Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii

Mașini electrice mari pentru copii mici

Modificat la 30 aprilie 2022
Articol evaluat de 77 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-i iei copilului o mașină electrică pentru plimbare?

O mașină electrică pentru cel mic poate să fie cadoul perfect și de neuitat atât pentru băieți dar și pentru fete! Amintirile vor rămâne peste ani, momentele de neuitat fiind de neegalat, atât pentru părinți dar și pentru copii. E simplu, încarci bateriile, pui contactul pornești mașinuța, iar distracția poate începe! Viteză în linie dreaptă, viraje, frânări, manevre cu spatele, orice este posibil cu o mașinuță electrică. Orice ați face, distracția este asigurată. Dacă cel mic nu se descurcă prea bine ”la volan”, există mereu opțiunea controlului de la distanță, prin telecomanda inclusă.

Mașinuța va îndeplini visele copilului dumneavoastră de a fi un mic șofer cu mașină proprie. Siguranța copilului este pe primul loc, mașinuța fiind construită din materiale de calitate. Timpul de funcționare variază între câteva ore, în funcție de nivelul de încărcare a acesteia dar și de viteza și timpul folosirii. Mașinuțele electrice sunt concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Modele bune de mașini electrice pentru copii

Cel mai bun

Această mașinuță electrică pentru copii este, mai întâi de toate, sigură. Este echipată cu o centură de siguranță, pentru a te asigura că cei mici rămân așezați în timp ce conduc. Experiența de conducere este una realistă, mașinuța fiind echipată cu claxon și butoane muzicale pe volan, dar și cu faruri, lumini și pedală pentru a merge înainte și înapoi. Dacă este încărcată complet, mașinuța are o autonomie de până la 2 ore, timpul rămas de condus fiind vizibil în tabloul de bord. Poate fi folosită de către copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani.

Premium

Ford Ranger

 • Mat Led-uri luminoase : LED frontal + partea de sus a farurilor, LED Stopuri
 • Funcții audio: Bluetooth, radio FM, card SD, USB, MP3, VIDEO, AUX Motor : 4 motoare 12 V 45 W (total 180 W) 4 WD comutare Siguranta : 1 centura de siguranta, frână automată
 • Alte caracteristici : Soft Start, mâner de transport
 • Dimensiunile produsului : 138,0 x 81,0 x 80,0 cm
 • Scaun din piele pentru două persoane
Verifică prețul

Mașinuța Ford Ranger e cu siguranță un cadou ideal pentru micuțul dumenavoastră șofer. Aceasta vine dotată cu LED-uri luminoase, multiple funcții audio (Bluetooth, radio FM, card SD, USB, MP3, VIDEO, AUX), scaun din piele pentru două persoane, centură de siguranță și frână automată, suspensii spate, uși, haion și capotă funcționale, toate pentru a asigura distracția în siguranță maximă. De asemenea pentru un control sporit, Ford Ranger vine dotată cu o telecomandă pentru control parental care funcționează în regim prioritar față de comenzile manuale.

la buget

Mappy Nitro

 • Masinuța electrică este o decapotabilă sport clasică
 • Este disponibilă în trei culori placute
 • Mașina este înzestrată cu 2 motoare independente puternice de 6V/380, câte unul pe fiecare roată spate
 • Este acționată cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon
 • Este echipată cu melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului și lumini cu LED-uri
Verifică prețul

Mașinuța electrică pentru copii Mappy Nitro îi va oferi copilului tău momente de neuitat alături de prietenii lui. E simplu, încarci bateriile, pui contactul, pornești mașinuța și distracția poate începe. Dacă cel mic nu se descurcă încă “la volan”, dumneavoastră aveți posibilitatea să controlați mașinuța prin telecomanda inclusă. Mașinuța Mappy Nitro este o decapotabilă sport clasică, dotată cu 2 motoare independente, pe fiecare roată din spate, butoane pe volan pentru claxon, melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului și lumini LED.

Masina, fiat 500 s, peg perego

 • Baterie reîncărcabilă
 • Design meticulos
 • Scaun confortabil
 • Sigură
 • Centuri de siguranță reglabile
Verifică prețul

Inițiază-l pe micuțul tău preferat din toată lumea în lumea condusului și fă-i acest cadou special și unic, mașinuța electrică Fiat 500S de la Peg Perego. Un prim avantaj ar fi spațiul foarte generos pentru copil, ceea ce o face confortabilă și practică. Pentru un plus de siguranță, mașina este prevăzută cu centuri de siguranță reglabile, claxon și laterale înalte. Bordul și scaunul sunt gravate, astfel se creează aspectul de piele, designul său fiind foarte plăcut. Viteza maximă atinsă este de 3.7km/h.

Vehicul Electric Mercedes-Benz S63 AMG 12V, TOYZ

 • Două trepte de viteză
 • Lumini cu LED
 • Volan cu claxon
 • Intrări pentru MP3 player
 • Baterie de 12V 7Ah
Verifică prețul

Mercedes-Benz S63 AMG impresionează prin aspectul și performanțele premium, cu atenție la fiecare detaliu. Siguranța va fi asigurată de controlul de la distanță prin intermediul telecomenzii, oferind în același timp posibilități multiple de distracție: Copilul poate conduce independent sau îl puteți ajuta dumneavoastră cu telecomanda. Dotările constă în două trepte de viteză, lumini LED în față și în spate, schimbător de viteze cu litere luminate, volan cu claxon, butoane cu melodii, panou multimedia luminat cu intrări pentru MP3, USB sau MicroSD.

Masinuta electrica cu scaun de piele si suspensii Nichiduta Jeep Jumbo Paint Red

 • Scaun de piele
 • Suspensii
 • Rezistentă
 • Roți din plastic
 • Mufă USB
Verifică prețul

Acest model nou de mașinuță electrică vine echipat cu patru motoare puternice, scaune din piele și multe alte accesorii pentru confortul copilului tău. Roțile mașinuței sunt realizate din plastic rezistent și oferă o rezistență mai mare în timp, dar și o rulare mai ușoară a mașinuței. Mașinuța poate fi comandată atât de către cel mic, din spatele volanului, cât și de părinți, cu ajutorul unei telecomenzi ce nu interferează cu alte dispozitive de emisie-recepție. Mașinuță este recomandată copiilor cu vârsta de până la 8 ani.

Masinuta electrica, Lamborghini Sian, verde

 • Rezistentă
 • Autonomie mare
 • Practică
 • Copie fidelă
 • Muzică
Verifică prețul

Această mașinuță a fost proiectată profesional pentru copiii tăi și are un aspect modern și multiple funcții. Este perfectă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, putând fi condusă atât de către ei, cât și de către tine, cu ajutorul telecomenzii. Mașinuța dispune de câteva caracteristici care să să îmbunătățească experiența copiilor și anume: lumini LED, muzică, centură de siguranță și suspensie atât la roțile din față, cât și la cele din spate. Are o viteză maximă de rulare de 5 km/h.

Masinuta electrica Chipolino Mercedes Benz G63 AMG black

 • Autonomie mare
 • Fiabilă
 • Rezistentă
 • Design plăcut
 • Intrare USB
Verifică prețul

Mașinuța electrică Chipolino Mercedes Benz G63 AMG reprezintă cadoul perfect pentru copilul tău, dându-i posibilitatea să ia primele lecții de condus. Este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mare de 3 ani și cu greutatea mai mică de 25 kg. Mașinuța are un design atractiv și o multitudine de caracteristici menite pentru a-l distra pe cel mic. Pentru siguranță bancheta mașinuței dispune și de centuri oferindu-i celui mic tot confortul de care are nevoie pentru o plimbare reușită. Este dotată cu sistem de absorbție a șocurilor pe roțile din spate.

Întrebări despre mașinile electrice pentru copii

Câte locuri are?

Vei alege modelul în funcție de preferințele copilului dar și de nivelul de siguranță urmărit. Astfel modelele care imită mașinile normale sunt cele mai sigure pentru că sunt mai joase și mai stabile și au un singur loc pentru copil, pe când camioanele au avantajul de a fi dotate cu mai multe locuri, astfel încât copilul poate avea la rândul lui mici pasageri alături.

Merge înainte și înapoi?

Mașinuțele electrice pentru copii pot merge atât înainte cât și înapoi, cu una sau mai multe viteze. Totuși există diferențe între modele, adaptate vârstei copilului dar și locului în care pot fi folosite, respectiv în interior sau afară, ori chiar pe teren accidentat.

Câte viteze are?

Mașinile electrice reprezintă pentru copii primul contact cu ideea de șofat, modelele prezente pe piață fiind extrem de confortabile și sigure, realizate într-un design actual. Criteriul vitezei reprezintă unul dintre criteriile de urmărit - cel mai frecvent vei găsi modele cu 1-2 viteze, în funcție de producător și model.

Poate fi controlatâ cu telecomanda?

Îi permite părintelui să controleze mașina de la distanță, independent de voința copilului. Vorbim despre mașinuțe performante cu motoare mai puternice și viteze mai mari, care satisfac nevoia de divertisment a copilului, însă de aceea este utilă și chiar necesară, o telecomandaă, mai ales când copiii sunt foarte mici.

Care este durata de viața a bateriei?

Elementele componente ale mașinilor electrice pentru copii sunt solide, fiind realizate din materiale durabile. Aceste modele funcționează cu baterii/acumulatori care se încarcă (aprox 7-12 ore, în funcție de model) și au autonomie 1-1,5 ore. Durata de viață a bateriei este determinată și de maniera în care sunt respectate recomandările de încărcare și utilizare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Cel Mai Bun Kit de Roboți Educativi pentru Copii
Kit-uri roboți educativi pentru copii

Oferă-i șansa de a-și dezvolta abilități esențiale pentru generația în care va trăi. Programare, mecanică, logică și multe altele pot fi învățate cu ajutorul unui kit de robotică educativ.

Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Cel Mai Bun Mini Aparat Foto pentru Copii
Mini aparate foto pentru copii, distractive și educative

Vrei să-i dai o activitate utilă copilului în casă? Un mini aparat foto digital e jucăria perfectă. Cine știe, poate ajunge fotograf de profesie?

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe