Cea Mai Bună Pompă De Butoi

Cea mai bună pompă de butoi

Modificat la 09 iunie 2021
Articol evaluat de 22 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Helena Agape
Helena Agape

Cum te poate ajuta o pompă de butoi?

Udarea stabilă este cheia obținerii unei recolte abundente din paturile de grădină. Dacă în zilele ploioase vremea are grijă de plante, atunci în lunile călduroase este în funcție de grădinari înșiși să decidă, folosind găleți și udări pentru aceasta. Utilizarea echipamentelor de pompare ajută la facilitarea lucrărilor.

Piața oferă diverse pompe pentru udarea grădinii, însă pompa de butoi este o mașină de pompare care este scufundată în apă și foarte ușor de utilizat. Ele sunt utilizate în împingerea apei până la suprafață. Unul dintre avantaje reprezintă eficiența în ceea ce privește funcționalitatea și consumul de energie.

Deoarece sunt scufundate, nu creează zgomot ca mașinile obișnuite de pompare. Iar când vine vorba de siguranță, trebuie doar să verifici pe cutie pentru că standardele lor de siguranță, sunt foarte ridicate, fiind astfel foarte sigure, deoarece majoritatea componentelor periculoase sunt scufundate în apă. Astfel de pompe sunt utile pentru butoaiele cu apă de ploaie, sau cu apa de inundații, gropi de închidere, rezervoare și chiar piscine.

Cea mai bună pompă de butoi

Cel mai bun

Pompa de butoi cu motor electric 150 L/min 550W KraftDele KD1165 TBC

Diametrul mic al tijei de pompare permite golirea recipientelor cu orificii de dimensiuni reduse. Kitul de pompare este compus din motor, pompă, furtun de 2 m și pistol de descărcare și cântărește doar 2 kg, ceea ce îl face foarte ușoară și incredibil de mobil. Pompa este fabricată din aliaj de aluminiu și este echipată cu un motor electric, decent, cu o putere de 550W.
Verifică prețul

Pompa de butoi KraftDele cu motor electric KD1159 pentru descarcarea unor cantități mici, pentru că are un debit 150Litri/ min, din canistre și butoaie de maxim 200 Litri.

la buget

Pompa pentru apa de ploaie VRP 4000C Villager VL055365

Pompa VILLAGER VRP 4000 C este fabricată din materiale de calitate și asigură o viață îndelungată și o funcționare foarte liniștită. Motorul electric de o capacitate de 400 W poate pompa apa de lao adâncime maximă de aspirare de 7 m și o poate pulsa la o înălțime maximă de ridicare de 18 m, ceea ce o face perfectă pentru o utilizare în gospodărie.
Verifică prețul

VRP 4000C este o pompă practică de butoi de 400W ideală pentru pomparea apei de utilitate din butoaie și alte recipiente. Debitul maxim al pompei de butoi este de 4000 litri pe oră.

Premium

Pompa pentru butoi Karcher BP 1 Barrel Set, 400 W, 3800 l/h, 1.1 Bar

Se alimentează electric și poate fi introdusă direct într-un butoi cu apă curată sau într-un bazin. Are o putere de 400W și are o capacitate de 3800L/oră la o presiune de 1. 1bari. Poate fi luată oriunde, având o greutate de doar 4. 6kg și o lungime a cablului de alimentare de 15m. Este simplu de utilizat și extrem de practic și la îndemână.
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o pompă pentru a uda florile din grădină sau gazonul proaspăt tuns, atunci această pompă pentru butoi de la KARCHER este ideală pentru tine.

Pompa submersibila pentru irigat din butoi, 350W, 230V, Gude, 94617

De asemenea, rotorul pompei este unul fiabil de la Noryl. Chiar dacă cântărește numai 4 kg, pentru a fi transportată ușor, pompa este dotată cu mânere de transport ergonomice. Dacă te-ai decis asupra acestei pompe va trebui să ai în vedere că vasul cu apă trebuie să fie unul curat, iar apa să nu conțină impurități cu diametru mai mare de 3 mm.
Verifică prețul

Pompa submersibilă pentru irigat din butoi, Gude 94617 este ideală pentru irigarea grădinii cu apă de ploaie. Pompa are o carcasă din plastic rezistent la impact și un comutator plutitor reglabil cu variator.

Întrebări frecvente despre pompele de butoi

Unde se pot utiliza pompele de butoi ?

O pompă de butoi poate fi utilizată atât pentru uz comercial, cât și pentru uz personal. Poate să fie utilizată ca pompa de drenare la captarea apei sau la pomparea de apă din butoi.

Ce lungime au cablurile unei pompe de butoi ?

O pompă de butoi submersibilă bună trebuie să aibă un cablu propriu care să corespundă cerințelor tale, dar trebuie să fie impermeabil pentru a preveni scurtcircuitul.

Pompele de butoi sunt ușor de transportat ?

Luându-l după mâner, este convenabil să îl muți în jurul casei și să îl montezi unul câte unul pe butoaiele amplasate. Greutatea unității este între 2-4 kg.

Pompele de butoi au regulator de presiune ?

Majoritatea modelelor sunt echipate cu un regulator de presiune, cu ajutorul acestuia este convenabil să setazi presiunea necesară pentru muncă.

Pompele de butoi se pot utiliza la pomparea apei curate ?

Da, se pot utiliza la scoaterea apei curate din rezervor, pentru că filtrele și celelalte componente interne îi permit, dar trebuie verificată fișa producătorului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Programator de Irigații pentru Grădină
Cel mai bun programator de irigații pentru grădină

Apa este elementul cel mai important de care are nevoie grădina ta pentru a fi sănătoasă și îngrijită. Programatorul de irigații te scapă de efort și de bătăi de cap pentru acest aspect.

Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică
Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Stai la bloc sau la curte și îți dorești un colt de relaxare numai al tau? Balansoarele suspendate tip scoică pot fi locul perfect de citit sau tras un pui de somn la prânz.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cel Mai Bun Despicător de Lemne Electric
Cel mai bun despicător electric de lemne pentru uz casnic

Ai obosit să mai spargi lemnele sau e greu să găsești persoane în sat care să o facă în locul tău? Acum există aceste aparate numite despicătoare electrice de lemne cu ajutorul căruia poți fără efort să spargi buștenii în bucăți gata de pus în sobă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe