Cel Mai Bun Încărcător Telefon Wireless Auto + Suport

Încărcător wireless de telefon pentru mașină sub formă de suport

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 109 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un încărcător de telefon wireless auto?

Ce poate să fie mai frustrant decât atunci când rămâi fără baterie, iar în mașină nu ai încărcător pentru acesta? Deja simți că pierzi controlul, nu mai ai acces la Waze, Google Maps, Whatsapp, internet, nu mai poți să fii sunat etc. Pentru a evita astfel de situații, poți fi prevăzător și opta pentru un încărcator clasic de mașină, cu care să îți poți încărca telefonul mobil.

Sau poți opta pentru un încărcător modern, wireless. Scapi astfel de cablul inestetic al încărcătorului, care chiar te poate distrage sau încurca, dacă acesta este prea lung și apropiat de schimbător, existând riscul să îți încurci mâna prin el. Iar dacă optezi pentru un încărcător cu fast charging, atunci acestea va performa la fel de bine ca un încărcător normal cu fast charging.

Modelele premium de wireless fast chargers au senzori care automatizează clamele care prind telefonul. Adică, atunci când apropii telefonul de încărcător, clamele se vor depărta automat, ulterior vor prinde și fixa telefonul pentru a sta la încărcat. Astfel, vei avea și un suport pentru telefon, putând să-l folosești și când acesta este la încărcat.

Cel mai bun încărcător wireless auto

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Xiaomi

 • Putere 20 W
 • Greutate 150 grame
 • Sistem de prindere
 • Dimensiuni reduse
 • Asigură disiparea căldurii
Verifică prețul

Încărcătorul auto Wireless Xiaomi Car Charger 20W oferă pentru telefoanele mobile inteligente una dintre cele mai rapide încărcări de pe piață. Acesta are un ventilator încorporat ce se poate ajusta la temperatura din mașină. Suportul metalic asigură transferul și disiparea căldurii astfel încât încărcarea să fie rapidă dar să nu se supraîncălzească. În plus este robust, are un design extrem de atractiv, iar prinderea este automată, astfel că nu trebuie să te chinui să potrivești telefonul în dispozitiv.

la buget

* Prezentare video mai jos

Baseus

 • Material PC + TPE
 • Compatibilitate telefoane cu diagonala între 4" și 6,5”
 • Input 10w
 • Output 5V/2A, 9V/1.7A
 • Încărcare rapidă
Verifică prețul

De multe ori se întâmplă ca telefonul să și se descarce chiar înainte de a pleca de acasă, așa că este nevoie să îți încarci telefonul în mașină. Astfel, acest încărcător îți va fi extrem de util, așa că asigură-te că îl vei avea la îndemână ori de câte ori va fi necesar. Încărcătorul wireless este universal, compatibil cu telefoane cu diagonala de 4"-6,5", respectiv cu o gamă largă de Smartphone (Android, iOS), dar mai poți verifica în descrierea detaliată dacă telefonul pe care îl utilizezi poate fi încărcat.

Premium

Suport auto cu incarcare wireless Samsung Universal 2021 Fast Qi Negru

 • Practic
 • Eficient
 • Util
 • Simplu de folosit
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

Acest suport auto cu încărcare wireless de la Samsung nu ar trebui să lipsească din nicio mașină. Față de un încărcător de mașină normal, acesta îți oferă experiența unei încărcări fără fir, în timp ce ai și acces ușor la telefon. De asemenea, nu vei mai duce grija cablului USB sau altor accesorii de încărcat. Acest accesoriu auto este compatibil cu majoritatea modelelor de telefon, totuși este bine să verifici manualul de utilizare al telefonului pentru siguranță. Se poate monta pe grila de aerisire a mașinii.

Incarcator Car Magnetic Wireless Charger II C (10W Output)

 • Încărcare 10 W
 • Distanța de transmisie : ≤6mm
 • Eficiența încărcare: ≥70%
 • Greutate 92 grame
 • Suport pentru mașină
Verifică prețul

Încărcătorul magnetic pentru mașină este un dispozitiv care oferă încărcare rapidă, sigură și eficientă pentru telefoanele de ultimă generație și este compatibil atat cu produse Samsung cât și cu cele Apple. Acesta controlează temperatura în timpul încărcării și ajută la protejarea telefonului tău, putând a te bucura astfel de o putere mare de încărcare rapidă fără să afecteze funcționarea dispozitivelor tale. De asemenea are un design plăcut, discret și nu ocupă loc. Este puternic și ușor de folosit. Pune telefonul pe platforma, iar incărcarea va începe automat.

Incarcator wireless Tellur WCCM cu suport auto si senzor IR, Negru

 • Universal
 • Protecție supracurent
 • Protecție supravoltaj
 • Funcție de încărcare rapidă
 • Detecție obiecte străine
Verifică prețul

Aceasta este o soluție foarte la îndemână pentru a-ți încărca simplu dar mai ales rapid telefonul, chiar și în mers. Încărcătorul wireless de mașină oferă o funcție de montare automată, pentru o fixare rapidă, cu o singură mână. Totuși, este important să ai în vedere faptul că funcția de încărcare rapidă necesită un adaptor rapid cu o versiune minimă QC 2.0 care este neinclus în pachet. Senzorul infraroșu integrat detectează dispozitivul și pornește automat încărcarea, adaptând curentul de intrare la specificul telefonului. Acesta poate fi montat, în funcție de preferințe, pe bord, parbriz sau în grila de ventilație a mașinii.

Suport auto

 • Este Universal
 • Tip montare clemă
 • 100 de grame
 • Rotire 360 de grade
 • 10 V
Verifică prețul

Suportul auto cu încărcare wireless este un produs ideal pentru mașina ta. Acesta este extrem de ușor de folosit. Îți poți pune telefonul în suportul auto folosind doar o singură mână, iar suportul se va modela după telefonul tău. Interiorul brațelor suportului este realizat astfel încât telefonul tău să fie protejat la maxim, iar datorită acestora suportul se potrivește oricărui telefon. Încărcarea este complet automată în timp ce conduci, iar viteza de încărcare este mare. De asemenea, își regleaza automat temperatura în timp ce încarcă, prevenind supraîncălzirea.

Incarcator wireless Trust Flexo Wireless Car Charging Mat, 5W

 • Încărcator sub formă de covoraș.
 • Poate fi conectat la orice încărcător auto de 2A/10W.
 • Fundalul antiderapant confecționat din cauciuc flexibil îl face fiabil pentru utilizarea în mașină.
 • Marginile ridicate îți vor menține telefonul în timpul conducerii. Nu trebuie să te mai deranjeze niciodată cablurile pierdute sau uitate din mașină!
 • Potrivit pentru a-l folosi acasă sau la birou.
Verifică prețul

Telefonul a devenit o necesitate pentru fiecare persoană. De aceea, modul și timpul de încărcare al acestuia preocupă pe mulți oameni. Astfel, te invităm să descoperi un aparat, care facilitează, la maxim, modul de reîncărcare a bateriei smartphone-ului tău - încărcătorul wireless “Trust Flexo”, care este flexibil în utilizare, putând fi conectat în mașină. Acesta este dotat cu un suport pentru telefon, confecționat dintr-un material antiderapant. Totodată, telefonul poate fi în poziție verticală sau orizontală, fiind comod pentru navigare.

Întrebări despre încărcătoarele wireless pentru mașină

Încărcătoarele wireless pentru mașină sunt fast chargere?

Încărcătoarele wireless pentru mașină sunt o modalitate simplă și rapidă de încărcare a telefoanelor, astfel că și atunci când ne grăbim și trebuie să plecăm de acasă ne putem încărca telefonul rapid prin intermediul încărcătoarelor care sunt fast chargere.

Ce senzori inteligenți au aceste încărcătoare?

Avantajul principal al acestui tip de încărcătoare este faptul că îți poți încărca telefonul rapid, fără cabluri și adaptoare de mașină. Modul în care sunt proiectate, precum și senzorii cu care sunt prevăzute permit încărcarea simplă - este nevoie doar să așezi telefonul pe încărcător și poți conduce cu atenție. În plus, acest încărcătoare poate fi folosit și acasă, chiar dacă funcție de bază este utilizarea în mașină.

Cât durează să încarci un telefon cu un wireless car charger?

Un wireless car charger este una dintre cele mai la îndemână și mai rapide modalități de a încărca un smartphone. Un ciclu complet de încărcare cu un astfel de dispozitiv poate dura până la două ore și jumătate. Unele dispozitive de încărcare au și funcție de încărcare rapidă.

Îți identifică automat telefonul?

Reîncărcarea smartphone-ului la volan este o modalitate mai simplă ca niciodată! Încărcătorul wireless de mașină oferă o funcție de montare automată, pentru o fixare rapidă, iar cu ajutorul senzorului infraroșu se detectează dispozitivul și acționează clemele de prindere.

Este mai bun un încărcător wireless pentru mașină versus un încărcător clasic?

Cu un încărcător clasic, încărcarea se face mult mai rapidă față de cea prin încărcător wireless. Pe de altă parte, încărcarea prin funcția wireless are și ea beneficiile ei, respectiv lipsa firului și fixarea telefonului pe suportul încărcătorului în timpul condusului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Stație Radio Auto Cu Antenă
Cea mai bună stație radio auto cu antenă

Îți place să comunici cu alți șoferi și să preîntâmpini problemele din trafic? Ai nevoie de o stație radio auto puternică, cu antenă externă, cu ajutorul căreia poți vorbi până la 30km.

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cel Mai Bun Starter Auto Portabil
Cel mai bun starter auto portabil

Ți s-a întâmplat să nu mai pornească mașina în zilele reci de iarnă? Cu ajutorul unui starter auto poți rezolva această problemă fără a apela la cineva să-ți dea curent.

Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe