De ce ai nevoie de o trotinet─â electric─â pliabil─â

O trotinet─â este accesoriul perfect pentru o c─âl─âtorie în parc, mersul la prieteni ╚Öi de ce nu, mijlocul de transport pentru drumul la birou. Adrenalina de care avem parte este cu adev─ârat unic─â ╚Öi cu o mic─â doz─â de aten╚Ťie, niciun drum nu poate fi mai scurt ╚Öi mai placut.

U╚Öor de înc─ârcat ╚Öi cu baterii rezistente, trotineta electric─â pliabil─â este perfect─â pentru birou, putând fi depozitat─â chiar în spa╚Ťiul în care î╚Ťi desf─â╚Öori activitatea, de cele mai multe ori nici nu se observ─â, fiind bine compactat─â. Se poate înc─ârca foarte u╚Öor pe timpul nop╚Ťii la o priz─â electric─â normal─â iar a doua zi o po╚Ťi folosi f─âr─â probleme o perioad─â de cinci- ╚Öase ore.

Drumul spre birou nu a fost niciodat─â mai pl─âcut, pe o vreme u╚Öor r─âcoroas─â diminea╚Ťa ╚Öi seara, m-am sim╚Ťit purtat pe aripi de vânt. Ajuns la birou, am împachetat trotineta ╚Öi am început treaba, prima zi a fost pu╚Ťin mai grea, colegii dorind sa o testeze rând pe rând.

Fie c─â utiliza╚Ťi in mod frecvent ma╚Öina sau mijloacele de transport aglomerate, o trotinet─â electric─â pliabil─â este la îndemân─â ╚Öi de recomandat.

Trotinete electrice care încap în portbagaj

1. Xiaomi Mi M365 BEST CHOICE

Trotineta electric─â MI este echipat─â cu un sistem de recuperare a energiei, care este o tehnologie inovatoare în proiectarea de ma╚Öini de ultim─â genera╚Ťie. În timp ce conduci, ap─âsarea frânei sau eliberarea butonului de accelerare ac╚Ťioneaz─â func╚Ťia de transformare a energiei cinetice în energie electric─â pentru a reutiliz─â ulterior energia stocat─â. Sistemul de regenerare a energiei permite utilizatorului s─â efectueze frânarea de urgen╚Ť─â, în acela╚Öi timp energia regenerat─â permite cre╚Öterea stocului de mi╚Öcare.

Video Xiaomi Mi M365
Op╚Ťiuni cheie
 • Confort maxim
 • Ideal─â pentru c─âl─âtorii prin ora╚Ö
 • Baterie rezistent─â
 • Fr├ónare sigur─â
 • Rezistent─â la ap─â

2. E-TWOW Booster Plus S PREMIUM

Fii parte din procesul prin care se reduce aglomera╚Ťia urban─â, folose╚Öte ma╚Öina atunci când e necesar s─â o faci, altfel te po╚Ťi deplasa u╚Öor ╚Öi f─âr─â stresul din trafic al─âturi de trotineta electric─â E-TWOW Booster Plus S. Conceput─â special pentru distan╚Ťe scurte, medii ╚Öi lungi de parcurs, trotineta are o autonomie foarte mare a bateriei de aproximativ 35 km, fiind condus─â în medie cu viteza de 30 km/ h, îns─â pe modul sport poate atinge chiar ╚Öi 35 km/h. Ve╚Ťi avea parte de drumuri lini╚Ötite, având suspensie fa╚Ť─â/ spate ╚Öi de sistem de siguran╚Ť─â complet, cu led pentru ambele frâne.

Video E-TWOW Booster Plus S
Op╚Ťiuni cheie
 • Trotinet─â eletric─â pliabil─â
 • Mod SPORT cu vitez─â max. 36KM/H
 • Autonomie 35KM
 • Motor DC Brushless 500W
 • Fr├ónare magnetic─â

3. MYRIA MY7019 LA BUGET

Trotineta electric─â pliabil─â Myria MY7019 are o baterie pe baz─â de litiu 25.2V cu tensiunea de alimentare 110-240V~/50-60Hz. Timpul de înc─ârcare este de 3-4 ore, iar autonomia pentru o înc─ârcare este de max. 15 km. Poate ajunge la o vitez─â maxim─â de 24.9 km/h ╚Öi sarcina maxim─â este de 120 kg. Motorul are o putere de 350W x 1, roata fa╚Ť─â are o anvelop─â pneumatic─â 200x50 mm, iar roata spate caciuc solid de 8”. Dimensiunile trotinetei sunt 1020x410x1020 mm, iar pliat─â are 1020x152x405 mm. Are protec╚Ťie la factorii de mediu IP65.

Video MYRIA MY7019
Op╚Ťiuni cheie
 • Model adul╚Ťi (b─ârba╚Ťi ╚Öi femei), mas─â maxim─â suportat─â 120kg
 • Design modern, materiale rezistente
 • ├Änc─ârcare rapid─â 3-4 ore, autonomia este de 15 km
 • Vitez─â maxim─â 25 km/or─â
 • Func╚Ťioneaz─â la temperaturi de -20┬░ Ôćĺ +50┬░ C

4. Trotineta electrica Joyor X5S

├Ä╚Ťi plac plimb─ârile ├«n parc? E╚Öti un iubitor de adrenalin─â? Ai descoperit ceea ce ╚Ťi se potrive╚Öte cu adev─ârat, trotineta electric─â Joyor X5S este o surs─â constant─â de adrenalin─â pe distan╚Ť─â medie- lung─â, autonomia acesteia fiind de p├ón─â la 75 de km. Cu o vitez─â maxim─â de 40 km/ h, aceasta este perfect─â pentru distan╚Ťe de orice fel, av├ónd integrat un motor cu o putere de 500 W. Drumurile tale vor fi a╚Öa cum ╚Ťi ai imaginat ├«ntotdeauna, siguran╚Ťa este ├«mbinat─â cu adrenalina iar trotineta dispune de far cu led fa╚Ť─â/ spate, a╚Öadar se poate folosi pentru orice moment al zilei.

Op╚Ťiuni cheie
 • Confort sporit
 • Design ergonomic
 • Siguran╚Ť─â maxim─â
 • Autonomie de durat─â
 • Afi╚Öaj ╚Öi func╚Ťii suplimentare

Criterii de alegere a unei trotinete electrice pliabile

Greutatea admis─â

Greutatea utilizatorului este un factor important pe care trebuie s─â ├«l verifica╚Ťi ├«nainte de a cump─âra o trotinet─â electric─â. Unele trotinete electrice pentru adul╚Ťi pot de╚Ťine o capacitate mare (p├ón─â la 200 kg) iar altele o capacitate mic─â (p├ón─â la 100 kg).

M─ârimea ro╚Ťilor

Pe l├óng─â greutate ╚Öi autonomie, m─ârimea ro╚Ťilor este un criteriu important de care trebuie s─â ╚Ťii cont ├«n alegerea unei trotinete electrice. Acestea pot varia ├«n dimensiuni de la 4.5 inch p├ón─â la 10 inch. Utilizatorii au raportat rezultate excelente (stabilitate, autonomie) la modelele cu 8 inch.

Viteza maxim─â

Conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare, conducerea trotinetelor electrice este permis─â la o vitez─â maxim─â de 24 km/h (presetat─â la noi ├«n ╚Ťar─â), de╚Öi prin construc╚Ťie aceastea poate ajunge ╚Öi p├ón─â la 45 km/h. Art.6 ├«ncadreaz─â trotineta ca fiind moped. A╚Öadar, indiferent de viteza pe care o are trotineta, vei putea circula cu maxim 24 km/h.

Autonomie baterie

Autonomia difer─â de la num─ârul de kilometri parcur╚Öi, p├ón─â la zona cu care intri ├«n contact (deal/zone drepte). Acumulatorii variaz─â ├«ntre 6.45 - 10.4 Ah ╚Öi au o autonomie de la 20 p├ón─â la 45 km variind extrem de mult ├«n func╚Ťie de vitez─â, teren ╚Öi greutate.

Durata de încărcare

Timpul de ├«nc─ârcare difer─â de la model la model. ├Än func╚Ťie de acumulatorul pe care ├«l de╚Ťine, trotineta ta se va putea ├«nc─ârca mai repede sau mai greu. Acumulatorii variaz─â ├«ntre 6.45 - 10.4 Ah cu un timp de ├«nc─ârcare de 2 p├ón─â la 4 ore. Utilizatorii au recomandat trotinetele de 10.4 Ah cu timpul de ├«nc─ârcare de 4-5 ore.

5. Action One PowerRage

O trotinet─â electric─â este perfect─â pentru deplas─ârile zilnice pe care le facem, u╚Öor de condus, fiabil─â ├«n trafic, trotineta dispune de un sistem de pliere foarte rapid, a╚Öadar se ├«mpacheteaz─â ╚Öi o putem depozita chiar ╚Öi la birou. Trotineta Action One PowerRage v─â poate aduce plusul pentru a c├ó╚Ötiga timp, timp ce poate fi de calitate, evita╚Ťi s─â v─â mai petrece╚Ťi ore in trafic. Cu o autonomie a bateriei de p├ón─â la 30 km, aceasta se poate conduce cu o vitez─â de maximum 28 km pe ora, un indice perfect pentru traficul urban.

Op╚Ťiuni cheie
 • Pliabil─â, permite depozitarea ╚Öi transportul facil
 • Afi╚Öajul electronic ofer─â informa╚Ťii cheie: kilometraj, semnalarea defec╚Ťiunilor
 • Fr├óna electronic─â
 • Design modern ╚Öi iluminare deosebit─â
 • ├Änc─ârcare rapid─â, autonomie aproximativ 30km

6. Trotineta electrica Freewheel Rider T1

Trotineta electric─â Freewheel Rider T1 este perfect─â pentru drumurile ├«n ora╚Ö sau plimb─ârile in aer liber. Dinamic─â, u╚Öor de condus si foarte fiabil─â, trotineta electric─â poate ├«mbina utilul cu pl─âcutul iar serile in parc s─â fie perfecte. Cu o autonomie de 25 km, trotineta poate atinge viteza maxim─â de 20 km/ h av├ónd un motor de 300 W. U╚Öor de condus si preferat─â de cei cu dorin╚Ť─â de adrenalin─â urban─â, trotineta electric─â se poate conecta la aplica╚Ťia FreeWheel ╚Öi se poate personaliza dup─â propria dorin╚Ť─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Smart control
 • Se conecteaz─â la smartphone
 • Afi╚Öaj electronic
 • Transport─â o greutate de 120kg
 • Durata mic─â de ├«nc─ârcare

7. Trotineta Electrica E-TWOW Master E2-24V8.5-BL

O statistic─â arat─â faptul c─â 90% din cursele cu ma╚Öina sunt pentru distan╚Ťe mai mici de 2 km, lucru pe care mi l-am confirmat cu u╚Öurin╚Ť─â. Obi╚Önuim s─â pierdem mai mult timp ├«n trafic dec├ót cel petrecut cu cei dragi, din p─âcate. ├Äncerc├ónd sa ne ofere posibilitatea unei vie╚Ťi mai bune, Trotineta Electrica E-TWOW Master ├«mbin─â siguran╚Ťa si adrenalina ├«ntr-un sistem special g├óndit pentru tine. Sistemul de fr├ónare regenerativ─â, fr├ónarea magnetic─â ╚Öi pilotul automat au fost special create pentru un drum u╚Öor si f─âr─â evenimente.

Op╚Ťiuni cheie
 • Sistem de fr├ónare regenerativ─â
 • Fr├ónare magnetic─â
 • Pilot automat
 • Sistem de recuperare a energiei cinetice
 • Suport─â greutate mare

8. Trotineta electrica 2Drive 10S

Investi╚Ťia ├«n acest model de trotinet─â ├«nseamn─â c─â vei investi ├«ntr-un stil de via╚Ť─â mai activ: o vei folosi pentru plimb─âri sau chiar pentru deplasarea c─âtre/de la locul de munc─â. Pe scurt, vei petrece mai mult timp ├«n aer liber, te vei bucura de locurile prin care treci, trotineta av├ónd autonomie de 30km ╚Öi put├ónd s─â ating─â maxim 25km/or─â. Sus╚Ťine greutatea de p├ón─â la 120 kg, a╚Öa c─â po╚Ťi purta ╚Öi laptopul sau rucsacul cu mici cump─âr─âturi. ├Än plus, se pliaz─â u╚Öor ╚Öi o vei putea manevra ╚Öi plia rapid ╚Öi simplu.

Op╚Ťiuni cheie
 • Timp de ├«nc─ârcare 4-5h
 • Autonomie 25 km
 • U╚Öor de utilizat
 • U╚Öor de depozitat
 • Sistem de fr├ónare pe disc

Întrebări despre trotinetele electrice

Este obligatorie casca de protec╚Ťie pe o trotinet─â?

Da. Conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare, conduc─âtorii mopedelor au obliga╚Ťia s─â poarte casca de protec╚Ťie omologat─â. Potrivit art. 6 din Codul rutier, poate fi considerat moped un "autovehicul, cu dou─â ro╚Ťi a c─ârui vitez─â maxim─â prin construc╚Ťie este mai mare de 25 km/h, dar nu dep─â╚Öe╚Öte 45 km/h.

Pot merge cu trotineta electrică atunci când plouă?

Da. Trotineta electric─â este prev─âzut─â ╚Öi cu posibilitatea de func╚Ťionare pe timp de ploaie. Ar fi totu╚Öi de preferat s─â nu o utilizezi la mersul prin ap─â (╚Öan╚Ťuri, zone cu acumul─âri), pentru c─â ├«n timp, materialele din care este confec╚Ťionat─â se pot deteriora.

Se poate transporta o trotinetă electrică în avion?

Da. Majoritatea companiilor aeriene permit transportul sub form─â de bagaj de cal─â, ├«ns─â ambalarea trebuie s─â fie corespunz─âtoare. Dac─â trotineta de╚Ťine baterie care con╚Ťine electroli╚Ťi lichizi, aceasta nu poate fi transportat─â separat sau ├«n bagajul de m├ón─â.

Dacă rămân fără baterie pot merge cu trotineta electrică "la picior"?

R─âspunsul este DA! Trotineta electric─â poate fi folosit ╚Öi ├«n mod conven╚Ťional, ajut├óndu-ne de picior pentru a ne deplasa. Chiar dac─â este o solu╚Ťie mai pu╚Ťin comod─â dec├ót deplasarea electric─â, aceast─â metod─â ne poate ajuta s─â ajungem din punctul A ├«n punctul B cu un minim de efort.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe