Cel Mai Bun Balansoar Căluț pentru Copii

Cel mai bun balansoar tip căluț pentru copii

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 100 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-i cumperi copilului un balansoar tip căluț

Caii balansoar sunt o jucărie distractivă și educativă care îi ajută pe copii să-și îmbunătățească mobilitatea și să încurajeze exercițiile. Este dificil să ne imaginăm o jucărie pentru copii mai iconică decât un cal balansoar. Aceste jucării există de sute de ani și nu pare să fie niciun semn că acestea se vor demoda în curând. Caii care leagănă bebelușii au un apel atemporal.

Istoria lor și popularitatea continuă arată că aceste tipuri de jucării sunt unice și că oferă un fel de calitate estetică și experiență care le diferențiază de alte jucării care au trecut în obscuritate. Acestea sunt un plus clasic pentru orice creșă și adesea sunt destul de frumoase. Poate că un motiv pentru relevanța lor continuă este că nu sunt o jucărie specifică genului, așa că atrag atât băieții, cât și fetele. Caii (și călăria) sunt lucruri care depășesc și granițele culturale, ceea ce face caii balansoar să fie deosebit de relatabili.

Sunt o investiție care poate aduce beneficii mari vieții copilului tău și poate chiar a vieții copiilor lor sau chiar a copiilor copiilor lor.

Balansoare căluț pentru copii

Premium

Căluț

Jucăria este realizată din lemn și este finisată cu materiale textile cu texturi diferite, extrem de plăcute la atingere. Balansoarul este prevăzut cu două mânere solide din lemn ce vor fi de un real ajutor micuțului tău în păstrarea echilibrului în timpul balansului dar și ca sprijin la urcare și coborâre. .
Verifică prețul

Un alt model de caluȚ balansoar, cu un design prietenesc, care amintește de cowboy-ii Vestului Sălbatic și care va deveni în scurt timp cel mai bun prieten de joacă al copilului tău. Balansoarul va fi pe placul oricărui copil energic.

Cel mai bun

Little Mom Spirit

Această jucărie din pluș cu bază din lemn se balansează înainte și înapoi, făcându-l pe copilul dumneavoastră să se simtă ca pe un călut adevărat. Balansarea consolidează sentimentul de echilibru și antrenează coordonarea mână-ochi. Construcția stabilă a sistemului de balansare și a elementelor rotunjite asigură un nivel ridicat de protecție, pentru cei mici.
Verifică prețul

Deoarece cei mici adoră să fie legănați, calutul tip balansoar, confecționat din pluș și lemn, este soluția ideală pentru un cadou minunat.

la buget

Timeless Tools

Sarcina balansoarului este de 30 kg, apăsând urechea dreaptă poți să auzi un sunet de strigăt de cal, iar apăsând urechea stângă sunet galopând. Balansoarul este echipat cu o șa suport pentru picioare, astfel încât este mai confortabil de utilizat. Utilizarea jucăriei este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani în sus. Produsul funcționează cu 2 baterii tip AA, care nu sunt incluse în pachet.
Verifică prețul

Balansoarul în formă de cal este realizat din pluș moale la atingere și lemn care conferă stabilitate jucăriei, în momentul utilizării.

Balansoar de plus cu roti PlayTo Husky

Roțile pliabile cu care este gândit, ajută la transformarea acestuia într-un vehicul de pluș în doar câteva clipe. Jucăria are tălpi de lemn detașabile și mânere care vor ajuta la păstrarea echilibrului în timpul jocului. Șaua oferă siguranță pe tot parcursul utilizării fiind confortabilă și extrem de bine fixată pe animăluț.
Verifică prețul

Balansoarul de pluș de la PlayTo este prevăzut cu mânere și tălpi din lemn, construcție stabilă, șa ergonomică și un material moale care se află pe întreaga suprafață a acestuia.

PONEI BALANSOAR CU SUNETE SI MISCARE GRAY DOT

Este prevăzut cu mânere de susținere din lemn masiv și o șa confortabilă. Copii se pot juca cu el de la vârsta de 3 ani fie cu ajutorul părinților, fie singuri. Totuși, dacă la început sunt balansați de adulți, când vor fi lăsați singuri vor dori să producă și ei acest sentiment și vor depune efort fizic în favoarea acestuia.
Verifică prețul

Fiecare ponei balansoar pentru copii trebuie să ofere siguranța celui care se joacă cu el. Acest ponei balansoar cu sunete și mișcare este fabricat din materiale de bună calitate, plăcute la atingere.

Balansoar unicorn alb interactiv 65 cm Kruzzel

A călări un cal este extrem de distractiv, dar antrenează și capacitatea de a menține echilibrul. jucăria are un difuzor încorporat care emite melodii și sunete, spre exomplu sunete de galop. Sistemul de sunet este alimentat de baterii, care sunt amplasate în burta balansoarului. Unicornul este acoperit cu pluș moale, mânerele și stâlpii sunt din lemn lăcuit, iar coama și coada sunt foarte moi și plăcute la atingere.
Verifică prețul

Unicornul este un model nou care iese în evidentă. Va fi o mare bucurie, în special pentru copiii cărora le plac desenele animate cu unicorni.

Calut balansoar cu esarfa , miscari pe muzica , plus , Roz , Robentoys®

Este dotat cu șa, căpăstru, mânere laterale de care copiii se pot ține în timpul jocului pentru siguranță, și scărițe pentru urcare în șa. Se va porni automat o melodie country sau sunetul trapului în momentul în care vei apăsa pe urechi iar medalionul de la gâtul său va lumina intermitent. Funcționează cu 3 baterii R6 și măsoară o înălțime de 46 cm, ideală pentru copilul tău.
Verifică prețul

Acest balansoar fabricat sub forma unui căluț cu siguranță va fi adorat de cei mici. Designul cu care se prezintă dă senzația unui căluț adevărat.

Întrebări despre balansoarele tip căluț pentru copii

De la ce vârstă este recomandat un căluț balansoar?

Căluțul balansoar este cel mai potrivit și disponibil pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani. Copiii de la această vârstă sunt fascinați de culorile și desenele moderne ale acestei jucării. Designul potrivit și mânerele groase facilitează călătoria copiilor.

Este un căluț balansoar bun pentru toddleri?

Căluții balansoar sunt o jucărie excelentă pentru copiii mici. Ei își pot scoate în evidență partea cea mai imaginativă și poate fi liniștitor în același timp. Mai mult decât atât, copiii încep să-și lucreze echilibrul și abilitățile de coordonare.

Din ce sunt făcuți căluții balansoar?

Fiind din lemn masiv, erau grei și centrul lor de greutate era ridicat, astfel încât se puteau răsturna cu ușurință. În epoca victoriană a fost introdus „suportul de siguranță” și a fost concepută ideea de a face caii goi. Aceștia vor oferi cu siguranță multă bucurie copiilor.

Este viu un căluț balansoar?

Căluțul balansoar a făcut parte din viața multor copii și, odată cu trecerea timpului, desenele s-au schimbat, dar atracția este încă foarte vie. Stilul de balansoar pe care îl cunoaștem ca fiind clasic a devenit popular pentru familiile înstărite în secolul al XVIII-lea.

Căluții balansor sunt periculoși?

La fel ca și căluții balansoar, jucăriile mari care pot fi călărite pot face, de asemenea, un copil predispus la accidente. Cel mic poate cădea în timp ce călărește sau când încearcă să urce sau să coboare de pe el. Plimbarea pe jucării este numărul 1 când vine vorba de cele mai multe răni.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv
Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Vrei să-ți pregătești fetița de venirea unui frățior sau să-i dezvolți instinctele materne? Bebelușul interactiv este jucăria perfectă pentru ea.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Cel Mai Bun LEGO Technic - Mașini, Avioane, Tractoare etc.
LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Cauți un cadou LEGO pentru un copil de 10 ani? Un set LEGO de construcție a unui vehicul, avion, vapor sau utilaj agricol poate fi cadoul ideal. Vezi opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe