Cel Mai Bun Aspirator de Frunze pentru Uz Casnic

Aspiratoare puternice de frunze pentru uz casnic

Modificat la 08 aprilie 2021
Articol evaluat de 72 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

Scapă de frunzele căzute peste gazon cu ajutorul unui aspirator de grădină

Știi acel moment când mama îți spunea mereu sa nu te joci in grădină..? Odată cu trecerea timpului, am realizat și noi cât de important este ca o grădină sa fie in permanență curată si aranjată, oferă așa multe lucruri frumoase încât ar fi păcat să nu avem grijă de ea in permanență.

Uneori poate fi puțin complicat să facem asta, necesitând timp și bani în același timp. Un grădinar poate fi o soluție însă.. una de-a dreptul costisitoare. Așadar, organizează-ți timpul și alege aspiratorul de frunze ce se va dovedi a fi o reală investiție pe termen lung.

În funcție de spațiul grădinii tale poți opta pentru un aspirator cu capacitate de până la 50 l, ușor de întreținut si practic. Puterea de suflare poate varia până la 500 km/ h, astfel adunatul frunzelor se face rapid. Pentru o mai bună gestionare a spațiului din sac, noile aspiratoare oferă si tocarea frunzelor, așadar capacitatea sacului se va dovedi a fi suficientă chiar și pentru un anotimp. Așadar îți achiziționezi acum o grădină pentru următorii ani, o grădină ce va dori doar să ii acorzi atenție.

Modele de aspiratoare puternice de frunze

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy, 1800 W, 165 - 285 km/h flux de aer, 45 l

 • Ventilator din metal durabil.
 • Silențioasa clasa ProSilence reduce nivelul de putere sonoră cu până la 75%.
 • Curățare de tip 3 in 1 cu viteză variabilă.
 • Lucru eficient și rapid și utilizare confortabilă.
 • Putere mare de aspirare și îndepărtare ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.
Verifică prețul

Suflanta/aspirator frunze Bosch Universal GardenTidy este o soluție practică, eficientă și silențioasă pentru curățarea grădinilor. Aceasta este potrivită pentru îndepărtarea rapidă si ușoară a frunzelor de pe alei și peluze. Acest model dispune de deflectoare de murdărie rezistente la umiditate care direcționează apa și resturile spre sol. Ventilatorul este din metal durabil, este silențios, din clasa ProSilence, și reduce nivelul de putere sonoră cu pana la 75%. Curățarea este de tip 3 in 1, iar viteza variabilă. Utilizarea acestuia este confortabilă, având o putere mare de aspirare. Îndepărtarea este ușoară a obstacolelor datorită spiralei mari.

la buget

Suflanta & aspirator frunze Dwt LS-550, 550 W

 • Zgomot relativ redus
 • Utilizare ușoară
 • Comodă și compactă pentru depozitare
 • Bazată pe tehnologie specifică
 • Design modern și simplu
Verifică prețul

Suflanta de aer DWT este proiectată pentru diverse lucrări de curățare prin intermediul aerosolării. Este un instrument ușor și la indemană care combină o putere mare de suflare cu un design ușor de utilizat, perfect pentru uz casnic. Acest model, cu piese incluse, poate fi ușor convertit intr-un aspirator care are sac pentru a colecta și comprima volume mari de resturi. Funcția de blocare ușurează funcționarea continuă. 2 moduri funcționale: suflanta și aspirator Puterea nominală este de 550 W, amperaj la tensiune 230 V - 2,5 , turatie 14000 min.¹

Premium

* Prezentare video mai jos

Husqvarna 125 BVX

 • Funcție de suflare și de aspirare
 • Ușor de manevrat
 • Potrivit pentru uzul casnic
 • Deține funcție de mulcire
 • Comutator cu revenire automată
Verifică prețul

Prezentul model este optim pentru utilizatorii casnici, fiind proiectat echilibrat, respectiv facil de manevrat chiar dacă nu ai mai folosit o astfel de unealtă. Refulatorul Husqvarna 125 BVX este portabil și eficient, grație evacuării în linie cu mânerul. Deține funcție de mulcire și este echipat cu comutatorul cu revenire automată, ce are ca scop simplificarea și reducerea operațiunii de repornire a uneltei. De asemenea, este important să reții că îndeplinește atât funcția de suflare, cât și cea de aspirare.

ERGOJET 3000

 • Distribuire optimizată a greutății
 • Manevrabilitate optimizată
 • Tocător integrat
 • Mâner cu componente moi
 • Margine de razuire
Verifică prețul

Aspiratorul ERGOJET 3000 este proiectat cu distribuire optimizată a greutății, fiind astfel extrem de facil de utilizat., chiar și pentru perioade mai lungi de lucru. Este echipat cu tocător, pentru ca tu să lucrezi rapid și eficient: transformă eficient frunzele în compost. Este prevăzut cu sac de colectare de dimensiuni optime, ce este facil de golit, având mânere din materiale speciale, care garantează utilizarea confortabilă. În plus, poți alterna vitezele suflantei, astfel că deții controlul în timpul manevrării.

Suflanta/aspirator frunze Gladiator TT-BV3405, 750 W, 62.7 m/s debit aer, 47.5 m/s viteza aer

 • Frunzele pot fi adunate în grămadă sau tocate într-un raport de 12:1.
 • Suflanta dispune de o viteză de suflare de 62.7 m/s și de aspirare de 47.5 m/s.
 • Menține motosuflanta cu esapamentul în partea opusă a corpului.
 • Produsul funcționează cu un amestec de benzină fără plumb.
 • Utilizează ulei în proporție de 25:1 pentru primele 10 ore de funcționare si 30:1 după.
Verifică prețul

Suflanta Gladiator TT-BV3405 este un produs practic și eficient pentru îndepărtarea frunzelor de pe alei sau peluze. Aceasta este potrivită pentru utilizari de tip hobby în gospodărie pentru un maxim de 3-4 ore pe zi. Acest model este echipat cu un motor în 2 timpi, răcit cu aer cu o capacitate de 25,4 cmc. Suflanta are puterea de 0,75 kW si ajunge la 7500 rpm. Utilizarea acesteia este confortabilă, având o putere mare de aspirare și o greutate redusă. Se recomandă ca în timpul utilizării să porți echipament de protecție: cască, ochelari și căști de protecție împotriva zgomotului.

Suflanta/aspirator gradina Skil 0792

 • Funcție de tocare
 • Manevrabilitate excelentă
 • Necesită un spațiu minim de depozitare
 • Flux puternic de aer
 • Curea pentru umăr
Verifică prețul

Aspirator de gradină sau suflantă, în funcție de preferințe Skil 0792 vă poate fi aliatul într-o gradină curată și plină de viață, nimic nu a fost vreodată mai simplu. Ușor de depozitat și cu debit de aer 13 mc/h, dispozitivul vă oferă un sac de depozitare de 45 l. Parte din Urban Series, aspiratorul Skil propune inovație în materie de curățenie, fiind dotat cu elemente de gamă nouă, lucru ce vă va face rapidă curățenia. Șina Easy Storage vă oferă un mod perfect de depozitare, permițând agățarea aspiratorului pe perete.

Aspirator Suflanta Frunze Electric cu fir Black

 • Motor de 3000W oferă putere foarte mare de aspirare
 • Adaptor greblă
 • Sistem de colectare a frunzelor care se conectează la coș
 • Sac mare
 • Design ergonomic
Verifică prețul

Cu un design ergonomic, aspiratorul suflanta de frunze Electric cu fir Black îți oferă posibilitatea de a aduna frunzele sau a le împrăștia prin metoda de suflare. Acesta oferă o capacitate de 50 de litri, ușor de utilizat și cu o bună putere de suflare de 416 Km/h, se dovedește a fi perfect pentru grădina ta. Recomandat de specialiști, este perfect in raportul preț calitate, oferindu-vă o gradină curată si fără frunze. Așteaptă toamna pregătit pentru furnica si alege cea potrivită variantă pentru grădina ta.

Makita Suflanta pentru gradina EB7660TH, 4.1 CP, 75.6 CC, 4 timpi, 20 mc/min debit aer, 92 m/s viteza aer, 1.8 l, benzina

 • Motor MM4 puternic, destinat utilizarii în regim profesional.
 • Motor brushless pentru eficientă sporită.
 • Mașină ideală pentru suflat frunze și vegetație.
 • Tip ulei: SAE 10W-30 clasificare API, clasa SF sau superioară.
 • Pompă amorsare, tub drept, decompresie automată, aprindere electronică.
Verifică prețul

Suflanta pe benzină de la Makita este ideală pentru curtea ta datorită întrebuințării sale. Este fabricată din materiale de înaltă calitate, dotată cu un motor puternic în 4 timpi de 4.1 CP, pe benzină. Are rezervor de 1.8 L, greutate redusă și un nivel redus de zgomot, fiind ușor de transportat în spate. Este dotată cu buton de on/off și este simplu de utilizat, fără a avea nevoie de prea mare experiență. Viteza mare a aerului suflat înlătură frunzele și resturile vegetale, lăsând totul extrem de curat.

La ce e important să te uiți când alegi un aspirator de grădina?

Tip alimentare

Fie că se realizează la rețea, cu benzină, pe bază de acumulator sau manual, alegerea ta pentru tipul de alimentare este și în raport cu prețul și eficiența produsului. Clienții au manifestat un interes mai mare pentru aspiratoarele cu încărcare manuală, datorită prețului și eficienței.

Putere

Grădina este parte din frumusețile ce ne înconjoară, un spațiu pe care dorim să îl avem în permanență bine aranjat. În lupta cu timpul, uneori este puțin dificil să o menținem permanent curată, deși ne dorim asta foarte mult. Acum putem opta pentru un aspirator de gradină cu putere între 300 si 500 km/h.

Capacitate sac

Frunzele îți dau dureri de cap? Deși ar trebui doar să ne bucurăm de frumusețea lor, cu toții ne dorim o grădină curată. Optează pentru un aspirator de gradină, portabil si cu o capacitate de până la 50 l / sacul. În funcție de mărimea grădinii tale, poți alege o capacitate între 30 si 50 l.

Nivel zgomot

Un aspirator de grădină este varianta perfectă pentru o grădină curată, uită de frunze și bucură-te de o grădină ideală. În funcție de capacitate, nivelul de zgomot poate diferi, de la 90 DB la 115 DB, cu siguranță un factor important însă cu noua tehnologie munca va fi terminată rapid.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tambur de Furtun Grădină cu Cadru și Roți (Tip Cărucior)
Cel mai bun tambur pentru furtun de grădină cu cadru metalic și roți

Cauți o variantă practică de a rula furtunul din grădină și în același timp să-l poți muta de colo colo cu ușurință? Descoperă tamburul de furtun de tip cărucior.

Cel Mai Bun Aspersor Tip Oscilant
Cel mai bun aspersor tip oscilant

Te gândești să-ți instalezi un sistem de irigare pe bază de aspersoare? Alege unul oscilant pentru a acoperi o suprafață mai mare de gazon.

Cel Mai Bun Încălzitor Electric Vertical pentru Terasă
Încălzitoare electrice verticale pentru terasă

Vrei să-ți petreci serile de vară afară pe terasă chiar și atunci când temperatura scade sub 20 grade? Încălzitoarele electrice verticale au un design plăcut și un îți oferă toată căldura de care ai nevoie.

Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni
Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Prepară cele mai gustoase grătare la tine în curte cu ajutorul unui grătar pe cărbuni profesionist. Alege-l pe cel mai bun din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe