Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv

Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 56 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-i cumperi fetiței tale o păpușă tip bebeluș interactiv?

Se spune că fetițele sunt mai atașate de părinți și, în general, de mamele lor, de aceea spiritul și simțul matern sunt foarte adânc înfiripate în mintea lor. Totodată, fetițele adoră să se joace cu păpușile. Așa că dacă ai ocazia ai putea să cumperi pentru fetița ta o păpușă de tip bebeluș, interactiv. Aceste jucării sunt ideale pentru a exersa jocul de tip mamă-bebeluș, ceea ce o va ajuta pe cea mică să capete simțul responsabilității.

În plus, va adora să interacționeze cu păpușa, care va deveni rapid preferata ei deoarece aceasta poate să aibă reacții, poate scoate sunete, poate plânge, râde sau poate fi schimbată cu multiple piese de îmbrăcăminte. Va fi atracția camerei de joacă mai ales dacă cea mică are invitați prietenii cei mai buni, cu care se poate juca și transpune în povești frumoase pentru copii. De aceea o astfel de păpușă poate fi cadoul ideal pentru orice fetiță, care nu se va putea dezlipi de jucăria preferată și de care va avea grijă în permanență. Numai bine pentru a dezvolta simțul responsabilității.

Păpuși tip bebeluș interactiv

la buget

Baby Alive - Papusa Sunshine, blonda

 • Preț accesibil
 • Design modern
 • Rezistentă
 • Sigură
 • Accesorii
Verifică prețul

Dacă nu mai știi ce să îi oferi copilului tău, ai la dispoziție o păpușă blondă pe nume Sunshine. Aceasta vine la pachet cu mai multe accesorii la un preț accesibil. Păpușa este pregătită să meargă la plajă în vacanță, iar copilul tău va fi fericit să se joace cu ea. Are o ținută adorabilă și abia așteaptă să fie iubită de un copil. Mai mult, acest produs este contraindicat copiilor mai mici de 3 ani deoarece conține piese mici care pot fi înghițite sau inhalate, fapt ce crește pericolul de sufocare.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Baby Born

 • Culoare roz
 • Sex fetiță
 • Lungime produs 43 cm
 • Include 11 accesorii
 • Produs interactiv
Verifică prețul

Păpușa Zapf Baby Born este una interactivă cu o înălțime de 43 cm, cu un corp moale, fiind extrem de asemănătoare cu un bebeluș adevărat. Păpușa include 11 accesorii, menite să facă jocul unui mai distractiv și mai apropiat de realitate. Astfel, ea vine cu produse utile pentru îngrijirea ei: oliță, farfurie cu linguriță, biberon, scutece, alături de îmbrăcăminte(căciuliță și haine) și de accesorii (suzetă și chiar certificat de naștere). Activitățile pe care le desfășoară sunt cele caracteristice unui copil normal: somnul, mâncatul și jocul.

Premium

* Prezentare video mai jos

Baby Annabell

 • Ideală pentru vârsta de 3-6 ani
 • Corpul păpușii este moale
 • Include multe funcții interactive
 • Încurajează responsabilitatea și comunicarea
 • Este asemănătoare unui bebeluș adevărat: bea apă, plânge și își mișcă membrele
Verifică prețul

Papușa interactivă Baby Annabell este opțiunea perfectă pentru copilul tău. Aceasta are o textură plăcută și un corp moale, iar funcțiile ei imită perfect acțiunile unui bebeluș. În timp ce este hrănit cu biberonul special, bebelușul își deschide gura și scoate diferite sunete. Pe lângă acest lucru, păpușa poate plânge precum un bebeluș, însă poate fi liniștită rapid daca își primește suzeta. Păpușa stimulează imaginația copiilor și, în același timp, le poate potența și simțul responsabilității. Astfel, contribuie la dezvoltarea copilului tău.

Baby Alive - Papusa interactiva Bebe Primii pasi, baietel

 • Produs interactiv
 • Design atractiv
 • Produs sigur pentru cei mici
 • Bun raport calitate - preț
 • Brand Baby Alive
Verifică prețul

Activitățile zilnice ale copilului tău influențează modul său de dezvoltare și percepere a lucrurilor. Pentru ca acest lucru să se petreacă, într-un mod interactiv și distractiv, descoperă păpușa “Baby Alive” , care poate rosti 25 fraze și sunete diferite, într-un mod foarte interesant și captivant. Astfel, copilul tău poate învăța lucruri noi și a-și dezvolta abilitățile de comunicare. Totodată, această păpușa băiețel este ca și cum prototipul unui bebeluș adevărat, putând să meargă și să necesite îngrijire, fiind aproape de realitate.

Papusa Maia si catelusa Mera

 • Joc interactiv pentru copii
 • Inofensiv din punct de vedere a materialelor
 • Durată lungă de utilizare
 • Un cadou original
 • Funcții care imită activitățile unui bebeluș
Verifică prețul

Setul este ideal pentru copiii mai mari de 3 ani. Maia îi vorbeste micuței Mera și ea îi răspunde, dă din urechi, latră și face sunete când prietena ei o cheamă la joacă și îi oferă o gustare. Iar când Maia cantă o melodie veselă, Mera o acompaniază! Așadar este o jucărie care va intra rapid în topul preferințelor copiiilor, dar poate reprezenta și o idee de cadou inedită pentru fetița ta sau pentru cea mai bună prietenă a ei. Este dintr-un material de calitate, rezistent ce nu se va deteriora cu ușurință.

Papusa interactiva Sweet Doll, inaltime 43 cm, 3 ani+, accesorii incluse

 • Funcții care imită comportamentul unui bebeluș
 • Interactivă pentru copil
 • Durată lungă de utilizare
 • Material inofensiv
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Descoperă pentru copilașul tău păpușa interactivă Sweet Doll, care-i va face joaca mai interesantă. Cu aceasta copilul tău va putea descoperi multe lucruri interactive și își va putea dezvolta unele acțiuni și atitudini. Păpușa este confecționată din materiale sigure și inofensive, dar rezistente pentru o durată lungă de utilizare. De asemenea, aceasta posedă următoarele funcții, care imită comportamentul unui bebeluș adevărat: bea lapte, plânge și cere la baie constant, astfel jocul micuțului tău fiind interactiv.

Întrebări despre păpușile bebeluș interactiv

Cu ce tip de baterii funcționează?

Păpușele Bebeluș interactiv sunt printre cele mai populare jucării pentru fetițe. Păpușile sunt primele prietene ale micuților, le ascultă primele vorbe și stau zi și noapte alături de ele. Însă pentru a scoate și ele la rândul lor sunete, acestea au nevoie de baterii AG13.

Ce tip de reacții are?

Reacțiile bebelușului interactiv sunt asemănătoare sau chiar reprezentări extrem de fidele cu cele ale unui bebeluș adevărat, deoarece poate să plângă cu lacrimi până când este legănat sau i se dă o suzetă, poate să bea apă și să mănânce, iar scutecul trebuie, de asemenea, schimbat.

Vine cu accesorii?

Deoarece bebelușii interactiv sunt făcuți pentru a fi reprezentări fidele ale bebelușilor adevărați, aceștia vin cu accesorii potrivite pentru a-i îngriji, precum suzetă, scutece care se pot reutiliza, farfurii și pahare pentru a-i hrăni și pentru a le da apă, pătuț, haine etc.

Poți să cumperi haine separat?

Păpușile bebeluș interactiv sunt jucăriile ideale pentru fetițe cu un design atractiv, acestea vin deja îmbrăcate în cutie, împreună cu diverse accesorii. Unele dintre ele prezintă mai multe haine de schimb în cutie, însă acestea pot fi achiziționate și separat.

Cum activezi reacțiile?

Bebelușii interactivi sunt făcuți pentru a se asemăna perfect cu bebelușii adevărați, astfel că după ce îi pui baterii sau îl încarci, va începe să se comporte ca atare: va plânge până când îl vei legăna și îi vei da suzeta sau când are nevoie de somn sau de mâncare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Cel Mai Bun Balansoar Căluț pentru Copii
Cel mai bun balansoar tip căluț pentru copii

Cauți să faci un cadou inedit sau o metodă de a-i oferi bucurie copilului? Cumpără-i un balansoar tip căluț cu sunete și alte activități distractive.

Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii
Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Cel Mai Bun LEGO Technic - Mașini, Avioane, Tractoare etc.
LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Cauți un cadou LEGO pentru un copil de 10 ani? Un set LEGO de construcție a unui vehicul, avion, vapor sau utilaj agricol poate fi cadoul ideal. Vezi opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe