Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie

Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți instalezi un rezervor de apă de ploaie?

Apa de ploaie poate fi colectată ușor și întrebuințată în orice activitate sau pentru orice necesitate. Pentru acumularea acesteia, utilizează un rezervor de apă de ploaie, care te va scuti de unele cheltuieli de achiziționare a acestei resurse indispensabile. Acest rezervor este facil de montat oriunde, la suprafață sau în interiorul pământului, și reprezintă o alternativă eficientă de depozitare a apei acumulate.

De-asemenea, acestea sunt confecționate din materiale rezistente la factorii externi și la coroziune, având o durată lungă de viață și scutind utilizatorul de costuri privind întreținerea. Dintre brand-urile care au dezvoltat produse sigure și calitative, menționăm Valrom, Garantia, Eco Rotary, Strend, Natura Ocean, ș.a.

Rezervoarele de apă de ploaie sunt perfecte pentru a folosi apa de ploaie, într-un mod facil și eficace, la diferite activități precum: irigarea grădinii sau a curții, spălarea mașinii sau a oricăror alte lucruri, dar și pentru a curăța pavajul și animăluțele de companie.

Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Cel mai bun

Rezervor de apă de ploaie rabatabil cu cep, 1250 L

Partea de acces superioară și partea de evacuare inferioară țin la distanță murdăria și insectele. În plus, este inclus un cep pentru eliberarea apei și se poate conecta la un furtun pentru udarea grădinii. Acest butoi poate fi pliat fără efort, pentru a fi depozitat cu ușurință în garaj sau în șopron, atunci când nu este utilizat.
Verifică prețul

Acest butoi de apă de ploaie este fabricat dintr-un cadru de PVC și o țesătură de plasă anti-coroziune, care este rezistentă și durabilă. Poate rezista împotriva crăpării și despicării, chiar și în timpul iernilor reci.

la buget

Rezervor cu filtru / butoi de grădină pentru apa de ploaie Keter, 220 l, gri

Este inclus și un filtru, care asigură puritatea permanentă a apei. Brandul Keter israelian apelează la materiale care rezistă vremii capricioase și la utilizarea frecventă pentru toate produsele sale. Întregul proces de producție este ecologic și se bazează pe reciclare. Fabricat dintr-un material plastic rezistent, asigură o viață de lungă durată.
Verifică prețul

Acest butoi cu capacitatea cilindrică de 220 litri este destinat utilizării în gospodărie, pentru grădină. Poate fi depozitat pentru umplerea cu apă de ploaie de la streașina casei sau pentru depozitarea apei lângă straturile de legume.

Premium

Rezervor Ibc Palet plastic 1000 l

Capacitățile standardizate sunt de 640 litri și 1000 litri. Pubelele sunt alcătuite în interior din material plastic, dintr-o ramă exterioară de protecție și o paletă. În partea de sus se află orificiul de încărcare, iar jos este situat robinetul de evacuare. Este rezistent la chimicalele agresive, poate fi folosit mai ales în gospodărie.
Verifică prețul

Acest rezervor din plastic are o capacitate cilindrică ce măsoară 1000 de litri. Este destinat pentru depozitarea materialelor lichide, inclusiv a materialelor periculoase și materialelor inflamabile.

Nature Butoi de apă de ploaie, antracit, 168 L

Acest butoi de apă de ploaie are un design modern și se potrivește perfect în orice peisaj datorită materialul din care este confecționat: polietilenă cu aspect de antracit. Are o densitate ridicată și este tratat anti-UV. Are o capacitate de 168 litri și este folosit pentru colectarea apei pentru a fi folosită în perioadele toride și secetoase. În general poate fi așezat pe podea, dar poate fi montat și pe perete.
Verifică prețul

Apa de ploaie este de departe printre cele mai bune ape pe care le poți folosi la irigat pentru a avea rezultate mai bune.

Rezervor 200 L, ECD Germany, pentru apa de ploaie, cu robinet, pliabil, verde

Este ideal pentru a colecta apa de ploaie cu un minim de efort din partea ta. Acest rezervor de apă a fost dotat cu un robinet pentru a putea lua rapid apă din el. Este pliabil și poate fi ușor instalat, dar și depozitat. Este de culoarea verde și este un produs cu un raport calitate - preț ridicat.
Verifică prețul

Acest rezervor de apă are o capacitate mare de 200 litri de care te poți folosi oricând. A fost realizat în Germania și este un produs de înaltă calitate care îți oferă o lungă durabilitate în timp.

Rezervor 200 L, ECD Germany, pentru apa de ploaie, cu robinet, pliabil, negru

De aceea, acest rezervor de 200 litri este ideal pentru colectarea apei. Arată ca un bazin de apă, este fabricat din PVC în Germania și include un robinet simplu și unul de scurgere pentru a lua apă mai ușor. De asemenea, este pliabil și de culoarea neagră. Este extrem de rezistent datorită materialului PVC și a celor 5 stâlpi de susținere din PVC.
Verifică prețul

Apa de ploaie este extrem de benefică și poate fi utilizată în mai multe scopuri. Oamenii din vechime o foloseau pentru a se spăla pe cap și unii o mai folosesc și astăzi.

Întrebări frecvente despre rezervoarele de apă de ploaie

De ce să utilizezi un rezervor de apă de ploaie?

Apa de ploaie este, de fapt, o apă pură, fără minerale și alte săruri, care, de cele mai multe ori, fără filtrare nu pot fi utilizate ca apă potabilă. Un rezervor de apă de ploaie este perfect pentru economisirea apei și acumularea acesteia, pentru a fi folosită la irigarea grădinii sau pentru alte necesități, nefiind nevoie de a extrage această resursă de altundeva.

Care sunt avantajele unui rezervor de apă de ploaie?

Majoritatea rezervoarelor de apă de ploaie oferă avantajul economisirii de apă, într-un mod eficient și foarte ușor. Acestea sunt rezistente la factorii externi, având o stabilitate înaltă, perfectă chiar și pentru ploile torențiale. Totodată, rezervoarele de apă pot fi ușor manevrate și instalate, acestea având o greutate redusă.

În ce locuri poate fi instalat un rezervor de apă de ploaie?

Un rezervor de apă de ploaie poate fi instalat în curte, gradină sau oriunde în afara casei, fiind posibilă încorporarea acestuia în sol, datorită rezistenței materialelor din care acesta este confecționat, la factorii externi. Rezervoarele cu capacitate mai mică, pot fi amplasate și manevrate spre folosință chiar în casă, pentru ca resursa de apă să poată fi mai aproape de întrebuințări.

Care este capacitatea unui rezervor de apă de ploaie?

Capacitatea unui rezervor de apă de ploaie, pe piață, diferă în funcție de mărimea efectivă a rezervorului, dar și de producătorul acestuia. Așadar, vei putea găsi rezervoare cu o capacitate de 300 l, 500 l,1000 l, 2000 l, 3000 l, și vei putea alege, din această gamă, cel potrivit ție și necesităților tale ca individ sau ca companie.

Ce tipuri de rezervoare de apă de ploaie există?

Pe piață există mai multe tipuri de rezervoare de apă de ploaie, ce diferă în dependență de țara de origine, producător sau de model. Ca forma acestuia, distingem rezervoare de apă de ploaie ovale, vertical cilindrice, orizontal cilindrice, vertical rectangular, ș.a. În principiu, acestea se aleg în funcție de locul de așezare sau montare. Așadar, având în vedere o formă preferată sau locul în care se va instala acesta, vei putea alege un anumit rezervor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Moară De Mălai Și Făină
Cea mai bună moară de mălai și făină

Vrei să-ți faci singur făină sau mălai acasă și să nu depinzi de mersul la moară? Află care este cea mai bună moară de grâu și porumb pe care o poți folosi acasă.

Cel Mai Bun Sistem de Răcire Terasă cu Ceață
Cel mai bun sistem de răcire terasă cu ceață

Vrei să-ți petreci zilele călduroase de vară pe terasă și să nu te deranjeze căldura? Cumpără și instalează-ți un sistem de răcire pe bază de ceață.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Cișmea De Grădină
Cea mai bună cișmea de grădină

O cișmea în propria grădină are atât rol funcțional însă și unul decorativ. Alege una în ton cu design-ul curții tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe