Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie

Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Modificat la 30 martie 2021
Articol evaluat de 32 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți instalezi un rezervor de apă de ploaie?

Apa de ploaie poate fi colectată ușor și întrebuințată în orice activitate sau pentru orice necesitate. Pentru acumularea acesteia, utilizează un rezervor de apă de ploaie, care te va scuti de unele cheltuieli de achiziționare a acestei resurse indispensabile. Acest rezervor este facil de montat oriunde, la suprafață sau în interiorul pământului, și reprezintă o alternativă eficientă de depozitare a apei acumulate.

De-asemenea, acestea sunt confecționate din materiale rezistente la factorii externi și la coroziune, având o durată lungă de viață și scutind utilizatorul de costuri privind întreținerea. Dintre brand-urile care au dezvoltat produse sigure și calitative, menționăm Valrom, Garantia, Eco Rotary, Strend, Natura Ocean, ș.a.

Rezervoarele de apă de ploaie sunt perfecte pentru a folosi apa de ploaie, într-un mod facil și eficace, la diferite activități precum: irigarea grădinii sau a curții, spălarea mașinii sau a oricăror alte lucruri, dar și pentru a curăța pavajul și animăluțele de companie.

Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Cel mai bun

Rezervor de apă de ploaie rabatabil cu cep, 1250 L

Partea de acces superioară și partea de evacuare inferioară țin la distanță murdăria și insectele. În plus, este inclus un cep pentru eliberarea apei și se poate conecta la un furtun pentru udarea grădinii. Acest butoi poate fi pliat fără efort, pentru a fi depozitat cu ușurință în garaj sau în șopron, atunci când nu este utilizat.
Verifică prețul

Acest butoi de apă de ploaie este fabricat dintr-un cadru de PVC și o țesătură de plasă anti-coroziune, care este rezistentă și durabilă. Poate rezista împotriva crăpării și despicării, chiar și în timpul iernilor reci.

la buget

Rezervor cu filtru / butoi de grădină pentru apa de ploaie Keter, 220 l, gri

Este inclus și un filtru, care asigură puritatea permanentă a apei. Brandul Keter israelian apelează la materiale care rezistă vremii capricioase și la utilizarea frecventă pentru toate produsele sale. Întregul proces de producție este ecologic și se bazează pe reciclare. Fabricat dintr-un material plastic rezistent, asigură o viață de lungă durată.
Verifică prețul

Acest butoi cu capacitatea cilindrică de 220 litri este destinat utilizării în gospodărie, pentru grădină. Poate fi depozitat pentru umplerea cu apă de ploaie de la streașina casei sau pentru depozitarea apei lângă straturile de legume.

Premium

Rezervor Ibc Palet plastic 1000 l

Capacitățile standardizate sunt de 640 litri și 1000 litri. Pubelele sunt alcătuite în interior din material plastic, dintr-o ramă exterioară de protecție și o paletă. În partea de sus se află orificiul de încărcare, iar jos este situat robinetul de evacuare. Este rezistent la chimicalele agresive, poate fi folosit mai ales în gospodărie.
Verifică prețul

Acest rezervor din plastic are o capacitate cilindrică ce măsoară 1000 de litri. Este destinat pentru depozitarea materialelor lichide, inclusiv a materialelor periculoase și materialelor inflamabile.

Nature Butoi de apă de ploaie, antracit, 168 L

Acest butoi de apă de ploaie are un design modern și se potrivește perfect în orice peisaj datorită materialul din care este confecționat: polietilenă cu aspect de antracit. Are o densitate ridicată și este tratat anti-UV. Are o capacitate de 168 litri și este folosit pentru colectarea apei pentru a fi folosită în perioadele toride și secetoase. În general poate fi așezat pe podea, dar poate fi montat și pe perete.
Verifică prețul

Apa de ploaie este de departe printre cele mai bune ape pe care le poți folosi la irigat pentru a avea rezultate mai bune.

Rezervor 200 L, ECD Germany, pentru apa de ploaie, cu robinet, pliabil, verde

Este ideal pentru a colecta apa de ploaie cu un minim de efort din partea ta. Acest rezervor de apă a fost dotat cu un robinet pentru a putea lua rapid apă din el. Este pliabil și poate fi ușor instalat, dar și depozitat. Este de culoarea verde și este un produs cu un raport calitate - preț ridicat.
Verifică prețul

Acest rezervor de apă are o capacitate mare de 200 litri de care te poți folosi oricând. A fost realizat în Germania și este un produs de înaltă calitate care îți oferă o lungă durabilitate în timp.

Rezervor de apa de ploaie 100L

Este fabricat din materiale PVC de înaltă calitate ce ajută utilizatorul să economisească costurile pentru utilizare și întreținere. În partea superioară este dotat cu grilaj pentru oprirea impurităților, pentru a păstra apa curată. Este simplu de utilizat și de instalat, fără a avea nevoie de cunoștințe avansate în acest domeniu.
Verifică prețul

Acest rezervor de apă de ploaie de 100L asigură colectarea apei de ploaie și înmagazinarea acesteia pentru a fi utilizată ulterior la irigarea grădinilor, spălarea automobilului ori pentru spălarea impurităților.

Întrebări frecvente despre rezervoarele de apă de ploaie

De ce să utilizezi un rezervor de apă de ploaie?

Apa de ploaie este, de fapt, o apă pură, fără minerale și alte săruri, care, de cele mai multe ori, fără filtrare nu pot fi utilizate ca apă potabilă. Un rezervor de apă de ploaie este perfect pentru economisirea apei și acumularea acesteia, pentru a fi folosită la irigarea grădinii sau pentru alte necesități, nefiind nevoie de a extrage această resursă de altundeva.

Care sunt avantajele unui rezervor de apă de ploaie?

Majoritatea rezervoarelor de apă de ploaie oferă avantajul economisirii de apă, într-un mod eficient și foarte ușor. Acestea sunt rezistente la factorii externi, având o stabilitate înaltă, perfectă chiar și pentru ploile torențiale. Totodată, rezervoarele de apă pot fi ușor manevrate și instalate, acestea având o greutate redusă.

În ce locuri poate fi instalat un rezervor de apă de ploaie?

Un rezervor de apă de ploaie poate fi instalat în curte, gradină sau oriunde în afara casei, fiind posibilă încorporarea acestuia în sol, datorită rezistenței materialelor din care acesta este confecționat, la factorii externi. Rezervoarele cu capacitate mai mică, pot fi amplasate și manevrate spre folosință chiar în casă, pentru ca resursa de apă să poată fi mai aproape de întrebuințări.

Care este capacitatea unui rezervor de apă de ploaie?

Capacitatea unui rezervor de apă de ploaie, pe piață, diferă în funcție de mărimea efectivă a rezervorului, dar și de producătorul acestuia. Așadar, vei putea găsi rezervoare cu o capacitate de 300 l, 500 l,1000 l, 2000 l, 3000 l, și vei putea alege, din această gamă, cel potrivit ție și necesităților tale ca individ sau ca companie.

Ce tipuri de rezervoare de apă de ploaie există?

Pe piață există mai multe tipuri de rezervoare de apă de ploaie, ce diferă în dependență de țara de origine, producător sau de model. Ca forma acestuia, distingem rezervoare de apă de ploaie ovale, vertical cilindrice, orizontal cilindrice, vertical rectangular, ș.a. În principiu, acestea se aleg în funcție de locul de așezare sau montare. Așadar, având în vedere o formă preferată sau locul în care se va instala acesta, vei putea alege un anumit rezervor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Ghivece
Cel mai bun kit de irigare pentru ghivece

Uiți tot timpul să uzi florile? Automatizează procesul de udare cu ajutorul unui kit de irigare a ghivecelor și nu vei mai avea grija udării plantelor.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cea Mai Bună Vatră de Foc pentru Terasă sau Grădină
Vatră de foc cu lemne de pus pe terasă sau în grădină

Decorează-ți grădina sau terasa cu o vatră de foc pe lemne. O poți folosi atât pentru decor, încălzire în nopțile răcoroase afară sau chiar pentru gătit.

Cea Mai Bună Foreză de Pământ (Motoburghiu)
Cea mai bună foreză de pământ (motoburghiu)

Foreza de tip motoburghiu îți poate fi de ajutor în procesul de plantare a pomilor, a arbuștilor sau pentru a instala stâlpi în domeniul construcțiilor.

Cel Mai Bun Coteț pentru Găini Gata Construit
Cel mai bun coteț pentru găini gata construit

Ai nevoie de un coteț pentru păsări dar nu găsești meșteri pentru construcție? Cumpără un coteț gata construit pe care-l poți instala singur în câteva minute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe