Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat

Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Modificat la 09 martie 2022
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-i cumperi copilului tău o păpușă de coafat / machiat?

Este puțin probabil ca, într-o viață de om, să nu fii pus în situația de a cumpăra măcar o dată, o păpușă, unui copil. Este și mai puțin probabil să eviți conjunctura în care va trebui să participi activ, măcar câteva clipe, la un joc cu păpuși.

Păpușile sunt unele dintre cele mai iubite jucării ale tuturor timpurilor, iar beneficiile pe care le aduce acest tip de distracție pentru copii, sunt recunoscute de către specialiști. Confecționate, de-a lungul timpului, din materiale dintre cele mai variate, păpușile de coafat / machiat pot fi partenerii de joacă sau chiar de somn (dacă machiajul a fost înlăturat) ai unui copil.

Dar pot fi și obiecte decorative de artă; rareori există o variație atât de puternică în interiorul unei singure categorii de produse, prin urmare, să te aștepți să găsești cea mai bună păpușă, fără să fii foarte hotărât în legătură cu scopul și funcțiile acesteia, este din start o misiune eșuată. Dacă te-ai decis asupra acestui tip de păpușă, ar trebui să ai în vedere faptul că Barbie începe să fie depășită, Monster High înlocuind-o în clasament.

Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Cel mai bun

Papusa Anna Frozen 2, Styling Head - Manechin pentru coafat cu accesorii incluse

 • Distractivă;
 • Atractivă;
 • Educativă;
 • Rezistentă;
 • Accesorii multiple.
Verifică prețul

Păpușă Anna Frozen 2, Styling Head - Manechin pentru coafat cu accesorii incluse, este o jucărie ideală pentru fetița ta. Deoarece Frozen este unul din cele mai adorate desene animate pentru copii de 2-7 ani, o astfel de jucărie este una impecabilă pentru copii mici. Poți lua o astfel de păpușă pentru copil, cu orice ocazie care ai avea. Vei crea zâmbet și un car de fericire pentru copil. O jucărie extraordinară, care va face parte din colecția fetiței și va fi una memorabilă și apreciată de ea.

la buget

Papusa Barbie Styling Head Blonde - Manechin pentru coafat cu accesorii incluse

 • Educativă;
 • Interactivă;
 • Practică;
 • Utilă;
 • Multe accesorii incluse.
Verifică prețul

Majoritatea fetițelor își doresc să coafeze și să machieze păpuși. Dacă vei alege să îi cumperi fetiței tale această păpușă Barbie, cu siguranță ea va fi încântată și se va juca minute în șir cu noua sa prietenă. Un avantaj foarte important este faptul că setul conține numeroase accesorii. Micuța ta va fi extrem de inspirată și bucuroasă să găsească noi coafuri inedite de fiecare dată. Copiii își dezvoltă dexteritatea și coordonarea cu ajutorul păpușii, ba mai mult, pot avea mult mai bine grijă de propria persoană și devin mai independenți.

Premium

Set model pentru coafuri si machiaj, Bayer, 27 cm, 15 accesorii

 • Pentru fete
 • Vârsta +3 ani
 • Înălțime 27 cm
 • 15 accesorii
 • Lățime 24 cm
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui set captivant cu coafuri și machiaj pentru fetița ta, aceasta își va exersa foarte bine abilitățile și îndemânarea în a avea grijă de o păpușă, dar și de ea însăși. Va fi mult mai atentă și interesată de propria-i rutină zilnică și pieptănând sau coafând păpușa, va învăța chiar ea sa se îngrijească. Poate încerca multiple coafuri diferite. Setul conține 15 accesorii foarte utile printre care perie, agrafe de pâr, pieptăn și chiar și bigudiuri. Machiajele se vor spăla foarte ușor.

Bust papusa Simba My Girl Styling Head cu accesorii

 • Par lung și ochi mari
 • Pachetul conține 15 piese
 • Setul include: perie, accesorii pentru păr, ruj și farduri
 • Stimulează creativitatea
 • Poate fi un cadou inedit pentru orice fetiță pasionată de hair și makeup
Verifică prețul

Acest bust de păpușă Simba My Girl Styling Head este o jucărie perfectă pentru fetița ta. Are păr lung care este destinat coafării și bineînțeles împletitului, ochii mari și albaștri ce o fac să arate uimitor și o expresie a feței extrem de prietenoasă. Vine la pachet alături de diverse accesorii, perie de păr, ruj dar și numeroase farduri. Setul conține în total 15 piese ce au culori atractive, jucăria măsoară 19 centimetri lungime iar vârsta recomandată de specialiști pentru folosire este de peste 5 ani.

Bust Princess Coralie pentru Machiat si Coafat

 • Distractivă;
 • Utilă;
 • Un cadou minunat pentru fete;
 • Dimensiuni potrivite;
 • De calitate.
Verifică prețul

Acest bust de păpușa Coralie o va încânta foarte mult pe fetița ta, care se va juca zeci de minute, exersând coafatul și machiatul pe drăguța prințesă. Nu doar că îi va îmbunătăți coordonarea și abilitățile în ceea ce privește aranjarea și îngrijirea propriei persoane, dar îi va cultiva simțul esteticului și o va face să creeze numeroase look-uri moderne și frumoase. Este o jucărie minunată atât pentru copilul tău, cât și pentru a fi oferită mai departe cadou, pentru că va bucura cu siguranță orice fetiță.

Bust papusa Klein Princess Coralie cu accesorii pentru coafat si machiaj, mare

 • Multicolor
 • 33 piese
 • Material plastic
 • Vârstă +3 ani
 • Pentru fete
Verifică prețul

Acest set cu bust de păpușă și accesorii pentru machiat, pieptănat sau coafat, va fi ideal pentru fetița ta, întrucât ea își va dezvolta îndemânarea și va învăța mult mai ușor să se pieptene. Părul folosit la pâpușă se piaptănă foarte ușor, este de calitate, iar bustul este suficient de mare cât să fie extrem de bine vizibil și ușor de machiat. După diferite tipuri de machiaj încercate, aceasta se spală foarte ușor. Pe lângă paleta de machiaj, mai conține multe alte accesorii, cum ar fi agrafe, perie sau pieptăn.

Întrebări frecvente despre păpușile de machiat / coafat

Cum arată o păpușă pentru coafat / machiat?

Păpușile de coafat / machiat sunt, de obicei, alcătuite doar din cap și gât și vin la pachet cu un complet de accesorii care să le lase imaginația celor mici să zburde. Printre accesorii se pot număra pensulă de machiaj cu aplicator, elastice, cleme, bentițe moderne și altele. Alte modele de păpuși pot fi mai mari, adică mai conțin și bustul și mai rar vei găsi păpuși complete.

La ce se pot folosi păpușile de machiat / coafat?

Acest tip de păpuși pot fi folosite atât de către cei mici, în scop educativ și de dezvoltare personală, cât și pentru însușirea tehnicilor moderne de coafat sau machiat de către adulți. Păpușile de coafat / machiat sunt ideale și în studiourile de machiaj sau în platourile de filmare.

Cum se întreține o păpușă pentru coafat / machiat?

Aceste păpuși nu se lasă sub acțiunea directă a razelor solare, acestea pot produce decolorarea produsului. De asemenea nu se lasă țn spații umede. După utilizare se va usca și se va păstra într-un spațiu aerisit.

Cum se curăță o păpușă pentru coafat / machiat?

Păpușile pentru coafat / machiat sunt extrem de ușor de cutățat. Pur și simplu umezește o cârpă moale de bumbac sau un șervețel și îndepărtează toate colorile de pe fața păpușii. De asemenea poți folosi direct un șervețel umed însă îți recomandăm ca acesta să fie pe bază de apă.

Machiajele folosite pentru păpusă sunt potrivite pentru copii?

Toate accesoriile și culorile cu care păpușa ajunge în familia ta sunt potrivite vârstei copilului tău, nefiind toxice și în același timp foarte ușor lavabile. Poți fi liniștit știind că fetița ta se va juca în siguranță și nu există nici un pericol nici în cazul în care se murdărește sau pune mâna la gură.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii
Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Cel Mai Bun Set de LEGO Pentru Copii 1 - 3 Ani
Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Dezvoltă-i creativitatea și motricitatea copilului tău cu ajutorul unui set LEGO de construcție. Cu forme și mecanisme speciale pentru copii de 1-3 ani, setul LEGO poate fi cadoul ideal.

Cea Mai Bună Saltea de Joacă Educativă Pentru Copii de 1-2 Ani
Cea mai bună saltea de joacă educativă pentru copii de 1-2 ani

Saltelele de joacă educative îmbină joaca și educația în moduri foarte inteligente și interesante pentru un copil de 1-2 ani. Aceste centre de joacă sunt achiziția ideală pentru copilul tău.

Cel Mai Bun Hoverboard Cu Muzică Pentru Copii
Cel mai bun hoverboard cu muzică pentru copii

Surprinde-ți copilul cu un hoverboard cu muzică pe care se poate plimba prin parc. Uite care sunt cele mai rezistente modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe