Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii

Mașini electrice mari pentru copii mici

Modificat la 25 februarie 2021
Articol evaluat de 77 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-i iei copilului o mașină electrică pentru plimbare?

O mașină electrică pentru cel mic poate să fie cadoul perfect și de neuitat atât pentru băieți dar și pentru fete! Amintirile vor rămâne peste ani, momentele de neuitat fiind de neegalat, atât pentru părinți dar și pentru copii. E simplu, încarci bateriile, pui contactul pornești mașinuța, iar distracția poate începe! Viteză în linie dreaptă, viraje, frânări, manevre cu spatele, orice este posibil cu o mașinuță electrică. Orice ați face, distracția este asigurată. Dacă cel mic nu se descurcă prea bine ”la volan”, există mereu opțiunea controlului de la distanță, prin telecomanda inclusă.

Mașinuța va îndeplini visele copilului dumneavoastră de a fi un mic șofer cu mașină proprie. Siguranța copilului este pe primul loc, mașinuța fiind construită din materiale de calitate. Timpul de funcționare variază între câteva ore, în funcție de nivelul de încărcare a acesteia dar și de viteza și timpul folosirii. Mașinuțele electrice sunt concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Modele bune de mașini electrice pentru copii

Cel mai bun

Masinuta electrica Chipolino Lamborghini Aventador SVJ black cu roti EVA

 • Design atractiv
 • Copie fidelă
 • Centuri de siguranță - siguranță
 • Utilizare ușoară
 • Roți silențioase
Verifică prețul

Mașinuța electrică Chipolino Lamborghini Aventador SVJ reprezintă cadoul perfect pentru micuțul dumneavoastră, având astfel posibilitatea ca micul șofer să ia primele lecții de condus. Este recomandată pentru copii de la 3 ani la 25 kg. Are un design atractiv și o multitudine de caracteristici menite pentru a vă distra copilașul. Bancheta mașinuțe dispune și de centuri de siguranță oferindu-i celui mic tot confortul de care are nevoie pentru o plimbare în siguranță. Pentru o distracție și mai mare mașina dispune de o mufa auxiliară la care se poate conecta orice sursă MP3. Mașinuța poate fi utilizată prin 2 moduri de control: de la distanță, în cazul în care părintele poate controla mașinuța cu ajutorul telecomenzii cu 4 funcții (înainte, înapoi, stânga, dreapta) sau manual, când copilul conduce singur cu ajutorul pedalei de accelerație si al volanului.

Premium

Ford Ranger

 • Mat Led-uri luminoase : LED frontal + partea de sus a farurilor, LED Stopuri
 • Funcții audio: Bluetooth, radio FM, card SD, USB, MP3, VIDEO, AUX Motor : 4 motoare 12 V 45 W (total 180 W) 4 WD comutare Siguranta : 1 centura de siguranta, frână automată
 • Alte caracteristici : Soft Start, mâner de transport
 • Dimensiunile produsului : 138,0 x 81,0 x 80,0 cm
 • Scaun din piele pentru două persoane
Verifică prețul

Mașinuța Ford Ranger e cu siguranță un cadou ideal pentru micuțul dumenavoastră șofer. Aceasta vine dotată cu LED-uri luminoase, multiple funcții audio (Bluetooth, radio FM, card SD, USB, MP3, VIDEO, AUX), scaun din piele pentru două persoane, centură de siguranță și frână automată, suspensii spate, uși, haion și capotă funcționale, toate pentru a asigura distracția în siguranță maximă. De asemenea pentru un control sporit, Ford Ranger vine dotată cu o telecomandă pentru control parental care funcționează în regim prioritar față de comenzile manuale.

la buget

Mappy Nitro

 • Masinuța electrică este o decapotabilă sport clasică
 • Este disponibilă în trei culori placute
 • Mașina este înzestrată cu 2 motoare independente puternice de 6V/380, câte unul pe fiecare roată spate
 • Este acționată cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon
 • Este echipată cu melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului și lumini cu LED-uri
Verifică prețul

Mașinuța electrică pentru copii Mappy Nitro îi va oferi copilului tău momente de neuitat alături de prietenii lui. E simplu, încarci bateriile, pui contactul, pornești mașinuța și distracția poate începe. Dacă cel mic nu se descurcă încă “la volan”, dumneavoastră aveți posibilitatea să controlați mașinuța prin telecomanda inclusă. Mașinuța Mappy Nitro este o decapotabilă sport clasică, dotată cu 2 motoare independente, pe fiecare roată din spate, butoane pe volan pentru claxon, melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului și lumini LED.

Masinuta electrica 12V Mercedes Benz ML 350 cu roti EVA si scaun de piele Red

 • Tehnologie avansată
 • Confort
 • Siguranță
 • Design modern
 • Ergonomic
Verifică prețul

Mașinuța electrică Mercedes Benz ML 350 cu scaun de piele pentru copii îmbină design-ul inovator cu tehnologia avansată oferindu-i în același timp confort și siguranță micului șofer. Având un design modern și ergonomic, mașinuța este o reproducere fidelă a faimosului Mercedes Benz ML350. Mașinuța electrică Mercedes Benz este recomandată copiilor cu vârstă de peste 3 ani și cu greutatea sub 25 kg. Echipată cu telecomanda frecvență 2,4 G, mufa MP3,SD Slot,display digital, scaun de piele, suspensii pe toate roțile, oglinzi retrovizoare, volan cu sunete, centura de siguranță și pornire la buton.

Vehicul Electric Mercedes-Benz S63 AMG 12V, TOYZ

 • Două trepte de viteză
 • Lumini cu LED
 • Volan cu claxon
 • Intrări pentru MP3 player
 • Baterie de 12V 7Ah
Verifică prețul

Mercedes-Benz S63 AMG impresionează prin aspectul și performanțele premium, cu atenție la fiecare detaliu. Siguranța va fi asigurată de controlul de la distanță prin intermediul telecomenzii, oferind în același timp posibilități multiple de distracție: Copilul poate conduce independent sau îl puteți ajuta dumneavoastră cu telecomanda. Dotările constă în două trepte de viteză, lumini LED în față și în spate, schimbător de viteze cu litere luminate, volan cu claxon, butoane cu melodii, panou multimedia luminat cu intrări pentru MP3, USB sau MicroSD.

Masinuta electrica cu telecomanda Range Rover Vogue 12V 10Ah

 • Design inovator
 • Tehnologie avansată
 • Ergonomic
 • Display digital
 • Pornire la cheie
Verifică prețul

Această mașinuță este una electrică, dotată cu două locuri, o copie fidelă a unui Range Rover 12V 10Ah. Are un scaun elegant din piele și îmbină designul inovator cu o tehnologie avansată pentru a-i oferi celui mic confort și siguranță. Mai are un design modern, dar și ergonomic, mașinuța fiind o reproducere fidelă a faimosului Rover. Este echipată cu o telecomandă cu o frecvență de 2.4 G, o mufă MP3, un SD slot și un display digital. De asemenea, are inclusă funcția Bluetooth și suspensii pe toate roțile.

Masinuta electrica Chipolino BMW X6 black cu roti EVA

 • Design atractiv
 • Ușor de folosit
 • Conectare la sursă MP3
 • Controlare de la distanță
 • 2 motoare de 25 W
Verifică prețul

Mașinuța electrică Chipolino BMW X6 reprezintă cadoul perfect pentru micuțul dumneavoastră, având astfel posibilitatea ca micul șofer să ia primele lecții de condus Este recomandată pentru copii de la 3 ani la 30 kg. Are un design atractiv și o multitudine de caracteristici menite pentru a vă distra copilașul. Bancheta mașinuțe dispune și de centuri de siguranță oferindu-i celui mic tot confortul de care are nevoie pentru o plimbare în siguranță. Pentru o distracție și mai mare masina dispune de o mufă auxiliară la care se poate conecta orice sursa MP3. Mașinuța poate fi utilizată prin 2 moduri de control: de la distanță, în cazul în care parintele poate controla mașinuța cu ajutorul telecomenzii cu 4 funcții (înainte, înapoi, stânga, dreapta) sau manual, când copilul conduce singur cu ajutorul pedalei de accelerație si al volanului.

Întrebări despre mașinile electrice pentru copii

Câte locuri are?

Vei alege modelul în funcție de preferințele copilului dar și de nivelul de siguranță urmărit. Astfel modelele care imită mașinile normale sunt cele mai sigure pentru că sunt mai joase și mai stabile și au un singur loc pentru copil, pe când camioanele au avantajul de a fi dotate cu mai multe locuri, astfel încât copilul poate avea la rândul lui mici pasageri alături.

Merge înainte și înapoi?

Mașinuțele electrice pentru copii pot merge atât înainte cât și înapoi, cu una sau mai multe viteze. Totuși există diferențe între modele, adaptate vârstei copilului dar și locului în care pot fi folosite, respectiv în interior sau afară, ori chiar pe teren accidentat.

Câte viteze are?

Mașinile electrice reprezintă pentru copii primul contact cu ideea de șofat, modelele prezente pe piață fiind extrem de confortabile și sigure, realizate într-un design actual. Criteriul vitezei reprezintă unul dintre criteriile de urmărit - cel mai frecvent vei găsi modele cu 1-2 viteze, în funcție de producător și model.

Poate fi controlatâ cu telecomanda?

Îi permite părintelui să controleze mașina de la distanță, independent de voința copilului. Vorbim despre mașinuțe performante cu motoare mai puternice și viteze mai mari, care satisfac nevoia de divertisment a copilului, însă de aceea este utilă și chiar necesară, o telecomandaă, mai ales când copiii sunt foarte mici.

Care este durata de viața a bateriei?

Elementele componente ale mașinilor electrice pentru copii sunt solide, fiind realizate din materiale durabile. Aceste modele funcționează cu baterii/acumulatori care se încarcă (aprox 7-12 ore, în funcție de model) și au autonomie 1-1,5 ore. Durata de viață a bateriei este determinată și de maniera în care sunt respectate recomandările de încărcare și utilizare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Cauți un cadou LEGO pentru un copil de 10 ani? Un set LEGO de construcție a unui vehicul, avion, vapor sau utilaj agricol poate fi cadoul ideal. Vezi opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Cel mai bun balansoar tip căluț pentru copii

Cauți să faci un cadou inedit sau o metodă de a-i oferi bucurie copilului? Cumpără-i un balansoar tip căluț cu sunete și alte activități distractive.

Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îi dezvoltă coordonarea și reflexele. O mașinuță cu telecomandă poate fi cadoul perfect pentru orice copil de peste 2 ani.

Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Vrei să-ți pregătești fetița de venirea unui frățior sau să-i dezvolți instinctele materne? Bebelușul interactiv este jucăria perfectă pentru ea.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe