Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii

Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Modificat la 18 august 2021
Articol evaluat de 139 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-i iei copilului o trambulină cu plasă de protecție?

Una din cele mai apreciate activități la locurile de joacă sau în parcuri este săritul în trambulină. De aceea nu vei da greș dacă alegi să cumperi o trambulină de exterior pentru copii și acasă la tine. Pe piață sunt disponibile o multitudine de modele din care să alegi cel mai potrivit model pentru voi. Toate trambulinele de exterior sunt concepute să reziste intemperiilor vremii, așa că nu trebuie să te gândești decât la toată distracția ce urmează. În ceea ce privește siguranța, trambulinele sunt prevăzute cu plase de siguranță suficient de înalte cât să protejeze salturile copiilor. Distracția va fi garantată.

Copiii vor fi mai mult decât încântați să-și cheme prietenii la joacă, pentru că majoritatea modelelor suportă o greutate de până la 100-130 kg. Mai mult, trambulinele cu peste 400 cm diametru pot fi folosite și de adolescenți sau părinți, ceea ce înseamnă că vă puteți juca împreună. Montajul unei astfel de trambuline este relativ simplu, se face cu ajutorul a minim 2 persoane.

Cele mai bune trambuline cu plasă de protecție

Cel mai bun

Trambulina Action

 • Rezistentă la apă și UV
 • Plasă de siguranță
 • Oțel galvanizat foarte rezistent
 • Învelitoare inclusă
 • Ideală pentru curte
Verifică prețul

Trambulina cu suprafața elastrică, cu diametrul de 244 cm și scară de oțel, este ideală pentru a fi folosită în curte, fiind foarte rezistentă la intemperii (apă și razele UV, păstrându-și culorile și proprietățile fizice un timp îndelungat). Materialul suprafeței de sărit este fabricat ăn SUA, este foarte rezistent, iar rama din oțel galvanizat oferă extra siguranță și rezistență. Trambulina are și plasă de siguranță pentru prevenirea căderilor în afara acesteia. Produsul trebuie asamblat, toate instrucțiunile și părțile necesare sunt incluse în pachet.

la buget

Trambulina Flex™

 • Produs solid
 • Confortabil
 • Calitate ridicată
 • Elasticitate mare
 • Protecție anti-vânt
Verifică prețul

Dacă nu mai știi ce să le cumperi copiilor tăi să se joace, îți punem la dispoziție trambuline de copii de la Progressive. Le poți instala atât în curte, cât și în grădină, iar distracția este garantată. Copiii tăi vor avea parte de sărituri cât mai înalte datorită arcurilor de 18 centimetri care au o elasticitate extinsă. Mai mult, aceste trambuline sunt durabile datorită numărului mare de arcuri pe care le conțin și anume 60 de arcuri. Punem siguranța pe primul loc, de aceea, ancorele metalice vor fixa trambulina la sol.

Premium

Trambulină Essential 420 Verde cu Plasă de Protecție DOMYOS

 • Material transparent
 • 90 de arcuri
 • Stabilitate
 • Rezistență
 • Protecție anti-șoc
Verifică prețul

Trambulina de la DOMYOS este fabricată din materiale extrem de rezistente, are dimensiuni bogate, fiind foarte spațioasă și cântărește 90 de kilograme. Arcurile sunt extrem de ferme și sunt acoperite cu o spumă groasă de protecție, evitând astfel eventuale accidentări. Este protejată de jur-împrejur cu plasă rezistentă de protecție, fiind recomandat a fi înlocuită la fiecare3 ani. De asemenea se recomandă depozitarea la loc sigur a acesteia, în perioada rece, pentru a fi ferită de intemperii.

Trambulină OCTOGONALĂ 300 DOMYOS

 • Ușor de folosit
 • Calitate ridicată
 • Diametru de 64 arcuri
 • Stabil
 • Protecție
Verifică prețul

Dacă vrei ca, copilul tău să aibă unde să facă mișcare într-un mod cât mai distractiv, îi poți oferi o trambulină. Este un produs rezistent și durabil de care te vei bucura cât mai mult datorită barelor de metal. Are un diametru de pânză de sărit de 2.63 metri. Ai la dispoziție 64 de arcuri. Este un produs stabil care suportă o greutate maximă de 130 kg. Are 4 picioare în W. Îți oferă protecție împotriva loviturilor datorită plasei în interiorul zonei de sărit. Stâlpii cu înveliș de protecție din spumă te protejează.

Sportmann Fun

 • Design compact
 • Atât pentru exterior cât și interior
 • Cadru rezistent la coroziune
 • Plasă de aiguranță inclusă
 • Arcuri solide
Verifică prețul

Trambulina Sportmann Fun 140 cm este cadoul ideal pentru cei mici, dimensiunile sale compacte o fac potrivită atât pentru exterior cât și pentru interior. Acest produs are diametrul de 140 cm, ocupând puțin spațiu, fiind în același timp foarte ușor de demontat/montat dar și depozitat! Suprafața de sărit este realizată din polipropilenă, rezistă la razele UV și se prinde de cadrul de bază cu ajutorul celor 30 de arcuri incluse în pachet. Acest produs include și o plasă de siguranță care se montează ușor și rapid!

Trambulina ACTION® High Quality 305 cm cu plasa de protectie si scara

 • Rezistentă la o greutate mare
 • Materiale de calitate
 • Testată pentru siguranță
 • Rezistentă la apă și UV
 • Utilizare universală
Verifică prețul

Trambulina cu suprafață elastică, diametrul de 305 cm cu scară de oțel. Ideală pentru a fi folosită în curte, fiind foarte rezistentă apa și UV. Pentru siguranță sporită, stâlpii de susținere ai plasei nu ating pământul. Zona în care se sare a fost extra securizată, având material special de sărit din SUA, o ramă din oțel galvanizat interior și exterior, și a trecut teste precum GS și TUV. Și celelalte componenete sunt galvanizate, precum picioarele de susținere, arcurile, tuburile superioare. Astfel sarcina maximă este de 130 kg. Plasa de siguranță este pentru prevenirea căderilor în afara trambulinei și de protecție împotriva unor posibile accidente.

Rocket Kid 3 trampoline siguranță 140 cm suspensie bungee net galben

 • Produs de înaltă calitate
 • Deține plasă de siguranță
 • Design modern și plăcut
 • Ușor de instalat
 • Zgomot redus la utilizare
Verifică prețul

Trambulina Rocket Kid pentru copii este o trambulină de dimensiuni reduse și compactă, având o greutate redusă de numai 14 kg și o rezistență crescută. Este recomandată pentru copii cu vârsta de peste 3 ani și cu o greutate de maxim 50 de kilograme. Poate fi instalată în grădină sau chiar pe terasă, ferită de intemperii și tocmai de aceea poate fi folosită pe tot parcursul anului. Este dotată cu plasă de protecție de jur-împrejur, asigurând protecție maximă copilului tău, ferindu-l de posibile accidentări.

Întrebări frecvente despre trambulinele de exterior pentru copii

Cum se montează o trambulină de exterior pentru copii?

Montarea unei trambuline de exterior pentru copii se face de minim 2 persoane adulte. Nu este nevoie de multe unelte, la majoritatea trambulinelor acestea sunt în cutie. Se îmbină cadrul apoi picioarele se prind cu șuruburi de acesta. Plasa se prinde de cadrul format cu ajutorul arcurilor din cutie și a uneltei speciale de agățare. Ultimul pas este prindea plasei de siguranță. În maxim 1h totul este pregătit!

Câți copii pot folosi trambulinele de exterior în același timp?

Trambulinele de exterior, la fel ca cele ce se pot folosi și interior, au o sarcină maximă pe care o pot suporta. Ce este diferit la aceastea de exterior este dimensiunea extinsă, astfel că este posibilă asamblarea unei trambuline cu sarcină maximă permisă mai mare. Numărul de copii este adaptabil în funcție de greutatea lor.

Care este greutatea maximă suportată?

Totul depinde de dimensiunea trambulinei, greutatea suportată variând în funcție de acest criteriu. Pentru a ști exact, trebuie consultat manualul de folosință dar, în general, o trambulină suportă o greutate de minim 100 KG, ceea ce este suficient pentru a putea sări simultan minim 2 copii.

Ce înălțime are plasa de protecție?

Pentru a oferi siguranța utilizatorului plasa trambunei trebuie să fie îndeajuns de înalta încât oricine ar sări pe aceasta, să nu fie pericolul de a ieși în afara zonei trambulinei. În funcție de diametrul cercului de sărit, dar și a materialului din care acesta este format, înălțimea plasei poate varia.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță
Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Paturile Montessori pentru copii au un aspect modern și respectă principiile de educație Montessori. Află care sunt cele mai bune modele și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe