De ce să-ți cumperi o saltea gonflabilă pentru dormitul în mașină?

Salteaua gonflabilă este exact ce trebuie pentru un drum lung și obositor! Doar conectați pompa la priza de brichetă și se va umfla în 120 secunde. Poate fi împachetată rapid și ușor. Se dezumflă la fel de ușor, în cazul în care doriți să grăbiți procesul de dezumflare, încercați să utilizați o suflantă pentru a evacua rapid aerul din salteaua gonflabilă. Deschideți supapa, poziționați duza suflantei pe orificiul supapei și așteptați dezumflarea saltelei.

Este utilă atât pentru dumneavoastră ca șofer atunci când doriți să luați o pauză de la condus, cât și pentru copii. Poate fi folosită și pentru uz casnic, este realizată din PVC, confortabilă pentru un somn liniștitor, nu are material alunecos. Se potrivește perfect pentru partea din spate a mașinii. Pentru îngrijire, este recomandat să nu se folosească înălbitori, să nu se curețe chimic ci doar să se șteargă cu o lavetă. Atenție la specificații, nu toate saltelele vin impreună cu pompa de umflare, aceasta achiziționându-se separat!

Cea mai bună saltea gonflabilă auto

1. Saltea mașină PREMIUM

Dacă ați condus deja ore bune și simțiți nevoia unei pauze de somn și relaxare, salteaua gonflabilă este tot ce vă trebuie. Vă crează un spațiu drept datorită celorlalte produse gonflabile care vin împreună cu aceasta. Datorită funcționalității sale o veți îndrăgi repede și veți descoperi avantajele ei și în timpul relaxării în gradină, casă, pajiște sau chiar pe plajă. Aceasta saltea gonflabilă pentru mașini, este universală, se potrivește pe orice banchetă, un accesoriu practic, pe care îl vor aprecia, nu numai călătorii pasionați, pentru care, mașina este câteodată casă sau birou, ci și copiii dumneavoastră. Vine la pachet cu set pentru lipire în cazul în care se sparge și cu sac pentru depozitare.

2. Saltea 2 in 1 BEST CHOICE

Salteaua gonflabilă 2 în 1 este soluția perfectă pentru un confort sporit atunci când aveți nevoie să luați o pauză de la condus. Este universală și vine perfect pe orice banchetă a mașinii. Salteaua vine la pachet cu pompa auto și se umflă rapid. Doar conectați pompa la priza de bricheta și se va umfla în doar 120 secunde. Pompa externă puternică se conectează la priza de bricheta și poate fi folosită atât pentru umflat cât și pentru dezumflat. Poate fi împachetată rapid și ușor. Amuză-te relaxat în timp ce prietenii tăi se chinuie cu saltelele clasice. Salteaua este destinată atât adulților cât și copiilor.

3. Kit saltea auto gonflabila 2 in 1 masina Travel Bed Reflection Vision® Pompa electrica 12V inclusa Spinner

Acest kit este soluția completă pentru un confort sporit în orice deplasare și conține saltea, perne și pompă electrică auto. Pompa externă este puternică, se conectează la priza de brichetă și poate fi folosită atât pentru umflat cât și pentru dezumflat. Este suficient doar să conectezi pompa la priza de brichetă iar salteaua se va umfla în doar 120 secunde. Poate fi împachetată rapid și ușor și, în plus, poate fi transformată într-o canapea extrem de confortabilă doar întorcând-o pe cealaltă parte.

4. Saltea cu pompă LA BUGET

Această salteaua auto îți poate schimba de acum înainte drumurile lungi cu mașina. Accesoriile care vin împreună cu ea fac ca salteaua să ia o poziție dreaptă, pentru a asigura confortul și calitatea așteptată. Este bună atât pentru adulți cât și pentru cei mici care obosesc atât de repede și au nevoie de confort pe drum lung. Salteaua este universală, ceea ce înseamnă că se potrivește pe bancheta din spate a oricărei mașini. Vine la pachet cu o pompă auto ce face umflarea saltelei extrem de rapidă, doar o conectezi sursa de curent a mașinii tale și ea se umflă în aproximativ 120 de secunde. O alegere mai mult decât bună pentru orice familie.

5. Saltea auto gonflabila pentru exterior si masina Reflection Vision® Travel Bed, 138 x 85 x 45 cm, suporta 600 kg, Albastru Pompa Auto rapida

Această saltea cu perne este soluția ideală pentru orice deplasare fiind foarte confortabilă. Are dimensiunile ideale pentru a fi împachetată rapid și ușor, pentru ca tu să o poți lua cu tine peste tot. În plus, după umflare o poți întoarce pentru a fi folosită ca o canapea la îndemână, oriunde ai nevoie de una. Pernele incluse asigură un confort suplimentar. Poate suporta o greutate de până la 600 kg și are husă pentru depozitarea în siguranță dar și pentru a o feri de praf. Poate fi folosită atât în drumeții cât și atunci când ai nevoie de un pat în plus în casă.

6. Saltea auto gonflabila Travel Bed, 138 x 85 x 45 cm, suporta 600 kg, Mov

Salteaua are ca dimensiuni 138 x 85 x 45 cm, poate suporta o greutate de până la 600 de kg și vine însoțită de 2 perne dar și husă pentru depozitare. Se umflă și desumflă simplu și rapid și poate fi transformată într-o canapea confortabilă doar întorcând-o pe cealaltă parte. Este destinată uzului în exterior precum drumețiile dar poate fi folosită de asemenea și atunci când ai nevoie de un pat suplimentar în casă. Foarte la îndemână, ușor de folosit și de întreținut așa că poate fi luată oriunde ai nevoie de un somn odihnitor.


Întrebări despre saltele gonflabile auto

Care este dimensiunea saltelei?

Dimensiunile unei saltele variază de la una la alta. De obicei grosimea unei astfel de saltele este de 8 cm, lungimea fiind de 135 cm iar lățimea de 40 cm. Aceasta este mărimea necesară și recomandată pentru bancheta din spate a mașinii dumneavoastră.

Care este greutatea suportată?

Saltelele gonflabile auto cu perne reprezintă soluția completă pentru un confort sporit în orice deplasare . Doar conectati pompa la priza de brichetă și se va umfla în doar 120 secunde, astfel 2 persoane pot dormi liniștite în mașină. Greutatea maximă suportată fiind de 600 KG.

Este potrivită pentru orice mașină?

În dorința de a economisi timp și spațiu, asigurând în același timp confortul necesar unui somn odihnitor în mașină aceaste saltele gonflabile auto universale sunt răspunsul potrivit pentru mașină, pentru excursii, fiind o saltea gonflabilă care poate să-ți ofere confortul necesar

Are perne gonflabile atașate?

Salteaua gonflabilă auto vine la pachet cu pernele gonflabile și cu un suport gonflabil pentru ca salteaua să fie dreaptă și să se fixeze între scaunele din față a mașinii și banchetă. Pernele oferă confortul de care aveți nevoie fiind conceput din același material ca și salteaua și suportul.

Are kit pentru reparare?

Saltelele gonflabile pentru mașină oferă confortul necesar pentru un somn odihnitor pe bancheta din spate a mașinii. Această saltea gonflabilă este versatilă și practică poate fi folosită și în afara mașinii, de accea are inclus și un kit de reparare pentru acele momente neprevăzute


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe