Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Prindere Pe Cârlig

Cea mai bună cutie de portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare

Modificat la 09 iunie 2021
Articol evaluat de 36 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți instalezi cutie portbagaj cu prindere pe cârlig?

Îți place să călătorești? Multor persoane le place să călătorească, în special cu autoturismul propriu, întrucât le oferă posibilitatea de a opri pentru o pauză când doresc și de a merge prin ce orașe vor. Însă, dacă pleci într-o călătorie mai lungă s-ar putea să ai nevoie și de un portbagaj generos, mai ales dacă ești împreună cu familia, prietenii sau mai multe persoane.

Există mai multe variante în cazul în care nu ai un portbagaj destul de încăpător pentru bagaje. Există acea cutie din plastic ce se montează pe plafon, însă face un zgomot teribil de mare, în special la viteza de peste 100 km/h. Remorca în acest caz nu este o variantă, întrucât bagajele nu sunt deloc protejate, decât dacă ai o remorcă cu prelată.

Totuși, există o variantă mult mai bună și mai ușor de folosit. Cutia portbagaj ce se montează pe cârligul de remorcare este cea mai bună soluție. Are dimensiuni mai reduse față de acele cutii care se montează pe plafon și este destul de încăpătoare. Pe lângă asta, nu modifică aerodinamica mașinii și nu produce zgomot deloc în timpul mersului.

Se montează foarte ușor și nu vei avea vreo restricție de viteză. În plus, pe unele cutii vei putea transporta chiar și biciclete, asta pentru cei pasionați care doresc să parcurgă trasee cu bicicleta.

Cea mai bună cutie de portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Cutie portbagaj THULE BackUp 900, Grey, 420l

 • Volum de 420 l
 • Încăpătoare
 • Rezistentă
 • Design plăcut
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Aeastă cutie de portbagaj a fost proiectată pentru a putea avea și o pozitțe mai avansată pe pavilionul mașinii, care să permită accesul deplin la portbagaj, fără contact între cutie și haion. Noile mânere stilizate, aplicate pe exterior, garantează o deschidere mai ușoară și o închidere a capacului cutiei, cu mișcări cât mai line. Ghearele de prindere se strâng în jurul barelor transversale prin acționarea din interiorul cutiei a patru butoane rotative. Montarea efectivă a cutiei pe bare durează câteva minute.

la buget

* Prezentare video mai jos

Cutie portbagaj Menabo Mizar pe carlig, compatibila cu suport biciclete Menabo Alcor

 • Capacitate de 300 L
 • Certificată de TUV test
 • Perfectă pentru bagaje voluminoase
 • Design robust
 • Din materiale solide
Verifică prețul

Orice drum confortabil începe cu o cutie portbagaj potrivită. Pleacă relaxat la drum deoarece Mizar are o capacitate de 300 de litri și este testată și certificata TUV Test. Cutia Menabo este perfectă pentru transportul bagajelor voluminoase și îți oferă protecție sporită pe orice drum ai parcurge. Mizar are un design robust și sportiv. Mizar are și sistem antifurt pentru siguranță sporită. Cutia portbagaj Menabo Mizar are o greutate de doar 11,5 kg și se potrivește perfect cu orice tip de mașină.

Premium

* Prezentare video mai jos

Cutie portbagaj pe carligul de remorcare Towbox V3 Marine Albastru

 • Design ergonomic
 • Ușă cu deschidere largă
 • Sistem antifurt
 • Rezistență maximă la factorii de șoc
 • Funcționalitate ireproșabilă
Verifică prețul

Towbox V3 este cea mai nouă și îmbunătățită variantă de cutie pe cârlig de la ARAGON. Având un design modern și ergonomic cutia Towbox V3 reprezintă soluția ideală pentru a crește volumul de încărcare a vehiculului tău, fiind un produs special proiectat pentru a transporta diverse tipuri de bagaje. Comparativ cu sistemele clasice de transport al bagajelor, amplasate pe plafonul mașinii, Towbox V3 prezintă mai multe avantaje: poziționarea joasă, ușa de acces cu deschidere largă, amplasarea în spatele mașinii ferește cutia de curenții de aer și nu există nici o restricție de viteză maximă.

Cutie portbagaj pe carligul de remorcare Towbox V2 Gri

 • Încărcare rapidă
 • 2 usi laterale de acces
 • Economia de combustibil.
 • Nu crește înălțimea autovehicului
 • Fără restricție de viteză
Verifică prețul

Dacă vrei să crești volumul de încărcare a vehiculului tău, atunci cutia portbagaj de la TOWBOX este soluția perfectă pentru tine, fiind special creată în acest sens. Datorită poziționării joase a acesteia este facilitată încărcarea și descărcarea acesteia, mai ales în cazul obiectelor grele. Deoarece este poziționată în spatele mașinii, aceasta este ferită de curenții de aer, fiind ferită de orice risc. Aceasta este divizată în două compartimente, ce te ajută să împarți greutatea egal, fiind dotate cu ușițe de acces.

Cutie portbagaj pe carigu de remorcare Towbox V1 Gri 280L

 • Capacitate mare 280L
 • Greutate maxima admisă de 75Kg
 • Montare rapidă
 • Prindere solidă e cârlig
 • Materiale de calitate
Verifică prețul

Cutia portbagaj pe cârligul de remorcare Towbox V1 este soluția ideală pentru a crește volumul de încărcare al mașinii tale, fiind un produs special proiectat pentru a transporta diverse tipuri de bagaje. Towbox V1 este prevăzută cu un capac de dimensiuni generoase ce oferă un acces facil al încărcăturii, iar, pentru o ușoară curățare, partea inferioară este prevăzută cu găuri de scurgere și este demontabilă. Cutia vine complet asamblată și este echipată cu roți rabatabile ajustabile pe înălțime, fiind ușor de transportat până la mașină chiar de o singură persoană.

Întrebări frecvente despre cutiile portbagaj cu prindere pe cârlig

Cum alegi o cutie portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare?

Primul și cel mai important aspect la o astfel de cutie este, evident, volumul total sau capacitatea acesteia. În funcție de câte bagaje ai nevoie să pui în această cutie, vei alege capacitatea de care ai nevoie.

Ce greutate poate susține o cutie portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare?

Bineînțeles, volumul este important, însă depinde pentru ce urmeaza să îl utilizezi. Pentru haine, de exemplu, nu vei avea nevoie de o cutie portbagaj care să suporte o greutate mare. Însă, dacă transporți alte obiecte mai grele vei avea nevoie și de o cutie care să suporte o greutate mai mare.

Din ce material este confecționată o cutie portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare?

Majoritatea cutiilor sunt din plastic, însă există și cutii mai rezistente care, pe lângă plastic, mai au și un aliaj, cum ar fi oțelul sau aluminiul. Astfel, cutia va rezista mai mult în timp la șocuri și va permite să pui o greutate mai mare pe ea. Dacă dorești să transporți și biciclete, ar trebui să te orientezi spre o cutie portbagaj care are și un astfel de suport.

Cutiile portbagaj cu prindere pe cârlig au sistem antifurt?

Acest tip de cutii portbagaj pot avea sau nu sistem antifurt. Marea lor majoritate au un sistem antifurt prevăzut cu butuc și cheie pentru a nu putea fi accesate sau demontate de către alte persoane. Verifică specificațiile produsului înainte de achiziție.

Ce facilități trebuie să aibă cea mai bună cutie portbagaj cu prindere pe cârlig?

O bună cutie portbagaj cu prindere pe cârlig ar trebui să aibă un sistem antifurt, să aibă spațiul interior compartimentat, să aibă un mâner poziționat extern, să aibă suprafața interioară antiderapantă și eventual o husă de protecție și o lampă de iluminare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Compresor De Aer Portabil
Cel mai bun compresor de aer portabil

Scapă de datul la pompă cu ajutorul acestui compresor portabil și automat. Poți umfla cu el bicicleta, mingi sau colace de piscină.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cea mai bună Cască Open Face pentru Scuter
Cea mai bună cască open face pentru scuter

Mergi mult prin oraș cu scuterul și vrei să fii confortabil și în siguranță în același timp? Căștile de tip open face sunt ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe