Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii

Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-i cumperi copilului o pistă de curse de mașini?

Să ții un copil ocupat în permanență poate fi o provocare în zilele noastre, când este extrem de la îndemână să îi pui la dispoziție smartphone-ul sau tableta. Așa că cel mai bine cauți soluții atractive, de care nu se vor plictisi niciodată. Un exemplu poate fi o pistă de curse pentru mașinuțe. Cu siguranță ai văzut asta la televizor sau la spațiile de joacă pentru cei mici. Acum asta este la îndemâna ta pentru că poți avea minunata jucărie chiar la tine acasă.

Acestea pot fi de la cele mai simple la cele mai complexe jucării, cu unul sau mai multe trasee, mașini sau chiar telecomandă. Ce este și mai atractiv la această jucărie este că poate angrena în joc nu doar pe băieți dar și pe fetițe și, chiar și pe părinți! Împreună, toată familia poate petrece timp de calitate și se pot suda relații de prietenie. Unde mai pui că este și un cadou extrem de apreciat de toată lumea, pentru orice ocazie. În plus susține concentrarea, creativitatea, dexteritatea dar și coordonarea mână - ochi a celor mici.

Pistă curse de mașini pentru copii

Premium

Formula 1

Fie că vrei să surprinzi copilul cu un cadou interactiv pe care poate să îl folosească cu cel mai bun prieten al său, fie că ai doi copii pe care vrei să iei distrezi, atunci circuitul cu două mașinuțe colorate de Formula 1 de la DecorCasa este soluția ideală. Circuitul vine la pachet cu două telecomenzi tip joystick cu care fiecare jucător își poate controla mașina de Formula 1. Un mare avantaj pe care îl are circuitul este faptul că Cele două mașini au trasee separate, astfel încât nu va exista riscul de ceartă între jucători.
Verifică prețul

Cel mai bun

Pista de Masini Fireman Sam Fire Rescue Center cu Elicopter si Accesorii

Este confecționată din plastic de bună calitate și se recomandă copiilor cu vârsta peste 3 ani. Stația de pompieri este construită pe două nivele, ambele pline de acțiune și aventură. Pachetul cuprinde toate accesoriile, plus elicopterul care stă așezat pe platforma sa, gata să sară în ajutor.
Verifică prețul

Pista de mașini Fireman Sam Fire Rescue Center este extrem de populară, stârnește și alimentează neîncetat imaginația și creativitatea micuțului tău, prin jocuri multiple cu misiuni salvatoare ale pompierilor.

la buget

Set pista de curse

Le oferă posibilitatea celor mici să urmărească mașina jeep în timp ce rulează pe pista de curse pe care au creat-o, zburând în jurul curbelor, pe pârtii, venind peste dinozauri. Aceasta reprezintă o adevărată aventură pentru cei mici! De asemenea, este creată din plastic de tip ABS și face ca această jucărie dinosaur cu piste de curse să fie sigură și de durată pentru micuțul tău, reprezentând un cadou ideal.
Verifică prețul

Această pistă de curse cu tema dinozaurilor este foarte populară printre copiii preșcolari.

Circuit electric 4 in 1 cu 2 masinute Subaru BRZ, Policar 1:32, 380 cm

Prezintă patru circuite într-unul, fiind foarte ușor de asamblat, prezentând 3 niveluri diferite de abilități (easy, medium si hard). Materialul este din plastic dur și ferm, cu o textură specială a suprafeței care garantează o aderență excelentă, chiar și fără magneți de tracțiune.
Verifică prețul

Circuitul electric cu mașinuțe poate fi asamblat în mai multe moduri, în funcție de abilitățile micilor piloți sau a marilor amatori și profesioniști. Acesta este un set ideal pentru începători și experți deopotrivă.

Pista de curse Disney Cars 3, 3.5 M

Se alimentează cu 4 baterii de tip C pentru o bună perioadă de timp, circuitul are o lungime de 3. 5 m și este ideal de utilizat de către copiii cu vârsta mai mare de 3 anișori, deoarece acesta conține piese mici ce pot fi ușor înghițite. Are o greutate redusă și se poate dezasambla, pentru a putea fi depozitată mai ușor, într-un spațiu restrâns.
Verifică prețul

Pista de curse Carrera First este creată special pentru adrenalină si acțiune, iar porțiunile drepte și curbele strânse adaugă și mai mult suspans în goana după victorie.

Masinute / Set masinute Maisto - Vision Grand Turismo Race Circuit. 1:43

Acest set de jucării este destinat băieților cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani. În afară de mașinuțe, cel mic se mai poate juca și cu ele pe o pistă mai periculoasă ca oricând. Își poate chema prieteni pentru a-i provoca la o întrecere de milioane. Mașinuțele sunt create la scala 1:43 și seamănă extrem de mult cu mașinile din viața reală.
Verifică prețul

Dacă vrei să îi faci o surpriză băiețelului tău pasionat de mașini, îi poți face cadou un set de mașinuțe de la Maisto. Raportul calitate-preț nu te va face să regreți investiția făcută.

Set de Joaca Stunt Garage cu Cascadorii si Masinuta

Include un lift pentru a transporta mașinuțele la orice nivel dorești și poți decide să parchezi sau să realizezi alte sărituri fantastice. Service-ul auto permite reparațiile mașinuțelor pentru a fi la înălțime în timpul curselor sau schemelor realizate, iar după ce umpli la maxim rezervorul, ești cu adevărat pregătit pentru o nouă aventură palpitantă!.
Verifică prețul

Setul de joacă Stunt Garage cu cascadorii, este unicul existent pe piață la momentul actual, care permite săritura mașinuțelor de la un nivel la altul.

Întrebări despre pistele cu curse de mașini pentru copii

Cum se asamblează?

Pistele cu curse de mașini se asamblează urmând imaginile din manualul, montați pistele, gărdulețele și piciorușele de susținere, la fiecare cuplare auzindu-se un "click”. Apoi îmbinați pistele, cuplând pe rând urechile și împingeți până se aude “click”.

Ce accesorii au?

Setul conține elementele necesare asamblării unui circuit, pornind de la o linie dreaptă, 6 curbe, 2 telecomenzi, centru de comandă, 2 picioare de pod, 6 suporți de reclamă) și 2 mașinuțe de curse, fiind necesare și baterii care nu sunt incluse în set.

Pentru ce vârste sunt potrivite ?

Acestea sunt recomandate copiilor mai mari de 3 ani deoarece pot conține piese mici, care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare. Astfel, nu lăsați ambalajele la îndemână copiilor și îndepărtați orice ambalaj al jucăriei înainte de a o oferi copilului.

Are telecomandă?

Seturile de curse cu mașini sunt jucăriile ideale pentru copiii de peste 3 ani, fiind foarte captivante. Acestea prezintă toate elementele esențiale unei piste pentru mașini, inclusiv mașinuțe și telecomenzi. De asemenea sunt foarte interactive și ușor de folosit și asamblat.

Poți adăuga mașini separat?

Pistele de mașini sunt jucării pentru copiii de peste 3 ani foarte interactive. Acestea prezintă piese care sunt ușor de asamblat și pot fi așezate după bunul plac, fiind potrivite pentru mai multe mașinuțe, pe care le poți așeza separat pe pistă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Căsuță de Păpuși pentru Fetițe
Căsuțe de păpuși pentru fetițe de peste 3 ani

O căsuță de păpuși este jucăria preferată a fetițelor de peste 3 ani. Învaț-o de mică să fie responsabilă, oferindu-i posibilitatea de a avea grija de câteva personaje, fiind ele și imaginare.

Cel Mai Bun LEGO Technic - Mașini, Avioane, Tractoare etc.
LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Cauți un cadou LEGO pentru un copil de 10 ani? Un set LEGO de construcție a unui vehicul, avion, vapor sau utilaj agricol poate fi cadoul ideal. Vezi opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Cel Mai Bun Set de LEGO Pentru Copii 1 - 3 Ani
Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Dezvoltă-i creativitatea și motricitatea copilului tău cu ajutorul unui set LEGO de construcție. Cu forme și mecanisme speciale pentru copii de 1-3 ani, setul LEGO poate fi cadoul ideal.

Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii
Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îi dezvoltă coordonarea și reflexele. O mașinuță cu telecomandă poate fi cadoul perfect pentru orice copil de peste 2 ani.

Cel Mai Bun Kit de Roboți Educativi pentru Copii
Kit-uri roboți educativi pentru copii

Oferă-i șansa de a-și dezvolta abilități esențiale pentru generația în care va trăi. Programare, mecanică, logică și multe altele pot fi învățate cu ajutorul unui kit de robotică educativ.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe