Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii

Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 55 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-i cumperi copilului un tractor cu pedale și remorcă?

Un tractor cu pedale este un cadou perfect pentru un copil dornic de aventuri noi, indiferent dacă este fată sau băiat. Un tractor, pe lângă distracţie, îl va ajuta să îşi dezvolte simţul direcţiei, reflexele şi dexteritatea, dar îi va stimula şi imaginaţia.

Cu ajutorul unui tractor pentru copii, îl vei putea face pe cel mic să se simtă ca un micuț fermier. O astfel de jucărie trebuie să aibe un scaun ce poate fi reglat pe înălțime și care asigură un confort sporit copilului. Tractorul trebuie să fie realizat din plastic, pentru a putea fi manevrat cu ușurință de către adult și pentru a se mișca foarte ușor de cel mic.

Cel mai important dintre criteriile pe care trebuie să le ai în vedere este vârsta copilului, astfel că trebuie să ai grijă să alegi un model potrivit, de regulă, se găsesc modelele de maşinuţe cu pedale grupate pe cinci categorii de vârstă. Distracţia e importantă, însă şi mai importantă de atât este siguranţa copilului tău, de aceea trebuie să fii atent și la elementele de sigurantă pe care le oferă aceste jucării.

Tractoare cu pedale și remorcă

Premium

Tractor Smoby

 • Materiale extrem de calitative ce oferă rezistență
 • Volan dotat cu claxon
 • Greutate suportată până la 30 kg
 • Colțuri rotunjite care oferă siguranță
 • Dotat cu o cupă mică în partea din spate și o cupă mare în partea din față
Verifică prețul

Orice copil, după ce va vedea pe stradă un tractor, își va dori să conducă unul. Acum îi poți satisface această dorință. Tractorul Smoby imită perfect designul unui tractor real cu cupă și excavator. De asemenea tractorului i se atașează în partea din spate o remorcă care poate fi și îndepărtată, la nevoie. Cei mici vor putea transporta jucăriile preferate, remorca fiind construită din materiale de calitate suportând și greutăți mai mari. Tractorul se ghidează cu ajutorul volanului și se pune în mișcare cu ajutorul pedalelor.

Cel mai bun

Tractor Pilsan

 • Design ingenios care imită perfect un tractor real;
 • Spațiu generos pentru depozitarea jucăriilor;
 • Ușor de manevrat;
 • Colțuri rotunjite pentru sporirea siguranței;
 • Materiale calitative ce îl fac rezistent în timp.
Verifică prețul

Tractorul cu pedale și remorcă pentru copii de la Pilsan nu este doar o jucărie, ci este o modalitate distractivă prin care cei mici se pot deplasa, acesta mișcându-se cu ajutorul pedalelor. Materialul din care este făcut este un plastic extrem de rezistent, menit să reziste atât la manevrele succesive ale copiilor în timpul utilizării, cât și la distanțe parcurse îndelungate. Greutatea maximă pe care o suportă tractorul dotat cu un claxon este de 50 de kg, astfel că și copii de până la 7 ani îl pot folosi, dezvoltându-și coordonarea.

la buget

Tractor Falk

 • Tractoraș cu pedale
 • Roțile sunt controlate de volan
 • Tractorașul are remorcă
 • Confecționat dintr-un material plastic de foarte bună calitate
 • Greutate maximă suportată: 30 kg
Verifică prețul

Tractorul cu pedale Tractor Falk se ghidează cu ajutorul volanului și se pune în mișcare cu ajutorul pedalelor, astfel juniorul tău își va dezvolta atât musculatura cât și atenția distributivă. Este potrivit copiilor începînd cu vîrsta de 3 ani și până în 30 de kg. Jucăria imită perfect designul unui tractor real, având o construcție robustă realizată din materiale calitative pentru o folosință cât mai durabilă. Volanul este dotat cu un claxon spre amuzamentul celor mici care nu vor ezita să te atenționeze când vor să treacă.

Tractor cu pedale si remorca Smoby Farmer Max verde

 • Material plastic
 • Destinat copiilor peste 3 ani
 • Lungime 182 cm
 • Lățime 44 cm
 • Înălțime 62 cm
Verifică prețul

Copilul tău se va distra mult jucându-se cu robustul tractor pentru copii Farmer Max cu remorcă detașabilă de la Smoby! El sau ea poate regla scaunul pentru a fi așezat confortabil și poate pleca într-o aventură! Datorită pedalelor, vor putea călări cu ușurință. Cu o remorcă detașabilă în spate și o lopată de încărcare în față, pot transporta și muta tot ce găsesc în jurul fermei sau în jurul șantierului. Volanul are un claxon, capacul frontal este deschis și distracția este garantată pentru cei mici!

Tractor SuperCharger Verde cu Remorca si Capota Mobila

 • Vârsta pentru care este recomandat: 2 ani+
 • Dimensiune: 132 x 53 x 42 cm
 • Greutatea maximă suportată este de 30 kg
 • Materialul din care este fabricat este plastic de calitate
 • Se deplasează cu ajutorul pedalelor
Verifică prețul

SuperCharger este special conceput pentru aventurieri mici de la 3 la 7 ani. Capota ce se poate deschide permite micului tău maestru să verifice starea motorului. Remorca acestuia poate fi ușor atașată la panourile laterale, permițând transportul nisipului, frunzelor, solului și pietrelor de la un capăt al grădinii la altul. Ca grădinar și fermier, copilul dumneavoastră își va dezvolta independența și imaginația. Acest tractor cu un volan cu mâner de direcție, garantează ore întregi de activități în aer liber! Este fabricat din plastic de înaltă calitate și este durabil pentru siguranța copiilor. Greutatea maximă suportată este de 30 kg.

Tractor cu pedale si remorca Smoby Claas Farmer XL

 • Materiale rezistente
 • Colțuri rotunjite ce oferă siguranță
 • Greutate suportată până la 30 kg
 • Ușor de manevrat
 • Spațiu generos pentru depozitarea jucăriilor
Verifică prețul

Tractorul cu pedale și remorcă Smoby Claas Farmer XL reprezintă cadoul ideal pentru orice băiețel ce este pasionat de autoturisme. Această jucărie imită perfect designul unui tractor adevărat. În compoziția acestuia s-au folosit materiale de bună calitate pentru a asigura o durată lungă de utilizare. Spre amuzamentul celor mici, volanul este dotat cu un claxon uimitor. Este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani iar cu ajutorul acestuia, cei mici vor putea transporta jucăriile preferate, remorca fiind construită din materiale de calitate suportând și greutăți mai mari.

Întrebări despre tractoarele cu pedale și remorcă pentru copii

Din ce material sunt realizate ?

În funcție de tractorul cu pedale și remorcă pe care îl alegi, materialul din care este realizat diferă. În general, însă, aceste jucării sunt confecționate dintr-un material plastic extrem de rigid și de rezistent, astfel că poate fi utilizat atât de copiii mai mici, cât și de copiii cu o greutate de până în 50 de kg.

Ce elemente de siguranță au ?

Tractoarele cu pedale și remorcă au fost concepute pentru a îndeplini cele mai exigente măsuri de siguranță, astfel ca jocul copilului tău să se realizeze în cele mai sigure condiții. În funcție de tractorul pe care îl achiziționezi, acesta poate fi prevăzut cu o centură de siguranță, iar scaunul este realizat pentru a conferi stabilitate.

Ce dotări suplimentare au ?

În funcție de bugetul alocat unei astfel de jucări vei descoperi că sunt disponibile diverse modele cu suficient de multe accesorii. Unele tactoare sunt dotate cu mp3 player, altele au USB și chiar card reader pentru a-i oferi micuțului o experiență de neuitat.

Scaunul se poate regla ?

Dacă te-ai decis să îi faci o surpriză micuțului tău și să îi achiziționezi tractorul cu pedale și remorcă mult visat ai grijă să te documentezi bine înainte. Există pe piață numeroase modele de astfel de tractoare, unora li se poate modifica poziția scaunului, altora nu.

Pentru ce vârstă sunt concepute ?

În funcție de tractorul cu pedale și remorcă pe care îl achiziționezi, vârsta copiilor care îl pot folosi variază. Dacă alegi unul realizat dintr-un material plastic rigid și extrem de rezistent, atunci această jucărie poate suporta până la 50 de kg, adică aceea a un copil de 8-9 ani.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Banc de Lucru pentru Copii
Cel mai bun banc de lucru pentru copii

Vrei să-ți înveți copilul să fie îndemânatic și să-și descopere astfel anumite pasiuni? Bancul de lucru este cadoul ideal atât pentru băieți cât și pentru fetițe.

Cel Mai Bun Set de Trenuleț Electric pentru Copii
Cel mai bun set circuit trenuleț electric pentru copii

Copilului tău îi plac trenurile? Fă-i o surpriză și cumpără-i un tren electric de jucărie cu șine și alte accesorii.

Cel Mai Bun Balansoar Căluț pentru Copii
Cel mai bun balansoar tip căluț pentru copii

Cauți să faci un cadou inedit sau o metodă de a-i oferi bucurie copilului? Cumpără-i un balansoar tip căluț cu sunete și alte activități distractive.

Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv
Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Vrei să-ți pregătești fetița de venirea unui frățior sau să-i dezvolți instinctele materne? Bebelușul interactiv este jucăria perfectă pentru ea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe