Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii

Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 61 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-i iei copilului o căsuță de joacă pentru grădină?

Petrecerea timpului liber afară, la aer curat nu doar că este mai sănătos, dar ajută și la explorarea mediului înconjurător, alături de dezvoltarea abilităților diverse. Dacă dispui de curte, dacă micuțul merge des la bunici sau dacă pur și simplu, mergeți des la iarbă verde, este o idee bună să investești într-o căsuță de joacă pentru grădină. Fie că este vorba despre băieți sau fete, aceste căsuțe sunt apreciate de toți copiii. Nu este nevoie decât să respecți recomandarea vârstei minime de utilizare, iar copiii se vor putea juca în siguranță. Se montează și demontează ușor, iar întreținerea și curățarea nu necesită operațiuni complexe - materialele permit ștergerea cu o lavetă simplă.

Modelele complexe permit desfășurarea mai multor activități, mai multe jocuri, însă chiar și cele mai simple modele asigură jocul în siguranță. Jocul în aer liber în căsuța de grădină contribuie la mișcarea fizică a celui mic, la coordonarea mișcărilor, dobândirea spiritului de echipă atunci când se joacă și cu alți copii, precum și la dezvoltarea imaginației.

Modele ieftine de căsuțe de joacă pentru copii

la buget

Prima Casa

 • Carton solid
 • Are intrare și ieșire pe ambele părți
 • Ferestre mari
 • Cutii poștale și multe accesorii
 • Se asamblează foarte ușor
Verifică prețul

Căsuța din carton – Prima Casă este o investiție sigură și solidă. De acum, distracția nu se va termina niciodată: uși pe ambele părți cu deschidere în ambele direcții, cutii poștale la intrări, ferestre mari și să nu uităm de ușița șoricelului. Prima Casă este realizată în întregime din carton rezistent și ecologic, având o capacitate de găzduire de până la 4 prichindei. Când ai nevoie de spațiu suplimentar o poți dezasambla și depozita foarte ușor. În plus, o poți picta, zugrăvi sau decora așa cum iți dorești.

Cel mai bun

Casuta cu Bucatarie

 • Căsuță și Bucătărie inclusă
 • Dimensiuni reduse
 • Perfectă pentru interior și exterior
 • Pereții sunt din plastic solid
 • Rezistentă la intemperii
Verifică prețul

Cu un spațiu de joacă potrivit, copii vor putea să își exerseze și abilitățile de socializare, jucându-se și cu alți copii. Căsuța cu bucătărie, include toate accesoriile unei bucătării de vară și are un design deosebit, modern și viu colorat, perfect pentru fetițe și băieți. Căsuța este confecționată dintr-un material de plastic solid și de calitate, cu colțuri rotunjite pentru protecția copiilor, pentru că vârsta recomandată este de peste 2 ani; Căsuța vine la pachet și cu bucătărie de vară pozționată în colț și este dotată cu o chiuvetă cu robinet.

Premium

Casuta Alice

 • Are ușă și ferestre asimetrice
 • Este confecționată din lemn
 • Timpul de asamblare este de 45 min
 • Are un design modern
 • Sistemul de asamblare este modular
Verifică prețul

Un loc de joacă sigur cu un design modern, căsuța Alice este prima căsuță adevarată de mărime mică, din lemn, cu ușă și ferestre asimetrice. Această asimetrie este foarte apreciată de micuți și plăcută atractivă pentru părinți, încadrându-se foarte bine în peisajul curții tale. Căsuța prezintă avantajul de a se poate "transforma" în căsuță de tip Robin. Căsuța este realizată 100% lemn certificat FSC de calitate, iar sistemul modular permite asamblarea într-un timp relativ scurt, de numai 45 de minute.

Casuta pentru copii Smoby Friends Playhouse cu bucatarie

 • Design atractiv
 • Culorii vii
 • Include și Bucătărie cu accesorii
 • Măsuță cu bănci de picnic
 • Dotată cu filtru anti UV
Verifică prețul

Această căsuță este un adevărat loc de joacă cu bucătărie inclusă, potrivit pentru joaca mai multor copii în același timp. Colțul de bucătărie este dotat cu un set de veselă și o măsuță de picnic cu 2 bănci. În partea din față se află ușa de intrare, înaltă de 91 cm și lată de 41cm și 2 geamuri mari și unul mic cu jaluzele. Sub unul dintre geamurile mari se află un ghiveci cu flori, unde copii vor putea planta flori de care să aibă grijă. Pereții căsuței sunt decorați cu imitație de țiglă, este dotată cu filtru anti UV, care protejează materialul din plastic împotriva razelor dăunatoare, își menține culoarea în timp.

Casuta copii 3 in 1 deluxe cu tobogan, masuta si bancute Edu Play

 • Toboganul are înălțimea ajustabilă
 • Are o măsuță de picnic cu 2 băncuțe
 • Este recomandată copiilor mai mari de 1,5 ani
 • Este confecționată din materiale rezistente la lumina solară
 • Toboganul are protecții antiderapante
Verifică prețul

Căsuța pentru copii 3 în 1 deluxe cu tobogan, măsuță și băncuțe Edu Play are un design aparte și datorită culorilor sale vii, va înfrumuseța fiecare grădină sau curte. Căsuța este dotata cu un tobogan ce are înălțime ajustabilă și protecții antiderapante pentru a garanta distracția celor mici și, împreună cu o măsuță de picnic cu 2 băncuțe formează un loc minunat pentru servirea prânzului. Este recomandată copiilor începând cu vârsta de 1.5 ani, dar se pot bucura de ea și copiii mai mari având dimensiuni generoase.

Casuta Lemn Crooky 100

 • Căsuță colorată vesel
 • Realizată din lemn de calitate
 • Prezintă 2 ferestre și o ușă
 • Lemnul este tratat
 • Foarte ușor de montat
Verifică prețul

Această căsuță veselă este de vis pentru orice copil de trei ani sau mai mare. Este construită din lemn uscat de cedru care nu este tratat cu substanțe chimice nocive, și care prin natura sa, este rezistent la influențe meteorologice și umiditate deci la putrezire. Panourile sunt deja vopsite cu lac natur, pe bază de apă. Căsuța respectă normele de siguranță actuale, este foarte ușor de asamblat, fiind compusă din panouri pre-asamblate, în care ferestrele și ușile sunt pre-asamblate. Dimensiunile interioare ale căsuței Crooky sunt 110,5 x 110,5 cm pe sol.

Centru de Joaca Fun Center, Smoby

 • Design unic și de calitate
 • Jucărie multifuncțională
 • Ajută la dezvoltarea creativitatii, imaginației
 • Rezistentă la condițiile meteorologice
 • Se pot juca mai mulți copii deodată
Verifică prețul

Acest centru de joacă Smoby este o jucărie multifuncțională potrivită pentru orice copil începând cu vârsta de 2 ani. Designul pentru acest spațiu de joacă pentru exterior este unic pentru că inglobează 5 jucării. Este format din tobogan, căsuță, coș de baschet, cățărător, poartă de fotbal și căsuță de picnic. Este suficient de rezistent pentru a fi folosit de mai mulți copii odată, este extrem de stabil, rezistent la condițiile meteorologice și datorită protecției UV își va menține culorile strălucitoare și va arăta identic după mai mulți ani.

Întrebări frecvente de căsuțele de joacă de exterior pentru copii

Contribuie la însușirea anumitor abilități?

Căsuțele de joacă pentru exterior, oricât de simplu sau complex ar fi modelul, sunt o variantă sigură de joacă la aer curat, prilej cu care își vor îmbogăți imaginația. Totodată, dobândesc abilități de coordonare a mișcărilor, elchilibru și exersează capacitatea de concentrare.

Care este vârsta minimă la care un copil poate să se joace într-o astfel de căsuță?

Pentru a afla exact vârsta recomandată de joacă într-o căsuță, este important să citești specificațiile oferite de producător. Totuși, cele mai multe branduri menționează ca micii utilizatori să aibă peste 3 ani. Deși căsuțele de joacă sunt sigure, este bine ca în cazul celor mai mici, părinții să supravegheze jocul cu atenție.

Pot fi folosite și în interior?

Da, căsuțele de exterior de joacă pentru copiii pot fi folosite și în interior, dacă spațiul permite. Acestea sunt făcute pentru a rezista la intemperii (soare, ploaie, vânt), însă pot fi folosite fără probleme și în interiorul unei case sau al unui apartament.

Se montează/ demontează facil?

Unul dintre avantajele de bază ale căsuțelor de joacă este faptul că se montează, demontează, respectiv depozitează, extrem de facil. Căsuțele sunt proiectate pentru joaca în grădină, parcuri, la bunici în curte, însă în casele unde există un living mare, puteți improviza un loc de joacă, la ocazii speciale, grație montajul facil.

Există recomandări speciale de întreținere?

Căsuțele de joacă sunt confecționate din materiale care se curăță ușor - plastic, iar în cazul unor modele care au și plasă - textil. Prin urmare, atât plasa de siguranță, precum și elementele din plastic se vor curăța ușor și rapid, căsuța putând fi utilizată din nou, în cel mai scurt timp.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Cea Mai Bună Vatră de Foc pentru Terasă sau Grădină
Vatră de foc cu lemne de pus pe terasă sau în grădină

Decorează-ți grădina sau terasa cu o vatră de foc pe lemne. O poți folosi atât pentru decor, încălzire în nopțile răcoroase afară sau chiar pentru gătit.

Cel Mai Bun Pat De Grădină
Cel mai bun pat de grădină

Nimic nu e mai relaxant decât un somn de prânz în aer liber, direct la tine pe terasă / în grădină. Află ce fel de paturi de grădină poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe