Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj

Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 127 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de o trotinetă electrică pliabilă

O trotinetă este accesoriul perfect pentru o călătorie în parc, mersul la prieteni și de ce nu, mijlocul de transport pentru drumul la birou. Adrenalina de care avem parte este cu adevărat unică și cu o mică doză de atenție, niciun drum nu poate fi mai scurt și mai placut.

Ușor de încărcat și cu baterii rezistente, trotineta electrică pliabilă este perfectă pentru birou, putând fi depozitată chiar în spațiul în care îți desfășori activitatea, de cele mai multe ori nici nu se observă, fiind bine compactată. Se poate încărca foarte ușor pe timpul nopții la o priză electrică normală iar a doua zi o poți folosi fără probleme o perioadă de cinci- șase ore.

Drumul spre birou nu a fost niciodată mai plăcut, pe o vreme ușor răcoroasă dimineața și seara, m-am simțit purtat pe aripi de vânt. Ajuns la birou, am împachetat trotineta și am început treaba, prima zi a fost puțin mai grea, colegii dorind sa o testeze rând pe rând.

Fie că utilizați in mod frecvent mașina sau mijloacele de transport aglomerate, o trotinetă electrică pliabilă este la îndemână și de recomandat.

Trotinete electrice care încap în portbagaj

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Xiaomi Mi M365

 • Confort maxim
 • Ideală pentru călătorii prin oraș
 • Baterie rezistentă
 • Frânare sigură
 • Rezistentă la apă
Verifică prețul

Trotineta electrică MI este echipată cu un sistem de recuperare a energiei, care este o tehnologie inovatoare în proiectarea de mașini de ultimă generație. În timp ce conduci, apăsarea frânei sau eliberarea butonului de accelerare acționează funcția de transformare a energiei cinetice în energie electrică pentru a reutiliză ulterior energia stocată. Sistemul de regenerare a energiei permite utilizatorului să efectueze frânarea de urgență, în același timp energia regenerată permite creșterea stocului de mișcare.

la buget

* Prezentare video mai jos

Trotineta Electrica KugooS1, Autonomie 30 Km, Viteza 25 Km/h, Motor 350W, Negru

 • Cadru rezistent
 • Autonomie 30km
 • Viteză maximă 25 /h
 • Motor puternic
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Anvelopele solide și antiderapante de 8.0 inci au o prindere puternică, rezistentă la uzură și sigură. Este potrivită pentru diferite tipuri de drumuri. Prezintă 3 moduri de viteză, astfel puteți controla viteza cu un singur buton în funcție de diferitele condiții de suprafață a drumului, ceea ce face ca plimbarea dumneavoastră să fie mai confortabilă și să călătoriți cu mai multă siguranță. Motorul are o putere mai mare și un ecran bine luminat, care vă permite să vă monitorizați viteza, distanța parcursă, durata bateriei și timpul parcurs. Farul luminos îți poate lumina drumul și lumina din spate roșie poate face ca ceilalți să te observe, iar ambele îți pot oferi o călărie mai sigură noaptea.

Premium

* Prezentare video mai jos

Trotineta electrica KUGOO G2 Pro, Viteza maxima 50 Km/h, Autonomie 50 Km, Motor 800 W, Roti pneumatice 10 (Negru)

 • Cadru metalic
 • Motor puternic
 • Autonomie 50km
 • Viteză maximă 50km / h
 • Roți pneumatice
Verifică prețul

Trotineta electrică de la KUGOO este fabricată din materiale de înaltă calitate ce îmbină rezistența cu agilitatea. Este dotată cu motor puternic de 800W ce o ajută să atingă viteza de 50 km/h şi acumulator de 48V cu o autonomie de până la 50 km. Sistemul inteligent de suspensie de la roata din față, ajută la atenuarea posibilelor denivelări, pentru a avea parte de confort și siguranță. Susține o greutate de până la 130kg, iar frâna pe disc te ajută să oprești în siguranță. Evită aglomerația zilnică din oraș cu această trotinetă.

Trotineta Electrica DC-Kugoo S1 Pro Roti 8 inch Autonomie pana la 30 Km Viteza Maxima 30 Km/h Cruise Control Motor 350W Aluminiu Negru teh02

 • Prezintă confort sporit în condus
 • Zgomot redus la utilizare
 • Posedă 3 moduri de condus adaptabile
 • Deține display LCD
 • Asigură stabilitate înaltă
Verifică prețul

Trotineta electrică DC-Kugoo este ideală pentru a ieși la o plimbare relaxantă sau pentru a merge cu ea la lucru, evitând aglomerația ucigătoare din oraș. Este dotată cu un acumulator de 7.5 Ah ce îi oferă o autonomie de până la 30 km, iar motorul puternic o ajută să atingă o viteză de maxim 30 km/h. Cadrul său rezistent poate susține până la 120 kg, iar roata din față este construită din cauciuc rezistent, cu mici perforații ce o ajută să fie mai uşoară și să ofere un plus de confort. Ai verde la plimbare.

Această trotinetă electrică este fabricată din metal fiind foarte rezistentă şi este dotată cu un motor puternic de 500W ce o face să ruleze cu până la 40 km/h. Acumulatorul de 48V o face să aibă o autonomie de le 40 până la 70 km, cu o singură încărcare. Cauciucul pneumatic de pe față ajută la atenuarea fiecarei denivelări, fără a te zdruncina, iar frâna pe tambur te ajută sa oprești în siguranță, pe o porțiune cât mică. Acum este simplu să ieși la o plimbare relaxată, fără să mai depui efort.

Trotineta electrica pliabila cu roata pneumatica 24km/h Razor E Prime Air Negru

 • Cadru metalic
 • Motor puternic
 • Viteză maximă 24 km/h
 • Vârstă recomandată 14+
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Trotineta electrică pliabilă cu roata pneumatică 24km/h Razor E Prime Air Negru - Cea mai cool trotineta electrică Razor îmbină designul modern și elegant cu motorul electric în axul roții, puternic și eficient, și cu o anvelopă frontală pneumatică mare, pentru cea mai lină experiență posibilă, dotată cu clapeta de accelerație ergonomică, cu viteză variabilă, E Prime Air îți aduce energia în vârful degetelor! Deplasează-te oriunde îți dorești, atingând viteze de până la 24 km/h și 40 de minute de utilizare continuă!

Întrebări despre trotinetele electrice

Este obligatorie casca de protecție pe o trotinetă?

Da. Conform legislației în vigoare, conducătorii mopedelor au obligația să poarte casca de protecție omologată. Potrivit art. 6 din Codul rutier, poate fi considerat moped un "autovehicul, cu două roți a cărui viteză maximă prin construcție este mai mare de 25 km/h, dar nu depășește 45 km/h.

Pot merge cu trotineta electrică atunci când plouă?

Da. Trotineta electrică este prevăzută și cu posibilitatea de funcționare pe timp de ploaie. Ar fi totuși de preferat să nu o utilizezi la mersul prin apă (șanțuri, zone cu acumulări), pentru că în timp, materialele din care este confecționată se pot deteriora.

Se poate transporta o trotinetă electrică în avion?

Da. Majoritatea companiilor aeriene permit transportul sub formă de bagaj de cală, însă ambalarea trebuie să fie corespunzătoare. Dacă trotineta deține baterie care conține electroliți lichizi, aceasta nu poate fi transportată separat sau în bagajul de mână.

Dacă rămân fără baterie pot merge cu trotineta electrică "la picior"?

Răspunsul este DA! Trotineta electrică poate fi folosit și în mod convențional, ajutându-ne de picior pentru a ne deplasa. Chiar dacă este o soluție mai puțin comodă decât deplasarea electrică, această metodă ne poate ajuta să ajungem din punctul A în punctul B cu un minim de efort.

Criterii de alegere a unei trotinete electrice pliabile

Greutatea admisă

Greutatea utilizatorului este un factor important pe care trebuie să îl verificați înainte de a cumpăra o trotinetă electrică. Unele trotinete electrice pentru adulți pot deține o capacitate mare (până la 200 kg) iar altele o capacitate mică (până la 100 kg).

Mărimea roților

Pe lângă greutate și autonomie, mărimea roților este un criteriu important de care trebuie să ții cont în alegerea unei trotinete electrice. Acestea pot varia în dimensiuni de la 4.5 inch până la 10 inch. Utilizatorii au raportat rezultate excelente (stabilitate, autonomie) la modelele cu 8 inch.

Viteza maximă

Conform legislației în vigoare, conducerea trotinetelor electrice este permisă la o viteză maximă de 24 km/h (presetată la noi în țară), deși prin construcție aceastea poate ajunge și până la 45 km/h. Art.6 încadrează trotineta ca fiind moped. Așadar, indiferent de viteza pe care o are trotineta, vei putea circula cu maxim 24 km/h.

Autonomie baterie

Autonomia diferă de la numărul de kilometri parcurși, până la zona cu care intri în contact (deal/zone drepte). Acumulatorii variază între 6.45 - 10.4 Ah și au o autonomie de la 20 până la 45 km variind extrem de mult în funcție de viteză, teren și greutate.

Durata de încărcare

Timpul de încărcare diferă de la model la model. În funcție de acumulatorul pe care îl deține, trotineta ta se va putea încărca mai repede sau mai greu. Acumulatorii variază între 6.45 - 10.4 Ah cu un timp de încărcare de 2 până la 4 ore. Utilizatorii au recomandat trotinetele de 10.4 Ah cu timpul de încărcare de 4-5 ore.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Compresor Auto 12V (la brichetă)
Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Vrei să-ți faci singur presiunea la roți fără să mai treci pe la vulcanizare? Cu ajutorul unui compresor de 12V care se alimentează la priza de brichetă ai oricând la îndemână această posibilitate.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Ciclocomputer GPS pentru Turele cu Bicicleta
Computer de bord cu GPS pentru bicicletă

Vrei să-ți înregistrezi cu exactitate turele cu bicicleta? Un ciclocomputer cu GPS te ajută să analizezi traseul, viteza și mulți alți parameterii necesari perfecționării.

Cel Mai Bun Antifurt de Bicicletă în Formă de U
Cel mai bun antifurt bicicletă în formă de U

Dacă ai nevoie de un antifurt de bicicletă rezistent și practic, antifurtul în formă de U este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Cea Mai Bună Trusă de Reparații Bicicletă
Cea mai bună trusă de reparații pentru bicicletă

Mergi des cu bicicleta și vrei să te asiguri că nu vei rămâne în pană? Ia-ți o trusă de reparații a bicicletei și vei putea să-i faci revizia și mici reparații fără costurile unui service.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe