Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat

Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Modificat la 21 aprilie 2021
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-i cumperi copilului tău o păpușă de coafat / machiat?

Este puțin probabil ca, într-o viață de om, să nu fii pus în situația de a cumpăra măcar o dată, o păpușă, unui copil. Este și mai puțin probabil să eviți conjunctura în care va trebui să participi activ, măcar câteva clipe, la un joc cu păpuși.

Păpușile sunt unele dintre cele mai iubite jucării ale tuturor timpurilor, iar beneficiile pe care le aduce acest tip de distracție pentru copii, sunt recunoscute de către specialiști. Confecționate, de-a lungul timpului, din materiale dintre cele mai variate, păpușile de coafat / machiat pot fi partenerii de joacă sau chiar de somn (dacă machiajul a fost înlăturat) ai unui copil.

Dar pot fi și obiecte decorative de artă; rareori există o variație atât de puternică în interiorul unei singure categorii de produse, prin urmare, să te aștepți să găsești cea mai bună păpușă, fără să fii foarte hotărât în legătură cu scopul și funcțiile acesteia, este din start o misiune eșuată. Dacă te-ai decis asupra acestui tip de păpușă, ar trebui să ai în vedere faptul că Barbie începe să fie depășită, Monster High înlocuind-o în clasament.

Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Cel mai bun

Baby Born - Cap papusa pentru coafat si machiat

 • Conține 24 de accesorii
 • Trusa de machiaj poate fi folosită și de copii
 • Stimulează creativitatea și dexteritatea fetelor
 • Respectă toate standardele de calitate
 • Reprezintă o idee excelentă de cadou
Verifică prețul

Jocul cu păpuși rămâne cea mai populară activitate pentru distracția fetițelor. Păpușile sunt primele prietene ale micuțelor, stau zi și noapte alături de ele. Produsul oferă condițiile ideale din orice coafor profesionist și vine la pachet cu perie, accesorii pentru păr, o paletă variată de machiaj. Trusa de machiaj poate fi folosită și de către adulți, pentru că conține pensulă de machiaj cu aplicator, elastice, cleme. Micuța ta poate să practice cele mai amuzante, elegante și nebunești stiluri de coafură.

la buget

Papusa Lilia - Lectia de stil

 • Păr lung și gata de coafat
 • Potrivit pentru fetițe de la 3 la 10 ani
 • Inclus este și un uscător de păr cu sunete realiste
 • O mulțime de accesorii pentru coafat incluse
 • Pachetul vine cu baterii incluse
Verifică prețul

Această păpușă pe nume Lilia măsoară înălțimea de aproximativ 20 cm și îți va bucura nespus fetița cu frumusețea, rafinamentul și delicatețea care i-a fost atribuită la confecționare. Lilia are un chip încântător, cu păr lung de coafat și vine cu accesorii chic precum: uscător de păr cu sunete, perie, mese, agrafe, elastice dar și mărgeluțe. Se poate juca cu ea, îi poate aranja părul cum dorește iar în același timp își dezvoltă o mulțime de calități. Păpușa funcționează cu ajutorul a 3 baterii de tip AG13 care sunt incluse.

Premium

Set model pentru coafuri si machiaj, Bayer, 27 cm, 15 accesorii

 • Pentru fete
 • Vârsta +3 ani
 • Înălțime 27 cm
 • 15 accesorii
 • Lățime 24 cm
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui set captivant cu coafuri și machiaj pentru fetița ta, aceasta își va exersa foarte bine abilitățile și îndemânarea în a avea grijă de o păpușă, dar și de ea însăși. Va fi mult mai atentă și interesată de propria-i rutină zilnică și pieptănând sau coafând păpușa, va învăța chiar ea sa se îngrijească. Poate încerca multiple coafuri diferite. Setul conține 15 accesorii foarte utile printre care perie, agrafe de pâr, pieptăn și chiar și bigudiuri. Machiajele se vor spăla foarte ușor.

Bust papusa Simba My Girl Styling Head cu accesorii

 • Par lung și ochi mari
 • Pachetul conține 15 piese
 • Setul include: perie, accesorii pentru păr, ruj și farduri
 • Stimulează creativitatea
 • Poate fi un cadou inedit pentru orice fetiță pasionată de hair și makeup
Verifică prețul

Acest bust de păpușă Simba My Girl Styling Head este o jucărie perfectă pentru fetița ta. Are păr lung care este destinat coafării și bineînțeles împletitului, ochii mari și albaștri ce o fac să arate uimitor și o expresie a feței extrem de prietenoasă. Vine la pachet alături de diverse accesorii, perie de păr, ruj dar și numeroase farduri. Setul conține în total 15 piese ce au culori atractive, jucăria măsoară 19 centimetri lungime iar vârsta recomandată de specialiști pentru folosire este de peste 5 ani.

Bust papusa Klein Princess Coralie cu accesorii pentru coafat si machiaj, mare

 • Multicolor
 • 33 piese
 • Material plastic
 • Vârstă +3 ani
 • Pentru fete
Verifică prețul

Acest set cu bust de păpușă și accesorii pentru machiat, pieptănat sau coafat, va fi ideal pentru fetița ta, întrucât ea își va dezvolta îndemânarea și va învăța mult mai ușor să se pieptene. Părul folosit la pâpușă se piaptănă foarte ușor, este de calitate, iar bustul este suficient de mare cât să fie extrem de bine vizibil și ușor de machiat. După diferite tipuri de machiaj încercate, aceasta se spală foarte ușor. Pe lângă paleta de machiaj, mai conține multe alte accesorii, cum ar fi agrafe, perie sau pieptăn.

Întrebări frecvente despre păpușile de machiat / coafat

Cum arată o păpușă pentru coafat / machiat?

Păpușile de coafat / machiat sunt, de obicei, alcătuite doar din cap și gât și vin la pachet cu un complet de accesorii care să le lase imaginația celor mici să zburde. Printre accesorii se pot număra pensulă de machiaj cu aplicator, elastice, cleme, bentițe moderne și altele. Alte modele de păpuși pot fi mai mari, adică mai conțin și bustul și mai rar vei găsi păpuși complete.

La ce se pot folosi păpușile de machiat / coafat?

Acest tip de păpuși pot fi folosite atât de către cei mici, în scop educativ și de dezvoltare personală, cât și pentru însușirea tehnicilor moderne de coafat sau machiat de către adulți. Păpușile de coafat / machiat sunt ideale și în studiourile de machiaj sau în platourile de filmare.

Cum se întreține o păpușă pentru coafat / machiat?

Aceste păpuși nu se lasă sub acțiunea directă a razelor solare, acestea pot produce decolorarea produsului. De asemenea nu se lasă țn spații umede. După utilizare se va usca și se va păstra într-un spațiu aerisit.

Cum se curăță o păpușă pentru coafat / machiat?

Păpușile pentru coafat / machiat sunt extrem de ușor de cutățat. Pur și simplu umezește o cârpă moale de bumbac sau un șervețel și îndepărtează toate colorile de pe fața păpușii. De asemenea poți folosi direct un șervețel umed însă îți recomandăm ca acesta să fie pe bază de apă.

Machiajele folosite pentru păpusă sunt potrivite pentru copii?

Toate accesoriile și culorile cu care păpușa ajunge în familia ta sunt potrivite vârstei copilului tău, nefiind toxice și în același timp foarte ușor lavabile. Poți fi liniștit știind că fetița ta se va juca în siguranță și nu există nici un pericol nici în cazul în care se murdărește sau pune mâna la gură.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cel Mai Bun Banc de Lucru pentru Copii
Cel mai bun banc de lucru pentru copii

Vrei să-ți înveți copilul să fie îndemânatic și să-și descopere astfel anumite pasiuni? Bancul de lucru este cadoul ideal atât pentru băieți cât și pentru fetițe.

Cel Mai Bun Cort Indian Pentru Copii (Corturi Teepee)
Corturi indiene pentru copii (corturi teepee)

Fă-i o surpriză copilului tău și amenajează-i un loc de joacă interesant: un cort indian. Corturile teepee se pretează atât pentru fete cât și pentru băieți.

Cele Mai Bune Role Reglabile pentru Copii
Role reglabile de calitate pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să facă mai multă mișcare? Cumpără-i o pereche de role de calitate reglabile pe care le poate folosi câțiva ani și cu ajutorul cărora se poate dezvolta sănătos.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe