifică prețul

Aspirator de gradină sau suflantă, în funcție de preferințe Skil 0792 vă poate fi aliatul într-o gradină curată și plină de viață, nimic nu a fost vreodată mai simplu. Ușor de depozitat și cu debit de aer 13 mc/h, dispozitivul vă oferă un sac de depozitare de 45 l. Parte din Urban Series, aspiratorul Skil propune inovație în materie de curățenie, fiind dotat cu elemente de gamă nouă, lucru ce vă va face rapidă curățenia. Șina Easy Storage vă oferă un mod perfect de depozitare, permițând agățarea aspiratorului pe perete.

La ce e important să te uiți când alegi un aspirator de grădina?

Tip alimentare

Fie că se realizează la rețea, cu benzină, pe bază de acumulator sau manual, alegerea ta pentru tipul de alimentare este și în raport cu prețul și eficiența produsului. Clienții au manifestat un interes mai mare pentru aspiratoarele cu încărcare manuală, datorită prețului și eficienței.

Putere

Grădina este parte din frumusețile ce ne înconjoară, un spațiu pe care dorim să îl avem în permanență bine aranjat. În lupta cu timpul, uneori este puțin dificil să o menținem permanent curată, deși ne dorim asta foarte mult. Acum putem opta pentru un aspirator de gradină cu putere între 300 si 500 km/h.

Capacitate sac

Frunzele îți dau dureri de cap? Deși ar trebui doar să ne bucurăm de frumusețea lor, cu toții ne dorim o grădină curată. Optează pentru un aspirator de gradină, portabil si cu o capacitate de până la 50 l / sacul. În funcție de mărimea grădinii tale, poți alege o capacitate între 30 si 50 l.

Nivel zgomot

Un aspirator de grădină este varianta perfectă pentru o grădină curată, uită de frunze și bucură-te de o grădină ideală. În funcție de capacitate, nivelul de zgomot poate diferi, de la 90 DB la 115 DB, cu siguranță un factor important însă cu noua tehnologie munca va fi terminată rapid.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cea mai bună Pompă de Suprafață Autoamorsantă
Cea mai bună pompă de suprafață autoamorsantă

Vrei să scapi de bătaia de cap cu umplerea sorbului a pompei de apă? O pompa autoamorsantă are tehnologia necesară pentru ca acest proces să nu mai fie necesar.

Cel Mai Bun Încălzitor Electric Vertical pentru Terasă
Încălzitoare electrice verticale pentru terasă

Vrei să-ți petreci serile de vară afară pe terasă chiar și atunci când temperatura scade sub 20 grade? Încălzitoarele electrice verticale au un design plăcut și un îți oferă toată căldura de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe