Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii

Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 76 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-i iei copilului o tabletă LCD de scris și desenat?

O tabletă LCD de scris și desenat poate fi de un real ajutor atunci când ai un copil creativ și curios să își descopere talentele. Cu ajutorul unei astfel de tablete poți scrie sau desena într-un mod foarte realist, extrem de simplu și fără să soliciți prea mult vederea întrucât datorită tehnologiei folosite aceasta protejează vederea. În felul acesta poți să te folosești de tabletă pentru a învăța copilul să scrie și să citească sau chiar să deseneze. Unde mai pui că poate fi folosită atât pentru școală cât și pentru acasă într-un mod non-invaziv pentru natură.

Poate fi folosită ca o tabliță de mesaje pentru familie și poate fi pusă pe masă sau birou. Poți să o iei cu tine în vacanțe sau la drumuri mai lungi când e greu să îi ții pe copii mai mult timp în mașină sau avion. Piața oferă multiple variante cu multe facilități și accesorii. Acestea variază de la model la model, însă cele mai multe sunt prevăzute cu un creion, un mouse, ecran tactil, un suport care sa țină obiectul înclinat, cablu USB sau chiar programe de editare foto și grafică.

Modele bune de tablete LCD de scris pentru copii

Cel mai bun

Tableta LCD pentru scris si desenat

 • Plastic rezident
 • LCD de calitate
 • Ștergere cu o singură atingere
 • Magneți pentru fixare
 • Rezistentă la stropi de apă
Verifică prețul

Gama de produse s-a dezvoltat mult, de aceea alegerea poate fi dificilă. Această tabletă de scris sau desenat are un ecran LCD de înaltă calitate, durabil și de dimensiuni potrivite pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Ca părinte îl poți învăța pe cei mici să scrie, să deseneze, fără a pierde sau a face risipă de hârtie. Suprafața de scriere este foarte sensibilă la presiune pentru a crea linii de grosime diferite dar și pentru a permite desenarea atât cu creionul din pachet cât și cu degetul la nevoie.

Premium

Pyramid 21 inch

 • 21 inch
 • Scris și desenat pentru copil
 • Creion tip stylus ușor de utilizat
 • O singură culoare de desen
 • Tableta este perfectă pentru a scrie sau pentru a lua notițe
Verifică prețul

Datorită ecranului LCD sensibil la atingere și a creionului tip stylus ușor de utilizat, tableta este perfectă atât pentru a scrie sau pentru a lua notițe, cât și pentru a desena. Partea din față are ecran LCD, iar partea din spate este de tip tablă ce poate fi ștearsă. Are un design compact, subțire și cu o greutate mică, așa că tableta este ușor de transportat oriunde, la scoală, birou sau la întâlnirile de afaceri. În plus aceasta are toate accesoriile incluse iar creionul de tip stylus dispune de un spațiu special în carcasa tabletei, pentru a fi pus la loc după fiecare folosire.

la buget

Howshow 8.5 inch

 • Multifuncțională
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Ușor de transportat
 • Se poate folosi indiferent de vârsta utilizatorului
Verifică prețul

Tableta pentru scris sau desenat cu ecran LCD este un accesoriu ideal pentru orice activitate creativă sau recreativă, pentru școală la ora de desen potrivită atât pentru fete cât și pentru băieți cu vârsta mai mare de 3 ani. Tableta este realizată din materiale de calitate, rezistente la apă și la șocuri. Fiind prevăzută cu un buton de ștergere ecran, copii își pot exercita necontenit abilitățile de scriere sau de desen, ștergând tot ecranul cu ușurință de câte ori doresc. bateria tabletei de tip CR2016 poate fi schimbată foarte ușor.

Tableta Grafica LCD AIX ,scris si desenat pentru Adulti/Copii, o singura culoare de desen, faceti clic pentru a sterge desenul,Roz

 • O singură culoare de desen
 • Scris și desenat pentru adulți/copii
 • Faceți click pentru a șterge desenul
 • Ecran LCD
 • 2 ani+
Verifică prețul

Tableta Grafică AIX este destinată atât copiilor cât și adulților. Copiii pot scrie, desena sau să o folosească pentru a învăța mai ușor, adulții pot utiliza tableta fie pentru a face liste de cumpărături, pentru a controla mai ușor cheltuielile sau itinerariul călătoriilor, iar artiștii pot schița desene sau doodle-uri în orice moment în care au inspirație, deoarece tableta este foarte ușor de purtat în geantă. Tableta are buton de blocare a ecranului, buton pentru ștergere, ecran LCD flexibil și baterie schimbabilă.

Tableta LCD Pyramid®, 8.5 inch, scris si desenat pentru copiI , K7000, galbena, culori multiple

 • Ușor de utilizat
 • Rezistentă la șocuri
 • Design atractiv pentru copii
 • Rezistentă la apă
 • Se poate desena cu degetul
Verifică prețul

Datorită ecranului LCD sensibil la atingere și creionului tip stylus ușor de utilizat, tableta LCD Pyramid este perfectă atât pentru a scrie sau pentru a lua notițe, cât și pentru a desena! Datorită aspectului, și culorilor aprinse, tableta se dovedește a fi o atracție în principal pentru copii, dar poate fi folosită indiferent de vârsta utilizatorului. Tableta LCD Pyramid are un design compact, este subțire și are o greutate mică, fiind ușor de transportat oriunde. În plus, aceasta are toate accesoriile incluse! Creionul de tip stylus dispune de un spațiu special în carcasa tabletei, astfel încât să poată fi pus la loc după fiecare folosire și să însoțească mereu tableta.

Tableta LCD scris si desenat, 10

 • Multifuncțional
 • Design clasic
 • Greutate redusă
 • Ușor de transportat
 • Se poate folosi indiferent de vârsta utilizatorului
Verifică prețul

Tableta Cartek poate fi folosită pentru a scrie sau desena, simplu și ușor, indiferent de vârsta utilizatorului! Deoarece are un design compact, subțire și o greutate mică, tableta este ușor de transportat oriunde – la școală, la birou, la întâlnirile de afaceri. De asemenea, aceasta are toate accesoriile incluse! Creionul tip stylus dispune de un spațiu special în carcasa tabletei, astfel încât să poată fi pus la loc după fiecare folosire și să însoțească mereu tableta. Tot ceea ce scrii sau desenezi rămâne afișat pe ecranul tabletei până în momentul în care apeși pe butonul dedicat pentru ștergere.

Tableta digitala 10 inch pentru scris si desenat cu ecran LCD, roz

 • Protejează ochii copiilor
 • LCD de calitate
 • Se poate desena cu mâna sau creionul din pachet
 • Frumos colorată
 • Buton pentru ștergere
Verifică prețul

Folosind această tabletă digitală, poți crea, scrie și desena simplu și la îndemână, ori de câte ori vei dori. Ecranul LCD este sensibil la atingere, astfel că tableta poate fi folosită pentru a desena într-un mod cât mai realist, fiind totodată un bun accesoriu pentru luat notițe. Tableta LCD poate fi folosită atât de copii, adolescenți, adulți, cât și artișți, graficieni, sau ingineri. Din punct de vedere tehnic, această tabletă folosește tehnologie de înaltă clasă, având sensibilitate la atingerea creionului din dotare și scrie mai subțire sau mai îngroșat în funcție de presiunea pusă pe vârful creionului. Tableta protejează ochii, vine cu stylus/creion inclus, ecranul este durabil și fabricat din material flexibil și rezistent la distrugere, are baterie înlocuibilă și este ultrasubțire.

Întrebări despre tabletele LCD de scris și desenat pentru copii

Poți scrie și cu altceva în afară de stiloul inclus?

Majoritatea tabletelor LCD de scris și desenat pentru copii, pot fi folosite cu un creion tip stylus (care de obicei vine odată cu tableta) sau cu degetul. Totuși, pentru un rezultat mai bun, se recomandă stylusul, având în vedere că de cele mai multe ori tabletele sunt concepute cu tehologie care detectează presiunea din vârful creionului.

Cum se curăță ecranul tabletei?

Pentru curățarea tabletei LCD, cea mai bună metodă este folosirea unei bucăți de material din microfibră (excelente rezultate puteți obține și cu laveta pentru ochelari), cu care, după ce v-ați asigurat că ecranul tabletei este închis, se șterge touchscreenul cu mișcări circulare. Dacă există zone foarte murdare, puteți înmuia un colț al lavetei fie în apă distilată, fie în lichid special pentru ecrane tactile.

Poate fi conectată la alte dispozitive?

Tabletele LCD de scris și de desenat pentru copii sunt extrem de practice, utile, prietenoase cu mediul. Sunt concepute special pentru copii, dar pot foarte ușor utilizate și la birou, pentru a nota detalii importante, sau acasă, pentru a lăsa mesaje celor dragi sau completa o lista de cumpărături. Cu toate acestea, acest tip de tabletă nu poate fi conectat la un alt gadget, funcționând cu baterie, ce se schimbă după un anumit de utilizări (ștergeri ale conținutului scris sau desenat).

Poți seta nivelul de sensibilitate touchscreen?

Majoritatea tabletelor grafice, fie că vorbim despre produsele profesioale ori cele dedicate pentru copii, oferă posibilitatea reglării nivelului de sensibilitate al ecranului touchscreen. Acest lucru se poate face din setările tabletei și, se ajustează în funcție de preferințe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii
Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Pregătește-ți copilul de mic pentru condus. Cumpără-i un kart cu pedale și va putea trăi senzația Formula 1 fără riscurile pe care le implică o bicicletă sau o trotinetă.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe