Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii

Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-i cumperi copilului o mașinuță cu telecomandă?

La prima vedere, o mașinuță electrică cu telecomandă nu este mai mult decât o simplă jucărie, însă, de fapt, îți poate ajuta copilul pe mai multe planuri. Astfel, nu doar că îți va ține copilul ocupat, ci și îl va responsabiliza prin joc, pentru că nu este o jucărie care poate fi înlocuită fără nicio problemă atunci când se strică și are nevoie de întreținere. În plus, deoarece puteți petrece mai timp de calitate împreună, copilului i asigură o dezvoltare emoțională armonioasă.

Mașinuțele electrice cu telecomandă îmbunătățesc coordonarea mână-ochi și agilitatea, pentru că pot participa la curse cu obstacole, iar copilul dumneavoastră devine mai conștient de lucrurile din jurul său. Noțiunile privind știința și tehnologia pot fi asimilate mult mai ușor de către cel mic, pentru că învață cum funcționează anumite circuite sau chiar mașinuța în sine. Curiozitatea devine o trăsătură definitorie în ceea ce privește perspectiva pe care copilul o adoptă privind lumea, iar timpul petrecut în aer liber crește.

Cele mai bune mașinute cu telecomandă pentru copii

Cel mai bun

Porsche Macan

 • Model realizat în detaliu
 • Materiale durabile
 • Roți silențioase
 • Telecomandă ergonomică
 • Control perfect
Verifică prețul

Mașinuța cu telecomandă Rastar Porsche Macan Turbo funcționează cu ajutorul a 5 baterii de tipul AA, și o singură baterie pentru telecomandă, de 9 V. Vârsta recomandată este de peste 6 ani, contraindicat copiilor de vârsta mai mică. Este dotată cu lumini în fața și în spatele mașinuței care se aprind în timpul mișcării, control al deplasării la dreapta, la stânga, înainte și înapoi. Jucăria este un model foarte frumos și rapid. Atât caroseria, cât și alte detalii ale vehiculului au fost mutate la o scară mai mică.

la buget

Masinute electrice / Masinuta off-road cu telecomanda Dirt Demon Maisto, 1:16, Portocaliu

 • Raport calitate-preț ridicat
 • Design modern
 • Destinată băieților
 • Mișcare în toate direcțiile
 • Ușor de manevrat
Verifică prețul

Dacă vrei să îi faci celui mic un cadou pe care să îl adore, îi vei oferi o mașinuță off-road cu telecomandă. Acest produs a fost creat special pentru băieței și îi ajută să își dezvolte imaginația. Designul este unul modern și atrăgător, suficient de colorat cât să atragă atenția copilului și să îi stimuleze creativitatea. Prețul este unul accesibil pentru calitatea oferită oferind un raport calitate-preț destul de bun. Mașinuța este potrivită pentru intervalul de vârstă de 8-12+ ani și are culoarea portocalie.

Premium

Bugatti Chiron

 • Raza de acțiune a telecomenzii de aproximativ 25m;
 • Viteza de aproximativ 10km/h;
 • Interior detaliat, exact ca originalul;
 • Lumini LED față/spate;
 • Autonomie de aproximativ 60 min.
Verifică prețul

Mașina RC Jamara Bugatti Chiron 1:14, albastră este destinată cursei pe stradă, dar se poate plimba și de terenuri off-road mai puțin drepte cu ușurință. Jamara Bugatti Chiron este un model de mașină RC construit precis, cu o scară 1:14, care arată o mulțime de detalii importante. Vei putea să o ghidezi de la 30 m, care este cea mai îndepărtată distanță de la care o poți controla. Intră în cursă cu încredere datorită vitezei sale de 10 km/h. Pentru un efect frumos, dar și realist, mașina este dotată cu lumini.

Masinuta cu Telecomanda Land Rover Discovery 3

 • Ghidaj prin telecomandă
 • Funcționare cu baterii
 • Reprodusă în detaliu
 • Geamuri fumurii
 • Sistem de suspensie independente pe fiecare roată
Verifică prețul

Mașinuța Land Rover Discovery cu telecomandă radio, este o copie fidelă a autoturismului din realitate, realizată la o scară de 1:14. Telecomanda oferă posibilitatea de a controla mașinuța pe toate cele patru direcții. Din punct de vedere tehnologic, mașinuța Land Rover Discovery este reprodusă în detaliu, prin stilizarea autentică a mașinii reale, cu caroserie din matriță de injecție și sistem de suspensie independent, ajungând să ofere o viteză de 9km/h. Pentru a funcționa, aveți nevoie doar de 5 baterii AA pentru mașină, și 1 baterie AA pentru telecomanda acesteia.

Masina cu telecomanda iMK Rock Crawler, scara 1:18, raza 100 m

 • Material plastic
 • Cu telecomandă
 • Autonomie operare 15 minute
 • Raza de acțiune 100 m
 • Tip baterie AA
Verifică prețul

Mașina cu telecomandă iMK Rock Crawler are o calitate decentă în ceea ce privește finisajul, calitatea materialelor. Se poate controla în toate direcțiile de la distanță pe o rază de 100 de metri, bineînțeles cu ajutorul telecomenzii. Necesită 3 baterii de tip AA de 1,5 V. Este potrivită pentru toate condițiile meteorologice, ideală pe drumuri accidentate, datorită anvelopelor uriașe disponibile. Se recomandă pentru a fi utilizată de către micuții cu vârsta de peste 3 ani. Dimensiunile mașinii măsoară 23 cm lungime, 13 cm lățime și 15 cm înălțime.

Masina cu telecomanda Rastar Lamborghini Aventado

 • Materiale de calitate
 • Foarte detaliată
 • Manevrabilitate bună
 • Rază mare de control
 • Roțile sunt din cauciuc
Verifică prețul

Copilul dumneavoastră se poate juca în voie cu mașinuța cu telecomandă radio Lamborghini Aventador J, de la Rastar. Nici o cursă nu este imposibil de câștigat cu această mașinuță, fiind o replică fidelă, construită la scară față de modelul mașinii originale. Pentru o rezistență și o performanță sporită, modelul este realizat din materiale durabile, iar roțile din cauciuc moale, oferind atât aderență cât și durabilitate. Mașinuța poate fi controlată pe direcțiile înainte, înapoi, stânga, dreapta, și funcționează cu 4 baterii AA, iar telecomanda acesteia cu 1 baterie de 9V.

Masinuta Dalmatian Monster Jam RC

 • Raza de acțiune a telecomenzii de aproximativ 75m;
 • Anvelopele oficiale BKT;
 • Viteza de aproximativ 10km/h;
 • Funcționează cu 5 baterii tip AAA (LR03);
 • Este recomandată copiilor mai mari de 4 ani.
Verifică prețul

Mașinuța Dalmatian Monster Jam RC, fabricată din material plastic, ușoară și construită cu un design spectaculos, este jucăria de care copilul tău cu siguranță are nevoie, mai ales pentru a-și dezvolta simțul auditiv, limbajul și simțul orientării. Se pot efectua cascadorii continuu deoarece poate fi controlată până la o rază de 75 metri. În mod autentic, mașinuța vine cu anvelopele oficiale BKT și un sașiu asemănător, asigurându-vă că acest produs oferă întotdeauna o mare distracție. Pentru funcționare, are nevoie de 5 baterii de tip AAA.

Întrebări despre mașinuțele cu telecomandă pentru copii

Care este vârsta cea mai potrivită pentru copii de a folosi mașina cu telecomandă?

Mașinuțele cu telecomandă îți transformă copilul în pilotul care poate lua cele mai periculoase viraje, folosindu-se de opțiunile telecomenzii, cu funcții complete, din mâinile sale. Însă pentru a putea face aceste lucruri vârsta recomandată este de minim 3 ani.

Cum pot determina scala vehiculului meu?

Scala unui vehicul este raportul dintre dimensiunea vehiculului jucărie și vehiculul real pe care îl reprezintă jucăria. De exemplu, un vehicul la scara 1:10 are o zecime din mărimea vehiculului real. Cu toate acestea, ele pot varia în funcție de dimensiunea vehiculului real.

Ce fel de mașină ar trebui să aleg?

Aceste jucării stimulează imaginația mai ales dacă au dimensiunile potrivite. Le va permite mai multor copii să se desfășoare simultan, în curse, întreceri, ceea ce poate da naștere la scenarii mai complexe, din care copii pot învăța multe, si cu siguranță scene mult mai amuzante, decât cele în care copilul se joaca singur sau împreună cu părinții.

Care este cea mai bună scală pentru a cumpăra o mașină?

O mașinută cu telecomandă este un cadou extraordinar pentru copii, dar și pentru adulți. În prezent industria jucăriilor cu telecomandă a evoluat, așadar dintre toate mașinuțele pentru copii, cele cu scara 1:24, au o rezistență crescută și pot reproduce aspectul tuturor tipurilor de autovehicule existente pe piață.

Pot folosi baterii reîncărcabile în telecomandă?

Mașinile cu telecomandă oferă copiilor mici ocazia să coordoneze mișcările controlerului cu vehiculul. Pentru a o utiliza eficient, folosește bateriile reîncărcabile și de lungă durată, care nu necesită înlocuire constantă. Această instrucțiune poate fi aplicată oricărei mașini cu telecomandă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bucătărie de Jucărie pentru Copii
Cea mai bună bucătărie de jucărie pentru copii

Fă-i cadou copilului o jucărie educativă și distractivă. În bucătăria de jucărie poate învăța cum funcționează anumite aparate și ustensile evitând astfel viitoare accidente.

Cea Mai Bună Mașină Electrică pentru Copii
Mașini electrice mari pentru copii mici

Ia-i copilului o jucărie modernă care-i poate însufla pasiunea pentru mașini. Oferă-i educație rutieră de mic copil punându-l să conducă o mașină electrică.

Cel Mai Bun Tractor cu Pedale și Remorcă Pentru Copii
Cel mai bun tractor cu pedale și remorcă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îl dezvoltă fizic și emoționat într-un mod pozitiv. Tractorașul cu pedale este pentru acei copii cu abilități de meșteri și de joacă în natură.

Cea Mai Bună Păpușă Tip Bebeluș Interactiv
Cea mai bună păpușă tip bebeluș interactiv

Vrei să-ți pregătești fetița de venirea unui frățior sau să-i dezvolți instinctele materne? Bebelușul interactiv este jucăria perfectă pentru ea.

Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe