Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii

Scaun înălțător de copii pentru mașină

Modificat la 25 noiembrie 2021
Articol evaluat de 112 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-i cumperi copilului un scaun înălțător pentru mașină?

Scaunele înălțitoare auto pentru copii împiedică alunecarea scaunului pentru copil când acesta intră și iese din mașină și când conduceți, scaunul copilului rămănând întotdeauna în poziția corectă. Un bun scaun înălțitor auto pentru copii trebuie să fie în conformitate cu standardul european de siguranță CE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurând siguranță și confort maxim. În același timp, trebuie să fie comod, construit anatomic și din materiale de bună calitate. În general, aceste produse sunt recomandate a fi utilizate de copii cu vârste cuprinde între 3 și 12 ani, iar greutatea maximă suportată este între 15-40 KG.

Instalarea se face destul de ușor, în baza instrucțiunilor de instalare / folosire cu care înălțitorul vine la pachet. În general, centura mașinii va putea fi folosită direct, asigurând maximă protecție. Este importat de reținut că un scaun înălțitor trebuie instalat în sensul direcției de mers a autovehicolului, recomandat pe scaunul opus șoferului, iar prezența airbag-urilor active ale mașinii nu prezintă riscuri negative.

Cele mai bune scaune înălțătoare auto pentru copii

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Caretero Puma

 • Proiectat pentru copiii cu greutatea între 15 respectiv 36 kg
 • Instalare atât în mașini echipate cu centură de siguranță în 3 puncte, dar și fixare suplimentară cu sistemul ISOFIX
 • Scaun spațios, pernă groasă confortabilă pe parcursul călătoriei
 • Construcție rezistentă ce asigură utilizarea pe lungă durată
 • Cotiere ergonomice
Verifică prețul

Acest înălțător este destinat folosirii de către copiii cu greutatea de 15-36 Kg (grupa II+III) și vârste de peste 5 ani. Instalarea se face în mașini echipate cu centura de siguranță în 3 puncte și fixare suplimentară cu sistemul ISDFIX. Scaunul este spațios echipat cu o pernă groasă care garantează copilului confortul pe timpul călătoriei, iar construcția rezistentă, din materiale de înaltă calitate, asigură utilizarea pe durată îndelungată. În plus, cotierele ergonomice măresc confortul în timpul călătoriei.

Premium

* Prezentare video mai jos

Perego Viaggio

 • Mâner pentru transport
 • Doua sisteme de fixare
 • Centură Isofix
 • Greutate suportată: 15-36 kg
 • Unisex
Verifică prețul

Călătoria copilului tău, în mașină, trebuie să fie comodă, iar poziția acestuia în scaun cât mai corectă. Pentru că considerăm ca aceste chestiuni își au un rol important, te invităm să descoperi înălțătorul auto performant, care îi va oferi confortul dorit, dar și un sprijin în menținerea unei ținute sănătoase. Saltelele acestui produs sunt confecționate din materiale rezistente și usor de curățat. Totodată, înălțătoarele auto dispun de un sistem complex de fixare, fiind foarte stabile și sigure, chiar și în caz de acțiune bruscă a mașinii.

la buget

Cangoroo

 • Tapițerie moale
 • Greutate suportată: 15-36 kg
 • Buzunar cu plasă
 • Cotiere de siguranță
 • Design atrăgător
Verifică prețul

Înălțătorul auto cu Isofix Romeo reprezintă un scaun auto extrem de sigur și confortabil, având tapițeria moale, dar și ușor de curățat și fiind utilizate materiale de foarte bună calitate. Fixarea produsului în mașină se realizează cu ajutorul sistemului Isofix, în timp ce micuțul tău este asigurat cu centura de siguranță în 3 puncte a mașinii. Are dimensiunile compacte și poate fi mutat sau depozitat cu ușurință, iar greutatea suportată se încadrează în intervalul 22-36 kg (de la 6 ani, până la aproximativ 12 ani).

Inaltator auto U-Grow BXS-210VN, 15-36 Kg, Verde/Negru

 • Husă detașabilă
 • Cotiere confortabile
 • Compact și ușor
 • Design atractiv
 • Poziționare cu fața spre direcția de mers
Verifică prețul

Acest model de înălțător auto este recomandat pentru grupele 2/3 respectiv 15 – 36 kg. Se poate fixa în orice tip de autovehicul, dotat cu centuri de siguranță cu prindere în trei puncte, numai pe locurile din spate. În timpul mersului copilul se asigură cu centura de siguranță a mașinii. Înălțătorul dispune de cotiere confortabile. În plus, acesta se instalează cu mare ușurință în mașină, fiind compact și extrem de ușor. Materialul folosit este de foarte bună calitate, fiind moale (capitonat) pentru confortul copilului. Designul este potrivit atât pentru fete cât și pentru băieți, iar husa este detașabilă.

Inaltator auto isofix Max Deluxe Crocodile DarkGrey

 • Suport pahar
 • Cotiere reglabile
 • Centură protectoare
 • Greutate 2,2 kg
 • Conectori Isofix
Verifică prețul

Înălțătorul pentru mașină poate fi folosit atât de băieți cât și de fete cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani si greutate cuprinsă între 22 și 36 kg. Cu un șezut ergonomic și spațios, cu suport pahar și cotiere reglabile, acesta este ideal pentru călătoriile lungi. Se instalează în mașină folosind conectorii Isofix și centura de prindere în trei puncte a mașinii. Adițional înălțătorul dispune de o centură protectoare care poate fi folosită fie pentru a ancora suplimentar înălțătorul de sistemul de prindere Isofix al mașinii, fie pentru a ajusta lungimea centurii de siguranță. In lipsa sistemului de prindere Isofix, acesta poate fi fixat cu ajutorul centurii de siguranță a mașinii.

Inaltator Auto Quasar Plus 15-36 kg

 • Șezut anatomic
 • Material moale
 • Confortabil
 • Dispozitiv poziționat în spatele înălțătorului
 • Husa scaunului este detașabila
Verifică prețul

Înălțătorul auto este un produs care dispune de un șezut anatomic, confecționat dintr-un material moale care asigură confortul copilului pe durata întregii călătorii. Acesta este potrivit pentru copiii cu o greutate cuprinsă între 15 și 36 kg, instalându-se cu centurile de siguranță ale autovehiculului, iar pentru o instalare corectă, acesta dispune de un dispozitiv poziționat în spatele înălțătorului, care funcționează ca un mecanism de ghidare a celui care montează înălțătorul în autovehicul. Dispozitivul are rolul de a fixa centura transversală pe umerii copilului, fără a-l deranja.

Inaltator auto ISOFIX Lorelli Travel Luxe, 15-36 Kg, Gri

 • Suprafața mare de scaun în formă anatomică va aduce un plus de confort micuțului tău.
 • Înălțătorul are o husă moale și confortabilă, ceea ce va face ca mersul cu mașina să fie un lucru și mai plăcut.
 • Un alt bonus îl reprezintă cotierele care aduc un plus de confort.
 • Iar când vine vorba de siguranța micuțului - poziția centurii de siguranță este optimizată pentru el.
 • Pentru curățarea înălțătorului se pot folosi doar apă rece și săpun.
Verifică prețul

Acest model împiedică alunecarea scaunului pentru copil când acesta intră și iese din mașină, iar atunci când conduci, scaunul copilului rămane întotdeauna în poziția corectă. Montarea se face foarte simplu și rapid în mașini cu Isofix. Soluția hibridă permite împingerea brațelor de fixare în interior și în afară. Suprafața mare a scaunului și forma anatomică asigură confort în timpul deplasării. Suprafața locurilor se înclină în față pentru confortul scaunelor. Se curăță rapid cu apă și săpun, iar capacele detașabile se pot spăla manual în apă caldă la maxim 30 °С.

Întrebări despre scaunele înălțătoare auto pentru copii

Cum se instalează scaunele înălțătoare auto pentru copii?

Verificați dacă mașina dumneavoastră este prevăzută cu sisitem Isofix. Atașarea celor două puncte Isofix în autoturism se face de cele mai multe ori prin utilizarea unui picior de suport sau a unei centuri suplimentare de prindere. Scaunele au indicatoare care își schimbă culoarea din roșu în verde daca instalarea este corecta.

Cât de comode sunt scaunele înălțătoare auto pentru copii?

Scaunele înălțătoare auto pentru copii sunt extrem de comode, ajustând perfect înălțimea copilului astfel încât acesta să nu se simtă incomodat de centura de siguranță nici o clipă, ba dimpotrivă, să fie dornic să o poarte, având astfel o călătorie plăcută și responsabilă.

Pentru ce categorie de vârstă sunt scaunele înălțătoare auto pentru copii?

Odată ce copilul tău nu mai este bebeluș, sau ai o a doua mașină dar nu mai vrei să investești într-un scaun auto, poți folosi un înălțător începând cu vârsta de aproximativ 4 ani și până la 12-13 ani.

Ce interval de greutate suportă scaunele înălțătoare auto pentru copii?

Scaunele înălțătoare auto pentru copii pot fi de mai multe feluri și culori fiind potrivite pentru mai multe intervale de greutate:
- pentru 15-25 kg, poate fi folosit de la 3 ani până la 8 ani;
- pentru 22-36 kg, poate fi folosit de la 6 ani până la 12 ani.

Cât de sigure sunt scaunele înălțătoare auto pentru copii?

Cele mai sigure scaune auto înălțătoare pentru copii, sunt cele care dispun de sistemul Isofix. Isofix este un sistem de siguranță pentru scaunele auto care folosește puncte de ancorare fixe, în locul centurilor de siguranță pentru a fixa scaunele auto pentru copii. Așadar, micuțul tău este în siguranță cu acest tip de scaun.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante
Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Surprinde-ți copilul cu cel mai cool loc de joacă din cartier: un castel gonflabil. Află ce modele interesante poți cumpăra din România.

Cel Mai Bun Cort Indian Pentru Copii (Corturi Teepee)
Corturi indiene pentru copii (corturi teepee)

Fă-i o surpriză copilului tău și amenajează-i un loc de joacă interesant: un cort indian. Corturile teepee se pretează atât pentru fete cât și pentru băieți.

Cea Mai Bună Carte Senzorială Pentru Bebeluși
Cea mai bună carte senzorială pentru bebeluși

O carte senzorială este jucăria ideală pentru un bebeluș de +6 luni. Distractivă și educativă în același timp, poate ține copilul ocupat ore întregi.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii
Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Îți dorești o dantură îngrijită pentru copilul tău? O periuță electrică este primul lucru pe care trebuie să-l cumperi din momentul în care începe să se spele singur/ă pe dinți.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe