Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv

Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 56 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-i cumperi fetiței tale o păpușă tip bebeluș interactiv?

Se spune că fetițele sunt mai atașate de părinți și, în general, de mamele lor, de aceea spiritul și simțul matern sunt foarte adânc înfiripate în mintea lor. Totodată, fetițele adoră să se joace cu păpușile. Așa că dacă ai ocazia ai putea să cumperi pentru fetița ta o păpușă de tip bebeluș, interactiv. Aceste jucării sunt ideale pentru a exersa jocul de tip mamă-bebeluș, ceea ce o va ajuta pe cea mică să capete simțul responsabilității.

În plus, va adora să interacționeze cu păpușa, care va deveni rapid preferata ei deoarece aceasta poate să aibă reacții, poate scoate sunete, poate plânge, râde sau poate fi schimbată cu multiple piese de îmbrăcăminte. Va fi atracția camerei de joacă mai ales dacă cea mică are invitați prietenii cei mai buni, cu care se poate juca și transpune în povești frumoase pentru copii. De aceea o astfel de păpușă poate fi cadoul ideal pentru orice fetiță, care nu se va putea dezlipi de jucăria preferată și de care va avea grijă în permanență. Numai bine pentru a dezvolta simțul responsabilității.

Păpuși tip bebeluș interactiv

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Baby Born

 • Culoare roz
 • Sex fetiță
 • Lungime produs 43 cm
 • Include 11 accesorii
 • Produs interactiv
Verifică prețul

Păpușa Zapf Baby Born este una interactivă cu o înălțime de 43 cm, cu un corp moale, fiind extrem de asemănătoare cu un bebeluș adevărat. Păpușa include 11 accesorii, menite să facă jocul unui mai distractiv și mai apropiat de realitate. Astfel, ea vine cu produse utile pentru îngrijirea ei: oliță, farfurie cu linguriță, biberon, scutece, alături de îmbrăcăminte(căciuliță și haine) și de accesorii (suzetă și chiar certificat de naștere). Activitățile pe care le desfășoară sunt cele caracteristice unui copil normal: somnul, mâncatul și jocul.

la buget

Papusa bebelus interactiva Lizuca cu 8 functii educative in limba romana,telecomanda si accesorii

 • Dotată cu accesorii de doctor
 • Telecomandă inclusă
 • Numeroase propoziții și cântecele de copii
 • Întrebări de cunoștiințe
 • Limbă utilizată: română
Verifică prețul

Educația și dezvoltarea intelectuală a copilului tău definește lucrul cel mai important din faza de creștere a acestuia, de aceea, s-a creat păpușa bebeluș interactivă, care-i va oferi acestuia suport pentru dezvoltarea abilitaților de comunicare și de interacționarea cu mediul înconjurator. Totodată, acest produs prezintă funcții educative în limba română, scoate sunete și expresii asemănătoare unui bebeluș, care e de natură să-l sensibilizeze pe copilul tău și să-i formeze o oarecare responsabilitate.

Premium

* Prezentare video mai jos

Baby Annabell

 • Ideală pentru vârsta de 3-6 ani
 • Corpul păpușii este moale
 • Include multe funcții interactive
 • Încurajează responsabilitatea și comunicarea
 • Este asemănătoare unui bebeluș adevărat: bea apă, plânge și își mișcă membrele
Verifică prețul

Papușa interactivă Baby Annabell este opțiunea perfectă pentru copilul tău. Aceasta are o textură plăcută și un corp moale, iar funcțiile ei imită perfect acțiunile unui bebeluș. În timp ce este hrănit cu biberonul special, bebelușul își deschide gura și scoate diferite sunete. Pe lângă acest lucru, păpușa poate plânge precum un bebeluș, însă poate fi liniștită rapid daca își primește suzeta. Păpușa stimulează imaginația copiilor și, în același timp, le poate potența și simțul responsabilității. Astfel, contribuie la dezvoltarea copilului tău.

Baby Alive - Papusa interactiva Bebe Primii pasi, baietel

 • Produs interactiv
 • Design atractiv
 • Produs sigur pentru cei mici
 • Bun raport calitate - preț
 • Brand Baby Alive
Verifică prețul

Activitățile zilnice ale copilului tău influențează modul său de dezvoltare și percepere a lucrurilor. Pentru ca acest lucru să se petreacă, într-un mod interactiv și distractiv, descoperă păpușa “Baby Alive” , care poate rosti 25 fraze și sunete diferite, într-un mod foarte interesant și captivant. Astfel, copilul tău poate învăța lucruri noi și a-și dezvolta abilitățile de comunicare. Totodată, această păpușa băiețel este ca și cum prototipul unui bebeluș adevărat, putând să meargă și să necesite îngrijire, fiind aproape de realitate.

Papusa Bebe Sara cu Accesorii

 • Funcționează fără baterii
 • Include 11 funcții diferite
 • Vine cu 10 accesorii pentru îngrijire
 • Dimensiuni: 14 x 42 x 5 cm
 • Picioarele și gâtul sunt mobile
Verifică prețul

Păpușa Bebe Sara dispune de 11 funcții diferite și funcționează fără baterii, ca un copil adevărat. Este atrasă de cei mici datorită înfățișării acesteia. Nenuco Sara face de toate: închide ochii, mănâncă, bea apă din sticlă, face pipi la oliță și treaba mare în scutec, plânge cu lacrimi reale, face baie în cadă și miroase ca un copil adevărat. Dacă îi strângi mâna dreaptă ea plânge iar dacă îi miști mâna stângă face balonașe. Poartă un costum roz și măsoară înălțimea de 42 cm. Este recomandată copiilor peste 3 ani,

Papusa care creste in timp real Baby Alive, Baby Grows Up

 • Multicolor
 • Pentru fete
 • +3 ani
 • Alimentare baterii
 • Destinat jocurilor
Verifică prețul

Păpușa Baby Alive este o reprezentare fidelă a unui bebeluș adevărat, deoarece crește în timp real atunci când o iubești și îi oferi toată grija de care are nevoie. Pe măsură ce crește, se înalță până când ajunge să fie o fetiță mare ce poate sta în picioare, părul îi apare și culoarea ochilor i se schimbă. Potrivită fetițelor de la 3 ani și până la 7 ani, păpușa funcționează cu 4 baterii tip AA și vine atât cu accesorii ce facilitează jocul și îngrijirea, cât și cu hăinuțe de schimb potrivite pentru toate etapele de creștere prin care trece.

Întrebări despre păpușile bebeluș interactiv

Cu ce tip de baterii funcționează?

Păpușele Bebeluș interactiv sunt printre cele mai populare jucării pentru fetițe. Păpușile sunt primele prietene ale micuților, le ascultă primele vorbe și stau zi și noapte alături de ele. Însă pentru a scoate și ele la rândul lor sunete, acestea au nevoie de baterii AG13.

Ce tip de reacții are?

Reacțiile bebelușului interactiv sunt asemănătoare sau chiar reprezentări extrem de fidele cu cele ale unui bebeluș adevărat, deoarece poate să plângă cu lacrimi până când este legănat sau i se dă o suzetă, poate să bea apă și să mănânce, iar scutecul trebuie, de asemenea, schimbat.

Vine cu accesorii?

Deoarece bebelușii interactiv sunt făcuți pentru a fi reprezentări fidele ale bebelușilor adevărați, aceștia vin cu accesorii potrivite pentru a-i îngriji, precum suzetă, scutece care se pot reutiliza, farfurii și pahare pentru a-i hrăni și pentru a le da apă, pătuț, haine etc.

Poți să cumperi haine separat?

Păpușile bebeluș interactiv sunt jucăriile ideale pentru fetițe cu un design atractiv, acestea vin deja îmbrăcate în cutie, împreună cu diverse accesorii. Unele dintre ele prezintă mai multe haine de schimb în cutie, însă acestea pot fi achiziționate și separat.

Cum activezi reacțiile?

Bebelușii interactivi sunt făcuți pentru a se asemăna perfect cu bebelușii adevărați, astfel că după ce îi pui baterii sau îl încarci, va începe să se comporte ca atare: va plânge până când îl vei legăna și îi vei da suzeta sau când are nevoie de somn sau de mâncare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Căsuță de Păpuși pentru Fetițe
Căsuțe de păpuși pentru fetițe de peste 3 ani

O căsuță de păpuși este jucăria preferată a fetițelor de peste 3 ani. Învaț-o de mică să fie responsabilă, oferindu-i posibilitatea de a avea grija de câteva personaje, fiind ele și imaginare.

Cele mai bune Mini Aparate Foto pentru Copii
Mini aparate foto pentru copii, distractive și educative

Vrei să-i dai o activitate utilă copilului în casă? Un mini aparat foto digital e jucăria perfectă. Cine știe, poate ajunge fotograf de profesie?

Cel Mai Bun Balansoar Căluț pentru Copii
Cel mai bun balansoar tip căluț pentru copii

Cauți să faci un cadou inedit sau o metodă de a-i oferi bucurie copilului? Cumpără-i un balansoar tip căluț cu sunete și alte activități distractive.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Cel Mai Bun Banc de Lucru pentru Copii
Cel mai bun banc de lucru pentru copii

Vrei să-ți înveți copilul să fie îndemânatic și să-și descopere astfel anumite pasiuni? Bancul de lucru este cadoul ideal atât pentru băieți cât și pentru fetițe.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe