Cea Mai Bună Pompă De Recirculare Pentru Piscină

Cea mai bună pompă de recirculare pentru piscină

Modificat la 10 ianuarie 2022
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce ai nevoie de o pompă de recirculare pentru piscină?

Atunci când avem o piscină sau dorim să alegem un bazin pentru înot, un aspect foarte important la care ne gândim cu mare atenție este reprezentat de calitatea apei în care vom înota. Aceasta trebuie să fie curată, dezinfectată și filtrată cu echipamente adecvate și cât mai performante.

Una dintre cele mai bune soluții disponibile pe piață este reprezentată de pompă de recirculare pentru piscină. Pentru igienizarea apei este nevoie de achiziția unei pompe adecvate volumului de apă care trebuie tratat și cât mai performantă. Alegerea unei pompe cât mai bune este esențială pentru a te bucura de o apă cât mai curată. Pompa pentru piscină asigură circulația apei care trebuie reciclată pentru curățare.

Acesta are rolul de a aspira apa din bazin, de a o trimite în filtru, unde va fi curățată și apoi de a o întoarce în piscină prin duzele de refulare. Pentru a asigura o epurare eficientă aceasta trebuie să fie aleasă în funcție de mărimea piscinei, de lungimea acesteia și de dimensiunea țevilor. În funcție de aceste detalii trebuie optat pentru o pompă cu putere adecvată și cu un consum cât mai bun de energie.

Cea mai bună pompă de recirculare pentru piscină

Cel mai bun

Pompă de filtrare pentru piscină 1500 galoane (5.299 L)

 • Capacitate mare de filtrare;
 • Puternică;
 • De calitate;
 • Eficientă;
 • Practică.
Verifică prețul

A avea propria ta piscină este un lux care te ajută să te relaxezi chiar și de acasă. Totuși pentru a avea o piscină curată cu apă limpede pe care o poți folosi oricând, ai nevoie de o pompă de filtrare pentru piscină. Aceasta te ajută să filtrezi 1500 galoane adică 5299 litri de apă. Este ideală pentru piscine supraterane și pentru a menține apa curată în piscină ai nevoie ca filtrul să funcționeze 8 ore pe zi. Este foarte ușor de instalat și operat doar înlocuirea periodică a cartușului este necesară.

la buget

Această pompă de filtrare a apei din piscină este extrem de eficientă și practică, întrunind numeroase avantaje. Este foarte ușor de instalat și nu necesită personal calificat în acest sens. Se conectează simplu la cele două furtunuri de la piscină (unul pe partea superioară, iar celălalt la partea inferioară). Este esențial să ai în vedere ca pompa să nu fie conectată la rețeaua de electricitate atunci când conectați aceste furtunuri la piscină. Are nevoie de o întreținere minimă, iar apa va fi curățată foarte bine.

Premium

vidaXL Pompă filtru cu nisip 400 W 11000 l/h

 • Debit mare
 • Rezervor durabil
 • Utilă
 • Rezistentă
 • Putere mare
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de apă curată în piscină și nu ai un sistem de apă bine pus la punct, ai nevoie de accesorii suplimentare. Aici vorbim despre o pompă de filtru cu nisip care te va ajuta să menții curată apa piscinei. Acest filtru cu nisip poate filtra 11000 litri pe oră și a fost prevăzut cu un rezervor durabil care rezistă la coroziune deoarece nu este deloc afectat de influența acidă a apei clorinate din piscină. A fost prevăzut cu o supapă multiport pentru un control cât mai facil și un manometru ușor de citit.

Pompă de filtrare pentru piscină 600 galoane (2.271L)

 • Rezistentă
 • Utilă
 • Debit mare
 • Capacitate mare
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Pompă de filtrare pentru piscină 600 galoane (2.271L) este un lucru indispensabil pentru tine, dacă ai o piscină acasă. Pentru ca să te bucuri mult timp de o piscină îngrijită și frumoasă, iar apa în ea să fie mereu ccurată și bună de utilizare ai numaidecât nevoie de o pompă de filtrare pentru scoaterea impurităților din apă, este nevoie doar de 8h pe zi de funcționare a pompei. Acest filtru este ușor de instalat și operat el necesita doar înlocuirea periodică a cartușului pentru a te bucura de apă curată a piscinei toată vara.

vidaXL Pompă de piscină cu temporizator, negru, 0,25 CP, 8000 L/h

 • Debit mare
 • Temporizator inclus
 • Practică
 • Rezistentă
 • Putere mare
Verifică prețul

Această pompă va menține foarte curată apa piscinei tale supraterane. Este eficientă și robustă, realizată din oțel și plastic și va fi durabilă și rezistentă la clor pe tot parcursul funcționării. Pompa este echipată cu un arbore din oțel inoxidabil. Are un motor extrem de puternic, iar un alt avantaj este faptul că poate funcționa la un nivel scăzut de zgomot. Este foarte practică și datorită faptului că dispune de opt temporizatoare și două moduri de funcționare (modul continuu și modul ciclu unic).

Pompa Recirculare cu Filtru Bestway pentru Filtrare Apa Piscina, Debit 2006 L/H

 • Eficientă;
 • Debit mare;
 • Materiale de calitate;
 • Simplu de utilizat;
 • Utilă.
Verifică prețul

Pompă Recirculare cu Filtru Bestway pentru Filtrare Apă Piscină, Debit 2006 L/H, aceasta îți va asigura apă curată în piscina ta, pe toata perioada de folosire a acestuia, ea îți va filtra apa în fiecare zi ce asigură confort și stare de siguranță. Utilizarea unui dispozitiv de filtrare garantează, mai presus de toate, siguranța și plăcerea de a petrece timpul liber sau de relaxare în piscina ta, acasă. De asemenea, permite o utilizare mai îndelungată a apei, reducând astfel costurile și timpul asociat reumplerii piscinei.

Pompă electrică pentru piscină 500 W, Albastră

 • Putere mare;
 • Eficientă;
 • Practică;
 • Ușor de folosit;
 • De calitate.
Verifică prețul

Pentru a menține apa din piscină mereu curată, asigură-te că alegi o pompă electrică de bună calitate, rezistentă și durabilă, la fel ca aceasta. Pompa dispune de un filtru încorporat, care are un capac transparent cu ajutorul căruia se poate urmări foarte simplu cantitatea de murdărie acumulată. Carcasa pompei este realizată din plastic ranforsat și poate funcționa pe orice fel de vreme pentru mult timp. Pompa are un motor puternic, caracterizat prin eficiență maximă. Un alt avantaj este faptul că nivelul de zgomot este foarte redus.

Întrebări frecvente despre pompele electrice pentru piscină

Din ce este alcătuită o pompă electrică pentru piscină?

O pompă pentru piscină este alcătuită din 3 elemente: un prefiltru pentru reținerea impurităților mari, un corp, alcătuit dintr-o turbină care pune apa în circulație și un motor, ce poate fi monofazic sau trifazic.

Cum se alege o pompă electrică pentru piscină?

Există mai multe variante de produs, cu debt, putere și amperaj variat. În funcție de necesități și de recomandările constructorului se poate opta pentru una cât mai potrivită. Prețul, bineînțeles că va fluctua în funcție de calitate.

O pompă electrică pentru piscină asigură calitatea apei?

Pentru a garanta calitate apei din piscină la fel de important este să fie ales și un sistem de filtrare a apei cât mai potrivit. De performanța acestuia va depinde calitatea apei, frecvența înlocuirii apei și bugetul alocat pentru întreținere.

Se pot folosi mai multe pompe electrice la o piscină?

Numărul de pompe depinde de designul piscinei și de capacitatea acesteia. Pentru o eficiență maximă trebuie să ai în vedere ca volumul de apă din piscină să poată fi complet recirculat în 6-8 ore.

O pompă electrică pentru piscină este sigură pentru utilizatorii piscinei?

Chiar dacă o pompă electrică pentru piscină este un dispozitiv care funcționează simultan cu apă și cu energie electrică, poți sta liniștit deoarece au fost create ținându-se cont de aspectul acesta. Astfel, pompele au fost echipate cu sisteme de siguranță foarte bune care, în cazul unei posibile defecțiuni, opresc alimentarea cu energie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă
Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Petreci mult timp vara în grădină și vrei să te poți răcori cu un duș? Un duș solar se instalează foarte ușor și folosește lumina soarelui pentru a încălzi apa la o temperatură confortabilă.

Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior
Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Ai probleme cu șobolanii prin curte, garaj sau grădină? Află care sunt cele mai bune aparate non-toxice împotriva rozătoarelor.

Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Cel Mai Bun Generator de Curent pentru Uz Casnic
Generatoare de curent electric pentru vile și gospodării

Vrei să fii sigur că nu vei mai rămâne fără curent în timpul furtunilor sau a perioadelor când rețeaua e supra încărcată? Cu tehnologia de astăzi îți poți permite și tu un generator bun și de calitate.

Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe