Cel Mai Bun Set de Trenuleț Electric pentru Copii

Cel mai bun set circuit trenuleț electric pentru copii

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 54 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-i cumperi copilului un trenuleț electric?

În situația în care ai nevoie de o idee de cadou pentru copii, caută un set de jucării cu trenuleț electric. Nu va conta dacă e vorba despre băieței sau fetițe, pentru că o astfel de jucărie poate capta atenția pentru multă vreme oricui. Poți crea în jurul acestei jucării o poveste minunată în care cei mici se pot transpune, stimulându-le astfel imaginația. Poți să îi implici pe parcursul montării jucăriei și astfel ei învață despre cum funcționează un tren dar le va fi testată și antrenată și îndemânarea.

În plus este o activitate foarte bună ce îți permite să petreci timp cu cei dragi, într-un mod creativ. Multe dintre modelele disponibile pe piață au sunete și lumini ceea ce îi va fascina pe cei mici. Este o jucărie antrenantă, deosebită pentru cel mic ce îi va stimula simțurile. Iar dacă bugetul îți permite, alege un set care conține șine, semne de circulație sau figurine. Asta va face ca experiența să fie completă, iar copiii să refuze să se mai dezlipească de minunatele jucării.

Seturi circuit trenuleț electric

Cel mai bun

Trenulet Electric cu Diorama

 • Set analogic controlat de un variator de viteză
 • Sex: Unisex
 • Vârsta minimă: 8 ani
 • Vârsta maximă: 14 ani
 • Dimensiuni: 155 x 100 cm
Verifică prețul

Calea ferată Mehano „ICE3 cu peisaj” este o copie în miniatură a celebrului tren german de mare viteză ICE3 „Sapsan”. Corpurile trenului și vagoanelor sunt din plastic, roțile și șinele sunt din metal. Datorită telecomenzii, poți schimba viteza și direcția mișcării trenului. Toate elementele căii ferate sunt realizate pe o scală de 1:87 și sunt compatibile cu alte elemente de aceeași scală, poți extinde cu ușurință lungimea căii sau poți rula un tren suplimentar pe șine, combinând acest set cu alte seturi Mehano.

Premium

Set trenulet din lemn Port Cargo Express Rail Train - 80 piese

 • Ușor de instalat
 • Dimensiuni perfecte
 • Design portabil și captivant
 • Facil de depozitat
 • Materiale rezistente
Verifică prețul

Acest set din lemn pentru copii conține o mulțime de piese de diferite forme și modele care mai de care mai frumoase și interesante pe care cu siguranță copilul tău le va adora. Este vorba despre o trecere la nivel cu calea ferată, clădire, pomi, mașină de transport containere magnetice, macara mare magnetică cu macaragiu pentru încărcat și descărcat containere de marfă, figurine, un polițist, constructor, muncitor de șantier și stâlpi de iluminat, stop, semafoare. Vârsta recomandată pentru folosire este între 3 și 12 ani.

la buget

Trenulet Electric Christmas

 • Dimensiune traseu 175 x 100 cm
 • Lungime traseu 4,4m
 • Funcționează pe baterii
 • Componente diverse, inclusiv pod, tunel, semafor
 • Potrivit pentru copiii de peste 4 ani
Verifică prețul

Crăciunul la viteză maximă! Completează atmosfera de Crăciun a casei tale cu această frumoasă jucărie, un tren electric plin de culori și motive de Crăciun. Așează-l în jurul pomului de Crăciun și vei obține o atmosferă imbatabilă pentru acele zile speciale. Jocul cu trenurile nu se demodează, acestea fiind realizate din materiale premium și cu detalii precum trenurile autentice. Setul cuprinde: 1 locomotivă, 2 vagoane și 12 benzi curbate. Dimensiuni aproximative ale circuitului asamblat: 100 cm în diametru.

Circuit tren electric cu sunete, M-Toys City Rail cu accesorii, 67 piese

 • Dotat cu sunete
 • Interactiv
 • Stimulează capacitatea de reflecție
 • Dezvoltă creativitatea
 • Calitate excelentă
Verifică prețul

Trenul electric M-Toys City Rail este jucăria perfectă pentru copilul tău. Acesta cuprinde activități interactive ce dezvoltă motricitatea copilului și contribuie la sporirea creativității și ale altor capacități intelectuale. Setul de 67 piese asigură complexitatea jocului și dă frâu liber imaginației copilului, astfel fiind o ocupație productivă și educațională. Totodată, acesta va asimila mai ușor regulile esențiale de circulație, sporind atenția și motivând dorința de a învăța prin prisma jocurilor.

Cool Machines - Trenulet electric cu lumini

 • Materiale de calitate.
 • Design detaliat.
 • Locomotiva și vagoanele pot fi conectate în orice ordine.
 • Șina poate fi asamblată în orice configurație.
 • Funcționează cu 2 baterii tip AA de 1,5V.
Verifică prețul

Trenulețul electric cu lumini oferit de Cool Machines este ideal pentru copiii creativi, deoarece setul vine cu modele de trenuri extrem de realiste și detaliate, astfel că cei mici se vor distra de minune. Materialele din care este alcătuit setul sunt de calitate, astfel că trenulețele se deplasează pe șinele asamblate chiar de tine! Locomotivele, trenulețul de marfă și vagoanele se conecteaază în orice ordine, astfel că elementele se deplasează în orice configurație datorită a două baterii tip AA de 1,5V.

Trenulet Electric Eurocity

 • 1 pod
 • Linii drepte
 • Linii curbe
 • Lungime traseu 5, 9 metri
 • 3 vagoane
Verifică prețul

Acest set minunat pentru copii conține o locomotivă, 3 vagoane, 16 linii curbe, 4 linii drepte, un macaz stânga, un macaz dreapta, o linie de parcare, un pod și un semafor. Toate împreună alcătuiesc o poveste în care cei mici se pot transpune și din care nu vor mai vrea să iasă. Le va dezvolta creativitatea, îndemânarea și le va spori atenția. Întregul traseu are aproape 6 metri și este potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, ba chiar și pentru cei mari. Trenulețul funcționează cu două baterii tip R-14, 1,5 V .

Circuit Trenulet Electric

 • Manevrare ușoară
 • Coordonare mână-ochi
 • Rulează pe șine
 • Control viteză
 • Emite lumini
Verifică prețul

Trenulețul electric pentru copii cu cale ferată lungă de 914 cm, pod mobil și elemente de decor, va fi un adevărat cadou pentru fiecare copil pasionat de aceste jucării. Podul poate fi ridicat prin apăsarea unui buton, iar trenulețul este condus de o locomotivă modernă echipată cu un led luminos, având și opțiunea de reglare a vitezei. Trenulețul are 4 vagoane și funcționează cu 2 baterii AAA 1,5V. Locomotiva și vagoanele sunt fabricate din plastic de cea mai înaltă calitate. Piesele au un mod ușor de conectat, ceea ce le face sigure și durabile în utilizare.

Start set Western Train cu Diorama

 • Dotat cu alimentator și variator;
 • Potrivit atât pentru fete, dar și pentru băieți;
 • Ajută la coordonarea mână-ochi;
 • Rezistent;
 • Extrem de interactiv.
Verifică prețul

Din interesanta și fascinanta lume a jocurilor și jucăriilor pe care copilul tău o adoră, nu are cum să lipsească acest Start Set Western Train. Surprinde-l pe micuțul tău cu o jucărie extraordinară ce îi va stimula interesul pentru domeniul feroviar și îi va stârni imaginația. Ineditul set conține o locomotivă cu aburi și 4 vagoane de marfă, șinele care compun un traseu de 117.5 cm, 10 clădiri din carton, un tunel, 9 pomișori plus diverse accesorii, toate fabricate din carton, ideale pentru construirea unui mic oraș.

Întrebări despre seturile de trenuleț electric pentru copii

Pentru ce vârstă este recomandat?

Îmbogățește universul copilului tău cu frumoasele jucării în formă de trenuleț! Seturile de trenulețe electrice sunt antrenante și deosebite pentru cel mic ce îi va stimula simțurile și îl vor binedispune. Seturile sunt recomandate copiilor de peste 3 ani.

Are lumini și sunete?

Seturile de trenuleț electric pentru copii au o mulțime de funcții și îți vor ține ocupat copilul ore în șir. Copilul tău va fi concerntrat la așezarea pieselor și va fi distrat de luminițele și sunetele pe care le va scoate trenulețul parcurgând traseului construit.

Ce tip de alimentare are?

Trenulețele electrice sunt jucării realizate pentru ca cei mici să se joace în siguranță, punându-și imaginația în lucru și să fie un șofer de tren sau să experimenteze călătoria cu trenul și să stimuleze simțurile. Acestea funcționează cu telecomandă pe baterii.

Câte piese are?

Modelele sofisticate de trenuri nu numai că au o mulțime de piese mari și mici, ci și muchii ascuțite. Acestea funcționează cu energie electrică, astfel încât supravegherea părinților este o necesitate pentru copiii mici. Numărul pieselor variază în funcție de modelul ales.

Din ce este construit?

Majoritatea seturilor de trenuleț electric pentru copii sunt construite din material plastic. Plasticul folosit pentru aceste trenulețe este însă unul rezistent astfel încât să asigure longevitate setului de jucării. Anumite componente pot fi, de asemenea, din carton.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bucătărie de Jucărie pentru Copii
Cea mai bună bucătărie de jucărie pentru copii

Fă-i cadou copilului o jucărie educativă și distractivă. În bucătăria de jucărie poate învăța cum funcționează anumite aparate și ustensile evitând astfel viitoare accidente.

Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii
Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îi dezvoltă coordonarea și reflexele. O mașinuță cu telecomandă poate fi cadoul perfect pentru orice copil de peste 2 ani.

Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv
Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Vrei să-ți pregătești fetița de venirea unui frățior sau să-i dezvolți instinctele materne? Bebelușul interactiv este jucăria perfectă pentru ea.

Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe