Cea Mai Bună Saltea Gonflabilă pentru Dormitul în Mașină

Cea mai bună saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină

Modificat la 30 august 2021
Articol evaluat de 79 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi o saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină?

Salteaua gonflabilă este exact ce trebuie pentru un drum lung și obositor! Doar conectați pompa la priza de brichetă și se va umfla în 120 secunde. Poate fi împachetată rapid și ușor. Se dezumflă la fel de ușor, în cazul în care doriți să grăbiți procesul de dezumflare, încercați să utilizați o suflantă pentru a evacua rapid aerul din salteaua gonflabilă. Deschideți supapa, poziționați duza suflantei pe orificiul supapei și așteptați dezumflarea saltelei.

Este utilă atât pentru dumneavoastră ca șofer atunci când doriți să luați o pauză de la condus, cât și pentru copii. Poate fi folosită și pentru uz casnic, este realizată din PVC, confortabilă pentru un somn liniștitor, nu are material alunecos. Se potrivește perfect pentru partea din spate a mașinii. Pentru îngrijire, este recomandat să nu se folosească înălbitori, să nu se curețe chimic ci doar să se șteargă cu o lavetă. Atenție la specificații, nu toate saltelele vin impreună cu pompa de umflare, aceasta achiziționându-se separat!

Cea mai bună saltea gonflabilă auto

la buget

Saltea gonflabila Lumi ideala pentru interior sau exterior, piscina, camping sau picnic 191 x 76 x 22 cm

Este ideală atunci când vrei să ieși cu prietenii în aer liber și vreți să rămâneți peste noapte, fiind foarte rezistentă la înțepături și extrem de confortabilă. Mai poate fi folosită și la piscină, pentru a te relaxa într-o zi călduroasă, să plutești lin pe apă și să te bronzezi la soare în timp ce savurezi o băutură răcoritoare. Cântărește doar 2. 5 kg și este ușor de luat cu tine, fiind ușor de umflat cu o pompă de mână. .
Verifică prețul

Salteaua gonflabilă Lumi este ideală atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Cel mai bun

Saltea 2 in 1

Salteaua vine la pachet cu pompa auto și se umflă rapid. Doar conectați pompa la priza de bricheta și se va umfla în doar 120 secunde. Pompa externă puternică se conectează la priza de bricheta și poate fi folosită atât pentru umflat cât și pentru dezumflat. Poate fi împachetată rapid și ușor. Amuză-te relaxat în timp ce prietenii tăi se chinuie cu saltelele clasice. Salteaua este destinată atât adulților cât și copiilor.
Verifică prețul

Salteaua gonflabilă 2 în 1 este soluția perfectă pentru un confort sporit atunci când aveți nevoie să luați o pauză de la condus. Este universală și vine perfect pe orice banchetă a mașinii.

Premium

Saltea Auto Gonflabila 2 in 1 masina Travel Bed + Pompa auto rapida

Setul este format din saltea, 2 perne moi și o pompă de aer care se poate conecta la bricheta mașinii și te ajută la umflarea saltelei într-un timp redus. Este perfect pliabilă pentru bancheta din spate, oferindu-ți confort maxim datorită materialului său moale dar foarte rezistent și impermeabil.
Verifică prețul

Salteaua auto gonflabilă pentru mașină este extrem de confortabilă și numai bună pentru perioadele când vrei să ieși din casă și să pleci undeva în natură, însă ai o problemă cu dormitul în aer liber.

Kit saltea auto gonflabila 2 in 1 masina Travel Bed Reflection Vision® Pompa electrica 12V inclusa Spinner

Pompa externă este puternică, se conectează la priza de brichetă și poate fi folosită atât pentru umflat cât și pentru dezumflat. Este suficient doar să conectezi pompa la priza de brichetă iar salteaua se va umfla în doar 120 secunde. Poate fi împachetată rapid și ușor și, în plus, poate fi transformată într-o canapea extrem de confortabilă doar întorcând-o pe cealaltă parte. .
Verifică prețul

Acest kit este soluția completă pentru un confort sporit în orice deplasare și conține saltea, perne și pompă electrică auto.

Saltea auto gonflabila pentru exterior si masina Reflection Vision® Travel Bed, 138 x 85 x 45 cm, suporta 600 kg, Albastru Pompa Auto rapida

În plus, după umflare o poți întoarce pentru a fi folosită ca o canapea la îndemână, oriunde ai nevoie de una. Pernele incluse asigură un confort suplimentar. Poate suporta o greutate de până la 600 kg și are husă pentru depozitarea în siguranță dar și pentru a o feri de praf. Poate fi folosită atât în drumeții cât și atunci când ai nevoie de un pat în plus în casă. .
Verifică prețul

Această saltea cu perne este soluția ideală pentru orice deplasare fiind foarte confortabilă. Are dimensiunile ideale pentru a fi împachetată rapid și ușor, pentru ca tu să o poți lua cu tine peste tot.

Saltea auto gonflabila Travel Bed, 138 x 85 x 45 cm, suporta 600 kg, Mov

Se umflă și desumflă simplu și rapid și poate fi transformată într-o canapea confortabilă doar întorcând-o pe cealaltă parte. Este destinată uzului în exterior precum drumețiile dar poate fi folosită de asemenea și atunci când ai nevoie de un pat suplimentar în casă. Foarte la îndemână, ușor de folosit și de întreținut așa că poate fi luată oriunde ai nevoie de un somn odihnitor.
Verifică prețul

Salteaua are ca dimensiuni 138 x 85 x 45 cm, poate suporta o greutate de până la 600 de kg și vine însoțită de 2 perne dar și husă pentru depozitare.

Întrebări despre saltele gonflabile auto

Care este dimensiunea saltelei?

Dimensiunile unei saltele variază de la una la alta. De obicei grosimea unei astfel de saltele este de 8 cm, lungimea fiind de 135 cm iar lățimea de 40 cm. Aceasta este mărimea necesară și recomandată pentru bancheta din spate a mașinii dumneavoastră.

Care este greutatea suportată?

Saltelele gonflabile auto cu perne reprezintă soluția completă pentru un confort sporit în orice deplasare . Doar conectati pompa la priza de brichetă și se va umfla în doar 120 secunde, astfel 2 persoane pot dormi liniștite în mașină. Greutatea maximă suportată fiind de 600 KG.

Este potrivită pentru orice mașină?

În dorința de a economisi timp și spațiu, asigurând în același timp confortul necesar unui somn odihnitor în mașină aceaste saltele gonflabile auto universale sunt răspunsul potrivit pentru mașină, pentru excursii, fiind o saltea gonflabilă care poate să-ți ofere confortul necesar

Are perne gonflabile atașate?

Salteaua gonflabilă auto vine la pachet cu pernele gonflabile și cu un suport gonflabil pentru ca salteaua să fie dreaptă și să se fixeze între scaunele din față a mașinii și banchetă. Pernele oferă confortul de care aveți nevoie fiind conceput din același material ca și salteaua și suportul.

Are kit pentru reparare?

Saltelele gonflabile pentru mașină oferă confortul necesar pentru un somn odihnitor pe bancheta din spate a mașinii. Această saltea gonflabilă este versatilă și practică poate fi folosită și în afara mașinii, de accea are inclus și un kit de reparare pentru acele momente neprevăzute

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Trotinetă Electrică - Încape în Portbagaj
Trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj

Vezi modele de trotinete electrice pliabile care încap în portbagaj. Cu o astfel de trotinetă îți poți recupera investiția în doar un sezon primăvară - vară - toamnă. Fii cool, fii ECO!

Cea Mai Bună Husă de Protecție a Banchetei pentru Transport Câini
Huse pentru transportul câinelui pe bancheta mașinii

Câinele îți murdărește de obicei bancheta din spate a mașinii? Cu ajutorul unei huse de protecție compatibilă cu orice mașină poți scăpa rapid de acest neajuns.

Cel Mai Bun Încărcător Telefon Wireless Auto + Suport
Încărcător wireless de telefon pentru mașină sub formă de suport

Vrei să scapi de cabluri și să fii sigur că ai telefonul tot timpul încărcat în mașină? Încărcătoarele wireless auto vin sub formă de suport de telefon și sunt compatibilile cu majoritatea modelelor noi de smartphone.

Cea Mai Bună Stație de Încărcare Mașini Electrice pentru Acasă
Stații de încărcare mașină electrică pentru acasă

Stațiile de încărcare pentru uz casnic funcționează pe 220v sau 380v și sunt varianta cea mai rapidă și eficientă pentru a-ți putea încărca mașina la tine în curte. Află care sunt cele mai bune modele pe care le poți cumpăra astăzi.

Cel Mai Bun Invertor Auto 12v - 220v
Cel mai bun invertor auto 12v 220v

Vrei să-ți încarci laptopul în mașină sau ai nevoie de o priză normală pentru alte aparate? Ai nevoie de un invertor auto care poate scoate 220v din bateria mașinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe