De ce să-i iei copilului un mini aparat foto?

Un mini aparat de fotografie poate să fie fix ceea ce are nevoie copilul tău pentru a putea să își dezvolte creativitatea, personalitatea și spiritul artistic. Cei mici pot învăța să descopere frumosul și lumea în adevărata sa esență, printr-un hobby foarte frumos și invidia de multe persoane. Copilul tău își poate petrece timpul făcând fotografii la natură, copacii din cartier, ori portrete, pozând vecinii, oamenii de pe stradă ori surprinzând diverse ”scene de acțiune” din cotidian. Cei mici vor putea să fie astfel mai analitici, reușind să selecteze diverse scene pe care alte persoane nu le vor observa. În plus, regulile de compoziție și încadrare, pe care cu timpul vor urma să ajungă să le deprindă și stăpânească, îi vor ajuta mai târziu în viață. Fie că ne raportăm la aceste skill-uri doar pentru a face și a avea poze frumoase din viața privată ori concediu, acestea lucruri învățate, vor putea fi folosite inclusiv la job, pentru cei care vor opta pentru o poziție de graphic designer, ori pentru job-uri analitice sau alte domenii.

Modele bune de mini aparate foto pentru copii

1. Nikon Coolpix PREMIUM

Deşi sunt destul de tineri, piticii sunt tare curioși să descopere noua lume digitală. Jocurile tradiţionale cu care noi, părinţii, am crescut sunt aproape perdante în lupta cu gadget-urile pe care le avem prin casă. Este un model foarte simplu de utilizat, este rezistent la căderi de până la 1,5 m și deoarece este etanș poate rezista până la 10 m sub apă. Fotografiile la plajă vor umple HDD-urile acum că nu mai trebuie să vă feriți de apă 🙂 . Meniurile utilizeaza pictograme vizibile, colorate pentru navigare facila, iar butoanele mari, dedicate faciliteaza realizarea unei imagini sau inceperea inregistrarii video.

Video Nikon Coolpix
Opțiuni cheie
  • Aparat foto compact
  • Rezistent la apă
  • Rezistent la praf
  • Rezistență la șocuri
  • Detecția feței

2. PhotoPlay BEST CHOICE

Acest mini aparat foto este indicat pentru fetele cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani. Aparatul este creat sub brand propriu Noriel, este de culoare roz și este un dispozitiv multifuncțional care îi va permite copilului tăi să surprindă lumea lui atât în imagini cât și în video. Camera are un unghi larg de 110°, senzor CMOS, funcție de Webcam, ecran LCD de 2 inchi, slot pentru card de memorie microSD cu capacitate de până la 32 GB, alimentarea se face cu 3x baterii de tip AAA + alte multe funcții.

3. Aparat foto mini LA BUGET

Dimensiune super mini, potrivită pentru mâinile mici ale copiilor. Desene animate minunate și design de culoare deschisă, este un cadou atent pentru copii și o camera magica care deschide inteligenta, cultivând observația copiilor și descoperind frumusețea. Este echipat cu ecran HD de 2,0 inch și 4 inch, rezoluție cameră: * 3264 2448, rezoluție video: FULL HD 1920 * 1080, suport pentru card de memorie: 4-32 GB. Astfel, capturați fotografii perfecte și înregistrați videoclipuri vii. Se încarcă de la 2 până la 3 ore și lucrați 3 până la 6 ore. Butoane simple, foarte practice pentru operarea copiilor. Carcasa de plastic de înalta calitate și rezistenta la cădere. Baterie de litiu încărcată incorporată cu cablu de încărcare USB pentru o utilizare ușoară.

4. Aparat Foto Compact pentru Copii, Albastru, cu Obiectiv, Fotografiere Full HD, Filmare HD

Ar fi păcat ca micuţii să crească cu ideea că doar smartphone-urile sunt cele mai potrivite dispozitive pentru a realiza fotografii pentru că acest model de cameră are pe lângă culoarea deosebită şi un corp foarte compact, fără obiectiv care să iasă în exterior cel mai interesant la acest model este ecranul tactil. Astfel controlul va fi foarte uşor şi intuitiv, meniul având pictograme mari, cu aspect translucid, pentru o vizualizare clară a tuturor funcțiilor. Este o cameră rezistentă la apă, praf, șocuri și mai dispune de un sistem hibrid de stabilizare optica a imaginii. În rest, dotările sunt foarte bune: Senzor de imagine de mulți megapixeli cu iluminare din spate, zoom 5x şi o groază de setări predefinite pentru diverse moduri de fotografiere.

5. Aparat foto mini copii AIX , Digital camera R LCD , 2.0 inch ,AVI , jpg, Micro SD ,View 140 ,memorie interna 128M,rezistent la Apa, Full HD,culoare roz/galben

Un gadget ce nu trebuie să lipsească din arsenalul celui mic când plecați în vacanță, plimbare sau excursie. Aparat foto mini complet digital, are ecran LCD de 2.0 inch pentru a verifica și salva clipurile sau pozele proaspăt realizate, apoi mai dispune de funcția de înregistrare video în format AVI. Toate aceste mici capodopere se pot salva în memoria internă a aparatului de doar 128M, dar duspozitivul este compatibil cu cardul microSD pentru stocare adițională. Un mare plus îl reprezintă faptul că este rezistent la apă, pentru clipele în care copii doresc să facă poze la malul mării.

6. Camera foto instant Fujifilm Instax mini 8, Blue

Cu un design haios și viu colorat aparatul Fujifilm mini8 este o cameră foto ce realizează poze de 46x62 mm, nici mici dar nici mari, și le tipărește instant, ceea ce înseamnă un lucru foarte distractiv pentru cei mici, care își pot vedea operele de artă imediat după apăsarea butonului declanșator.
Aparatul dispune de un buton de pornit/oprit(on/off), de posibilitatea de a selecta modul în care se va regla aparatul în funcție de condițiile de iluminare. Aparatul dispune de multe tehnologii, care îi vor ajuta pe copii să realizeze poze de calitate, plus dispune și de blitz, astfel ca cei mici să captureze momente chiar și în locații mai întunecate.


Întrebări despre mini aparatele foto pentru copii

Cât sunt de rezistente?

Mini aparatele foto sunt gândite pentru utlizarea de către cei mici, iar datorită faptului că necesitățile tehnice sunt sub cele ale unuia profesional, oferă o rezistență ridicată. Bineînțeles, dacă ne gândim la aparate subacvatice, trebuie obligatoriu consultat producătorul.

Sunt ușor de folosit?

Aparatele foto pentru copii sunt foarte ușor de folosit. Și asta pentru că e nevoie de apăsarea unui singur buton pentru a realiza o fotografie. Are setări predefinite deci nu trebuie să te chinui să găsești combinația potrivită, tehnologia preluând această responsabilitate.

Sunt rezistente la apă?

Deşi sunt destul de tineri, piticii sunt tare curioși să descopere noua lume digitală. Totuși pentru o mai lungă durată de viață, aparatele sunt prevăzute cu protecție anti vânt și rezistente la apă, pentru a-i oferi tot confortul utilizării atunci când se joacă.

Pot să și filmeze?

Majoritatea mini aparatelor foto pentru copii au și posibilitatea înregistrării video, de regulă în limita a 720p (1280x720px), iar lungimea clipurilor poate diferi de la un producător la altul, dar și în funcție de capacitatea de stocare a cardului de memorie.

Au blitz?

Camera foto digitală pentru copii are blitz, un ecran de 2 inch și jocuri încorporate. Chiar dacă e prezent, acest blitz nu funcționează că unul obișnuit de la o camera care poate fi folosită și de către adulți, ci unul mai slab, care să nu rănească ochii copiilor dacă își fac fotografii în joacă, de aproape.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe