Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii

Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 76 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-i iei copilului o tabletă LCD de scris și desenat?

O tabletă LCD de scris și desenat poate fi de un real ajutor atunci când ai un copil creativ și curios să își descopere talentele. Cu ajutorul unei astfel de tablete poți scrie sau desena într-un mod foarte realist, extrem de simplu și fără să soliciți prea mult vederea întrucât datorită tehnologiei folosite aceasta protejează vederea. În felul acesta poți să te folosești de tabletă pentru a învăța copilul să scrie și să citească sau chiar să deseneze. Unde mai pui că poate fi folosită atât pentru școală cât și pentru acasă într-un mod non-invaziv pentru natură.

Poate fi folosită ca o tabliță de mesaje pentru familie și poate fi pusă pe masă sau birou. Poți să o iei cu tine în vacanțe sau la drumuri mai lungi când e greu să îi ții pe copii mai mult timp în mașină sau avion. Piața oferă multiple variante cu multe facilități și accesorii. Acestea variază de la model la model, însă cele mai multe sunt prevăzute cu un creion, un mouse, ecran tactil, un suport care sa țină obiectul înclinat, cablu USB sau chiar programe de editare foto și grafică.

Modele bune de tablete LCD de scris pentru copii

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Noriel

 • Tabla de scris/desenat are ecran LCD, stylus și ecran de ștergere
 • Copiii pot desena și scrie, după care pot șterge pentru un nou design
 • Prevăzută cu buton pentru ștergerea rapidă
 • Funcționează cu baterii CR2016, ce se schimba rar (consum redus, 20.000 ștergeri)
 • Stylusul se depozitează sigur și facil, în suportul lui, iar tableta are greutate mică
Verifică prețul

Desenează sau orice iți place pe ecranul LCD al tabletei pentru scris și desenat, folosind stylusul inclus. Când ai terminat și vrei să desenezi altceva, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul și toate liniile de pe ecran se șterg automat. Consumul redus iți permite să ștergi de până la 20.000 de ori înainte să schimbi bateria. Este ușor de transportat pentru că are numai 5 mm grosime, deci poate fi folosită oriunde. Potrivita pentru copii, însă poate fi utilizată de utilizatori de orice vârstă.

Premium

Pyramid 21 inch

 • 21 inch
 • Scris și desenat pentru copil
 • Creion tip stylus ușor de utilizat
 • O singură culoare de desen
 • Tableta este perfectă pentru a scrie sau pentru a lua notițe
Verifică prețul

Datorită ecranului LCD sensibil la atingere și a creionului tip stylus ușor de utilizat, tableta este perfectă atât pentru a scrie sau pentru a lua notițe, cât și pentru a desena. Partea din față are ecran LCD, iar partea din spate este de tip tablă ce poate fi ștearsă. Are un design compact, subțire și cu o greutate mică, așa că tableta este ușor de transportat oriunde, la scoală, birou sau la întâlnirile de afaceri. În plus aceasta are toate accesoriile incluse iar creionul de tip stylus dispune de un spațiu special în carcasa tabletei, pentru a fi pus la loc după fiecare folosire.

la buget

Howshow 8.5 inch

 • Multifuncțională
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Ușor de transportat
 • Se poate folosi indiferent de vârsta utilizatorului
Verifică prețul

Tableta pentru scris sau desenat cu ecran LCD este un accesoriu ideal pentru orice activitate creativă sau recreativă, pentru școală la ora de desen potrivită atât pentru fete cât și pentru băieți cu vârsta mai mare de 3 ani. Tableta este realizată din materiale de calitate, rezistente la apă și la șocuri. Fiind prevăzută cu un buton de ștergere ecran, copii își pot exercita necontenit abilitățile de scriere sau de desen, ștergând tot ecranul cu ușurință de câte ori doresc. bateria tabletei de tip CR2016 poate fi schimbată foarte ușor.

Tableta LCD pentru scris si desenat

 • Plastic rezident
 • LCD de calitate
 • Ștergere cu o singură atingere
 • Magneți pentru fixare
 • Rezistentă la stropi de apă
Verifică prețul

Gama de produse s-a dezvoltat mult, de aceea alegerea poate fi dificilă. Această tabletă de scris sau desenat are un ecran LCD de înaltă calitate, durabil și de dimensiuni potrivite pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Ca părinte îl poți învăța pe cei mici să scrie, să deseneze, fără a pierde sau a face risipă de hârtie. Suprafața de scriere este foarte sensibilă la presiune pentru a crea linii de grosime diferite dar și pentru a permite desenarea atât cu creionul din pachet cât și cu degetul la nevoie.

Tableta Grafica LCD AIX ,scris si desenat pentru Adulti/Copii, o singura culoare de desen, faceti clic pentru a sterge desenul,Roz

 • O singură culoare de desen
 • Scris și desenat pentru adulți/copii
 • Faceți click pentru a șterge desenul
 • Ecran LCD
 • 2 ani+
Verifică prețul

Tableta Grafică AIX este destinată atât copiilor cât și adulților. Copiii pot scrie, desena sau să o folosească pentru a învăța mai ușor, adulții pot utiliza tableta fie pentru a face liste de cumpărături, pentru a controla mai ușor cheltuielile sau itinerariul călătoriilor, iar artiștii pot schița desene sau doodle-uri în orice moment în care au inspirație, deoarece tableta este foarte ușor de purtat în geantă. Tableta are buton de blocare a ecranului, buton pentru ștergere, ecran LCD flexibil și baterie schimbabilă.

Tableta LCD Pyramid®, 8.5 inch, scris si desenat pentru copiI , K7000, galbena, culori multiple

 • Ușor de utilizat
 • Rezistentă la șocuri
 • Design atractiv pentru copii
 • Rezistentă la apă
 • Se poate desena cu degetul
Verifică prețul

Datorită ecranului LCD sensibil la atingere și creionului tip stylus ușor de utilizat, tableta LCD Pyramid este perfectă atât pentru a scrie sau pentru a lua notițe, cât și pentru a desena! Datorită aspectului, și culorilor aprinse, tableta se dovedește a fi o atracție în principal pentru copii, dar poate fi folosită indiferent de vârsta utilizatorului. Tableta LCD Pyramid are un design compact, este subțire și are o greutate mică, fiind ușor de transportat oriunde. În plus, aceasta are toate accesoriile incluse! Creionul de tip stylus dispune de un spațiu special în carcasa tabletei, astfel încât să poată fi pus la loc după fiecare folosire și să însoțească mereu tableta.

Tableta LCD scris si desenat, 10

 • Multifuncțional
 • Design clasic
 • Greutate redusă
 • Ușor de transportat
 • Se poate folosi indiferent de vârsta utilizatorului
Verifică prețul

Tableta Cartek poate fi folosită pentru a scrie sau desena, simplu și ușor, indiferent de vârsta utilizatorului! Deoarece are un design compact, subțire și o greutate mică, tableta este ușor de transportat oriunde – la școală, la birou, la întâlnirile de afaceri. De asemenea, aceasta are toate accesoriile incluse! Creionul tip stylus dispune de un spațiu special în carcasa tabletei, astfel încât să poată fi pus la loc după fiecare folosire și să însoțească mereu tableta. Tot ceea ce scrii sau desenezi rămâne afișat pe ecranul tabletei până în momentul în care apeși pe butonul dedicat pentru ștergere.

Tableta digitala 10 inch pentru scris si desenat cu ecran LCD, roz

 • Protejează ochii copiilor
 • LCD de calitate
 • Se poate desena cu mâna sau creionul din pachet
 • Frumos colorată
 • Buton pentru ștergere
Verifică prețul

Folosind această tabletă digitală, poți crea, scrie și desena simplu și la îndemână, ori de câte ori vei dori. Ecranul LCD este sensibil la atingere, astfel că tableta poate fi folosită pentru a desena într-un mod cât mai realist, fiind totodată un bun accesoriu pentru luat notițe. Tableta LCD poate fi folosită atât de copii, adolescenți, adulți, cât și artișți, graficieni, sau ingineri. Din punct de vedere tehnic, această tabletă folosește tehnologie de înaltă clasă, având sensibilitate la atingerea creionului din dotare și scrie mai subțire sau mai îngroșat în funcție de presiunea pusă pe vârful creionului. Tableta protejează ochii, vine cu stylus/creion inclus, ecranul este durabil și fabricat din material flexibil și rezistent la distrugere, are baterie înlocuibilă și este ultrasubțire.

Întrebări despre tabletele LCD de scris și desenat pentru copii

Poți scrie și cu altceva în afară de stiloul inclus?

Majoritatea tabletelor LCD de scris și desenat pentru copii, pot fi folosite cu un creion tip stylus (care de obicei vine odată cu tableta) sau cu degetul. Totuși, pentru un rezultat mai bun, se recomandă stylusul, având în vedere că de cele mai multe ori tabletele sunt concepute cu tehologie care detectează presiunea din vârful creionului.

Cum se curăță ecranul tabletei?

Pentru curățarea tabletei LCD, cea mai bună metodă este folosirea unei bucăți de material din microfibră (excelente rezultate puteți obține și cu laveta pentru ochelari), cu care, după ce v-ați asigurat că ecranul tabletei este închis, se șterge touchscreenul cu mișcări circulare. Dacă există zone foarte murdare, puteți înmuia un colț al lavetei fie în apă distilată, fie în lichid special pentru ecrane tactile.

Poate fi conectată la alte dispozitive?

Tabletele LCD de scris și de desenat pentru copii sunt extrem de practice, utile, prietenoase cu mediul. Sunt concepute special pentru copii, dar pot foarte ușor utilizate și la birou, pentru a nota detalii importante, sau acasă, pentru a lăsa mesaje celor dragi sau completa o lista de cumpărături. Cu toate acestea, acest tip de tabletă nu poate fi conectat la un alt gadget, funcționând cu baterie, ce se schimbă după un anumit de utilizări (ștergeri ale conținutului scris sau desenat).

Poți seta nivelul de sensibilitate touchscreen?

Majoritatea tabletelor grafice, fie că vorbim despre produsele profesioale ori cele dedicate pentru copii, oferă posibilitatea reglării nivelului de sensibilitate al ecranului touchscreen. Acest lucru se poate face din setările tabletei și, se ajustează în funcție de preferințe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii
Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Îți dorești o dantură îngrijită pentru copilul tău? O periuță electrică este primul lucru pe care trebuie să-l cumperi din momentul în care începe să se spele singur/ă pe dinți.

Modele Bune de Ceasuri cu Localizare GPS pentru Copii
Ceasuri cu localizare GPS pentru copii

Îl știi în siguranță și îi cumperi și un accesoriu cool cu care se poate mândri în fața colegilor. În câteva momente poți afla direct de pe telefon locul unde se află fără să fie nevoie să-l luni și să-l stresezi.

Cea Mai Bună Saltea de Joacă Educativă Pentru Copii de 1-2 Ani
Cea mai bună saltea de joacă educativă pentru copii de 1-2 ani

Saltelele de joacă educative îmbină joaca și educația în moduri foarte inteligente și interesante pentru un copil de 1-2 ani. Aceste centre de joacă sunt achiziția ideală pentru copilul tău.

Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cea Mai Bună Tastatură Pentru Tabletă Apple iPad
Cea mai bună tastatură pentru tabletă iPad

O husă cu tastatură îți oferă posibilitatea transformării tabletei într-un veritabil laptop. Dacă tot ai dat pe o tabletă cât aproape pe un laptop de ce să nu te folosești la maxim de ea?

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe