Cea Mai Bună Bucătărie de Jucărie pentru Copii

Cea mai bună bucătărie de jucărie pentru copii

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 53 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-i cumperi copilului tău o bucătărie de jucărie?

Jocul de rol este unul dintre cele mai importante tipuri de joacă nestructurată în dezvoltarea copilului preșcolar, și chiar a celui aflat în ciclul primar. În plus, mai ales copiii de vârsta preșcolară sunt extrem de interesați să facă ceea ce fac și părinții, să își imite mamele sau chiar să le ajute. Este benefic pentru dezvoltarea motorie, mentală și afectivă și îi permite copilului să își exprime emoțiile, trăirile, sentimentele și observațiile într-un mod constructiv. Iar jocul de-a preparatul mâncării este unul dintre jocurile preferate ale copiilor mai ales dacă bucătăriile conțin și aragaz cu iluminare care să imite focul.

Este bine de ales bucătăriile din material plastic, deoarece plasticul este ușor de curățat și are o greutate redusă iar dacă este cazul, piesele de schimb sunt ușor de găsit. Un copil mic va aprecia un set decorat cu personajul său preferat din desene animate, unul mai mare poate fi pregătit să folosească accesorii parțial funcționale, care fac tranziția de la jucărie la obiectele reale, mai ușoară.

Cele mai bune bucătării pentru copii

Cel mai bun

Bon Appetit Roz

 • Design modern
 • Setul cuprinde oale și tigăi
 • Plita în funcționare reproducere sunete reale
 • Dispune de plită, chiuvetă, cuptor și numeroase rafturi
 • Recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani
Verifică prețul

O bucătărie de vis pentru cei mai mici bucătari din familie, iubitori ai gastronomiei. Folosindu-și imaginația cei mici pot crea meniuri și pot găti pentru întreaga familie foarte ușor și repede. Aceasta bucatarie este perfecta pentru joaca impreuna cu prietenii și conține tot ce îi este necesar unui bucatar. O chiuvetă detasabilă ( modurală) cu robinet plită electrică cu două ochiuri si două butoane care emit sunete atunci când pornesc și să nu uităm de cuptorul cu ușă prin care se poate vedea mâncarea. Șorțul și mănușa de bucătărie împreuna cu prosopul de bucătărie sunt foarte utile când se dorește realizarea meniului perfect.

la buget

Noriel

 • Conține 33 de piese și o bucătărie
 • Încurajează socializarea și explorarea
 • Dezvoltă aptitudini precum îndemânarea
 • Responsabilizează copiii
 • Jucărie interactivă
Verifică prețul

Activitățile copilașului tău sunt un factor important ce determină starea fizică și psihologică a acestuia. Pentru că considerăm acest lucru necesar, te invităm să descoperi jucăria de imitație “Bucătăria veselă”, care prin specificul acesteia și instrumentele incorporate îi va reda doza de interes și îl va face mai energic și pozitiv. Totodată, menționăm că acest produs este unul sigur, sănătos și inofensiv, care încurajează explorarea, jocul de roluri, dar și socializarea acestuia cu alți copilași.

Premium

KidKraft din Lemn

 • Atenție la detalii
 • Foarte bune realizată și finisată
 • Lemn de calitate
 • Multe accesorii
 • Toate elementele se pot deschide
Verifică prețul

Cei mai tineri bucătari își pot hrăni imaginația în fermecătoarea bucătărie roșie din lemn pentru copii de la KidKraft! Această bucătărie de epocă din lemn are uși care se deschid și se închid, butoane care se întorc și fac clic și mult spațiu de depozitare la îndemână. Chiuveta este detașabilă pentru o curățare ușoară, iar designul durabil rezistă chiar și celor mai sălbatice fantezii. Setul incluse un telefon fără fir de jucărie cu clip mâini libere, spațiu de depozitare convenabil deasupra și sub chiuvetă, uși transparente în cuptor și cuptor cu microunde.

Bucatarie Dubla Completa Multifunctionala

 • Cost redus
 • Materiale de calitate
 • Plită care imită aburul
 • Tigaia produce zgomote, precum o tigaie reală
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Dezvoltarea percepțiilor și intelectului copiilor reprezintă o temelie trainică în formarea armonioasă a personalității acestuia. Deoarece știm cât de important este acest lucru pentru tine, îți propunem bucătăria dublă completă multifuncțională, care prin diversitatea de instrumente, copilul va începe a descoperi, a percepe și a învață lucruri noi. Totodată, această jucărie complexă încurajează diversificarea activităților, de zi cu zi, a micuțului, dar și formarea unei deprinderi de a comunica foarte ușor cu alții.

Bucatarie Tefal Studio XXL Bubble Gri cu Rosu

 • Componente delicate cu mâinile copiilor
 • Dotată cu 38 de accesorii
 • Include aparat de cafea
 • Recomandat după vârsta de 3 ani
 • Respectă standardele de siguranță
Verifică prețul

Bucătăria Tefal Studio XXL Bubble este dotată cu 38 de piese interesante. Printre aceste accesorii se află cuptorul, chiuveta, hota, plita, expressorul de cafea, oala magică, frigiderul cu dozator de gheață, mașina de spălat vase, tigaia și diferitele ustensile și alimente. Uimitor este faptul că atunci când oala magică se umple cu apă, apar bulele astfel încât să se imită fierberea. O altă atracție importantă a setului de bucătărie, este cuptorul cu grilaj a cărui ușă se deschide, astfel micul bucătar va putea pregăti cina delicioasă pentru musafiri.

Bucatarie electronica Smoby Cherry verde cu sunete

 • Foarte frumos colorată
 • Materiale rezistente
 • Include accesorii esențiale
 • Are lumini și sunete
 • Multe elemente interactive
Verifică prețul

Bucătărie contemporană de la Smoby este dotată cu funcții multiple, iar modul electronic are efecte sonore (sunete de gătit). Setul se compune din: 1 plită, 1 chiuvetă, 1 hota, 1 cuptor, 1 frigider, 1 espressor și o mulțime de spații de depozitare. Bucătăria Smoby garantează ore de distracție. În plus, jocul de rol promovează abilitățile motorii fine și stimulează creativitatea și imaginația copilului tău. Cu bolul de gătit magic, se pare că apa fierbe cu adevărat! Potrivit pentru copii de la 3 ani.

Bucatarie LifeStyle Custom

 • Ușor de asamblat
 • Respectă standardele de siguranță
 • Prevăzut cu 17 accesorii
 • Funcții acustice ce imită prăjitul sau fiertul
 • Dispune de multiple sertare
Verifică prețul

Această bucătărie pentru copii dezvoltă capacitățile acestora precum precizia, încadrarea în timp, răbdarea și lucrul în echipă. Setul conține tigaie pentru prăjit și oala pentru fiert cu capac, ce emite electronic sunetul de prăjit, respectiv de fiert, atunci când este pus pe focul frontal al aragazului. Este de asemenea inclus cuptor cu microunde, multiple sertare de depozitare, dulapuri cu mânere și chiuvetă cu robinet. Foarte ușor de asamblat pentru un adult iar pentru funcționare sunt necesare 6 baterii de tip AA și 2 de tip AAA.

Bucatarie Bon Appetit - Grand Cafe

 • Dimensiuni 60x30x90 cm
 • Materialul din care este realizată bucătăria este lemnul
 • Prezintă un cuptor cu microunde
 • Conține veselă (farfurii, ceșcuțe) și alimente
 • Are rafturi pentru depozitare
Verifică prețul

O cafenea frumoasă cu bon appetit de la New Classic Toys. Micilor bucătari le va plăcea să creeze specialități acolo pentru întreaga familie cu adorabila cafenea. Copiii își pot folosi imaginația pentru a crea meniuri și tot felul de tipuri de cafea. Această cafenea este perfectă pentru timpul de joacă, deoarece copilul și prietenii lor se pot juca împreună, promovând abilități sociale puternice. Setul conține: 1 lapte; 2 farfurioare; 2 căni; 2 linguri; 2 farfurii; 2 gogoși; 4 ceaiuri; 1 zahăr; 1 cupcake; 1 croissant.

Întrebări despre bucătăriile pentru copii

Din ce material este realizată ?

Există, în principal, două variante de bucătării, pentru copii, la prețuri bune, plastic sau lemn. Modelele din lemn sunt solide și rezistente piesele din lemn tind să aibă dimensiuni ceva mai mari, iar cele din plastic sunt cu siguranță mai ușoare și ușor de manevrat.

Are sunete și lumini ?

Toata ideea legată de joacă într-o bucătărie este că micuțul are șansa să își îndeplinească dorința și să își imite părinții. Aceste jucării pot emite un sunet de apă care curge, sau de tigaie care face sfârâitul caracteristic. Unele piese mai complexe pot include un cuptor cu microunde cu bipăitul caracteristic.

Are accesorii de bucătărie incluse ?

Aceste bucătării includ și câte un set de accesorii, de la 20 până la 100 de accesorii, de care micii bucătari au nevoie. Ca să enumerăm câteva ustensile de bucătărie, avem farfurii, tigăi, cratițe, tocător, legume, ou prăjit, muștar, cuptor cu microunde, un frigider, un congelator și multe altele.

Este modulară ?

Designul interesant și modern, precum și culorile frumoase și vii, sunt doar câteva dintre caracteristicile acestei bucătării. Realizată din materiale de calitate, jucăria este stabilă și solidă, fiind realizată din mai multe zone(modulară), fiind ușor de instalat, mutat sau depozitat, când este nevoie.

Ușile se deschid ?

Detaliile bucătăriei sunt finisate cu o atenție sporită, iar datorită caracteristicilor interactive, aceaste jucării tip bucătărie va fi un cadou perfect pentru micii bucatari. Toate ușile se pot deschide cu ajutorul mânerelor, iar butoanele aragazului pot fi învârtite., pentru o experință perfectă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii
Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Cel Mai Bun LEGO Technic - Mașini, Avioane, Tractoare etc.
LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Cauți un cadou LEGO pentru un copil de 10 ani? Un set LEGO de construcție a unui vehicul, avion, vapor sau utilaj agricol poate fi cadoul ideal. Vezi opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Cel Mai Bun Set de LEGO Pentru Copii 1 - 3 Ani
Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Dezvoltă-i creativitatea și motricitatea copilului tău cu ajutorul unui set LEGO de construcție. Cu forme și mecanisme speciale pentru copii de 1-3 ani, setul LEGO poate fi cadoul ideal.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe