Cel Mai Bun Banc de Lucru pentru Copii

Cel mai bun banc de lucru pentru copii

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 53 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-i cumperi copilului tău un banc de lucru?

Bancul de lucru este jucăria ideală pentru copilul tău, prin care acesta poate repara și construi, exact ca un mic mecanic. Bancul de lucru conține piese care pot fi combinate în moduri diferite, ce ajută la dezvoltarea inteligenței și atrag curiozitatea copilului în timpul jocului. Instrumentele sunt ușoare, ergonomice și sigure pentru mâinile mici ale copilului. Diferitele unelte au rolul de a-i stârni curiozitatea, descoperind noi moduri de a se juca.

De asemenea, cu ajutorul bancului de lucru acesta își va dezvolta percepția vizuală și auditivă și coordonarea dintre mâini și ochi. Formele speciale și culorile vii încurajează copilul să exerseze și să se joace stimulând astfel dezvoltarea individuală. Acesta este o jucărie amuzantă și viu colorată ce va garanta distracția copilului tău. Materialul din care este fabricat este plasticul, fiind de calitate care rezistă în timp și nu se decolorează, în conformitate cu standardele europene de siguranță și calitate. Bancul de lucru este un joc interactiv pentru copii.

Cele mai bune bancuri de lucru pentru copii

Cel mai bun

Atelier Smoby Black and Decker Bricolo Center cu Accesorii

 • Modern
 • Ușor de folosit
 • Accesibil ca preț
 • Aspect atractiv
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Atelierul Smoby Black and Decker Bricolo Center este probabil cel mai accesorizat banc de lucru pentru micuții meșteri. Joaca va dura ore bune, iar prin faptul că acest centru este extrem de interactiv, cei mici vor găsi mereu ceva de reparat, construit sau instalat. Minunatul set conține: 7 unelte (ciocan, șurubelniță, clește, cheie de șurub, cheie tubulară, fierăstrău), 20 de șuruburi, bormașină mecanică, și o mașinuță mică de asamblat. Materialele folosite sunt extrem de înalt calitativ, astfel că deși este o jucărie, va fi rezistentă în timp și durabilă.

Premium

Deluxe Workshop

 • Lungime 103.5 cm
 • Lățime 86.4 cm
 • Înălțime 38.1 cm
 • Multicolor
 • Material plastic
Verifică prețul

Acest banc de lucru Deluxe Workshop măsoară 105 cm în lungime, 86 cm în lățime și nu mai puțin de 38 cm în lățime. Dispune de lumină deasupra capului, suprafață mare de lucru, include găuri de prindere șurub-piuliță, sertare pentru depozitarea sculelor și spații de depozitat gunoiul. Se recomandă folosirea de către copii care au împlinit vârsta de 3 ani. Vine la pachet cu mașina de găurit cu sunete adevărate, menghină și alte 50 de accesorii ce îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să își dezvolte unele capacități.

la buget

Masa de Lucru cu Trusa de Accesorii Black & Decker 3 in 1

 • Multe accesorii incluse;
 • Ușor de transportat;
 • Distractiv;
 • Design plăcut;
 • Intuitiv.
Verifică prețul

Masa de lucru și valiza cu unelte sunt fabricate din materiale calitative cu finisaje de excepție. Cu ajutorul valizei de unelte, acestea pot fi transportate cu ușurință. Masa de lucru 3 în 1 Smoby Black & Decker cu trusa de accesorii reprezintă cadoul ideal pentru micii meseriași începând cu vârsta de 3 ani. Unelte sunt fabricate din materiale calitative cu finisaje de exceptie, iar întreg designul mesei de lucru imita uneltele de lucru ale renumitului brand Black & Decker. Jucaria este ergonomică și ușor de asamblat.

Acest banc de lucru poate reprezenta cea mai mare dorință a copilului tău, veșnic pus pe meșterit și uneltit. Setul conține multiple accesorii, suficiente pentru a găsi tot felul de idei originale de jocuri și povești. Deține bormașină, fierăstrău, ba chiar și rafturi de depozitare. Materialul folosit este de înaltă calitate, astfel piesele nu se vor rupe, iar bancul nu va ceda. Se montează foarte ușor, iar după amplasarea mânerului, acesta de mișcă în jos și se rotește. Copiii vor fi extrem de încântați de o astfel de surpriză.

Banc de lucru M-Toys cu unelte si accesorii, 37 piese

 • Distractiv;
 • Util;
 • Practic;
 • Atractiv;
 • Ușor de transportat.
Verifică prețul

Vrei să-ți distrezi copilul cu o jucărie nouă? Nimic mai simplu, îi poți lua acest banc de lucru M-Toys cu unelte și accesorii. Bancul de lucru M-Toys cu 37 de accesorii, va deveni în scurt timp jucăria preferată a copilului tău. Cel mic poate repara sau poate construi tot ceea ce își dorește și joaca va continua neîntrerupt ore întregi. Bancul de lucru este multicolor și interesant. Acest joc intuitiv și educațional îl va surprinde plăcut pe copilul tău. Este confecționat din plastic rezistent și de calitate.

Set Mecanic 19 Piese

 • Design modern
 • Preț accesibil
 • Rezistent
 • Materiale de calitate
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Dacă cel mic este pasionat de mașini și mai ales de partea mecanică, atunci setul interactiv compus din 19 piese diferite pentru mecanică de la ECOIFFIER este cadoul perfect pentru el. Setul este fabricat dintr-un plastic de înaltă calitate ce prezintă o rezistență deosebită în timp, instrumentele au o greutate redusă, fiind ușor de manevrat și sigure de utilizat. Acesta este recomandat utilizării exclusive de către copii cu vârsta de peste 2 ani pentru a evita eventuale accidentări. În plus, spațiul de joacă este unul destul de mare.

Banc de lucru de jucarie cu fierastrau si ciocan

 • Distractiv;
 • Materiale de bună calitate folosite;
 • Practic;
 • Rezistent;
 • Multiple accesorii.
Verifică prețul

Pentru micul mecanic în devenire, acest banc de lucru cu fierăstrău și ciocan este tot ce are nevoie pentru a-și testa îndemânarea. Acest banc de lucru încurajează abilitățile motorii fine, coordonarea mână-ochi și jocul imaginativ ale celui mic. Conține 32 de piese realizate din lemn și este recomandat tuturor copiilor cu vârsta mai mare de trei ani. Fiind reduse, dimensiunile acestui banc de lucru îl face foarte portabil, astfel încât îl poți lua cu tine chiar și în vacanță, pentru a-l ține ocupat pe cel mic.

Întrebări despre bancurile de lucru pentru copii

Ce dimensiuni măsoară?

Aceasta jucărie educativă încurajează dezvoltarea abilităților motorii, coordonarea mâinilor, imaginația, plus că conține accesorii care permit copilului să imite activitățile efectuate de adulți, în mod normal, deci dimensiunile ei sunt undeva între 34x38x66 cm.

Ce greutate suportă?

Un banc de lucru asigură aranjarea precisă a sculelor și accesul ușor la acestea, atunci când se execută diverse lucrări. Pe o astfel de masă baiețelul tău poate să învețe să lucreze multiple operații, de la măsurare, trasare, până la tăiere sau asamblare, cu condiția ca greutatea totală a obiectelor să nu depășescă 20 Kg.

Se pliază ușor?

Încă de mici, copiii vor intra în lumea micilor meseriași, se vor apropia astfel de lumea celor mari într-un mod distractiv. Vor putea experimenta cum este să devii un adevarat meseriaș. Mai ales că sunt disponibile multe modele care se pot plia ușor pentru ca joaca să continue și în curte, grădină sau parc, poate chiar în vizite.

Din ce material este confecționat?

Bancul de lucru este realizat din materiale calitative cu finisaje de excepție. În principal există doua variante de bancuri, pentru copii, din plastic sau din lemn. Cele din lemn oferă rezistență, pe când cele din plastic oferă o gamă variată de detalii.

Dispune de sistem anti-alunecare?

Atelierul de lucru este cadoul ideal pentru micii meseriași de la vârsta de 3 ani.
Datorită celor 4 picioare întărite și reglabile pe înălțime, jucăria devine foarte stabilă oferind siguranță in timpul jocului, pentru toții copii, care au o înălțime cuprinsă între 80-120 cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cel Mai Bun Set de LEGO Pentru Copii 1 - 3 Ani
Cel mai bun set de LEGO pentru copii 1 - 3 ani

Dezvoltă-i creativitatea și motricitatea copilului tău cu ajutorul unui set LEGO de construcție. Cu forme și mecanisme speciale pentru copii de 1-3 ani, setul LEGO poate fi cadoul ideal.

Cea Mai Bună Mașinuță cu Telecomandă Copii
Cea mai bună mașinuță cu telecomandă pentru copii

Cumpără-i copilului tău o jucărie care îi dezvoltă coordonarea și reflexele. O mașinuță cu telecomandă poate fi cadoul perfect pentru orice copil de peste 2 ani.

Cel Mai Bun Set de Arcuri cu Săgeți Profesionale pentru Copii
Seturi de arcuri cu săgeți profesionale pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să se dezvolte sportiv și sănătos? Tirul cu arcul cu săgeți este un sport complex care îi poate antrena coordonarea, acuitatea vizuală și forța.

Cea Mai Bună Pistă Curse de Mașini Pentru Copii
Cea mai bună pistă de curse de mașini pentru copii

Vrei să-i faci un cadou inedit copilului tau pasionat de mașini? Alege o pistă de curse cu care se poate juca singur dar și cu prietenii care vin în vizită.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe