Cel Mai Bun Set de LEGO Pentru Copii 1 - 3 Ani

Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Modificat la 11 martie 2022
Articol evaluat de 24 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-i iei copilului tău de 1-3 ani un set LEGO?

După un an copilul tău va începe să exploreze toate jucăriile pe care le are și, ca părinte, cu siguranță vrei sa îi dezvolți cât mai mult îndemânarea și motricitatea. Totuși poate consideri că încă nu a venit vremea să îi cumperi un set de LEGO gândindu-te la riscul ingerării pieselor mici și implicit la un posibil înec.

Află că acest pericol a fost înlăturat de creatorii jocurilor de construcții LEGO, cu piese mari care nu pot fi înghițite și sunt foarte ușor de îmbinat. Va fi distractiv și pentru tine să te joci cu micuțul tău, petrecând astfel timp de calitate împreună. Piesele sunt extrem de rezistente, fiind realizate dintr-un plastic de înaltă calitate, nu se vor rupe sau sparge.

Cu siguranță nu te vei opri la achiziționarea unui singur set când vei descoperi gama largă de produse și varietatea domeniilor de interes puse la dispoziție de către comercianți. Posibilitățile sunt nelimitate și veți crea împreună povești și jocuri minunate care îl vor ține ocupat pe micuțul tău ore în șir.

Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Cel mai bun

LEGO DUPLO - Primul meu camion cu litere 10915, 36 piese

Este metoda supremă de joacă și învățat pentru copiii mici deoarece aceștia își imbunătățesc abilitățile motorii fine pe măsură ce stivuiesc cărămizile cu literele în spatele camionului. Setul respectă cele mai ridicate standarde industriale, piesele fiind ușor de ridicat, așezat și despărțit de degețelele micuților. Are 36 de piese, camionul are 12 cm înălțime și 7 cm lungime, oferind o varietate de scenarii de joacă educative de la A la Z. Poate fi combinat cu alte seturi LEGO DUPLO.
Verifică prețul

Cu LEGO DUPLO Camionul cu Litere, preșcolarii pot combina construirea creativă, joaca și învățarea alfabetului.

la buget

Lego Duplo Trenul cu Numere

Copilașul tău va adora să construiască și să reconstruiască acest tren solid, învățând din mers să recunoască numerele! Cu două figurine copil DUPLO și o figurină pisică pentru oportunități suplimentare de joacă, acest set oferă distracție nelimitată în construcție, condus și învățare. Cărămizile DUPLO din acest set sunt concepute pentru a fi lipsite de risc și adecvate pentru mânuțele mici. Setul conține 23 de piese și este recomandat copiilor cu vârsta între 1,5 și 3 ani.
Verifică prețul

Trenul numerelor LEGO DUPLO este o prezentare colorată a numerelor și numărătorii.

Premium

LEGO DUPLO - Statie de pompieri 10903, 76 piese

Ajută pompierii în timp ce ei se antrenează stingând focul de tabară și urcând scara pentru a salva din turn câinele stației. Când pornește sirena, ajută-ți copilașul să urce pompierii în camionul de pompieri și să pornească lumina clipitoare pentru o altă salvare îndrăzneață! Este o jucărie minunată pe care o poți lua oriunde.
Verifică prețul

Ajută-ți copilul să construiască o stație captivantă de pompieri și un camion de pompieri cu lumină și sunet de sirenă! Stația de pompieri este ușor și distractiv de construit.

LEGO® DUPLO® - Cutie deluxe in forma de caramida (10914)

Pe lângă faptul că poți petrece timp de calitate alături de copilul tău, jucându-vă împreună, pe măsură ce va căpăta dexteritate, va fi atras suficient de mult încât tu să beneficiezi de câteva momente de respiro. Setul conține 85 de piese și este recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 6 luni. Piesele sunt suficient de mari încât să nu există riscul de înghițire și sufocare pentru cel mic.
Verifică prețul

Cu acest joc de Lego copilul tău își va dezvolta foarte mult creativitatea, imaginația și coordonarea mână-ochi.

LEGO® DUPLO / LEGO® DUPLO® - Macara si Constructie (10933)

Cu un buldozer mare, un mini-buldozer, o basculantă, un excavator și o macara, copilașii și părinti pot lucra împreună, livrând materiale, construind un turn și îndepărtând molozul de pe stradă. Iar când vine vremea prânzului, pot vizita chiar și un chioșc cu hot-dog. Acest set cu 123 de piese este recomandat copiilor cu vârsta peste 2 ani.
Verifică prețul

Acest set de construit, LEGO DUPLO, este ideal pentru micii pasionați de macarale și construcții. Micii muncitori constructori au zile întregi de activități pentru a explora acest șantier plin de detalii.

LEGO DUPLO - Cutie Deluxe in forma de caramida 10914, 85 piese

Prezintă micuțului tău primul său set de joacă LEGO DUPLO! Setul inspiră joaca creativă și aduce beneficii nenumărate de dezvoltare cu cutia deluxe în formă de cărămidă LEGO DUPLO versatilă - o combinație de cărămizi colorate și piese speciale, gândite pentru a stârni interesul oricărei tinere minți. În interiorul acestei cutii de depozitare, micuțul va găsi inspirație și idei care să îl stimuleze. Setul include o mașină, o fereastră, flori, baloane, cadouri, un tort, cărămizi numerotate de la 1 la 5 și o diversitate uimitoare de cărămizi LEGO originale în culorile curcubeului.
Verifică prețul

LEGO DUPLO Tren cu Aburi 10874

  • Dimensiuni potrivite;
  • Materiale de calitate;
  • Un cadou minunat;
  • Interactiv;
  • Educativ.
Verifică prețul

Achiziționând acest set de la Lego pentru micuțul tău, el se poate simți ca un adevărat mecanic de locomotivă. Acest set LEGO Duplo este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani, iar dacă vrei să afli și mai multe posibilități de joacă, inclusiv funcția de telecomandă și alte activități amuzante pentru copilașul tău, trebuie să descarci aplicația opțională. Cu acest set te poți juca împreună cu copilul tău, ajutând-ul să pună cele cinci cărămizi colorate de-a lungul șinelor pentru a claxona, a aprinde sau a stinge luminile.

Întrebări frecvente despre seturile de LEGO de 1-3 ani

De la ce vârstă se pot folosi?

De la vârsta de 18 luni poți începe să te joci împreună cu micuțul tău cu LEGO Duplo. Nu există piese mărunte care să fie înghițite, băgate în nas sau în urechi, cuburile sunt mari, se îmbină și se desfac ușor și nu necesită prea multă precizie sau forță. După vârsta de 4 ani se poate trece la piesele de LEGO normale.

Există seturi separate pentru băieți și pentru fete?

LEGO propune jucării îndrăgite în egală măsură de către băieți și de către fete, dar seturile tematice se adresează, teoretic, în special unuia dintre sexe. De pildă, există o mai mare probabilitate ca băieții să aprecieze mai mult cele mai frumoase seturi LEGO NinjaGO, decât ar face-o fetele, care probabil vor fi mai vrăjite decât băieții de seturile cu elfi și zâne.

Cum se curăță seturile de LEGO?

Cu cât copiii sunt mai mici cu atât vor petrece mai mult timp cu piesele de LEGO în gură. Pentru a scăpa de microbi și de aspectul inestetic va trebui să cureți setul folosind o lavetă și apă. Pentru a se usca complet, poți lăsa setul de piese întinse pe un prosop peste noapte.

Piesele de LEGO sunt compatibile și cu seturi de la alți producători?

În principiu piesele de LEGO sunt compatibile doar cu alte piese de LEGO. Este totuși posibil să nimerești un set de piese de la alt producător care să se potrivească într-o oarecare măsură cu piesele de LEGO.

Există și seturi de LEGO personalizate?

Vei găsi pe piață o multitudine de seturi de LEGO cu diferite teme: animale, mașini, avioane și multe altele. În funcție de preferințele micuțului tău te poți axa pe o temă anume.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv
Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Vrei să-ți pregătești fetița de venirea unui frățior sau să-i dezvolți instinctele materne? Bebelușul interactiv este jucăria perfectă pentru ea.

Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii
Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Cea Mai Bună Căsuță de Păpuși pentru Fetițe
Căsuțe de păpuși pentru fetițe de peste 3 ani

O căsuță de păpuși este jucăria preferată a fetițelor de peste 3 ani. Învaț-o de mică să fie responsabilă, oferindu-i posibilitatea de a avea grija de câteva personaje, fiind ele și imaginare.

Cel Mai Bun Cărucior Ușor pentru Copii. Sport. Ultracompacte.
Cărucioare foarte ușoare pentru copii (ultracompacte)

Vrei un cărucior pentru copii pe care-l poți manevra ușor pe scări, în mașină? Cărucioarele ultracompacte sport sunt secretul. Au o greutate de maxim 10kg.

Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii
Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe