Cea Mai Bună Baterie Auto

Cea mai bună baterie auto

Modificat la 23 ianuarie 2022
Articol evaluat de 29 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de o baterie auto de calitate?

Cu siguranță ai și tu o amintire dintr-o dimineață rece, când trebuia să ajungi undeva urgent, însă mașina ta pur și simplu nu vroia să colaboreze. De cele mai multe ori, tot ce trebuia să faci este să schimbi bateria. Bineînțeles, ca să te asiguri că mașina ta va porni chiar și la temperaturi scăzute și va funcționa corespunzător, trebuie să cauți cea mai bună baterie disponibilă care să se potrivească vehiculului tău.

Această operațiune este foarte simplă, deoarece o poți face și online, doar că trebuie să ai grijă să alegi o baterie cu dimensiunea, amperajul și tipul de borna potrivite pentru mașina ta. După ce ai verificat acești parametri, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi producătorul bateriei.

Bateriile realizate de către Bosch sau Varta sunt printre cele mai bune, fiind puternice și de lungă durată. Întrucât pe parcursul duratei de viață a mașinii tale, cel mai probabil va trebui să schimbi bateria o dată sau de două ori, merită să faci o investiție mai mare într-o baterie de calitate.

Cea mai bună baterie auto

Cel mai bun

Bosch Acumulator 12 V/ 77Ah/780A/+D

 • Rezistent
 • Util
 • Amperaj mare
 • Stabil
 • Prindere ușoară
Verifică prețul

A venit frigul și mașina ta a început să dea semne că nu mai vrea să pornească? Înseamnă că a venit momentul să îi schimbi acumulatorul. Nu lăsa această operațiune pe ultima sută de metri, ca să nu ai neplăcută surpriză de a nu mai putea pleca de acasă. Achiziționează-ți acumulatorul de 12 volți de la Bosch și vei sta liniștit mai multe ierni, de acum înainte. Acumulatorul are un amperaj de 77 Ah și o putere la pornire de 780 A, fiind ideal pentru toate autoturismele și pentru camioanele mici, sub 3,5 t.

la buget

Baterie auto Rombat Cyclon 55Ah 450A 12V

 • Tehnologie Cyclon
 • Putere mare 55Ah 450A
 • Capace kamină
 • Autodescărcare slabă
 • Cosum redus de apă
Verifică prețul

Bateria sau acumulatorul auto Rombat Cyclon 55Ah este perfectă pentru autoturisme și autoutilitare de mică capacitate cu consumatori scăzuți sau cu cei normali, având încorporate sisteme pentru autodescărcare și consum de apă foarte reduse, de ultimă generație, pentru o viată prelungită. Capace sunt din kamină cu arestor de flacară, iar grătarele pozitive expandate, pentru o siguranță ridicată, iar grătare negative cu ramă, din aliaj PbCa. Mânerul este tot timpul de ajutor în manevrarea bateriei, atunci când este nevoie.

Premium

Baterie VARTA 12V 77Ah/780A SILVER DYNAMIC (R+ Borna standard) 278x175x190 B13 - flansa montare 10.5 mm

 • Șină montare baterie: B13 - flanșă montare 10.5 mm
 • Bornă standard
 • Capacitate baterie: 77.0 Ah
 • Curent electric, pornire la rece en[a] 780 ah
 • Cod Varta: e44
Verifică prețul

Bateria ta veche are nevoie de un înlocuitor? Ai deseori probleme cu vechea ta baterie și încă nu ți-ai făcut curaj să o schimbi? Ai nevoie de produse de calitate pe mașina ta pentru propria siguranță, dar și pentru a celor dragi care vin cu tine la drum. De aceea, îți oferim o baterie extrem de rezistentă de la brandul Varta, renumit pentru produsele de calitate și mai ales durabile. Are borne standard, dar și o flanșă de montare de 10,5 mm. Are un design modern și vine la un preț accesibil pentru oricine.

Baterie auto Zap CARBON EFB Start and Stop 75Ah

 • Opțiune start and stop
 • Amperaj mare
 • Fiabilă
 • Rezistentă
 • Fixare facilă
Verifică prețul

Bateriile sunt destinate în primul rând vehiculelor cu sistem și frânare recuperativă a energiei. Sunt, de asemenea, ideale pentru mașinile din clasa premium, ce presupune un consum sporit de energie. Funcționarea fără defecțiuni, durabilitatea ridicată și parametrii electrici excelenți au fost realizati datorită tehnologiei noi cu plăci mai groase obținute prin intermediul tehnicii 3Dx. Datorită implementării unei metode inovatoare de obținere si utilizare a aditivilor moderni pe baza de carbon bateriile au o viață prelungită.

Baterie auto Sorgeti Argento 78Ah

 • Rezistență mărită împotriva coroziunii
 • Sistem centralizat de eliminare a gazelor
 • Protecție antiexplozie
 • Putere mare de pornire
 • Excelente performanțe la temperaturi extreme
Verifică prețul

Dacă tocmai ce ți s-a stricat bateria auto, ai nevoie de una nouă. Noi te ajutăm cu un produs de cea mai ridicată calitate care nu te va lăsa la greu. Aici în față o baterie auto de la Sorgeti Argento, o firmă de încredere în domeniu. Are un design modern, se instalează foarte ușor și rapid pe mașină de către oricine, iar tu vei fi foarte mulțumit de ea. Te va ajuta să nu rămâi niciodată fără baterie indiferent cât de lung este drumul pe care vrei să îl parcurgi alături de cei dragi. Ce părere ai?

Baterie auto Foton Start, 74Ah 680A

 • Grătar robust, tip fagure
 • Capac cu labirint și arestor de flacără
 • Potrivit atât pentru vehicule pe benzină cât și diesel
 • Oferă curent mare la pornire
 • Performanțe ridicate timp îndelungat
Verifică prețul

Bateria auto Foton Start face parte din categoria acumulatorilor de foarte bună calitate, care oferă un curent mare la pornire și performanțe ridicate pe timp îndelungat. Această baterie este potrivită atât pentru autoturismele cu motor pe benzină, cât și pentru cele diesel. Bateria are un grătar robust, tip fagure și este echipată cu un capac cu labirint și un opritor de flacără. Acesta din urmă, este creat pentru a te proteja în eventualitatea unui scurtcircuit ce ar putea duce la un incendiu.

Baterie 4MAX 12V 60Ah/560A START&STOP EFB (R+ Borna standard) 242x175x175 B13 - flansa montare 10.5 mm (Pornire)

 • Bornă standard
 • Fără întreținere
 • Flanșă montare 10,5 mm
 • Polaritate R+
 • Model START&STOP EFB
Verifică prețul

Mașina ta este printre cele mai importante lucruri pe care le deții. Atât de importantă este că ai nevoie de atenție și timp investit întotdeauna în ea pentru a nu se defecta. De aceea, este bine să ai mereu o baterie de rezervă pentru acel moment neprevăzut când bateria ta va încerca să nu mai pornească sau când se va strica definitiv. Ai la dispoziție o baterie a 12V cu borne standard și o flanșă de montare care este foarte ușor de montat pe mașină la orice oră din zi sau din noapte. Design modern am zis?

EXIDE Baterie auto Premium 72Ah, 720A

 • Fiabilă
 • Autonomie mare
 • Amperaj mare
 • Fixare ușoară
 • Stabilă
Verifică prețul

EXIDE furnizează energie \"cu concentrație mare\" pentru autoturisme sau camioane. Având o capacitate mare și curent de pornire mare, ambele în aceeași baterie sunt foarte des utilizate în industrie, la mașinăriile de mare tonaj. Dezvoltarea tehnologiilor de producție și folosirea materialelor de calitate superioară au dus la realizarea bateriei cu o durată de funcționare mai lungă, putere de pornire mare și siguranță la orice temperatură cu un număr mai mare de porniri. Tensiune este de 12V, capacitatea fiind de baterie 72Ah și cu curent electric test-la-rece

Întrebări frecvente despre bateriile auto

Ce este o baterie auto?

Cu fiecare introducere a cheii în contact, apare o reacție chimică în interiorul bateriei mașinii tale, creând energia electrică necesară pentru pornirea ei. De asemenea, în timpul deplasării bateria furnizează tensiunea necesară pentru a se asigura că toate componentele funcționează fără probleme.

Când trebuie schimbată bateria auto?

Dacă bateria este slabă există un efort suplimentar asupra alternatorului și a demarorului. Trebuie să schimbi bateria când martorul de baterie stă aprins în bord, mașina nu pornește de la prima încercare sau dispozitivele electronice nu funcționează corect.

Câte tipuri de baterii auto există?

Există două tipuri majore de baterie auto: pe bază de acid sau alcaline. Bateriile auto alcaline se găsesc mult mai greu și nu sunt încă o variantă populară, din această cauză bateriile auto cu acid și plăci de plumb sunt cele mai uzuale.

Are importanță dacă bateria auto are mâner?

Ca măsură ergonomică este bine să alegi o baterie auto cu mâner. Acesta este foarte practic, deoarece poți decupla bateria de la mașină mai ușor, în vederea transportării și depozitării într-un spațiu mai călduros, pe timp de iarnă.

Ce capacitate trebuie să aibă o baterie auto?

Capacitatea face referire la cât de mult poate să stocheze o baterie, indiferent dacă este una scumpă sau una ieftină. Unitatea de măsură a capacității este Amper pe oră. Când îți schimbi bateria ai grijă ca cea nouă să aibă cel puțin aceeași capacitate cu cea veche.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Parfum De Mașină
Cel mai bun parfum de mașină

Primul lucru care este observat intr-o mașină este mirosul. Nu mai arunca banii pe brăduleți de 1 leu care se consumă în 1-2 zile și investește într-un parfum profesional penru mașină.

Cel Mai Bun Scuter de Oraș de 49cmc - Condus cu Permis Auto
Scutere de 49cmc care pot fi conduse cu permis auto (cat. B)

Vrei să fii mai iute prin oraș și îți place ideea de a merge pe un scuter? Modelele de 49cmc pot fi conduse foarte ușor de oricine are permis categ. A1, A sau B și au un preț foarte accesibil. Verifică aici.

Cea Mai Bună Cameră Auto MIO - Top / Ghid / Păreri
Cele mai bune camere video auto MIO (8 modele testate)

Review-uri comparative ale celor mai bune camere video pentru mașină marca MIO. Află avantajele și dezavantajele fiecărui model descoperite de către experții noștri.

Cea Mai Bună Cutie De Portbagaj Cu Prindere Pe Cârlig
Cea mai bună cutie de portbagaj cu prindere pe cârligul de remorcare

Mărește-ți capacitatea portbagajului cu o cutie care se montează pe cârligul de remorcare. Practică și ușor de montat, această cutie nu îți blochează accesul la portbagajul mașinii.

Cea Mai Bună Mașină de Polish Auto - Orbitală
Cea mai bună mașină de polish auto orbitală

Vrei să-ți păstrezi mașina îngrijită și îți face plăcere să ai grijă personal de ea? Mașina de polish auto este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din garaj.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe