Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Prindere Pe Cârlig

Cea mai bună cutie de portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 36 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți instalezi cutie portbagaj cu prindere pe cârlig?

Îți place să călătorești? Multor persoane le place să călătorească, în special cu autoturismul propriu, întrucât le oferă posibilitatea de a opri pentru o pauză când doresc și de a merge prin ce orașe vor. Însă, dacă pleci într-o călătorie mai lungă s-ar putea să ai nevoie și de un portbagaj generos, mai ales dacă ești împreună cu familia, prietenii sau mai multe persoane.

Există mai multe variante în cazul în care nu ai un portbagaj destul de încăpător pentru bagaje. Există acea cutie din plastic ce se montează pe plafon, însă face un zgomot teribil de mare, în special la viteza de peste 100 km/h. Remorca în acest caz nu este o variantă, întrucât bagajele nu sunt deloc protejate, decât dacă ai o remorcă cu prelată.

Totuși, există o variantă mult mai bună și mai ușor de folosit. Cutia portbagaj ce se montează pe cârligul de remorcare este cea mai bună soluție. Are dimensiuni mai reduse față de acele cutii care se montează pe plafon și este destul de încăpătoare. Pe lângă asta, nu modifică aerodinamica mașinii și nu produce zgomot deloc în timpul mersului.

Se montează foarte ușor și nu vei avea vreo restricție de viteză. În plus, pe unele cutii vei putea transporta chiar și biciclete, asta pentru cei pasionați care doresc să parcurgă trasee cu bicicleta.

Cea mai bună cutie de portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare

Cel mai bun

Cutie portbagaj pe carligul de remorcare Towbox V2 Gri

 • Încărcare rapidă
 • 2 usi laterale de acces
 • Economia de combustibil.
 • Nu crește înălțimea autovehicului
 • Fără restricție de viteză
Verifică prețul

Dacă vrei să crești volumul de încărcare a vehiculului tău, atunci cutia portbagaj de la TOWBOX este soluția perfectă pentru tine, fiind special creată în acest sens. Datorită poziționării joase a acesteia este facilitată încărcarea și descărcarea acesteia, mai ales în cazul obiectelor grele. Deoarece este poziționată în spatele mașinii, aceasta este ferită de curenții de aer, fiind ferită de orice risc. Aceasta este divizată în două compartimente, ce te ajută să împarți greutatea egal, fiind dotate cu ușițe de acces.

la buget

Cutie portbagaj Menabo Nekkar, pe carlig, compatibila cu suport biciclete Menabo

 • Prindere pe cârlig de remorcare;
 • Antifurt integrat;
 • Volum 300l;
 • Greutate maximă de încărcare: 45kg;
 • Acces ușor și rapid la bagaje.
Verifică prețul

Cutia de portbagaj Menabo Nekkar deține prindere pe cârlig de remorcare și este compatibila cu suportul de bicicletă. Cel mai mare avantaj este că se montează/demontează cu ușurință, iar capacitatea sa de 300l/max 45 kg, te va convinge cu siguranță că este tot ceea ce ai nevoie pentru un drum relaxant și confortabil. Încărcătura va fi în siguranță, protejată indiferent de vremea de afară. Ai acces rapid la bagaje și ești sigur că ai făcut o investiție de durată, fiind realizară din materiale de bună calitate.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cutie portbagaj pe carligul de remorcare Towbox V3 Marine Albastru

 • Design ergonomic
 • Ușă cu deschidere largă
 • Sistem antifurt
 • Rezistență maximă la factorii de șoc
 • Funcționalitate ireproșabilă
Verifică prețul

Towbox V3 este cea mai nouă și îmbunătățită variantă de cutie pe cârlig de la ARAGON. Având un design modern și ergonomic cutia Towbox V3 reprezintă soluția ideală pentru a crește volumul de încărcare a vehiculului tău, fiind un produs special proiectat pentru a transporta diverse tipuri de bagaje. Comparativ cu sistemele clasice de transport al bagajelor, amplasate pe plafonul mașinii, Towbox V3 prezintă mai multe avantaje: poziționarea joasă, ușa de acces cu deschidere largă, amplasarea în spatele mașinii ferește cutia de curenții de aer și nu există nici o restricție de viteză maximă.

Cutie portbagaj, Thule BackSpace XT 9383, care se monteaza pe Velospace XT

 • Volum 300l;
 • Capacitate maximă de încărcare 50kg;
 • Greutate proprie 8.6kg;
 • Ușor de folosit;
 • Rezistentă;
Verifică prețul

Thule BackSpace XT este o cutie pentru portbagajul mașinii tale, care se montează pe suportul de biciclete Thule VeloSpace 939, care la rândul lui, are o prindere pe cârligul de remorcare. Este o cutie portbagaj, realizată din materiale premium, de 300 de litri, care se poate accesa foarte ușor, ideal pentru genți mici sau mijlocii. Cutia are o poziționare joasă fapt care permite încărcarea și descărcarea ușoară a bagajelor, având ca dimensiuni universal valabile, de L x W x H: 139 x 48 x 26cm. Cutia de portbagaj este ușor de depozitat când nu este folosită datorită faptului că are o greutate foarte mică și este pliabilă.

Cutie portbagaj pe carigu de remorcare Towbox V1 Gri 280L

 • Capacitate mare 280L
 • Greutate maxima admisă de 75Kg
 • Montare rapidă
 • Prindere solidă e cârlig
 • Materiale de calitate
Verifică prețul

Cutia portbagaj pe cârligul de remorcare Towbox V1 este soluția ideală pentru a crește volumul de încărcare al mașinii tale, fiind un produs special proiectat pentru a transporta diverse tipuri de bagaje. Towbox V1 este prevăzută cu un capac de dimensiuni generoase ce oferă un acces facil al încărcăturii, iar, pentru o ușoară curățare, partea inferioară este prevăzută cu găuri de scurgere și este demontabilă. Cutia vine complet asamblată și este echipată cu roți rabatabile ajustabile pe înălțime, fiind ușor de transportat până la mașină chiar de o singură persoană.

Întrebări frecvente despre cutiile portbagaj cu prindere pe cârlig

Cum alegi o cutie portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare?

Primul și cel mai important aspect la o astfel de cutie este, evident, volumul total sau capacitatea acesteia. În funcție de câte bagaje ai nevoie să pui în această cutie, vei alege capacitatea de care ai nevoie.

Ce greutate poate susține o cutie portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare?

Bineînțeles, volumul este important, însă depinde pentru ce urmeaza să îl utilizezi. Pentru haine, de exemplu, nu vei avea nevoie de o cutie portbagaj care să suporte o greutate mare. Însă, dacă transporți alte obiecte mai grele vei avea nevoie și de o cutie care să suporte o greutate mai mare.

Din ce material este confecționată o cutie portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare?

Majoritatea cutiilor sunt din plastic, însă există și cutii mai rezistente care, pe lângă plastic, mai au și un aliaj, cum ar fi oțelul sau aluminiul. Astfel, cutia va rezista mai mult în timp la șocuri și va permite să pui o greutate mai mare pe ea. Dacă dorești să transporți și biciclete, ar trebui să te orientezi spre o cutie portbagaj care are și un astfel de suport.

Cutiile portbagaj cu prindere pe cârlig au sistem antifurt?

Acest tip de cutii portbagaj pot avea sau nu sistem antifurt. Marea lor majoritate au un sistem antifurt prevăzut cu butuc și cheie pentru a nu putea fi accesate sau demontate de către alte persoane. Verifică specificațiile produsului înainte de achiziție.

Ce facilități trebuie să aibă cea mai bună cutie portbagaj cu prindere pe cârlig?

O bună cutie portbagaj cu prindere pe cârlig ar trebui să aibă un sistem antifurt, să aibă spațiul interior compartimentat, să aibă un mâner poziționat extern, să aibă suprafața interioară antiderapantă și eventual o husă de protecție și o lampă de iluminare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cel Mai Bun Invertor Auto 12v - 220v
Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Cel Mai Bun Scuter de Oraș de 49cmc - Condus cu Permis Auto
Scutere de 49cmc care pot fi conduse cu permis auto (cat. B)

Vrei să fii mai iute prin oraș și îți place ideea de a merge pe un scuter? Modelele de 49cmc pot fi conduse foarte ușor de oricine are permis categ. A1, A sau B și au un preț foarte accesibil. Verifică aici.

Cel Mai Bun Aspirator Auto Fără Cablu (cu Acumulator)
Cel mai bun aspirator auto de mână fără cablu, cu acumulator

Dacă ai avut până acum un aspirator auto cu cablu, probabil ști cât de enervant e să te încurci în cablu, să iasă din priză etc. Alege un aspirator auto cu acumulator.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe