Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii

Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 135 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-i iei copilului o trambulină cu plasă de protecție?

Una din cele mai apreciate activități la locurile de joacă sau în parcuri este săritul în trambulină. De aceea nu vei da greș dacă alegi să cumperi o trambulină de exterior pentru copii și acasă la tine. Pe piață sunt disponibile o multitudine de modele din care să alegi cel mai potrivit model pentru voi. Toate trambulinele de exterior sunt concepute să reziste intemperiilor vremii, așa că nu trebuie să te gândești decât la toată distracția ce urmează. În ceea ce privește siguranța, trambulinele sunt prevăzute cu plase de siguranță suficient de înalte cât să protejeze salturile copiilor. Distracția va fi garantată.

Copiii vor fi mai mult decât încântați să-și cheme prietenii la joacă, pentru că majoritatea modelelor suportă o greutate de până la 100-130 kg. Mai mult, trambulinele cu peste 400 cm diametru pot fi folosite și de adolescenți sau părinți, ceea ce înseamnă că vă puteți juca împreună. Montajul unei astfel de trambuline este relativ simplu, se face cu ajutorul a minim 2 persoane.

Cele mai bune trambuline cu plasă de protecție

Cel mai bun

Trambulina Action

 • Rezistentă la apă și UV
 • Plasă de siguranță
 • Oțel galvanizat foarte rezistent
 • Învelitoare inclusă
 • Ideală pentru curte
Verifică prețul

Trambulina cu suprafața elastrică, cu diametrul de 244 cm și scară de oțel, este ideală pentru a fi folosită în curte, fiind foarte rezistentă la intemperii (apă și razele UV, păstrându-și culorile și proprietățile fizice un timp îndelungat). Materialul suprafeței de sărit este fabricat ăn SUA, este foarte rezistent, iar rama din oțel galvanizat oferă extra siguranță și rezistență. Trambulina are și plasă de siguranță pentru prevenirea căderilor în afara acesteia. Produsul trebuie asamblat, toate instrucțiunile și părțile necesare sunt incluse în pachet.

Premium

Trambulină Essential 420 Verde cu Plasă de Protecție DOMYOS

 • Material transparent
 • 90 de arcuri
 • Stabilitate
 • Rezistență
 • Protecție anti-șoc
Verifică prețul

Trambulina de la DOMYOS este fabricată din materiale extrem de rezistente, are dimensiuni bogate, fiind foarte spațioasă și cântărește 90 de kilograme. Arcurile sunt extrem de ferme și sunt acoperite cu o spumă groasă de protecție, evitând astfel eventuale accidentări. Este protejată de jur-împrejur cu plasă rezistentă de protecție, fiind recomandat a fi înlocuită la fiecare3 ani. De asemenea se recomandă depozitarea la loc sigur a acesteia, în perioada rece, pentru a fi ferită de intemperii.

la buget

Sportmann Fun

 • Design compact
 • Atât pentru exterior cât și interior
 • Cadru rezistent la coroziune
 • Plasă de aiguranță inclusă
 • Arcuri solide
Verifică prețul

Trambulina Sportmann Fun 140 cm este cadoul ideal pentru cei mici, dimensiunile sale compacte o fac potrivită atât pentru exterior cât și pentru interior. Acest produs are diametrul de 140 cm, ocupând puțin spațiu, fiind în același timp foarte ușor de demontat/montat dar și depozitat! Suprafața de sărit este realizată din polipropilenă, rezistă la razele UV și se prinde de cadrul de bază cu ajutorul celor 30 de arcuri incluse în pachet. Acest produs include și o plasă de siguranță care se montează ușor și rapid!

Trambulină OCTOGONALĂ 300 DOMYOS

 • Ușor de folosit
 • Calitate ridicată
 • Diametru de 64 arcuri
 • Stabil
 • Protecție
Verifică prețul

Dacă vrei ca, copilul tău să aibă unde să facă mișcare într-un mod cât mai distractiv, îi poți oferi o trambulină. Este un produs rezistent și durabil de care te vei bucura cât mai mult datorită barelor de metal. Are un diametru de pânză de sărit de 2.63 metri. Ai la dispoziție 64 de arcuri. Este un produs stabil care suportă o greutate maximă de 130 kg. Are 4 picioare în W. Îți oferă protecție împotriva loviturilor datorită plasei în interiorul zonei de sărit. Stâlpii cu înveliș de protecție din spumă te protejează.

Trambulina ACTION® High Quality 305 cm cu plasa de protectie si scara

 • Rezistentă la o greutate mare
 • Materiale de calitate
 • Testată pentru siguranță
 • Rezistentă la apă și UV
 • Utilizare universală
Verifică prețul

Trambulina cu suprafață elastică, diametrul de 305 cm cu scară de oțel. Ideală pentru a fi folosită în curte, fiind foarte rezistentă apa și UV. Pentru siguranță sporită, stâlpii de susținere ai plasei nu ating pământul. Zona în care se sare a fost extra securizată, având material special de sărit din SUA, o ramă din oțel galvanizat interior și exterior, și a trecut teste precum GS și TUV. Și celelalte componenete sunt galvanizate, precum picioarele de susținere, arcurile, tuburile superioare. Astfel sarcina maximă este de 130 kg. Plasa de siguranță este pentru prevenirea căderilor în afara trambulinei și de protecție împotriva unor posibile accidente.

Trambulina Mappy, cu plasa de protectie, 244 cm

 • Materiale galvanizate
 • Utilizare exterior
 • Protecție pentru elementele din oțel
 • Protecție sporită pentru utilizatori
 • Suprafață de sărit mare
Verifică prețul

Trambulina Mappy, cu plasă de protecție și diametru de 244 cm, este distracția ideală pentru cel mic în zilele frumoase, în aer liber, nu în spațiul închis al locuinței. Atât arcurile, cadrul, picioarele cât și stâlpii de susținere pentru plasa de siguranță sunt de calitate superioară, galvanizate. Materialul suprafeței de sărit este realizat dintr-un material durabil și cu protecție pentru razele UV. Poate fi folosită și de adulți, sarcina maximă pe care o poate suporta este de 100 de kilograme.

Rocket Kid 3 trampoline siguranță 140 cm suspensie bungee net galben

 • Produs de înaltă calitate
 • Deține plasă de siguranță
 • Design modern și plăcut
 • Ușor de instalat
 • Zgomot redus la utilizare
Verifică prețul

Trambulina Rocket Kid pentru copii este o trambulină de dimensiuni reduse și compactă, având o greutate redusă de numai 14 kg și o rezistență crescută. Este recomandată pentru copii cu vârsta de peste 3 ani și cu o greutate de maxim 50 de kilograme. Poate fi instalată în grădină sau chiar pe terasă, ferită de intemperii și tocmai de aceea poate fi folosită pe tot parcursul anului. Este dotată cu plasă de protecție de jur-împrejur, asigurând protecție maximă copilului tău, ferindu-l de posibile accidentări.

Întrebări frecvente despre trambulinele de exterior pentru copii

Cum se montează o trambulină de exterior pentru copii?

Montarea unei trambuline de exterior pentru copii se face de minim 2 persoane adulte. Nu este nevoie de multe unelte, la majoritatea trambulinelor acestea sunt în cutie. Se îmbină cadrul apoi picioarele se prind cu șuruburi de acesta. Plasa se prinde de cadrul format cu ajutorul arcurilor din cutie și a uneltei speciale de agățare. Ultimul pas este prindea plasei de siguranță. În maxim 1h totul este pregătit!

Câți copii pot folosi trambulinele de exterior în același timp?

Trambulinele de exterior, la fel ca cele ce se pot folosi și interior, au o sarcină maximă pe care o pot suporta. Ce este diferit la aceastea de exterior este dimensiunea extinsă, astfel că este posibilă asamblarea unei trambuline cu sarcină maximă permisă mai mare. Numărul de copii este adaptabil în funcție de greutatea lor.

Care este greutatea maximă suportată?

Totul depinde de dimensiunea trambulinei, greutatea suportată variând în funcție de acest criteriu. Pentru a ști exact, trebuie consultat manualul de folosință dar, în general, o trambulină suportă o greutate de minim 100 KG, ceea ce este suficient pentru a putea sări simultan minim 2 copii.

Ce înălțime are plasa de protecție?

Pentru a oferi siguranța utilizatorului plasa trambunei trebuie să fie îndeajuns de înalta încât oricine ar sări pe aceasta, să nu fie pericolul de a ieși în afara zonei trambulinei. În funcție de diametrul cercului de sărit, dar și a materialului din care acesta este format, înălțimea plasei poate varia.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Grătare pe gaz cu reglarea temperaturii pentru profesioniști

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe