Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii

Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-i cumperi copilului o mașinuță cu telecomandă?

La prima vedere, o mașinuță electrică cu telecomandă nu este mai mult decât o simplă jucărie, însă, de fapt, îți poate ajuta copilul pe mai multe planuri. Astfel, nu doar că îți va ține copilul ocupat, ci și îl va responsabiliza prin joc, pentru că nu este o jucărie care poate fi înlocuită fără nicio problemă atunci când se strică și are nevoie de întreținere. În plus, deoarece puteți petrece mai timp de calitate împreună, copilului i asigură o dezvoltare emoțională armonioasă.

Mașinuțele electrice cu telecomandă îmbunătățesc coordonarea mână-ochi și agilitatea, pentru că pot participa la curse cu obstacole, iar copilul dumneavoastră devine mai conștient de lucrurile din jurul său. Noțiunile privind știința și tehnologia pot fi asimilate mult mai ușor de către cel mic, pentru că învață cum funcționează anumite circuite sau chiar mașinuța în sine. Curiozitatea devine o trăsătură definitorie în ceea ce privește perspectiva pe care copilul o adoptă privind lumea, iar timpul petrecut în aer liber crește.

Cele mai bune mașinute cu telecomandă pentru copii

Cel mai bun

Porsche Macan

 • Model realizat în detaliu
 • Materiale durabile
 • Roți silențioase
 • Telecomandă ergonomică
 • Control perfect
Verifică prețul

Mașinuța cu telecomandă Rastar Porsche Macan Turbo funcționează cu ajutorul a 5 baterii de tipul AA, și o singură baterie pentru telecomandă, de 9 V. Vârsta recomandată este de peste 6 ani, contraindicat copiilor de vârsta mai mică. Este dotată cu lumini în fața și în spatele mașinuței care se aprind în timpul mișcării, control al deplasării la dreapta, la stânga, înainte și înapoi. Jucăria este un model foarte frumos și rapid. Atât caroseria, cât și alte detalii ale vehiculului au fost mutate la o scară mai mică.

la buget

Masinute electrice / Masinuta off-road cu telecomanda Dirt Demon Maisto, 1:16, Portocaliu

 • Raport calitate-preț ridicat
 • Design modern
 • Destinată băieților
 • Mișcare în toate direcțiile
 • Ușor de manevrat
Verifică prețul

Dacă vrei să îi faci celui mic un cadou pe care să îl adore, îi vei oferi o mașinuță off-road cu telecomandă. Acest produs a fost creat special pentru băieței și îi ajută să își dezvolte imaginația. Designul este unul modern și atrăgător, suficient de colorat cât să atragă atenția copilului și să îi stimuleze creativitatea. Prețul este unul accesibil pentru calitatea oferită oferind un raport calitate-preț destul de bun. Mașinuța este potrivită pentru intervalul de vârstă de 8-12+ ani și are culoarea portocalie.

Premium

Masina cu telecomanda Bugatti Divo 2.4GHz 1:14 RC

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Durată lungă de utilizare
 • Compactă
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Masina cu telecomanda Bugatti Divo 2.4GHz 1:14 RC este cea mai bună mașinuță electrică pentru copii, dar și pentru adolescenți, deoarece are o rază de acțiune a telecomanzii de tocmai 25 m și se poate accelera la 10 km/h, ce permite efectuarea diferitor trucuri. Lucrează pe baza bateriilor, cu o durată de 60 minute la o frecvență de 2,4 GHz Mhz. Mașina are un design ireproșabil,interiorul mașinii este executat cu delicatețe, prin imitarea tuturor obiectelor mici, conține lumini LED și ușile se deschid manual.

Masinuta cu Telecomanda Land Rover Discovery 3

 • Ghidaj prin telecomandă
 • Funcționare cu baterii
 • Reprodusă în detaliu
 • Geamuri fumurii
 • Sistem de suspensie independente pe fiecare roată
Verifică prețul

Mașinuța Land Rover Discovery cu telecomandă radio, este o copie fidelă a autoturismului din realitate, realizată la o scară de 1:14. Telecomanda oferă posibilitatea de a controla mașinuța pe toate cele patru direcții. Din punct de vedere tehnologic, mașinuța Land Rover Discovery este reprodusă în detaliu, prin stilizarea autentică a mașinii reale, cu caroserie din matriță de injecție și sistem de suspensie independent, ajungând să ofere o viteză de 9km/h. Pentru a funcționa, aveți nevoie doar de 5 baterii AA pentru mașină, și 1 baterie AA pentru telecomanda acesteia.

Masina cu telecomanda iMK Rock Crawler, scara 1:18, raza 100 m

 • Material plastic
 • Cu telecomandă
 • Autonomie operare 15 minute
 • Raza de acțiune 100 m
 • Tip baterie AA
Verifică prețul

Mașina cu telecomandă iMK Rock Crawler are o calitate decentă în ceea ce privește finisajul, calitatea materialelor. Se poate controla în toate direcțiile de la distanță pe o rază de 100 de metri, bineînțeles cu ajutorul telecomenzii. Necesită 3 baterii de tip AA de 1,5 V. Este potrivită pentru toate condițiile meteorologice, ideală pe drumuri accidentate, datorită anvelopelor uriașe disponibile. Se recomandă pentru a fi utilizată de către micuții cu vârsta de peste 3 ani. Dimensiunile mașinii măsoară 23 cm lungime, 13 cm lățime și 15 cm înălțime.

Masina cu telecomanda Rastar Lamborghini Aventado

 • Materiale de calitate
 • Foarte detaliată
 • Manevrabilitate bună
 • Rază mare de control
 • Roțile sunt din cauciuc
Verifică prețul

Copilul dumneavoastră se poate juca în voie cu mașinuța cu telecomandă radio Lamborghini Aventador J, de la Rastar. Nici o cursă nu este imposibil de câștigat cu această mașinuță, fiind o replică fidelă, construită la scară față de modelul mașinii originale. Pentru o rezistență și o performanță sporită, modelul este realizat din materiale durabile, iar roțile din cauciuc moale, oferind atât aderență cât și durabilitate. Mașinuța poate fi controlată pe direcțiile înainte, înapoi, stânga, dreapta, și funcționează cu 4 baterii AA, iar telecomanda acesteia cu 1 baterie de 9V.

Întrebări despre mașinuțele cu telecomandă pentru copii

Care este vârsta cea mai potrivită pentru copii de a folosi mașina cu telecomandă?

Mașinuțele cu telecomandă îți transformă copilul în pilotul care poate lua cele mai periculoase viraje, folosindu-se de opțiunile telecomenzii, cu funcții complete, din mâinile sale. Însă pentru a putea face aceste lucruri vârsta recomandată este de minim 3 ani.

Cum pot determina scala vehiculului meu?

Scala unui vehicul este raportul dintre dimensiunea vehiculului jucărie și vehiculul real pe care îl reprezintă jucăria. De exemplu, un vehicul la scara 1:10 are o zecime din mărimea vehiculului real. Cu toate acestea, ele pot varia în funcție de dimensiunea vehiculului real.

Ce fel de mașină ar trebui să aleg?

Aceste jucării stimulează imaginația mai ales dacă au dimensiunile potrivite. Le va permite mai multor copii să se desfășoare simultan, în curse, întreceri, ceea ce poate da naștere la scenarii mai complexe, din care copii pot învăța multe, si cu siguranță scene mult mai amuzante, decât cele în care copilul se joaca singur sau împreună cu părinții.

Care este cea mai bună scală pentru a cumpăra o mașină?

O mașinută cu telecomandă este un cadou extraordinar pentru copii, dar și pentru adulți. În prezent industria jucăriilor cu telecomandă a evoluat, așadar dintre toate mașinuțele pentru copii, cele cu scara 1:24, au o rezistență crescută și pot reproduce aspectul tuturor tipurilor de autovehicule existente pe piață.

Pot folosi baterii reîncărcabile în telecomandă?

Mașinile cu telecomandă oferă copiilor mici ocazia să coordoneze mișcările controlerului cu vehiculul. Pentru a o utiliza eficient, folosește bateriile reîncărcabile și de lungă durată, care nu necesită înlocuire constantă. Această instrucțiune poate fi aplicată oricărei mașini cu telecomandă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun LEGO Technic - Mașini, Avioane, Tractoare etc.
LEGO-uri de construit mașini și utilaje pentru copii de 10 ani

Cauți un cadou LEGO pentru un copil de 10 ani? Un set LEGO de construcție a unui vehicul, avion, vapor sau utilaj agricol poate fi cadoul ideal. Vezi opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Cea Mai Bună Căsuță de Păpuși pentru Fetițe
Căsuțe de păpuși pentru fetițe de peste 3 ani

O căsuță de păpuși este jucăria preferată a fetițelor de peste 3 ani. Învaț-o de mică să fie responsabilă, oferindu-i posibilitatea de a avea grija de câteva personaje, fiind ele și imaginare.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Cel Mai Bun Set de Trenuleț Electric pentru Copii
Cel mai bun set circuit trenuleț electric pentru copii

Copilului tău îi plac trenurile? Fă-i o surpriză și cumpără-i un tren electric de jucărie cu șine și alte accesorii.

Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe