Scapă de frunzele căzute peste gazon cu ajutorul unui aspirator de grădină

Știi acel moment când mama îți spunea mereu sa nu te joci in grădină..? Odată cu trecerea timpului, am realizat și noi cât de important este ca o grădină sa fie in permanență curată si aranjată, oferă așa multe lucruri frumoase încât ar fi păcat să nu avem grijă de ea in permanență.

Uneori poate fi puțin complicat să facem asta, necesitând timp și bani în același timp. Un grădinar poate fi o soluție însă.. una de-a dreptul costisitoare. Așadar, organizează-ți timpul și alege aspiratorul de frunze ce se va dovedi a fi o reală investiție pe termen lung.

În funcție de spațiul grădinii tale poți opta pentru un aspirator cu capacitate de până la 50 l, ușor de întreținut si practic. Puterea de suflare poate varia până la 500 km/ h, astfel adunatul frunzelor se face rapid. Pentru o mai bună gestionare a spațiului din sac, noile aspiratoare oferă si tocarea frunzelor, așadar capacitatea sacului se va dovedi a fi suficientă chiar și pentru un anotimp. Așadar îți achiziționezi acum o grădină pentru următorii ani, o grădină ce va dori doar să ii acorzi atenție.

Modele de aspiratoare puternice de frunze

1. Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy, 1800 W, 165 - 285 km/h flux de aer, 45 l BEST CHOICE

Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy este o soluție practică, eficientă și silențioasă pentru curățarea grădinilor. Aceasta este potrivită pentru îndepărtarea rapidă si ușoară a frunzelor de pe alei și peluze.
Acest model dispune de deflectoare de murdărie rezistente la umiditate care direcționează apa și resturile spre sol. Ventilatorul este din metal durabil, este silențios, din clasa ProSilence, și reduce nivelul de putere sonoră cu pana la 75%. Curățarea este de tip 3 in 1, iar viteza variabilă. Utilizarea acestuia este confortabilă, având o putere mare de aspirare. Îndepărtarea este ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.

Video Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy, 1800 W, 165 - 285 km/h flux de aer, 45 l
Opțiuni cheie
 • Ventilator din metal durabil.
 • Silențioasa clasa ProSilence reduce nivelul de putere sonoră cu până la 75%.
 • Curățare de tip 3 in 1 cu viteză variabilă.
 • Lucru eficient și rapid și utilizare confortabilă.
 • Putere mare de aspirare și îndepărtare ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.

2. Suflanta & aspirator frunze Dwt LS-550, 550 W LA BUGET

Suflanta de aer DWT este proiectată pentru diverse lucrări de curățare prin intermediul aerosolării. Este un instrument ușor și la indemană care combină o putere mare de suflare cu un design ușor de utilizat, perfect pentru uz casnic. Acest model, cu piese incluse, poate fi ușor convertit intr-un aspirator care are sac pentru a colecta și comprima volume mari de resturi. Funcția de blocare ușurează funcționarea continuă. 2 moduri funcționale: suflanta și aspirator
Puterea nominală este de 550 W, amperaj la tensiune 230 V - 2,5 , turatie 14000 min.¹

Opțiuni cheie
 • Zgomot relativ redus
 • Utilizare ușoară
 • Comodă și compactă pentru depozitare
 • Bazată pe tehnologie specifică
 • Design modern și simplu

3. Husqvarna 125 BVX PREMIUM

Prezentul model este optim pentru utilizatorii casnici, fiind proiectat echilibrat, respectiv facil de manevrat chiar dacă nu ai mai folosit o astfel de unealtă. Refulatorul Husqvarna 125 BVX este portabil și eficient, grație evacuării în linie cu mânerul. Deține funcție de mulcire și este echipat cu comutatorul cu revenire automată, ce are ca scop simplificarea și reducerea operațiunii de repornire a uneltei. De asemenea, este important să reții că îndeplinește atât funcția de suflare, cât și cea de aspirare.

Video Husqvarna 125 BVX
Opțiuni cheie
 • Funcție de suflare și de aspirare
 • Ușor de manevrat
 • Potrivit pentru uzul casnic
 • Deține funcție de mulcire
 • Comutator cu revenire automată

4. ERGOJET 3000

Aspiratorul ERGOJET 3000 este proiectat cu distribuire optimizată a greutății, fiind astfel extrem de facil de utilizat., chiar și pentru perioade mai lungi de lucru. Este echipat cu tocător, pentru ca tu să lucrezi rapid și eficient: transformă eficient frunzele în compost. Este prevăzut cu sac de colectare de dimensiuni optime, ce este facil de golit, având mânere din materiale speciale, care garantează utilizarea confortabilă. În plus, poți alterna vitezele suflantei, astfel că deții controlul în timpul manevrării.

Opțiuni cheie
 • Distribuire optimizată a greutății
 • Manevrabilitate optimizată
 • Tocător integrat
 • Mâner cu componente moi
 • Margine de razuire

La ce e important să te uiți când alegi un aspirator de grădina?

Tip alimentare

Fie că se realizează la rețea, cu benzină, pe bază de acumulator sau manual, alegerea ta pentru tipul de alimentare este și în raport cu prețul și eficiența produsului. Clienții au manifestat un interes mai mare pentru aspiratoarele cu încărcare manuală, datorită prețului și eficienței.

Putere

Grădina este parte din frumusețile ce ne înconjoară, un spațiu pe care dorim să îl avem în permanență bine aranjat. În lupta cu timpul, uneori este puțin dificil să o menținem permanent curată, deși ne dorim asta foarte mult. Acum putem opta pentru un aspirator de gradină cu putere între 300 si 500 km/h.

Capacitate sac

Frunzele îți dau dureri de cap? Deși ar trebui doar să ne bucurăm de frumusețea lor, cu toții ne dorim o grădină curată. Optează pentru un aspirator de gradină, portabil si cu o capacitate de până la 50 l / sacul. În funcție de mărimea grădinii tale, poți alege o capacitate între 30 si 50 l.

Nivel zgomot

Un aspirator de grădină este varianta perfectă pentru o grădină curată, uită de frunze și bucură-te de o grădină ideală. În funcție de capacitate, nivelul de zgomot poate diferi, de la 90 DB la 115 DB, cu siguranță un factor important însă cu noua tehnologie munca va fi terminată rapid.

5. Suflanta/aspirator gradina Skil 0792

Aspirator de gradină sau suflantă, în funcție de preferințe Skil 0792 vă poate fi aliatul într-o gradină curată și plină de viață, nimic nu a fost vreodată mai simplu. Ușor de depozitat și cu debit de aer 13 mc/h, dispozitivul vă oferă un sac de depozitare de 45 l.
Parte din Urban Series, aspiratorul Skil propune inovație în materie de curățenie, fiind dotat cu elemente de gamă nouă, lucru ce vă va face rapidă curățenia. Șina Easy Storage vă oferă un mod perfect de depozitare, permițând agățarea aspiratorului pe perete.

Opțiuni cheie
 • Funcție de tocare
 • Manevrabilitate excelentă
 • Necesită un spațiu minim de depozitare
 • Flux puternic de aer
 • Curea pentru umăr

6. Aspirator Suflanta Frunze Electric cu fir Black

Cu un design ergonomic, aspiratorul suflanta de frunze Electric cu fir Black îți oferă posibilitatea de a aduna frunzele sau a le împrăștia prin metoda de suflare. Acesta oferă o capacitate de 50 de litri, ușor de utilizat și cu o bună putere de suflare de 416 Km/h, se dovedește a fi perfect pentru grădina ta. Recomandat de specialiști, este perfect in raportul preț calitate, oferindu-vă o gradină curată si fără frunze. Așteaptă toamna pregătit pentru furnica si alege cea potrivită variantă pentru grădina ta.

Opțiuni cheie
 • Motor de 3000W oferă putere foarte mare de aspirare
 • Adaptor greblă
 • Sistem de colectare a frunzelor care se conectează la coș
 • Sac mare
 • Design ergonomic

7. Makita Suflanta pentru gradina EB7660TH, 4.1 CP, 75.6 CC, 4 timpi, 20 mc/min debit aer, 92 m/s viteza aer, 1.8 l, benzina

Suflanta pe benzină de la Makita este ideală pentru curtea ta datorită întrebuințării sale.
Este fabricată din materiale de înaltă calitate, dotată cu un motor puternic în 4 timpi de 4.1 CP, pe benzină.
Are rezervor de 1.8 L, greutate redusă și un nivel redus de zgomot, fiind ușor de transportat în spate.
Este dotată cu buton de on/off și este simplu de utilizat, fără a avea nevoie de prea mare experiență.
Viteza mare a aerului suflat înlătură frunzele și resturile vegetale, lăsând totul extrem de curat.

Opțiuni cheie
 • Motor MM4 puternic, destinat utilizarii în regim profesional.
 • Motor brushless pentru eficientă sporită.
 • Mașină ideală pentru suflat frunze și vegetație.
 • Tip ulei: SAE 10W-30 clasificare API, clasa SF sau superioară.
 • Pompă amorsare, tub drept, decompresie automată, aprindere electronică.

8. Suflanta/aspirator frunze Gladiator TT-BV3405, 750 W, 62.7 m/s debit aer, 47.5 m/s viteza aer

Suflanta Gladiator TT-BV3405 este un produs practic și eficient pentru îndepărtarea frunzelor de pe alei sau peluze. Aceasta este potrivită pentru utilizari de tip hobby în gospodărie pentru un maxim de 3-4 ore pe zi. Acest model este echipat cu un motor în 2 timpi, răcit cu aer cu o capacitate de 25,4 cmc. Suflanta are puterea de 0,75 kW si ajunge la 7500 rpm. Utilizarea acesteia este confortabilă, având o putere mare de aspirare și o greutate redusă.
Se recomandă ca în timpul utilizării să porți echipament de protecție: cască, ochelari și căști de protecție împotriva zgomotului.

Opțiuni cheie
 • Frunzele pot fi adunate în grămadă sau tocate într-un raport de 12:1.
 • Suflanta dispune de o viteză de suflare de 62.7 m/s și de aspirare de 47.5 m/s.
 • Menține motosuflanta cu esapamentul în partea opusă a corpului.
 • Produsul funcționează cu un amestec de benzină fără plumb.
 • Utilizează ulei în proporție de 25:1 pentru primele 10 ore de funcționare si 30:1 după.

Cât de greu este un aspirator de frunze?

Un aspirator de frunze este perfect pentru grădină și spațiile în jurul casei tale. Ușor de depozitat, acesta cântărește între 3 si 7 kg în funcție de capacitatea sa, se poate utiliza simplu și foarte ușor poți schimba sacul pentru frunze. Alege în funcție de necesitate un aspirator mic sau unul cu capacitate mare.

Poate un astfel de aspirator să aspire frunzele mai mari precum cele de nuc?

Ne dorim un spațiu personal curat, lucrurile bine așezate si o gradină verde si curată. O parte din acestea poate că le ai deja însă o dată cu schimbarea anotimpurilor trebuie menținute și știi acel moment când toamna frunzele îți dau bătăi de cap. Un aspirator ce îți permite colectarea frunzelor indiferent de mărimea acestora este perfect.

Cât de departe suflă frunzele o astfel de suflantă?

O suflantă este perfectă pentru a aduna frunzele din grădina ta în timpul toamnei sau după zilele ploioase când acestea sunt in număr si mai mare. În funcție de viteza aleasa, o suflantă adună frunzele si le poate sufla până la un metru, în funcție de dorință poți opta să le aduni sau să fie mutate.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe