Cel Mai Bun Aspirator de Frunze pentru Uz Casnic

Aspiratoare puternice de frunze pentru uz casnic

Modificat la 08 aprilie 2022
Articol evaluat de 72 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Scapă de frunzele căzute peste gazon cu ajutorul unui aspirator de grădină

Știi acel moment când mama îți spunea mereu sa nu te joci in grădină..? Odată cu trecerea timpului, am realizat și noi cât de important este ca o grădină sa fie in permanență curată si aranjată, oferă așa multe lucruri frumoase încât ar fi păcat să nu avem grijă de ea in permanență.

Uneori poate fi puțin complicat să facem asta, necesitând timp și bani în același timp. Un grădinar poate fi o soluție însă.. una de-a dreptul costisitoare. Așadar, organizează-ți timpul și alege aspiratorul de frunze ce se va dovedi a fi o reală investiție pe termen lung.

În funcție de spațiul grădinii tale poți opta pentru un aspirator cu capacitate de până la 50 l, ușor de întreținut si practic. Puterea de suflare poate varia până la 500 km/ h, astfel adunatul frunzelor se face rapid. Pentru o mai bună gestionare a spațiului din sac, noile aspiratoare oferă si tocarea frunzelor, așadar capacitatea sacului se va dovedi a fi suficientă chiar și pentru un anotimp. Așadar îți achiziționezi acum o grădină pentru următorii ani, o grădină ce va dori doar să ii acorzi atenție.

Modele de aspiratoare puternice de frunze

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy, 1800 W, 165 - 285 km/h flux de aer, 45 l

 • Ventilator din metal durabil.
 • Silențioasa clasa ProSilence reduce nivelul de putere sonoră cu până la 75%.
 • Curățare de tip 3 in 1 cu viteză variabilă.
 • Lucru eficient și rapid și utilizare confortabilă.
 • Putere mare de aspirare și îndepărtare ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.
Verifică prețul

Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy este o soluție practică, eficientă și silențioasă pentru curățarea grădinilor. Aceasta este potrivită pentru îndepărtarea rapidă si ușoară a frunzelor de pe alei și peluze. Acest model dispune de deflectoare de murdărie rezistente la umiditate care direcționează apa și resturile spre sol. Ventilatorul este din metal durabil, este silențios, din clasa ProSilence, și reduce nivelul de putere sonoră cu pana la 75%. Curățarea este de tip 3 in 1, iar viteza variabilă. Utilizarea acestuia este confortabilă, având o putere mare de aspirare. Îndepărtarea este ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.

la buget

Suflanta/aspirator frunze Heinner VSAF002, 3500 W, 270 km/h viteza aer, 13.2 mx/min debit aer, 40 l sac colector

 • Capacitate de putere sporită
 • Design deosebit
 • Practic în utilizare
 • Compact
 • Fiabil
Verifică prețul

Suflanta de frunze Heinner este ideală pentru suflarea diferitor tipuri de deșeuri, pentru un grădinărit cu economie de timp și energie. Dispune de un design ergonomic cu repartizarea echilibrată a greutății, care facilitează manivrarea ușoară a acestuia. Aspiratorul de frunze este opțiunea perfectă în sezonul tomnatic, când dorești ca aspectul casei tale să fie unul îngrijit dar nu dispui de timpul necesar. Acesta are dimensiuni reduse dar totuși e dotat cu un sac colector încăpător de 40 litri.

Premium

Suflanta frunze cu acumulator, 20 V, 4 A, Li-Ion, WORCRAFT

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Dotată cu motor puternic
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Suflanta pentru frunze de la WORCRAFT te ajută să menții curtea curăță în permanență, cu un minim de efort. Uită de mătură cu ajutorul acestei suflante cu acumulator, care te scutește de un efort în plus și de timp valoros. Datorită acumulatorului său de 20V, aceasta poate funcționa câteva ore fără întrerupere. Are o viteză de 13000 de rotații/minut și produce aer cu o viteză de 60m/s, suficient pentru a face față fiecărei provocări. Este ușor de instalat și de utilizat, iar datorită greutății sale reduse, este ușor de transportat.

ERGOJET 3000

 • Distribuire optimizată a greutății
 • Manevrabilitate optimizată
 • Tocător integrat
 • Mâner cu componente moi
 • Margine de razuire
Verifică prețul

Aspiratorul ERGOJET 3000 este proiectat cu distribuire optimizată a greutății, fiind astfel extrem de facil de utilizat., chiar și pentru perioade mai lungi de lucru. Este echipat cu tocător, pentru ca tu să lucrezi rapid și eficient: transformă eficient frunzele în compost. Este prevăzut cu sac de colectare de dimensiuni optime, ce este facil de golit, având mânere din materiale speciale, care garantează utilizarea confortabilă. În plus, poți alterna vitezele suflantei, astfel că deții controlul în timpul manevrării.

Suflanta/aspirator frunze Gladiator TT-BV3405, 750 W, 62.7 m/s debit aer, 47.5 m/s viteza aer

 • Frunzele pot fi adunate în grămadă sau tocate într-un raport de 12:1.
 • Suflanta dispune de o viteză de suflare de 62.7 m/s și de aspirare de 47.5 m/s.
 • Menține motosuflanta cu esapamentul în partea opusă a corpului.
 • Produsul funcționează cu un amestec de benzină fără plumb.
 • Utilizează ulei în proporție de 25:1 pentru primele 10 ore de funcționare si 30:1 după.
Verifică prețul

Suflanta Gladiator TT-BV3405 este un produs practic și eficient pentru îndepărtarea frunzelor de pe alei sau peluze. Aceasta este potrivită pentru utilizari de tip hobby în gospodărie pentru un maxim de 3-4 ore pe zi. Acest model este echipat cu un motor în 2 timpi, răcit cu aer cu o capacitate de 25,4 cmc. Suflanta are puterea de 0,75 kW si ajunge la 7500 rpm. Utilizarea acesteia este confortabilă, având o putere mare de aspirare și o greutate redusă. Se recomandă ca în timpul utilizării să porți echipament de protecție: cască, ochelari și căști de protecție împotriva zgomotului.

Suflanta&aspirator frunze Skil 0792, 2800 W, 13 m³/h debit aer, 270 km/h viteza aer, 45 l sac colector

 • Flux puternic de aer
 • Utilă
 • Practică
 • Tocător încorporat
 • Manevrabilitate excelentă
Verifică prețul

Skil 0792 este o suflantă și aspirator cu funcție de tocare. Datorită motorului de 2800 W, vei putea curăța rapid grădina de frunze și alte reziduri. Cu ajutorul comutatorului vei putea schimba instantaneu funcția de suflantă în aspirare și invers. Tocătorul încorporat dezmembrează toate reziduurile, care sunt apoi colectate într-un sac rezistent de 45l. Cele 2 mânere ergonomice și cureaua pentru umăr îți vor asigura confortul optim de lucru și îți vor crește mobilitatea. Unealtă este furnizată cu o șină, facilitând agățarea ei pe perete.

La ce e important să te uiți când alegi un aspirator de grădina?

Tip alimentare

Fie că se realizează la rețea, cu benzină, pe bază de acumulator sau manual, alegerea ta pentru tipul de alimentare este și în raport cu prețul și eficiența produsului. Clienții au manifestat un interes mai mare pentru aspiratoarele cu încărcare manuală, datorită prețului și eficienței.

Putere

Grădina este parte din frumusețile ce ne înconjoară, un spațiu pe care dorim să îl avem în permanență bine aranjat. În lupta cu timpul, uneori este puțin dificil să o menținem permanent curată, deși ne dorim asta foarte mult. Acum putem opta pentru un aspirator de gradină cu putere între 300 si 500 km/h.

Capacitate sac

Frunzele îți dau dureri de cap? Deși ar trebui doar să ne bucurăm de frumusețea lor, cu toții ne dorim o grădină curată. Optează pentru un aspirator de gradină, portabil si cu o capacitate de până la 50 l / sacul. În funcție de mărimea grădinii tale, poți alege o capacitate între 30 si 50 l.

Nivel zgomot

Un aspirator de grădină este varianta perfectă pentru o grădină curată, uită de frunze și bucură-te de o grădină ideală. În funcție de capacitate, nivelul de zgomot poate diferi, de la 90 DB la 115 DB, cu siguranță un factor important însă cu noua tehnologie munca va fi terminată rapid.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Ghivece
Cel mai bun kit de irigare pentru ghivece

Uiți tot timpul să uzi florile? Automatizează procesul de udare cu ajutorul unui kit de irigare a ghivecelor și nu vei mai avea grija udării plantelor.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cea Mai Bună Lampă de Terasă Antițânțari
Cea mai bună lampă de terasă antițânțari

Vrei să-ți petreci serile de vară pe terasă fără să fii deranjat de țânțari și de mirosurile specifice substanțelor anti-țânțari? Alege o lampă de terasă împotriva țânțarilor.

Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor
Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Te-ai săturat ca păsările dăunătoare să-ți strice cultura? Aceste aparate automate fac sunete puternice la intervale stabilite de timp și în acest fel alungă majoritatea dăunătorilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe