Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii

Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 106 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-i cumperi copilului tău un set de arc cu săgeți?

Jocul cu arcul și săgeți poate reprezenta o activitate foarte distractivă și competitivă. Acest set poate fi folosit atât în competiții sportive cât și în scopuri recreative, întrucât nu e nevoie de asistență specializată sau aprobări ori cursuri. E important însă să îl folosești cu grijă pentru că poți răni pe cineva cu ușurință. Ca să ai o experiență cât mai plăcută fii atent să alegi modelul care ți se potrivește. Dacă al tău copil e pasionat de tir cu arcul și vrei să îi cumperi un articol care să îl ajute să țintească cât mai bine, atunci alege un model clasic, tradițional cu o greutate de tragere de 15lbs. Asta îl va ajuta să aibă o poziție naturală de tragere și îi va fi ușor să se perfecționeze.

Acest sport îi va dezvolta atenția, precizia, îndemânarea și îl va ține ocupat destul de mult timp afară, în defavoarea smartphone-ului sau a tabletei. În plus, va fi o activitate interesantă de desfășurat cu gașca de prieteni, o mică competiție putând fi cea mai bună alegere de joacă. Ține minte acest set și ca idee pentru următorul cadou.

Cele mai bune arcuri cu săgeți pentru copii

Cel mai bun

ARC DISCOVERY 300 GEOLOGIC

Arcul Discovery este unul modern, plăcut, ușor de folosit, care îți va oferi precizia pe care o dorești. Ai precizie de până la 18 metri datorită utilizării ușoare. Ai un suport pentru săgeată integrat, element de reper intuitiv și o coardă supra-turnată. Este foarte ușor de montat și de demontat datorită brațelor clipsabile cu un reper de siguranță. Are un mâner ambidextru. .
Verifică prețul

Dacă te pasionează sporturile intense cum ar fi trasul cu arcul, ai la dispoziție un arc pe care oamenii din Evul Mediu sigur ar fi geloși.

Premium

Arc compound

Are 2 săgeți, protecție pentru degete montate pe coardă, pin de ochire, mâner soft-touch, lungime de tragere 15-23 inch și putere de tragere 15 lbs. Designul este atractiv, culoare camuflaj și este din compozit. Tirul cu arcul este un sport dinamic iar cu acest arc poți contribui la dezvoltarea unor calități precum concentrarea, încrederea în sine și abilitatea celor mici.
Verifică prețul

Arcul este potrivit și recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani și poate fi mânuit atât cu dreapta cât și cu stânga.

la buget

Decathlon

Arcul este potrivit și pentru sport în familie, fiind ideal pentru descoperirea tirului cu arc de către toți membrii familiei. Kitul conține arc, 2 săgeţi vârf oţel și ţintă și este adaptat atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci datorită mânerului ergonomic. Este extrem de ușor de folosit dar și de montat sau demontat, ținta fiind auto-portantă, iar arcul demontabil, din 2 segmente.
Verifică prețul

Produsul este conceput pentru tir cu arcul pentru nivel de începător, între 5-10 m pentru practicare în timpul liber, cu săgeți cu vârf de oțel.

Arc cu săgeți Legler Target

Pentru că activitățile de zi cu zi ale copilului tău sunt importante și trebuie, pe cât este de posibil, de diversificat, te invităm să descoperi arcul cu săgeți “Legler Target”, care este o modalitate foarte bună de a-i dezvolta atenția și concentrarea micuțului tău. Totodată, arcul cu săgeți este benefic pentru stimularea sau descoperirea unor noi abilități fizice ale copilului. De-asemenea, acesta fiind confecționat din materiale sănătoase și naturale, este un produs sigur și rezistent, în timp. .
Verifică prețul

KIT TIR CU ARCUL SOFTARCHERY 100 GEOLOGIC

Este foarte ușor de utilizat și instalat datorită țintei auto-portante, arcului care este potrivit atât pentru folosirea mâinii drepte cât și stânga dar și a săgeților cu ventuze. Mânerul ergonomic este de asemenea adaptat atât pentru dreptaci, cât şi pentru stângaci. Transportare ușoară întrucât ținta se foloseşte ca loc de depozitare a arcului şi săgeţilor.
Verifică prețul

Kitul este conceput pentru inițierea în tir cu arcul, pentru lansări la 5-10m, cu săgeată tip ventuză, pentru siguranță. Ideal pentru sport în familie fiind compus dintr-un arc, 2 săgeți cu ventuză și o țintă.

Arc compound cu sageti Bear Archery Apprentice ,culoare verde, pentru copii cu varsta peste 4 ani

Setul Bear Archery Apprentice este compus din arc, săgeți și țintă fiind perfect pentru micii începători care vor să facă performanță în practicarea tirului cu arcul. Este conceput pentru dreptaci, are mâner din compozit, sprijin de săgeată, țintă, protecții pentru degete instalate pe coardă și brațe metalice. Are 2 săgeți incluse, lungime 26 inch, puterea cuprinsă între 6 și 13. 5 lbs și lungimea de întindere de la 13" la 24".
Verifică prețul

Arcul compound este destinat tinerilor începători, copii cu vârste de peste 4 ani.

Arc cu sageti arcul de precizie de 60 mm cu lumina Tinta si suport sageti , pentru copii, ATS

Set de tir cu arcul de precizie de 60 mm, trepte cu poziții speciale ale săgeților și 3 căni de aspirație și țintă cu diametrul de 25 de centimetri, cu marcatori de scor. Are o iluminare specială pe vârful arcului. Este din plastic și are un design foarte tineresc și colorat, ce cu siguranță va atrage orice tânăr în mirajul acestui sport ce dezvoltă dexteritatea, funcțiile motorii dar și gândirea.
Verifică prețul

Acest set conține tot ce îi trebuie unui puști de peste 6 ani pentru a petrece o zi de joacă în natură, ori pentru a-și exersa îndemânarea.

Întrebări despre seturile profesionale de arcuri cu săgeți pentru copii

Pentru ce grupă de vârstă este potrivit?

Dacă copilul tău e pasionat de tir cu arcul și vrea să facă performanță în acest sport, poate chiar să ajungă la competitii precum Campionatul National de tir cu arcul, acolo, categoriile de vârstă sunt: Copii – până în 12 ani, Juniori 3 – 13-14 ani, Juniori 2 – 15-17 ani, Juniori 1 – 18-20 ani, Senior – peste 20 de ani, Master – peste 50 de ani. E important să alegi modelul potrivit pentru vârsta și conformația celui mic.

Din ce sunt confecționate săgețile?

Seturile arc cu săgeți, pe lângă arma în sine mai include și cel puțin două săgeți din fibra de sticlă, ce au fiecare lungimea de 26 inchi și patru vârfuri, pentru a avea de schimb atunci când e necesar. Setul poate include protecție pentru braț, ce face ca totul să fie mai sigur și mai confortabil.

Câți jucători pot fi angrenați în joc?

Tirul cu arcul în echipă este un concurs care poate aduce interacțiune, solidaritate dar și respect pentru adversar, care nu trebuie niciodată subestimat. Acest sport se poate practica începând de la patru persoane, dar cu cât mai mulți cu atât mai bine.

Sunt modele diferite pentru stângaci și dreptaci?

Seturile profesionale de arcuri cu săgeți sunt create de producători în manieră diferită, însă cele mai multe modele pot fi utilizate atât de către stângaci, cât și de către dreptaci. Cu toate acestea, există și modele dedicate fie dreptacilor, fie stângacilor, astfel că îți revine posibilitatea de selecție, în funcție de acest criteriu și alte preferințe.

Poate fi folosit și de adulți?

Dacă cumperi un arc recurbat, profesional, pentru copilul tău de până în 14 ani, atunci cu siguranță poță să-l utilizezi și tu, ca adult. Pentru că e un model potrivit dacă vrei ca copilul tău să învețe să tragă cu arcul cu ajutorul unei arme de calitate, rezistentă, care oferă și o precizie bună. Aceasta varianta are nevoie de 20 lbs pentru a fi acționatâ și include o mulțime de accesorii utile și necesare pentru o experiență placută.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună bucătărie de jucărie pentru copii

Fă-i cadou copilului o jucărie educativă și distractivă. În bucătăria de jucărie poate învăța cum funcționează anumite aparate și ustensile evitând astfel viitoare accidente.

LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Cauți un cadou LEGO pentru un copil de 10 ani? Un set LEGO de construcție a unui vehicul, avion, vapor sau utilaj agricol poate fi cadoul ideal. Vezi opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Cel mai bun banc de lucru pentru copii

Vrei să-ți înveți copilul să fie îndemânatic și să-și descopere astfel anumite pasiuni? Bancul de lucru este cadoul ideal atât pentru băieți cât și pentru fetițe.

Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe