Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade

Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 101 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi un scaun auto pentru copil cu rotație 360 grade?

Siguranța copiilor noștri devine o prioritate din primul moment în care devenim părinți. În zilele noastre tehnologia intervine ca să ne ajute în calitatea noastră de părinți așa că e foarte bine să profităm de ea la maxim. Când vine vorba de transportul copiilor cu mașina, una din cele mai noi tendințe este să te orientezi către un scaun rotativ care poate efectua o rotație de 360 de grade. Asta va face mult mai ușoară introducerea copilului în mașină dar va face și ca interacțiunea din timpul mersului să fie cât mai sigură, mai ales dacă ai un copil activ și dependent de tine.

Cele mai multe din aceste scaune sunt din categoria celor mai sigure, pentru că au sistemul ISOFIX încorporat și multiple puncte de siguranță ale centurii dar și ale tetierelor. Un alt avantaj este că poate fi folosit încă din primele zile de viață, atunci când îl montezi în sensul invers al direcției de mers dar și până când copilul atinge o greutate de până la 18 kg, când scaunul poate fi montat cu fața către sensul de mers.

Cele mai bune scaune auto pentru copii rotative

Cel mai bun

Baby Jollie Prestige

 • Sistem avansat de protecție
 • Sistem ISOFIX
 • Reglare pe 4 niveluri
 • Pernă adaptivă
 • Poziție orientată spre spate
Verifică prețul

Scaunul auto profesional, BABY JOLIE PRESTIGE IDL Collection, este indicat atât pentru băieți dar și fete cu vârsta cuprinsă între 0 - 12 ani și un interval de greutate de 0 - 36 KG. Se poate monta atât în sensul direcției de mers dar și invers. Sistemul de montare este Isofix, omologat la standardul R44, iar ca funcții, enumerăm: centură de fixare Top Teether, centură de siguranță în 5 puncte, aripi laterale de protecție, rotire 360° grade cu reglarea poziției de somn și a inaltimii tetierei dar și alte funcții.

Scaun Auto Pilot Rotativ 360 Grade cu Isofix si Copertina, 0-36 kg, Cangaroo

 • Ușor de instalat în mașină
 • Spătar reglabil în 4 poziții
 • Sistem rotativ
 • Design modern și ergonomic
 • Husa este detașabilă și se poate curăța
Verifică prețul

Scaunul auto Pilot rotativ poate fi utilizat o perioadă îndelungată de timp, fiind recomandat pentru bebeluși și copii cu greutate de la 0-36 KG (0 luni - aproximativ 12 ani). Sistemul rotativ permite rotirea scaunului (doar rin apăsarea unui buton) la 360 grade, fiind ușor de fixat atât cu fața cât și cu spatele la direcția de mers. Spătarul este reglabil în 4 poziții, are un design modern și ergonomic, sistemul Isofix rigid care asigură o fixare corectă, husă detașabila, reductor pentru șezut etc.

Scaun Auto MOKKI Rotativ 360 ISOFIX, 0 - 36 kg, Caretero

 • Scaun rotativ 360 grade
 • Spătar înclinabil în 3 poziții
 • Tetiera cu pereți laterali întăriți
 • Perna reductor pentru bebeluși, detașabilă
 • Structură rezistentă
Verifică prețul

Caretero MOKKI este un scaun auto pentru copii cu greutate de la 0 la 36 KG. Asigură protecția încă din primele luni de viață și până la vârsta când scaunul auto nu mai este necesar. Datorită scaunului rotativ, schimbarea poziției de mers, cât și instalarea copilului, devin cât se poate de simple. Acest scaun are următoarele funcții: Spătarul este înclinabil în 3 poziții, tetiera are pereți laterali întăriți, perna reductor pentru bebeluși este detașabilă, centura de siguranță este în 5 puncte dar și altele.

Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Mergi direct în magazinul tău preferat.

bestkids.ro emag.ro nichiduta.ro chicco.ro bebebliss.ro noriel.ro elefant.ro

* Prezentare video mai jos

Scaun auto i-SIZE Britax Romer DUALFIX M Grey Marble, 61-105 cm, rotativ, Gri

 • Rotație 360 de grade
 • Orientare spre față sau spre spate
 • Confort și sprijin pentru bebeluși
 • Bară reglabilă
 • Protecție împotriva impactului lateral
Verifică prețul

Scaunul este potrivit copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 luni (61 cm) și 4 ani (105 cm). Un mare beneficiu este rotația de 360 de grade plasarea și înhămarea copilului fiind mai ușoare. Poate fi folosit cu fața sau spatele către direcția de mers. Sistemul DUALFIX i-SIZE a fost echipat cu un număr mare de caracteristici de siguranță, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Tetiera este în formă de V, centura are sistem de siguranță în 5 puncte, scaunul beneficiază protecție împotriva impactului lateral dar și sistem Pivot Link.

la buget

Scaun auto rotativ cu isofix grupa 0-36 kg Nova Gri

 • Design modern
 • Compact
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Confortabil
Verifică prețul

Scaunul auto Coccolle Nova dispune de un sistem All in One, reprezentând astfel tot ceea ce ați căutat în materie de siguranță rutieră a bebelușului încă din primele sale zile de viață, până la vârsta de 12 ani. Există în acest scop 4 grupe distincte de vârstă, 6 poziții diferite de înclinare a șezutului și 10 poziții de reglare a tetierei. Scaunul este echipat atât cu sistem Isofix de fixare, cât și cu centură top-tether pentru o dublă stabilitate. Suportul pentru nou-născuți va asigura poziția lombară corectă și confortabilă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Scaun auto isofix Chicco Sirio, Intrigue (Gri/Negru), grupa 0+/1/2, 0-25Kg

 • Rezistență crescută
 • Design modern
 • Capacitate crescută
 • Simplu de instalat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Dacă voiai un scaun auto în care să ții copilul în maximă siguranță în timpul călătoriilor cu mașina, tocmai l-ai găsit. Acest scaun poate fi folosit până la vârsta de 6 ani sau greutatea de 25 kg. Poate fi folosit chiar de la naștere fără vreo problemă cu ajutorul adaptorului prevăzut în pachet. Părinții se pot baza pe acest scaun să îl țină pe cel mic în cele mai bune condiții de siguranță, dar și cât mai confortabil. De asemenea, este foarte ușor de instalat și intuitiv. Nu uitați când călătoriți să dezactivați airbag-urile.

Întrebări despre scaunele auto pentru copii cu rotație 360 grade

Cum se fixează un scaun auto pentru copii, cu rotație 360 grade?

Dacă poți, înainte de a cumpăra scaunul, cel mai bine e să-i faci o probă în maşina ta. Baza se fixează în sistemul ISOFIX universal al autoturismului nefiind necesară prinderea sa cu centurile masinii. Șezutul, care se rotește 360 grade, poate fi poziționat cu spatele sau cu fața la direcția de mers.

Pentru ce grupă de vârstă este potrivit un scaun auto pentru copii, cu rotație 360 grade?

Scaunele auto pentru copii, cu rotație de 360 grade, sunt potrivite pentru grupele de vârstă cuprinse între 0 și 12 ani. Deoarece scaunul este ajustabil pe mai multe categorii, acesta este foarte versatil, putând fi întrebuințat pe o perioadă de timp îndelungată.

Câte poziții de înclinare are un scaun auto pentru copii, cu rotație 360 grade?

Poziționarea scaunului auto este importantă pentru siguranța copilului de aceea trebuie respectate reglementările în funcție de vârsta și greutatea copilului. Baza scaunului auto cu rotație 360 grade se poate roti cu fața sau cu spatele către direcția de mers și, în funcție de model, spătarul are până la 4 poziții de înclinare.

Tetiera se poate regla?

O călătorie sigură este garantată de un scaun auto 360, perfect pregatit pentru a satisface toate așteptările unui pasager mic. Confortul în toate condițiile este asigurat prin poziționarea corectă a copilului, ceea ce se realizează și prin reglarea înălțimii tetierei.

Husele sunt lavabile și detașabile?

Majoritatea scaunelor auto pentru copii cu rotație 360 grade au huse detașabile și lavabile. Ele sunt din materiale durabile, de calitate și asta pentru că trebuie curățate destul de des pentru a menține o igienă corespunzătoare în preajma copilului.

Criterii de alegere a unui scaun auto pentru copii

Grupa de vârstă

Scaunele auto au specificate inclusiv grupa de vârstă recomandată pentru utilizare, respectiv numărul de kilograme, pentru ca tu să te poți orienta către alegerea perfectă. Cele mai populare grupe de utilizare sunt cele cu utilizare până la 4 ani (9-18 kg), cele cu utilizare de la 3-11 ani (15-36 kg). Alte modele suportă greutatea de până la 13 kg (aproximativ 16 luni), iar altele până la 25 kg.

Sistem de prindere

Sistemul ISOFIX reprezintă sistemul standard ce garantează fixarea unui scaun de copil in mașină, fiind o parte integrată a autoturismelor. Existența acestui sistem permite fixarea scaunelor într-o poziție sigură, fixă. Asigură-te că la achiziționarea scaunului, acesta este compatibil cu autoturismul pe care îl conduci.

Puncte de siguranță ale centurii

În ceea ce privește siguranța în timpul transportului, centura de prindere este un element cheie. Există modele de scaune prevăzute cu centură care se prinde în 3 puncte și scaune auto care beneficiază de un plus de siguranță, cu centuri care se prind în 5 puncte.

Tipuri de reglaje

Modelul de scaun ales trebuie să fie omologat, spre utilizarea în siguranță, reglajul este extrem de important. Astfel există modele de scaune cu reglaj al spatarului în 2 moduri (șezut și înclinat), dar și modele cu reglaj în 5 moduri diferite, ce permit reglarea unei poziții confortabile.

Materiale lavabile

Materialele din care este confecționat scaunul auto trebuie să fie sigure pentru copil, dar în același timp trebuie să se curețe ușor. Lavabilitatea parții textile, fără a se deteriora, este importantă, întrucât scaunul va fi utilizat chiar și zilnic.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Sistem de Comunicare Moto Pilot + Pasager
Cel mai bun sistem de comunicare moto

Pleci la drum lung pe motocicletă cu pasager și vrei să puteți comunica verbal nu prin semne? Un sistem de comunicare moto bun îți permite să vorbești cu un ton normal cu pasagerul din spate.

Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj
Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Vezi modele de trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj. Cu o astfel de trotinetă îți poți recupera investiția în doar un sezon primăvară - vară - toamnă. Fii cool, fii ECO!

Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

Cel Mai Bun Starter Auto Portabil
Cel mai bun starter auto portabil

Ți s-a întâmplat să nu mai pornească mașina în zilele reci de iarnă? Cu ajutorul unui starter auto poți rezolva această problemă fără a apela la cineva să-ți dea curent.

Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii
Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Vrei să-ți surprinzi copilul cu un loc de joacă în grădină dar bugetul este o problemă? Află care sunt cele mai ieftine căsuțe de joacă de exterior pentru copii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

bestkids.ro emag.ro nichiduta.ro chicco.ro bebebliss.ro noriel.ro elefant.ro