De ce să-i cumperi copilului o pistă de curse de mașini?

Să ții un copil ocupat în permanență poate fi o provocare în zilele noastre, când este extrem de la îndemână să îi pui la dispoziție smartphone-ul sau tableta. Așa că cel mai bine cauți soluții atractive, de care nu se vor plictisi niciodată. Un exemplu poate fi o pistă de curse pentru mașinuțe. Cu siguranță ai văzut asta la televizor sau la spațiile de joacă pentru cei mici. Acum asta este la îndemâna ta pentru că poți avea minunata jucărie chiar la tine acasă.

Acestea pot fi de la cele mai simple la cele mai complexe jucării, cu unul sau mai multe trasee, mașini sau chiar telecomandă. Ce este și mai atractiv la această jucărie este că poate angrena în joc nu doar pe băieți dar și pe fetițe și, chiar și pe părinți! Împreună, toată familia poate petrece timp de calitate și se pot suda relații de prietenie. Unde mai pui că este și un cadou extrem de apreciat de toată lumea, pentru orice ocazie. În plus susține concentrarea, creativitatea, dexteritatea dar și coordonarea mână - ochi a celor mici.

Pistă curse de mașini pentru copii

1. Formula 1 PREMIUM

Fie că vrei să surprinzi copilul cu un cadou interactiv pe care poate să îl folosească cu cel mai bun prieten al său, fie că ai doi copii pe care vrei să iei distrezi, atunci circuitul cu două mașinuțe colorate de Formula 1 de la DecorCasa este soluția ideală. Circuitul vine la pachet cu două telecomenzi tip joystick cu care fiecare jucător își poate controla mașina de Formula 1. Un mare avantaj pe care îl are circuitul este faptul că Cele două mașini au trasee separate, astfel încât nu va exista riscul de ceartă între jucători.

2. Tower Track BEST CHOICE

Setul de joacă cu pistă este un cadou minunat pentru copii. Copiii pot conduce mai multe vehicule în același timp și pot adăuga mai multe vehicule pentru a efectua cele mai îndrăznețe cascadorii. Acesta prezintă o pista portocalie cu buclă care va transporta vehiculele în aer, unde pot efectua cascadorii incredibile și pot concura cu alții. Setul are un accelerator acționat pe baterie, care oferă o mulțime de acțiune. Setul impresionant de 83 cm înălțime îi inspiră pe copii și poate fi pliat cu usurință pentru a-l transporta, incluzând un vehicul Hot Wheels.

3. Set pista de curse LA BUGET

Această pistă de curse cu tema dinozaurilor este foarte populară printre copiii preșcolari. Le oferă posibilitatea celor mici să urmărească mașina jeep în timp ce rulează pe pista de curse pe care au creat-o, zburând în jurul curbelor, pe pârtii, venind peste dinozauri. Aceasta reprezintă o adevărată aventură pentru cei mici! De asemenea, este creată din plastic de tip ABS și face ca această jucărie dinosaur cu piste de curse să fie sigură și de durată pentru micuțul tău, reprezentând un cadou ideal.

4. Circuit electric 4 in 1 cu 2 masinute Subaru BRZ, Policar 1:32, 380 cm

Circuitul electric cu mașinuțe poate fi asamblat în mai multe moduri, în funcție de abilitățile micilor piloți sau a marilor amatori și profesioniști. Acesta este un set ideal pentru începători și experți deopotrivă. Prezintă patru circuite într-unul, fiind foarte ușor de asamblat, prezentând 3 niveluri diferite de abilități (easy, medium si hard). Materialul este din plastic dur și ferm, cu o textură specială a suprafeței care garantează o aderență excelentă, chiar și fără magneți de tracțiune.

5. Pista Electrica De Curse cu 2 masini si 2 controlere scara 1.43

Dacă cei mici adoră mașinile și vrei să-l surprinzi cu un cadou deosebit și de care să fie foarte încântat, această pistă electrică de curse este visul fiecărui copil și, cu siguranță, va fi foarte recunoscător. Cu mașinile de curse fantastice, sofisticate și cu o mulțime de accesorii, cursa va fi o experiență extraordinară! În plus, acest joc stimulează imaginația și creativitatea copiilor. Pista poate fi construită în mai multe feluri, iar mașinuțele sunt controlate cu ușurință prin telecomandă.

6. Circuit cu Masinuta Go Gears High Speed Highway

Pregătește-te de acțiune cu circuitul cu mașinuțe care îi va tăia respirația celui mic! Fiecare circuit are detalii unice, lansatoare și piste. Include accesorii și vehicule care pot pune totul în mișcare. Elementele acestuia sunt detaliate și au funcții mobile care permit copiilor să creeze scene diferite cu fiecare episod de joacă. Tot ce trebuie să faceți este să trageți înapoi mașina Go Gears și să o lăsați să ruleze la viteza maximă printr-o curbă, o buclă și un salt prin cerc. Caroseria mașinii este realizată în mare parte din metal, dar conține și unele componente din plastic.

7. Pista de curse cu 2 masinute si 2 telecomenzi

Pentru că este o jucărie îndrăgită, ea este un cadou satisfăcător. Acest tip de jucărie îi poate învăța pe copii o mulțime de lucruri, de la a se juca împreună, la a colaborare și a se înțelege.Cu această pistă de curse tip autostradă cu sunet dublu, lumină și sunete de accelerat ei sunt obligați să împartă, să își aștepte rândul și să negocieze virajele pentru a obține locul întâi. Mașinile au anvelope și perii de contact, iar piesele pentru pistă au o lungime totala de 6,6 m. Traseul are 2 piese inegale pentru mai multe spectacole și bateriile necesare incluse.


Întrebări despre pistele cu curse de mașini pentru copii

Cum se asamblează?

Pistele cu curse de mașini se asamblează urmând imaginile din manualul, montați pistele, gărdulețele și piciorușele de susținere, la fiecare cuplare auzindu-se un "click”. Apoi îmbinați pistele, cuplând pe rând urechile și împingeți până se aude “click”.

Ce accesorii au?

Setul conține elementele necesare asamblării unui circuit, pornind de la o linie dreaptă, 6 curbe, 2 telecomenzi, centru de comandă, 2 picioare de pod, 6 suporți de reclamă) și 2 mașinuțe de curse, fiind necesare și baterii care nu sunt incluse în set.

Pentru ce vârste sunt potrivite ?

Acestea sunt recomandate copiilor mai mari de 3 ani deoarece pot conține piese mici, care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare. Astfel, nu lăsați ambalajele la îndemână copiilor și îndepărtați orice ambalaj al jucăriei înainte de a o oferi copilului.

Are telecomandă?

Seturile de curse cu mașini sunt jucăriile ideale pentru copiii de peste 3 ani, fiind foarte captivante. Acestea prezintă toate elementele esențiale unei piste pentru mașini, inclusiv mașinuțe și telecomenzi. De asemenea sunt foarte interactive și ușor de folosit și asamblat.

Poți adăuga mașini separat?

Pistele de mașini sunt jucării pentru copiii de peste 3 ani foarte interactive. Acestea prezintă piese care sunt ușor de asamblat și pot fi așezate după bunul plac, fiind potrivite pentru mai multe mașinuțe, pe care le poți așeza separat pe pistă.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe