Cea Mai Bună Căsuță de Păpuși pentru Fetițe

Căsuțe de păpuși pentru fetițe de peste 3 ani

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 121 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-i cumperi fetiței tale o căsuță de păpuși?

O căsuță pentru păpuși poate fi cadoul perfect pentru o fetiță care tocmai s-a mutat în propria cameră sau pur și simplu adoră să se joace cu păpușile. O astfel de căsuță este potrivită începând cu vârsta de 3 ani și poate fi folosită chiar până la 7 ani. Datorită complexității cu care este gândit, dotat și construit copiii nu se vor plictisi prea curând de acest minunat joc. În plus îi poate angrena și pe băieți în lumea fascinantă redată de aceste căsuțe, întrucât permit construirea, mobilarea, utilarea și personalizarea spațiului după propria imaginație.

Căsuțele vin cu accesorii multiple, obiecte de mobilier și păpuși menite să completeze povestea minunată. De la căsuțe cu un singur nivel până la chiar 4 sau mai multe etaje, acestea garantează timp de calitate în compania găștii de prieteni, dezvoltarea creativității, exersarea îndemânării și transpunerea într-o lume a copilăriei pe care cei mici nu o vor uita. Căsuțele sunt viu colorate, construite să reziste montării sau demontării multiple.

Căsuțe de păpuși pentru fetițe

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Casuta de papusi

 • Asamblare complexă
 • Dezvoltă imaginația și creativitatea
 • Diverse accesorii, poate fi mobilată după preferințe
 • Confecționată din mucava
 • Accesorii atent finisate
Verifică prețul

Această casă de păpuși face parte din colecția Maia și vine cu toate accesoriile de asamblat cu care poate fi mobilată în funcție de preferințele copilului. De asemenea, în căsutță pot fi așezate păpuși mici și de dimensiuni standard (30 cm). Căsuța este potrivită fetițelor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani, are 3 niveluri și mansardă și este construită din mucava. Are 132 de piese și 15 accesorii de asamblat. Este ideală pentru fetițe întrucât acestea își vor putea dezvolta imaginația și creativitatea.

la buget

Eichhorn

 • 4 păpuși incluse
 • Mobilată
 • Confecționată din lemn și parțial pictată
 • Potrivită atât pentru fete cât și pentru băieți
 • 2 etaje, formate din 4 camere mari
Verifică prețul

Vila de lemn Eichhorn este construită pe 2 etaje și este formată din patru camere mari, mobilate și o terasă. Camerele sunt dotate cu mobilă modernă. Pe terasa mare, spațioasă, păpușile se pot bucura de aerul curat, și pot servi masa alături de întreaga familie în aer liber. Sala de mese interioară este frumos amenajată fiind un loc ideal pentru servirea mesei, iar atunci când se termină o zi lungă, păpușile se pot retrage în dormitoarele confortabile. Vila este confecționată din lemn și este pictată parțial. Păpușile au brațe și picioare flexibile.

Premium

* Prezentare video mai jos

Casuta de papusi Grand View Mansion cu EZ Kraft Assembly™ - Kidkraft

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Dimensiuni bogate
 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Design modern
Verifică prețul

Casa de păpuși de la Grand View Mansion vine la pachet cu dimensiuni bogate și antrenează imaginația copilului tău, prin mica lume creată în interiorul căsuței. Este fabricată din materiale de înaltă calitate, cu dimensiuni bogate, asigurându-le copiilot tăi suficient spațiu pentru a se putea juca împreună. Este ușor de instalat și de utilizat, având o greutate de 25.9 kg și este recomandată pentru copii cu vârsta de peste 3 ani. Oferă-le un cadou pe măsură micuților tăi, cu ajutorul acestei case de păpuși.

Casuta de basm XXL Ecotoys

 • Intreaga casuță are 2 nivele independente, în care exista un total de 4 camere + terasa
 • Totul imita perfect o casa rezidențială reala
 • Dimensiuni aproximative ale căsuței: 85 cm înaltime x 41 cm lățime x 114 cm lungime
 • Dimensiune păpuși: 29 cm
 • În setul de 10 piese colorate găsiți: canapea cu fotoliu și măsuță, pat spațios și lampă, oglinda + 2 păpuși
Verifică prețul

Întreaga căsuță are 2 nivele independente, în care există un total de 4 camere + terasă, totul fiind o reproducție fidelă a unei case rezidențiale reale. Dimensiuni aproximative ale căsuței: 85 cm înălțime x 41 cm lățime x 114 cm lungime. Dimensiune păpuși: 29 cm. În setul de 10 piese colorate găsiți: canapea cu fotoliu și măsută + pat spațios și o lampă + oglindă + 2 păpuși Ecotoys. Întregul produs este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu atenție la detalii și siguranță, fapt confirmat de certificarea produsului (CE, EN71, SGS).

Casuta de Papusi din LEMN idealSTORE, Lovely Purple Princess, Dimensiuni 53 x 27 x 95 cm, Construita pe 3 niveluri cu 4 camere , Accesorizata cu mobilier ce imita perfect o adevarata casa rezidentiala

 • Casuța de Papusi este din LEMN idealSTOR
 • Dimensiuni 53 x 27 x 95 cm
 • Construită pe 3 niveluri cu 4 camere Accesorizata cu mobilier ce imită perfect o adevarată casă rezidențiala
 • Produsul a fost realizat cu multă precizie
 • Timp de asamblare aproximativ 60 de minute
Verifică prețul

O casă de păpuși unică, din lemn, perfectă pentru ore de distracție pentru fiecare fată și prietenii ei. Produsul a fost realizat nu numai cu atenție la precizia execuției, ci și la siguranța jocului copilului, lucru confirmat prin certificări. Nu trebuie să vă faceți griji pentru asamblarea casei, imaginile și numerotarea tuturor elementelor vă va permite să întoarceți rapid și eficient casa (timpul de asamblare aproximativ 60 min.) Căsuța are 3 niveluri independente, în care există un total de 4 camere - totul imită perfect o adevărată casă rezidențială. Fiecare cameră a fost finisată într-un stil diferit, potrivind mobilierul cu caracterul și scopul camerei.

Casa de papusi din lemn cu mobilier din lemn si iluminat cu LED, TimeTrade, 90 x 59 x 30 cm

 • Design modern
 • Iluminare LED
 • Lemn de înaltă calitate
 • Lipsă margini ascuțite
 • Similară unei case
Verifică prețul

Fetița ta va fi încântată de noua sa casă de păpuși din lemn pe care i-o vei cumpăra. Cine nu și-a dorit vreodată să aibă o casă de păpuși cum a văzut prin filme? Fiecare fetiță și-a dorit un astfel de cadou. Este important faptul că mobilierul este din lemn si poate fi ușor igienizat. De asemenea, este iluminat cu becuri LED pentru o vizibilitate extrem de bună. Dimensiunile sunt: 90 x 59 x 30 cm. Designul modern te va face și pe tine ca adult să îți amintești de farmecul copilăriei tale. Raportul calitate-preț este de apreciat.

Set casuta de papusi Lilia

 • Elemente structurale ingenioase
 • Decoruri delicate și surprinzătoare
 • Asamblare complexă
 • Fațadă rabatabilă
 • Dezvoltă creativitatea
Verifică prețul

Construiește o căsuță unică pentru păpușa ta Lilia! Vei avea 2 niveluri cu elemente structurale ingenioase, accesorii asortate, decoruri delicate și surprinzătoare! În plus, fațada rabatabilă îți permite să o închizi - pentru că o prințesă adevărată are nevoie de intimitate - și să o deschizi, dezvăluind o curte interioară cu piscină - pentru că o prințesă adevărată are nevoie de rasfăț! Căsuța Lilia este construită din carton gros (mucava) și conține 8 piese de mobilier și accesorii. Ea nu este compatibilă cu toate păpușile din colecția Lilia (comercializate separat) și nu include păpuși.

Întrebări despre căsuțele de păpuși

Căsuțele de păpuși includ toate elementele de mobilier necesare sau acestea se cumpără separat?

Da, căsuțele de păpuși includ toate elementele necesare de mobilier. Desigur, în cazul în care dorești să achiziționezi alte piese de mobilier separat, acestea mai mult ca sigur vor fi compatibile și ușor de încadrat în interiorul căsuței deținută de copilul tău.

Montarea căsuțelor de păpuși este dificilă?

Nu, montarea căsuțelor de păpuși nu este deloc dificilă și nu necesită ajutor specializat. De multe ori există chiar versatilitate constructivă, căsuțele putând fi asamblate în mai multe moduri diferite, astfel încât copilul tău să fie atras de această jucărie cât mai mult timp.

Sunt căsuțele de păpuși suficient de rezistente?

Da, căsuțele de păpuși sunt suficient de rezistente și structura lor suportă atât mai multe piese de mobilier cât și păpușile aferente. Dacă îmbinările sunt realizate corect, materialele fiind de înaltă calitate, rezistă suficient de mult timp.

Seturile cu căsuțe de păpuși conțin piese mici?

Da. Seturile cu căsuțe de păpuși conțin piese mici și accesorii de îmbinare mici, de aceea recomandarea producătorilor este ca acestea să fie folosite de către copiii a căror vârstă depășește 3 ani și de asemenea, aceștia să fie permanent supravegheați în timpul jocului.

Căsuțele de păpuși au mai multe nivele?

Desigur, cele mai multe căsuțe de păpuși sunt concepute pe mai multe nivele. O astfel de căsuță poate avea chiar și 4 nivele, fiind un concept menit să stârnească imaginația și creativitatea copilului tău timp îndelungat. Sunt astfel puse în scenă personaje în miniatură care desfășoară activitățile cotidiene.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bucătărie de Jucărie pentru Copii
Cea mai bună bucătărie de jucărie pentru copii

Fă-i cadou copilului o jucărie educativă și distractivă. În bucătăria de jucărie poate învăța cum funcționează anumite aparate și ustensile evitând astfel viitoare accidente.

Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii
Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Cel Mai Bun Set de Trenuleț Electric pentru Copii
Cel mai bun set circuit trenuleț electric pentru copii

Copilului tău îi plac trenurile? Fă-i o surpriză și cumpără-i un tren electric de jucărie cu șine și alte accesorii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe