Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj

Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Modificat la 20 aprilie 2022
Articol evaluat de 127 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de o trotinetă electrică pliabilă

O trotinetă este accesoriul perfect pentru o călătorie în parc, mersul la prieteni și de ce nu, mijlocul de transport pentru drumul la birou. Adrenalina de care avem parte este cu adevărat unică și cu o mică doză de atenție, niciun drum nu poate fi mai scurt și mai placut.

Ușor de încărcat și cu baterii rezistente, trotineta electrică pliabilă este perfectă pentru birou, putând fi depozitată chiar în spațiul în care îți desfășori activitatea, de cele mai multe ori nici nu se observă, fiind bine compactată. Se poate încărca foarte ușor pe timpul nopții la o priză electrică normală iar a doua zi o poți folosi fără probleme o perioadă de cinci- șase ore.

Drumul spre birou nu a fost niciodată mai plăcut, pe o vreme ușor răcoroasă dimineața și seara, m-am simțit purtat pe aripi de vânt. Ajuns la birou, am împachetat trotineta și am început treaba, prima zi a fost puțin mai grea, colegii dorind sa o testeze rând pe rând.

Fie că utilizați in mod frecvent mașina sau mijloacele de transport aglomerate, o trotinetă electrică pliabilă este la îndemână și de recomandat.

Trotinete electrice care încap în portbagaj

la buget

* Prezentare video mai jos

Trotineta electrica KUGOOKirin S1 Pro îți va oferi libertatea de a te mișca cu ușurință și rapiditate oriunde îți dorești chiar dacă locuiești sau muncești într-un oraș aglomerat, cu un trafic infernal. Folosind această trotinetă nu vei mai fi condiționat de orarul mijloacelor de transport în comun, mersul bară la bară cu autoturismul personal ori cu taxiul. Acum poți călători rapid și sigur fără nici o bătaie de cap. Trotinetă este dotată cu 3 opțiuni de viteză (până la 30km/h) și are o autonomie de 30 km.

Premium

* Prezentare video mai jos

Această trotinetă electrică este dotată cu un motor foarte puternic de 300 W, care îți va oferi o viteză maximă de 25 km/h. Trotineta te va propulsa înainte cu doar o apăsare ușoară a acceleratorului și are o capacitate de urcare a pantei de 16%. Un mare avantaj îl reprezintă sistemul de recuperare a energiei cinetice (KERS), care poate recupera această energie din procesul de frânare și o poate transforma în energie electrică, utilizabilă pentru a îmbunătății autonomia de deplasare. Xiaomi Mi Electric Scooter 3 este perfectă pentru naveta la serviciu.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cu această trotinetă electrică deplasarea prin oraș sau plimbările prin parc vor deveni o plăcere. Ca și caracteristici principale trotineta este dotată cu un ghidon rabatabil, care are o lungime de 630 mm, iar suspensiile de pe față sunt complet hidraulice, având o cursă extrem de generoasă. Anvelopele sunt gonflabile și foarte late, pentru o mai bună stabilitate și confort sporit. Sistemul de pliere poate fi reglat, ceea ce îți va permite eliminarea eventualelor jocuri. Când ai ajuns la destinație este foarte ușor să parchezi trotineta fiind dotată cu un cric foarte solid.

Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Mergi direct în magazinul tău preferat.

emag.ro geekmall.ro evomag.ro flanco.ro cel.ro biciclop.eu

Scooter electric KUGOO M4 Pro, Viteza maxima 45km/h, Autonomie 60-70Km, Motor 500W, acumulator 48V 16Ah

  • Viteză mare atinsă;
  • Autonomie crescută;
  • Rezistent;
  • Practic și util;
  • Design plăcut.
Verifică prețul

Pe zi ce trece traficul devine tot mai aglomerat și nu încetezi să te gândești la soluții rapide și eficiente pentru deplasarea la birou. Încearcă această trotinetă electrică și sigur îți vei da rapid seama că ai făcut alegerea corectă. Contribui astfel la diminuarea poluării și scapi de grija găsirii unui loc de parcare, trotineta fiind pliabilă și confortabil de transportat. Motorul este puternic, de 500W, iar roțile sunt concepute pentru toate tipurile de drum. Sunt trei opțiuni de viteză, iar cea mai mare ajunge la 45km/h. Autonomia este de aproximativ 70km.

Menține un ritm de viață sănătos și echilibrat cu această trotinetă electrică Cecotec Bongo care te va ajuta să te deplasezi dintr-un loc în altul rapid, confortabil și extrem de distractiv. Fii în pas cu tehnologia în domeniul trotinetelor electrice și bucură-te de mersul în siguranță cu ajutorul anvelopelor Tubless de 8.5” și frânei triple incluse. Timpul maxim de încărcare este de 4-5 ore pentru ca apoi aceasta să fie gata de utilizare în orice moment. Prin cele 3 moduri de funcționare răspunde tuturor nevoilor tale.

Trotineta electrică Speedxman 9 UltraPro te scapă de orice grijă privind aglomerația din marile orașe, dar în același timp îți oferă și posibilitatea de a te plimba într-un mod relaxant și confortabil. Atinge viteza maximă de 45km, iar acumulatorul prezintă o autonomie cuprinsă între 60 și 80 km. Trotineta dispune de port USB și durata de încărcare este de 6 ore. Este dotată cu lumini led atât pe față, dar și pe spate. Frâna este sigură și eficientă. Materialele folosite sunt de înaltă calitate, astfel vei beneficia timp îndelungat de acest produs.

Trotineta electrica pliabila cu roata pneumatica 24km/h Razor E Prime Air Negru

  • Cadru metalic
  • Motor puternic
  • Viteză maximă 24 km/h
  • Vârstă recomandată 14+
  • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Trotineta electrică pliabilă cu roata pneumatică 24km/h Razor E Prime Air Negru - Cea mai cool trotineta electrică Razor îmbină designul modern și elegant cu motorul electric în axul roții, puternic și eficient, și cu o anvelopă frontală pneumatică mare, pentru cea mai lină experiență posibilă, dotată cu clapeta de accelerație ergonomică, cu viteză variabilă, E Prime Air îți aduce energia în vârful degetelor! Deplasează-te oriunde îți dorești, atingând viteze de până la 24 km/h și 40 de minute de utilizare continuă!

Întrebări despre trotinetele electrice

Este obligatorie casca de protecție pe o trotinetă?

Da. Conform legislației în vigoare, conducătorii mopedelor au obligația să poarte casca de protecție omologată. Potrivit art. 6 din Codul rutier, poate fi considerat moped un "autovehicul, cu două roți a cărui viteză maximă prin construcție este mai mare de 25 km/h, dar nu depășește 45 km/h.

Pot merge cu trotineta electrică atunci când plouă?

Da. Trotineta electrică este prevăzută și cu posibilitatea de funcționare pe timp de ploaie. Ar fi totuși de preferat să nu o utilizezi la mersul prin apă (șanțuri, zone cu acumulări), pentru că în timp, materialele din care este confecționată se pot deteriora.

Se poate transporta o trotinetă electrică în avion?

Da. Majoritatea companiilor aeriene permit transportul sub formă de bagaj de cală, însă ambalarea trebuie să fie corespunzătoare. Dacă trotineta deține baterie care conține electroliți lichizi, aceasta nu poate fi transportată separat sau în bagajul de mână.

Dacă rămân fără baterie pot merge cu trotineta electrică la picior?

Răspunsul este DA! Trotineta electrică poate fi folosit și în mod convențional, ajutându-ne de picior pentru a ne deplasa. Chiar dacă este o soluție mai puțin comodă decât deplasarea electrică, această metodă ne poate ajuta să ajungem din punctul A în punctul B cu un minim de efort.

Criterii de alegere a unei trotinete electrice pliabile

Greutatea admisă

Greutatea utilizatorului este un factor important pe care trebuie să îl verificați înainte de a cumpăra o trotinetă electrică. Unele trotinete electrice pentru adulți pot deține o capacitate mare (până la 200 kg) iar altele o capacitate mică (până la 100 kg).

Mărimea roților

Pe lângă greutate și autonomie, mărimea roților este un criteriu important de care trebuie să ții cont în alegerea unei trotinete electrice. Acestea pot varia în dimensiuni de la 4.5 inch până la 10 inch. Utilizatorii au raportat rezultate excelente (stabilitate, autonomie) la modelele cu 8 inch.

Viteza maximă

Conform legislației în vigoare, conducerea trotinetelor electrice este permisă la o viteză maximă de 24 km/h (presetată la noi în țară), deși prin construcție aceastea poate ajunge și până la 45 km/h. Art.6 încadrează trotineta ca fiind moped. Așadar, indiferent de viteza pe care o are trotineta, vei putea circula cu maxim 24 km/h.

Autonomie baterie

Autonomia diferă de la numărul de kilometri parcurși, până la zona cu care intri în contact (deal/zone drepte). Acumulatorii variază între 6.45 - 10.4 Ah și au o autonomie de la 20 până la 45 km variind extrem de mult în funcție de viteză, teren și greutate.

Durata de încărcare

Timpul de încărcare diferă de la model la model. În funcție de acumulatorul pe care îl deține, trotineta ta se va putea încărca mai repede sau mai greu. Acumulatorii variază între 6.45 - 10.4 Ah cu un timp de încărcare de 2 până la 4 ore. Utilizatorii au recomandat trotinetele de 10.4 Ah cu timpul de încărcare de 4-5 ore.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Baterie Auto
Cea mai bună baterie auto

Cauți o bateria auto de calitate care să reziste mulți ani și să nu-ți facă probleme iarna? Uite care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Ciclocomputer GPS pentru Turele cu Bicicleta
Computer de bord cu GPS pentru bicicletă

Vrei să-ți înregistrezi cu exactitate turele cu bicicleta? Un ciclocomputer cu GPS te ajută să analizezi traseul, viteza și mulți alți parameterii necesari perfecționării.

Cea Mai Bună Stație Radio Auto Cu Antenă
Cea mai bună stație radio auto cu antenă

Îți place să comunici cu alți șoferi și să preîntâmpini problemele din trafic? Ai nevoie de o stație radio auto puternică, cu antenă externă, cu ajutorul căreia poți vorbi până la 30km.

Cel Mai Bun Compresor Auto 12V (la brichetă)
Compresoare auto cu conectare la priza de bricheta (12V)

Vrei să-ți faci singur presiunea la roți fără să mai treci pe la vulcanizare? Cu ajutorul unui compresor de 12V care se alimentează la priza de brichetă ai oricând la îndemână această posibilitate.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

emag.ro geekmall.ro evomag.ro flanco.ro cel.ro biciclop.eu