Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii

Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Modificat la 01 august 2021
Articol evaluat de 61 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-i iei copilului o căsuță de joacă pentru grădină?

Petrecerea timpului liber afară, la aer curat nu doar că este mai sănătos, dar ajută și la explorarea mediului înconjurător, alături de dezvoltarea abilităților diverse. Dacă dispui de curte, dacă micuțul merge des la bunici sau dacă pur și simplu, mergeți des la iarbă verde, este o idee bună să investești într-o căsuță de joacă pentru grădină. Fie că este vorba despre băieți sau fete, aceste căsuțe sunt apreciate de toți copiii. Nu este nevoie decât să respecți recomandarea vârstei minime de utilizare, iar copiii se vor putea juca în siguranță. Se montează și demontează ușor, iar întreținerea și curățarea nu necesită operațiuni complexe - materialele permit ștergerea cu o lavetă simplă.

Modelele complexe permit desfășurarea mai multor activități, mai multe jocuri, însă chiar și cele mai simple modele asigură jocul în siguranță. Jocul în aer liber în căsuța de grădină contribuie la mișcarea fizică a celui mic, la coordonarea mișcărilor, dobândirea spiritului de echipă atunci când se joacă și cu alți copii, precum și la dezvoltarea imaginației.

Modele ieftine de căsuțe de joacă pentru copii

Cel mai bun

Casuta cu Bucatarie

 • Căsuță și Bucătărie inclusă
 • Dimensiuni reduse
 • Perfectă pentru interior și exterior
 • Pereții sunt din plastic solid
 • Rezistentă la intemperii
Verifică prețul

Cu un spațiu de joacă potrivit, copii vor putea să își exerseze și abilitățile de socializare, jucându-se și cu alți copii. Căsuța cu bucătărie, include toate accesoriile unei bucătării de vară și are un design deosebit, modern și viu colorat, perfect pentru fetițe și băieți. Căsuța este confecționată dintr-un material de plastic solid și de calitate, cu colțuri rotunjite pentru protecția copiilor, pentru că vârsta recomandată este de peste 2 ani; Căsuța vine la pachet și cu bucătărie de vară pozționată în colț și este dotată cu o chiuvetă cu robinet.

la buget

Prima Casa

 • Carton solid
 • Are intrare și ieșire pe ambele părți
 • Ferestre mari
 • Cutii poștale și multe accesorii
 • Se asamblează foarte ușor
Verifică prețul

Căsuța din carton – Prima Casă este o investiție sigură și solidă. De acum, distracția nu se va termina niciodată: uși pe ambele părți cu deschidere în ambele direcții, cutii poștale la intrări, ferestre mari și să nu uităm de ușița șoricelului. Prima Casă este realizată în întregime din carton rezistent și ecologic, având o capacitate de găzduire de până la 4 prichindei. Când ai nevoie de spațiu suplimentar o poți dezasambla și depozita foarte ușor. În plus, o poți picta, zugrăvi sau decora așa cum iți dorești.

Premium

Casuta Alice

 • Are ușă și ferestre asimetrice
 • Este confecționată din lemn
 • Timpul de asamblare este de 45 min
 • Are un design modern
 • Sistemul de asamblare este modular
Verifică prețul

Un loc de joacă sigur cu un design modern, căsuța Alice este prima căsuță adevarată de mărime mică, din lemn, cu ușă și ferestre asimetrice. Această asimetrie este foarte apreciată de micuți și plăcută atractivă pentru părinți, încadrându-se foarte bine în peisajul curții tale. Căsuța prezintă avantajul de a se poate "transforma" în căsuță de tip Robin. Căsuța este realizată 100% lemn certificat FSC de calitate, iar sistemul modular permite asamblarea într-un timp relativ scurt, de numai 45 de minute.

Casuta pentru copii Smoby Friends Playhouse cu bucatarie

 • Design atractiv
 • Culorii vii
 • Include și Bucătărie cu accesorii
 • Măsuță cu bănci de picnic
 • Dotată cu filtru anti UV
Verifică prețul

Această căsuță este un adevărat loc de joacă cu bucătărie inclusă, potrivit pentru joaca mai multor copii în același timp. Colțul de bucătărie este dotat cu un set de veselă și o măsuță de picnic cu 2 bănci. În partea din față se află ușa de intrare, înaltă de 91 cm și lată de 41cm și 2 geamuri mari și unul mic cu jaluzele. Sub unul dintre geamurile mari se află un ghiveci cu flori, unde copii vor putea planta flori de care să aibă grijă. Pereții căsuței sunt decorați cu imitație de țiglă, este dotată cu filtru anti UV, care protejează materialul din plastic împotriva razelor dăunatoare, își menține culoarea în timp.

Centru de Joaca Fun Center, Smoby

 • Design unic și de calitate
 • Jucărie multifuncțională
 • Ajută la dezvoltarea creativitatii, imaginației
 • Rezistentă la condițiile meteorologice
 • Se pot juca mai mulți copii deodată
Verifică prețul

Acest centru de joacă Smoby este o jucărie multifuncțională potrivită pentru orice copil începând cu vârsta de 2 ani. Designul pentru acest spațiu de joacă pentru exterior este unic pentru că inglobează 5 jucării. Este format din tobogan, căsuță, coș de baschet, cățărător, poartă de fotbal și căsuță de picnic. Este suficient de rezistent pentru a fi folosit de mai mulți copii odată, este extrem de stabil, rezistent la condițiile meteorologice și datorită protecției UV își va menține culorile strălucitoare și va arăta identic după mai mulți ani.

Casuta de joaca pentru copii M-Toys Magic, roz / mov

 • Căsuță de joacă interactivă
 • Durată lungă de utilizare
 • Atrăgătoare
 • Materiale inofensive
 • Un cadou minunat
Verifică prețul

Căsuța de joacă M-Toys Magic va deveni locul preferat de joacă al oricărui, oferindu-i propriul spațiu în care care iși va putea da frâu liber imaginației și își va putea desfășura jocurile și activitățile cu multă bucurie. Căsuța poate fi folosită atât în interior cât și în exterior, materialul din care este fabricată fiind de foarte bună calitate, rezistent la razele UV și intemperii. Căsuța este ușor de asamblat și culorile vesele îi vor atrage pe cei mici. Designul căsuței susține dezvoltarea imaginației copiilor.

Prima mea casuta de joaca Little Tikes, albastra

 • Căsuță de joacă interactivă
 • Durată lungă de utilizare
 • Materiale rezistente și inofensive
 • Montare și demontare facilă
 • Design portabil
Verifică prețul

Cu un acoperiș interesant și stabil, cu o ușă amuzantă, acest model de căsuță sigur va fi pe placul oricărui copil. Jocurile vor arata altfel cu căsuța pentru copii de la Little Tikes! Modelul include 3 ferestre ce se pot închide, ușă funcțională, măsuță rabatabilă, telefon și obloane. Are structura stabilă și se poate monta sau demonta foarte ușor. Acest produs este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între între 18 luni și 5 ani. Așadar cheamă toți prietenii celui mic în vizită și dă drumul distracției.

Întrebări frecvente de căsuțele de joacă de exterior pentru copii

Contribuie la însușirea anumitor abilități?

Căsuțele de joacă pentru exterior, oricât de simplu sau complex ar fi modelul, sunt o variantă sigură de joacă la aer curat, prilej cu care își vor îmbogăți imaginația. Totodată, dobândesc abilități de coordonare a mișcărilor, elchilibru și exersează capacitatea de concentrare.

Care este vârsta minimă la care un copil poate să se joace într-o astfel de căsuță?

Pentru a afla exact vârsta recomandată de joacă într-o căsuță, este important să citești specificațiile oferite de producător. Totuși, cele mai multe branduri menționează ca micii utilizatori să aibă peste 3 ani. Deși căsuțele de joacă sunt sigure, este bine ca în cazul celor mai mici, părinții să supravegheze jocul cu atenție.

Pot fi folosite și în interior?

Da, căsuțele de exterior de joacă pentru copiii pot fi folosite și în interior, dacă spațiul permite. Acestea sunt făcute pentru a rezista la intemperii (soare, ploaie, vânt), însă pot fi folosite fără probleme și în interiorul unei case sau al unui apartament.

Se montează/ demontează facil?

Unul dintre avantajele de bază ale căsuțelor de joacă este faptul că se montează, demontează, respectiv depozitează, extrem de facil. Căsuțele sunt proiectate pentru joaca în grădină, parcuri, la bunici în curte, însă în casele unde există un living mare, puteți improviza un loc de joacă, la ocazii speciale, grație montajul facil.

Există recomandări speciale de întreținere?

Căsuțele de joacă sunt confecționate din materiale care se curăță ușor - plastic, iar în cazul unor modele care au și plasă - textil. Prin urmare, atât plasa de siguranță, precum și elementele din plastic se vor curăța ușor și rapid, căsuța putând fi utilizată din nou, în cel mai scurt timp.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Stropit Electrică
Cea mai bună pompă de stropit electrică

Îți dorești o variantă de a stropii pomii și plantele fără efort? Un pulverizator electric este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune atomizoare electrice.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Cea Mai Bună Sanie de Copii cu Sac Îmblănit
Sanie pentru copii cu sac îmblănit

Vrei ca plimbarea cu sania să fie o plăcere? Alege o sanie de plimbare cu sac îmblănit iar copilul tău se va bucura de plimbare și va uita de frigul de afară.

Cea Mai Bună Motocicletă Electrică Pentru Copii
Cea mai bună motocicletă electrică pentru copii

Oferă-i copilului tău șansa să se familiarizeze cu regulile de circulație încă de mic. O variantă bună ar fi să-i cumperi o motocicletă electrică pe care să o poată folosi în parc.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe