Cel Mai Bun Banc de Lucru pentru Copii

Cel mai bun banc de lucru pentru copii

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 53 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-i cumperi copilului tău un banc de lucru?

Bancul de lucru este jucăria ideală pentru copilul tău, prin care acesta poate repara și construi, exact ca un mic mecanic. Bancul de lucru conține piese care pot fi combinate în moduri diferite, ce ajută la dezvoltarea inteligenței și atrag curiozitatea copilului în timpul jocului. Instrumentele sunt ușoare, ergonomice și sigure pentru mâinile mici ale copilului. Diferitele unelte au rolul de a-i stârni curiozitatea, descoperind noi moduri de a se juca.

De asemenea, cu ajutorul bancului de lucru acesta își va dezvolta percepția vizuală și auditivă și coordonarea dintre mâini și ochi. Formele speciale și culorile vii încurajează copilul să exerseze și să se joace stimulând astfel dezvoltarea individuală. Acesta este o jucărie amuzantă și viu colorată ce va garanta distracția copilului tău. Materialul din care este fabricat este plasticul, fiind de calitate care rezistă în timp și nu se decolorează, în conformitate cu standardele europene de siguranță și calitate. Bancul de lucru este un joc interactiv pentru copii.

Cele mai bune bancuri de lucru pentru copii

Cel mai bun

Banc 65 accesorii

 • Piesele din Durafoam imită lemnul;
 • Asamblarea cu ușurință cu ajutorul crestăturilor, găurelelor, adăugându-se șuruburi;
 • Ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi a copilului;
 • Piesele de asemenea plutesc în apă, putând fi folosite pentru joacă și la baie;
 • Bancul de lucru are un sertar de depozitare ce se poate scoate.
Verifică prețul

Deși piesele acestui banc arată ca fiind unele din lemn, acestea sunt confecționate din Durafoam. Se asamblează ușor de către un adult cu ajutorul crestăturilor, găurilor, adăugându-se șuruburi. Suprafața de lucru are găuri pentru șuruburi, loc de depozitare a uneltelor incastrat, iar piesele plutesc în apă, putând fi folosite pentru joaca și la baie. Vine la pachet cu un set de accesorii precum o bormașină electronică, un susținător universal, 8 șuruburi, 8 piulițe, 1 fierăstrău și un ciocan. Vârsta recomandată pentru folosire este de la 3 ani.

Premium

Deluxe Workshop

 • Lungime 103.5 cm
 • Lățime 86.4 cm
 • Înălțime 38.1 cm
 • Multicolor
 • Material plastic
Verifică prețul

Acest banc de lucru Deluxe Workshop măsoară 105 cm în lungime, 86 cm în lățime și nu mai puțin de 38 cm în lățime. Dispune de lumină deasupra capului, suprafață mare de lucru, include găuri de prindere șurub-piuliță, sertare pentru depozitarea sculelor și spații de depozitat gunoiul. Se recomandă folosirea de către copii care au împlinit vârsta de 3 ani. Vine la pachet cu mașina de găurit cu sunete adevărate, menghină și alte 50 de accesorii ce îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să își dezvolte unele capacități.

la buget

Banc si bormasina

 • Conține un vehicul pe două roți care poate fi montat/demontat;
 • Bancul este realizat cu mare precizie din materiale de înaltă calitate;
 • Este dotat cu cârlige pentru agățarea uneltelor;
 • Conține un raft de depozitare pentru piesele mici;
 • Structură solidă cu picioare întărite.
Verifică prețul

Bancul de lucru Tools & Brains vine la pachet cu unelte și accesorii și este recomandată copiilor ce au împlinit vârsta de 3 ani. Poate fi cadoul perfect pentru meseriașul tău. Masa asamblată devine un loc minunat pentru micuțul tău iar cu ajutorul accesoriilor ca burghiul, cheia franceză, șurubelnița și ciocanul, va dezvolta abilități precum creativitatea, precizia, încrederea în sine, răbdare și îndemânare. Dimensiunile produsului sunt excepționale, respectiv 75 cm înălțime, 50 cm lungime și 26 cm lățime.

Banc de Lucru din Lemn de Calitate, HANDYMAN, cu Unelte si Accesorii, 32 Piese, 75 cm Inaltime, albastru/gri

 • Echipament bogat de lucru
 • Multiple rafturi
 • Materiale de înaltă calitate
 • Fără margini ascuțite
 • Numeroase accesorii
Verifică prețul

Bancul de lucru are multe caracteristici și facilități interesante. În partea de jos veți găsi un raft pentru șuruburi și toate celelalte articole iar pe blatul principal există diferite găuri la care se pot aplica șuruburi și plăci. Dimensiunile bancului măsoare 53 cm în lungime, 33 cm în lățime și 74 cm în înălțime. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta trecută de 3 ani. Jucăria a fost construită astfel încât să fie lipsită de margini ascuțite sau elemente periculoase, iar greutatea acestuia cântărește doar 5 kg.

Banc de lucru Tool&Brains Ecotoys HC121811 DIY

 • Design unic și atractiv
 • Ușor de utilizat
 • Material inofensiv
 • Durată lungă de viață
 • Produs de înaltă calitate
Verifică prețul

Cel mic este pasionat de bancul de lucru al tatălui său? Oferă-i și lui posibilitatea de a se juca pe un banc de lucru care să nu fie periculos. Ai la dispoziție un produs ecologic care este perfect sigur pentru el. Atelierul conține bormașină, fierăstrău, dar și alte accesorii și are 75 cm înălțime. Masa atelierul le oferă celor mici mai multe oportunități de distracție unde pot înșuruba, strânge sau pili obiecte. Datorită cârligelor incluse, cel mic va putea agăța totul la îndemână cu cea mai mare precizie.

Set Mecanic 19 Piese

 • Design modern
 • Preț accesibil
 • Rezistent
 • Materiale de calitate
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Dacă cel mic este pasionat de mașini și mai ales de partea mecanică, atunci setul interactiv compus din 19 piese diferite pentru mecanică de la ECOIFFIER este cadoul perfect pentru el. Setul este fabricat dintr-un plastic de înaltă calitate ce prezintă o rezistență deosebită în timp, instrumentele au o greutate redusă, fiind ușor de manevrat și sigure de utilizat. Acesta este recomandat utilizării exclusive de către copii cu vârsta de peste 2 ani pentru a evita eventuale accidentări. În plus, spațiul de joacă este unul destul de mare.

Întrebări despre bancurile de lucru pentru copii

Ce dimensiuni măsoară?

Aceasta jucărie educativă încurajează dezvoltarea abilităților motorii, coordonarea mâinilor, imaginația, plus că conține accesorii care permit copilului să imite activitățile efectuate de adulți, în mod normal, deci dimensiunile ei sunt undeva între 34x38x66 cm.

Ce greutate suportă?

Un banc de lucru asigură aranjarea precisă a sculelor și accesul ușor la acestea, atunci când se execută diverse lucrări. Pe o astfel de masă baiețelul tău poate să învețe să lucreze multiple operații, de la măsurare, trasare, până la tăiere sau asamblare, cu condiția ca greutatea totală a obiectelor să nu depășescă 20 Kg.

Se pliază ușor?

Încă de mici, copiii vor intra în lumea micilor meseriași, se vor apropia astfel de lumea celor mari într-un mod distractiv. Vor putea experimenta cum este să devii un adevarat meseriaș. Mai ales că sunt disponibile multe modele care se pot plia ușor pentru ca joaca să continue și în curte, grădină sau parc, poate chiar în vizite.

Din ce material este confecționat?

Bancul de lucru este realizat din materiale calitative cu finisaje de excepție. În principal există doua variante de bancuri, pentru copii, din plastic sau din lemn. Cele din lemn oferă rezistență, pe când cele din plastic oferă o gamă variată de detalii.

Dispune de sistem anti-alunecare?

Atelierul de lucru este cadoul ideal pentru micii meseriași de la vârsta de 3 ani.
Datorită celor 4 picioare întărite și reglabile pe înălțime, jucăria devine foarte stabilă oferind siguranță in timpul jocului, pentru toții copii, care au o înălțime cuprinsă între 80-120 cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cel Mai Bun Mini Aparat Foto pentru Copii
Mini aparate foto pentru copii, distractive și educative

Vrei să-i dai o activitate utilă copilului în casă? Un mini aparat foto digital e jucăria perfectă. Cine știe, poate ajunge fotograf de profesie?

Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii
Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îi dezvoltă coordonarea și reflexele. O mașinuță cu telecomandă poate fi cadoul perfect pentru orice copil de peste 2 ani.

Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe