Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii

Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 61 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-i iei copilului o căsuță de joacă pentru grădină?

Petrecerea timpului liber afară, la aer curat nu doar că este mai sănătos, dar ajută și la explorarea mediului înconjurător, alături de dezvoltarea abilităților diverse. Dacă dispui de curte, dacă micuțul merge des la bunici sau dacă pur și simplu, mergeți des la iarbă verde, este o idee bună să investești într-o căsuță de joacă pentru grădină. Fie că este vorba despre băieți sau fete, aceste căsuțe sunt apreciate de toți copiii. Nu este nevoie decât să respecți recomandarea vârstei minime de utilizare, iar copiii se vor putea juca în siguranță. Se montează și demontează ușor, iar întreținerea și curățarea nu necesită operațiuni complexe - materialele permit ștergerea cu o lavetă simplă.

Modelele complexe permit desfășurarea mai multor activități, mai multe jocuri, însă chiar și cele mai simple modele asigură jocul în siguranță. Jocul în aer liber în căsuța de grădină contribuie la mișcarea fizică a celui mic, la coordonarea mișcărilor, dobândirea spiritului de echipă atunci când se joacă și cu alți copii, precum și la dezvoltarea imaginației.

Modele ieftine de căsuțe de joacă pentru copii

Cel mai bun

Casuta cu Bucatarie

 • Căsuță și Bucătărie inclusă
 • Dimensiuni reduse
 • Perfectă pentru interior și exterior
 • Pereții sunt din plastic solid
 • Rezistentă la intemperii
Verifică prețul

Cu un spațiu de joacă potrivit, copii vor putea să își exerseze și abilitățile de socializare, jucându-se și cu alți copii. Căsuța cu bucătărie, include toate accesoriile unei bucătării de vară și are un design deosebit, modern și viu colorat, perfect pentru fetițe și băieți. Căsuța este confecționată dintr-un material de plastic solid și de calitate, cu colțuri rotunjite pentru protecția copiilor, pentru că vârsta recomandată este de peste 2 ani; Căsuța vine la pachet și cu bucătărie de vară pozționată în colț și este dotată cu o chiuvetă cu robinet.

Premium

Casuta Alice

 • Are ușă și ferestre asimetrice
 • Este confecționată din lemn
 • Timpul de asamblare este de 45 min
 • Are un design modern
 • Sistemul de asamblare este modular
Verifică prețul

Un loc de joacă sigur cu un design modern, căsuța Alice este prima căsuță adevarată de mărime mică, din lemn, cu ușă și ferestre asimetrice. Această asimetrie este foarte apreciată de micuți și plăcută atractivă pentru părinți, încadrându-se foarte bine în peisajul curții tale. Căsuța prezintă avantajul de a se poate "transforma" în căsuță de tip Robin. Căsuța este realizată 100% lemn certificat FSC de calitate, iar sistemul modular permite asamblarea într-un timp relativ scurt, de numai 45 de minute.

Centru de Joaca Fun Center, Smoby

 • Design unic și de calitate
 • Jucărie multifuncțională
 • Ajută la dezvoltarea creativitatii, imaginației
 • Rezistentă la condițiile meteorologice
 • Se pot juca mai mulți copii deodată
Verifică prețul

Acest centru de joacă Smoby este o jucărie multifuncțională potrivită pentru orice copil începând cu vârsta de 2 ani. Designul pentru acest spațiu de joacă pentru exterior este unic pentru că inglobează 5 jucării. Este format din tobogan, căsuță, coș de baschet, cățărător, poartă de fotbal și căsuță de picnic. Este suficient de rezistent pentru a fi folosit de mai mulți copii odată, este extrem de stabil, rezistent la condițiile meteorologice și datorită protecției UV își va menține culorile strălucitoare și va arăta identic după mai mulți ani.

Casuta de joaca pentru copii M-Toys Magic, roz / mov

 • Căsuță de joacă interactivă
 • Durată lungă de utilizare
 • Atrăgătoare
 • Materiale inofensive
 • Un cadou minunat
Verifică prețul

Căsuța de joacă M-Toys Magic va deveni locul preferat de joacă al oricărui, oferindu-i propriul spațiu în care care iși va putea da frâu liber imaginației și își va putea desfășura jocurile și activitățile cu multă bucurie. Căsuța poate fi folosită atât în interior cât și în exterior, materialul din care este fabricată fiind de foarte bună calitate, rezistent la razele UV și intemperii. Căsuța este ușor de asamblat și culorile vesele îi vor atrage pe cei mici. Designul căsuței susține dezvoltarea imaginației copiilor.

Prima mea casuta de joaca Little Tikes, albastra

 • Căsuță de joacă interactivă
 • Durată lungă de utilizare
 • Materiale rezistente și inofensive
 • Montare și demontare facilă
 • Design portabil
Verifică prețul

Cu un acoperiș interesant și stabil, cu o ușă amuzantă, acest model de căsuță sigur va fi pe placul oricărui copil. Jocurile vor arata altfel cu căsuța pentru copii de la Little Tikes! Modelul include 3 ferestre ce se pot închide, ușă funcțională, măsuță rabatabilă, telefon și obloane. Are structura stabilă și se poate monta sau demonta foarte ușor. Acest produs este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între între 18 luni și 5 ani. Așadar cheamă toți prietenii celui mic în vizită și dă drumul distracției.

Întrebări frecvente de căsuțele de joacă de exterior pentru copii

Contribuie la însușirea anumitor abilități?

Căsuțele de joacă pentru exterior, oricât de simplu sau complex ar fi modelul, sunt o variantă sigură de joacă la aer curat, prilej cu care își vor îmbogăți imaginația. Totodată, dobândesc abilități de coordonare a mișcărilor, elchilibru și exersează capacitatea de concentrare.

Care este vârsta minimă la care un copil poate să se joace într-o astfel de căsuță?

Pentru a afla exact vârsta recomandată de joacă într-o căsuță, este important să citești specificațiile oferite de producător. Totuși, cele mai multe branduri menționează ca micii utilizatori să aibă peste 3 ani. Deși căsuțele de joacă sunt sigure, este bine ca în cazul celor mai mici, părinții să supravegheze jocul cu atenție.

Pot fi folosite și în interior?

Da, căsuțele de exterior de joacă pentru copiii pot fi folosite și în interior, dacă spațiul permite. Acestea sunt făcute pentru a rezista la intemperii (soare, ploaie, vânt), însă pot fi folosite fără probleme și în interiorul unei case sau al unui apartament.

Se montează/ demontează facil?

Unul dintre avantajele de bază ale căsuțelor de joacă este faptul că se montează, demontează, respectiv depozitează, extrem de facil. Căsuțele sunt proiectate pentru joaca în grădină, parcuri, la bunici în curte, însă în casele unde există un living mare, puteți improviza un loc de joacă, la ocazii speciale, grație montajul facil.

Există recomandări speciale de întreținere?

Căsuțele de joacă sunt confecționate din materiale care se curăță ușor - plastic, iar în cazul unor modele care au și plasă - textil. Prin urmare, atât plasa de siguranță, precum și elementele din plastic se vor curăța ușor și rapid, căsuța putând fi utilizată din nou, în cel mai scurt timp.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Turn De Învățare Pentru Copii
Cel mai bun turn de învățare pentru copii

Ai un copil curios de tot ce faci prin casă? Turnul de învățare poate fi folosit în bucătărie, grădină, garaj și ține copilul într-un loc sigur în timp ce se uită cum îți faci treaba.

Cea Mai Bună Umbrelă De Grădină
Cea mai bună umbrelă de grădină

Tuturor ne place soarele dar câteodată ce e prea mult strică. Montează-ți o umbrela în grădină sau pe terasă și te poți bucura de statul în aer liber chiar dacă soarele bate puternic.

Cel Mai Bun Coteț pentru Găini Gata Construit
Cel mai bun coteț pentru găini gata construit

Ai nevoie de un coteț pentru păsări dar nu găsești meșteri pentru construcție? Cumpără un coteț gata construit pe care-l poți instala singur în câteva minute.

Cel Mai Bun Pat De Grădină
Cel mai bun pat de grădină

Nimic nu e mai relaxant decât un somn de prânz în aer liber, direct la tine pe terasă / în grădină. Află ce fel de paturi de grădină poți cumpăra online.

Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe