Cel Mai Bun Panou Senzorial Copii (Busy Board Montessori)

Placă senzorială pentru copii (busy board)

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 124 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-i cumperi copilului o placă senzorială?

Plăcile senzoriale țin copiii ocupați și părinții fericiți! O spun din experiență :)
Ce este o placă senzorială (de activități) sau "busy board"? Placa senzorială este o jucărie care ajută la dezvoltarea copilului realizată din lucruri pe care le întâlnim în jurul nostru în viața de zi cu zi. Această jucărie particularizată poate fi un experiment sigur pentru copil cu lucruri care altfel sunt interzise.

Și cum fiecare copil are felul lui de a se juca cu o jucărie, nu vei găsi doi copii să se joace la fel cu aceeași placă. Unora le place să împingă și să tragă, unora le plac sforile, unii copii vor fi încântați de sunete, iar alții vor dori să conecteze toate elementele între ele. Pentru că da, pe o placă senzorială se pot găsi toate aceste lucruri și nu numai. Sunt niște instrumente minunate în educația Montessori.

Ca și beneficii importante, plăcile promovează abilitățile motorii, oferă o experiență senzorială cu texturi și sunete, prezintă rezolvarea problemelor și explorarea cauză-efect, sunt un stimulent pentru imaginația copilului și reprezintă un cadou minunat.

Cel mai bun busy board

Cel mai bun

Placă Senzorială Montessori din lemn pentru copii, 3, Busy Board cu activități educative și interactive pentru băieți și fete, Color. Placa senzorială Montessori cu 10 activități educative interesante ce așteaptă să fie descoperite de cei mici, stimulându-le simțurile. Învață prin joacă, într-un mediu sigur și adaptat nevoilor copiilor tăi cu placa multifuncțională deMoca. Toate elementele sunt bine prinse de placă, create cu diferite materiale, forme și culori pentru stimularea simțurilor celor mici.

la buget

Placa senzoriala, Busy Board, forma ursulet, 16 activiati, din lemn, albastru, +1 an, viMAG ®

Placa este executată din lemn calitativ, cu diferite obiecte din diferite materiale: metal, țesătură, porțelan etc. Această placă are drept scop dezvoltarea copilului de la o vârstă fragedă, de a-i împlini interesul și curiozitatea, dar și pentru a ocupa copilul cu ceva util. Această placă ar putea fi un cadou excelent pentru un copilaș micuț la orice eveniment.
Verifică prețul

Placa senzoriala, Busy Board are forma unui ursuleț și încorporează 16 activități interesante pentru copii mai mari de 1 an, cu supravegherea unui adult.

Premium

Placă senzorială busy board, multiactivități 3D, din lemn, 50 x 38 cm, pentru fetițe. Placă senzorială busy board, multiactivități 3D, din lemn, 50 x 38 cm, pentru băieți. Placă senzorială cu multiple activități - ÎNVAȚĂ ȘI DISTREAZĂ-TE! Această jucărie educativă îi ajută pe copii tăi să iși dezvolte creativitatea, independența, motricitatea și gândirea logică. Copiii vor putea recunoaște litere, cifre și forme. În plus, această jucărie contribuie la dezvltarea senzorială a copiilor: vedere, auz și atingere.

Placa senzoriala busy board, multiactivitati 3D, din lemn, 30 x 30 cm

  • Interactivă
  • Distractivă
  • Activități 3D
  • Sigură
  • De calitate
Verifică prețul

Această placă senzorială îl va ține pe micuțul tău ocupat pentru o perioadă de timp, suficientă cât să te poți relaxa împreună cu partenerul tău. Îl va ajuta pe cel mic să își dezvolte creativitatea, independența, motricitatea și gândirea logică și, în plus, contribuie la dezvoltarea senzorială a lui. Pe placă vei găsi roți zimțate care se pot mișca, un fermoar, un claxon de bicicletă, 2 tipuri de zăvor, numere și litere din lemn, roți, un arici, un pantof cu șireturi și un traseu cu un cățeluș.

Întrebări despre plăcile senzoriale pentru copii

Cât de mare este o placă senzorială?

Plăcile senzoriale se găsesc în toate formele, modelele și culorile. Deși la început erau doar dreptunghiulare sau patrate cu dimensiuni de aproximativ 40 x 60 cm sau 50 x 50 cm, acum nu mai există "un standard". Plăcile pot lua inclusiv forma animalului preferat.

Îmi pot face singur placa senzorială?

Orice părinte îi poate face o placă senzorială "micuțului lui cercetător". Îți trebuie doar câteva scule (o șurubelniță, un patent, o bormașină), materialul de bază pentru placă (lemn sau plastic) și cel mai important accesoriile (jucăriile în sine).

Ce conține o placă senzorială?

Plăcile senzoriale sprijina procesul natural de învățare al copilului prin diferite activități care dezvoltă coordonarea mână-ochi, motricitatea, perseverența, gândirea logică și memoria. Poți alege singur accesoriile care crezi că ar fi interesante pentru cel mic.

Din ce material este făcut suportul plăcii?

Plăcile senzoriale sunt realizate din mai multe tipuri de materiale. Unele sunt făcute din lemn de brad sau molid, altele sunt făcute din material plastic. Cele mai des întâlnite sunt cele din lemn, fiind mai ușor de realizat. Pe acest suport vei găsi diferite accesorii.

Suportul plăcii poate fi vopsit?

Suportul plăcii senzoriale este, de obicei, realizat din lemn de brad sau molid. Acesta se poate vopsi. Ținându-se, însă, cont de faptul că placa senzorială este o jucărie folosită și de copiii mai mici se va vopsi doar cu vopseluri non-toxice (pe bază de apă).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii
Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Pregătește-ți copilul de mic pentru condus. Cumpără-i un kart cu pedale și va putea trăi senzația Formula 1 fără riscurile pe care le implică o bicicletă sau o trotinetă.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea Mai Bună Tricicletă Multifuncțională 3 in 1 Pentru Copii
Triciclete multifuncționale 3 in 1 pentru copii

Îți plac investițiile inteligente pentru copilul tău? O tricicletă 3 in 1 poate fi folosită în 3 moduri diferite și te poate ajuta să economisești bani fără a fi nevoie de a cumpăra și alte produse. Află de ce.

Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii
Cea mai bună trotinetă pentru copii

Trotineta este produsul ideal pentru a face copilul să facă mișcare în timp ce se distrează. Descoperă mai multe tipuri de trotinete și alege-o pe cea potrivită copilului tău.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe