Cel Mai Bun Mini Aparat Foto pentru Copii

Mini aparate foto pentru copii, distractive și educative

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 103 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-i iei copilului un mini aparat foto?

Un mini aparat de fotografie poate să fie fix ceea ce are nevoie copilul tău pentru a putea să își dezvolte creativitatea, personalitatea și spiritul artistic. Cei mici pot învăța să descopere frumosul și lumea în adevărata sa esență, printr-un hobby foarte frumos și invidia de multe persoane. Copilul tău își poate petrece timpul făcând fotografii la natură, copacii din cartier, ori portrete, pozând vecinii, oamenii de pe stradă ori surprinzând diverse ”scene de acțiune” din cotidian. Cei mici vor putea să fie astfel mai analitici, reușind să selecteze diverse scene pe care alte persoane nu le vor observa. În plus, regulile de compoziție și încadrare, pe care cu timpul vor urma să ajungă să le deprindă și stăpânească, îi vor ajuta mai târziu în viață. Fie că ne raportăm la aceste skill-uri doar pentru a face și a avea poze frumoase din viața privată ori concediu, acestea lucruri învățate, vor putea fi folosite inclusiv la job, pentru cei care vor opta pentru o poziție de graphic designer, ori pentru job-uri analitice sau alte domenii.

Modele bune de mini aparate foto pentru copii

Cel mai bun

PhotoPlay

Aparatul este creat sub brand propriu Noriel, este de culoare roz și este un dispozitiv multifuncțional care îi va permite copilului tăi să surprindă lumea lui atât în imagini cât și în video. Camera are un unghi larg de 110°, senzor CMOS, funcție de Webcam, ecran LCD de 2 inchi, slot pentru card de memorie microSD cu capacitate de până la 32 GB, alimentarea se face cu 3x baterii de tip AAA + alte multe funcții.
Verifică prețul

Acest mini aparat foto este indicat pentru fetele cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani.

Premium

Camera Foto Subacvatica EasyPix W2024 Splash, Albastru

  • Mărime compactă.
  • Culoare fresh.
  • Rezistent la apă.
  • Ușor de utilizat.
  • Calitate la fotografii impecabilă.
Verifică prețul

Dacă îți plac pozele, mai ales sub apă, ai nevoie de o cameră specială. Noi te ajutăm cu o cameră subacvatică perfectă în orice situație. Designul camerei subacvatice este unul modern și nu te vei sfii să o scoți în orice locație. Apa nu îti va strica niciodată camera subacvatică și vei face cele mai frumoase poze pentru a-ți păstra amintirile la fel de vii ca în mintea ta. Fie că ești pasionat de surfing, scufundări în mare sau îți place să stai la piscină, această cameră este ideală pentru tine. Nu mai vorbim că este rezistentă.

la buget

Aparat foto mini

Desene animate minunate și design de culoare deschisă, este un cadou atent pentru copii și o camera magica care deschide inteligenta, cultivând observația copiilor și descoperind frumusețea. Este echipat cu ecran HD de 2,0 inch și 4 inch, rezoluție cameră: * 3264 2448, rezoluție video: FULL HD 1920 * 1080, suport pentru card de memorie: 4-32 GB. Astfel, capturați fotografii perfecte și înregistrați videoclipuri vii. Se încarcă de la 2 până la 3 ore și lucrați 3 până la 6 ore. Butoane simple, foarte practice pentru operarea copiilor. Carcasa de plastic de înalta calitate și rezistenta la cădere. Baterie de litiu încărcată incorporată cu cablu de încărcare USB pentru o utilizare ușoară.
Verifică prețul

Dimensiune super mini, potrivită pentru mâinile mici ale copiilor.

Aparat Foto Compact pentru Copii, Albastru, cu Obiectiv, Fotografiere Full HD, Filmare HD

Ar fi păcat ca micuţii să crească cu ideea că doar smartphone-urile sunt cele mai potrivite dispozitive pentru a realiza fotografii pentru că acest model de cameră are pe lângă culoarea deosebită şi un corp foarte compact, fără obiectiv care să iasă în exterior cel mai interesant la acest model este ecranul tactil. Astfel controlul va fi foarte uşor şi intuitiv, meniul având pictograme mari, cu aspect translucid, pentru o vizualizare clară a tuturor funcțiilor. Este o cameră rezistentă la apă, praf, șocuri și mai dispune de un sistem hibrid de stabilizare optica a imaginii. În rest, dotările sunt foarte bune: Senzor de imagine de mulți megapixeli cu iluminare din spate, zoom 5x şi o groază de setări predefinite pentru diverse moduri de fotografiere.
Verifică prețul

Aparat foto mini copii AIX , Digital camera R LCD , 2.0 inch ,AVI , jpg, Micro SD ,View 140 ,memorie interna 128M,rezistent la Apa, Full HD,culoare roz/galben

0 inch pentru a verifica și salva clipurile sau pozele proaspăt realizate, apoi mai dispune de funcția de înregistrare video în format AVI. Toate aceste mici capodopere se pot salva în memoria internă a aparatului de doar 128M, dar duspozitivul este compatibil cu cardul microSD pentru stocare adițională. Un mare plus îl reprezintă faptul că este rezistent la apă, pentru clipele în care copii doresc să facă poze la malul mării.
Verifică prețul

Un gadget ce nu trebuie să lipsească din arsenalul celui mic când plecați în vacanță, plimbare sau excursie. Aparat foto mini complet digital, are ecran LCD de 2.

Camera foto instant Fujifilm Instax mini 70, Red

Are un design modern și este foarte ușor de folosit. Vine pe culoarea roșie și te ajută să faci poze instant. De asemenea, îți poți face selfie cu ea. Poți regla luminozitatea și distanța pentru a-ți face poze de tip portret, iar frame-urile te ajută să faci cele mai tari poze.
Verifică prețul

Această cameră de mici dimensiuni este ideală atunci când nu vrei să îți îngreunezi bagajul cu produse de mari dimensiuni. Este suficient de ergonomică să vrei să o iei peste tot cu tine și își face treaba cu precizie elvețiană.

Camera foto instant Fujifilm Instax mini 9, Clear Pink

De dimensiuni reduse, este aici să te acompanieze în cele mai lungi și interesante călătorii. Nu va ocupa mult spațiu în bagaj și arată ca o jucărie de oameni mari. Cu designul său modern și plăcut, vei fi mândru să îl folosești în orice situație sau locație. Are un preț accesibil și oferă rezultate de excepție. Nu vei regreta că ai cumpărat!.
Verifică prețul

Dacă pozele îți plac la nebunie, te ajutăm să păstrezi amintirile vii ca atunci când le-ai trăit. Ai la dispoziție o cameră foto instant care să te ajute in acest sens.

Întrebări despre mini aparatele foto pentru copii

Cât sunt de rezistente?

Mini aparatele foto sunt gândite pentru utlizarea de către cei mici, iar datorită faptului că necesitățile tehnice sunt sub cele ale unuia profesional, oferă o rezistență ridicată. Bineînțeles, dacă ne gândim la aparate subacvatice, trebuie obligatoriu consultat producătorul.

Sunt ușor de folosit?

Aparatele foto pentru copii sunt foarte ușor de folosit. Și asta pentru că e nevoie de apăsarea unui singur buton pentru a realiza o fotografie. Are setări predefinite deci nu trebuie să te chinui să găsești combinația potrivită, tehnologia preluând această responsabilitate.

Sunt rezistente la apă?

Deşi sunt destul de tineri, piticii sunt tare curioși să descopere noua lume digitală. Totuși pentru o mai lungă durată de viață, aparatele sunt prevăzute cu protecție anti vânt și rezistente la apă, pentru a-i oferi tot confortul utilizării atunci când se joacă.

Pot să și filmeze?

Majoritatea mini aparatelor foto pentru copii au și posibilitatea înregistrării video, de regulă în limita a 720p (1280x720px), iar lungimea clipurilor poate diferi de la un producător la altul, dar și în funcție de capacitatea de stocare a cardului de memorie.

Au blitz?

Camera foto digitală pentru copii are blitz, un ecran de 2 inch și jocuri încorporate. Chiar dacă e prezent, acest blitz nu funcționează că unul obișnuit de la o camera care poate fi folosită și de către adulți, ci unul mai slab, care să nu rănească ochii copiilor dacă își fac fotografii în joacă, de aproape.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit de Roboți Educativi pentru Copii
Kit-uri roboți educativi pentru copii

Oferă-i șansa de a-și dezvolta abilități esențiale pentru generația în care va trăi. Programare, mecanică, logică și multe altele pot fi învățate cu ajutorul unui kit de robotică educativ.

Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii
Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Cea Mai Bună Căsuță de Păpuși pentru Fetițe
Căsuțe de păpuși pentru fetițe de peste 3 ani

O căsuță de păpuși este jucăria preferată a fetițelor de peste 3 ani. Învaț-o de mică să fie responsabilă, oferindu-i posibilitatea de a avea grija de câteva personaje, fiind ele și imaginare.

Cel Mai Bun Balansoar Căluț pentru Copii
Cel mai bun balansoar tip căluț pentru copii

Cauți să faci un cadou inedit sau o metodă de a-i oferi bucurie copilului? Cumpără-i un balansoar tip căluț cu sunete și alte activități distractive.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe